Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Reggel olyan fáradtaébredtem egy csomó mindent álmodtam. És tök fáradtan ébredtem.
Azt álmodtam, hogy voltam dokinál, és mondta hogy terhes vagyok és hamarosan találkozunk. Aztán újra visszamentem hozzá és akkor mondta, hogy feküdjek fel az ágyra, mert szülünk. Aztán jött egy idősebb pár. Ők is szülni jöttek. Aztán mellettem fektették le a nőt és a férfi is úgyanúgy lefeküdt mellé és ő is feltette a lábait, és azt mondták hogy ők már a szülést begyakorolták otthon, és ugyanazt csinálta mint a felesége. Aztán ikreik lettek. Ahogy ott együtt szültek azt hittem hogy egyiket a nő a másikat a férfi szülte. De aztán mondták nem csak ők is szerette volna a feleségével átélni a szülést. Aztán egyszercsak nekem is meglett a kisbabám. Láttam az arcát is. Nagyon szép volt. Nem volt neki sötét haja, mint a Barcinak, vagy a Boginak. Teljesen másképp nézett ki. Aztán hogy a mellemre fektették, tök ügyetlenül fogtam meg. Mert olyan ideges voltam.

Folyt. köv.

Kép

Kép
melcsike70

Na aztán azzal folytatódott, hogy utána hazamentem és mondták hogy meghallt a nagynéném akinek volt a temetése múlt héten. És jött egy fekete autó aminek a csomagtartójából kivették az urnáját. Kint az udvaron egy asztalnál ültünk a férjével (aki már 94-ben) meghallt. És akkor amikor kivették az urnát Ő átölelte és nagyon zokogott. Akkor valaki mondta, neki hogy miért kell ilyent csinálni, hogy az urnát ölelgeti. Akkor megvédtem, mert eszembe jutott, amikor mi is mentünk Bogika urnájáért én is amikor a kezembe kaptam csak átöleltem és nagyon sirtam. És valami furcsa megnyugtató érzés keritett akkor hatalmába. Hogy végre visszakaptam. Csak ezt éreztem akkor. És akkor mondtam hogy hagyják békén hagyj ölelje, ameddig akarja. Aztán amikor letette az asztalra megláttuk hogy a lánya akinek irtam az iwiwen hogy meghalt az anyukája, ott kuporgott a csomagtartóba és azt hitte örülni fog neki az apja, amikor meglátja. De ő csak nézte és harag volt a szemében, mert már ugye azt mondtam hogy évek óta nem volt itthon, és 2-3 éve nem is telefonált neki. Ugyhogy nem akart tőle semmit. Aztán meg volt a temetés én meg felébredtem.

Kép

Kép
melcsike70

Hát eléggé furcsa álmot hoztam össze, volt benne születés, halál.

És jó fáradtan ébredtem fel. Ahogy most leirtam ezt az egészet végig sirtam. :(

Aztán amikor a BArci felébredt átjött mellém az ágyban és akkor képzeljétek el, mondja nekem (ez már nem álom), hogy neki hiányzik a Bogika és sokszor gondol Rá. MIlyen jó lenne, ha lenne még egy kis testvére, aki itt van velünk. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Édes Istenem, Melcsike, hát elég fárasztó, boldog, és szomorú álmod volt egyben. Nem csodálom, hogy fáradtan ébredtél.

Drága Barci, ilyenkor nagyon el van keseredve?
Vendég

Nem képzeld el abszolút nincs elkeseredve. Inkább olyan bizakodóan mondta. 8)

Kép

Kép
melcsike70

És te? Jól aludtál?

Majd később még benézek, jó munkát! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Igen, jól, csak nem nagyon akaródzott reggel felkelni.

Ma kis dolgos napom van, tök jól haladok mindennel :)
Vendég

Jo reggelt nektek!
Meli!Nagyon èrdekes amit àlmodtàl....-mèg most is a jelentèsèn gondolkozok,mert az van szerintem :roll: !Döbbenetes,hogy mèg Barci gondolatai is közel jàrtak a tièdhez! :shock:
Èn meg anyosnàl neteztem veletek ès ö probàlta kideriteni a nick nevemet meg az oldal cimet stb...-meg követelözött ,hogy mièrt nem vittem neki több mindent! :roll: ,-de ami a leg fèlelmetesebb: a repülöböl nèztem ki ès az 1-ik felhö tetejèn az angyakàink voltak ès az èn kis dràgàm integetett ès mondta ,hogy màr Lacko is a baràtja!
Èn pedig boldogan integgettem nekik!
-Ja és nàlam vissza tèrö àlom ,hogy ikreket szülök!Màr èvek ota!

Neharagudj Boboka ,hogy Lackodrol is irtam,de tènyleg igy volt az àlmomban!

Szèp napot nektek!
Vendég

Reggeli megbeszélésről én is hazaértem...jó fárasztó volt. Most meg munka tovább.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Akkor neked is megvan ma a km-ed. Egy kicsit lazitsál most már. :wink:

Hasli

Fejtsd meg ezt a kesze-kusza álmomat. Mekkorák voltak már a lányaink álmodban? Bogikám sötét hajú és barna szemű kicsi lány, tudod az arca nagyon hasolitott apukámra is, meg rám. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Màniàkus fejtegetö vagyok,de lehet ,csak magam nyugtatàsàra kombinàlgatok ! :? :roll: :?
23.-kàn megyek kineziologushoz,ö màr sok mindenre (àlmokra is) magyaràzatot adott mindkettönk àlmàt elmesèlem majd!
Gyerekkoromban a nagymamàm temetèsèn volt 1 sulyos lelki megràzkodtatàsom,amitöl 20 èven àt szenvedtem......-ö kigyogyitott ebböl 1 ora alatt!Ràadàsul minden megvàlaszolatlan kèrdèsemre vàlaszt adott,azota rendben vagyok!Az ö segitsègében bizok most is! :?
Az angyalkàink szerintem olyan 2-3 èvesek lehettek,konkrètan arcokra nem emlèkszem ....-arra viszont igen ,hogy mosolyogtak ès èn boldog voltam ès minden bèkès volt stb!
Vendég

Talàn mostanra sikerült valamennyire elengednem a kis dràgàmat.....-nem tudom ,de àllandoan eszembe van!

Kaptam egy könyvjelzöt 1 nagyon èdes idètettel,estère felrakom magyarul!

Itt esett az esö idàig,most esik a ho! :shock: Nekem meg mostmàr el kellene indulnom vacsoràra valot venni....,de olyan lusta vagyok!Pedig finomat igèrtem màra! :) Ti mi jot fötzök?
Vendég

Hasli, annak örülök, ha ilyen szépeket írsz:)

Én is biztos vagyok benne, hogy a mi kis Angyalkáink megtalálták egymást :wink:

Megkérdezhetem, hogy milyen megrázkódtatásból gyógyított ki a kineziológus?

Még nem gondolkoztam a vacsin.
De van otthon pár darab két-három napos zsömle, lehet, hogy megcsinálom kakaós gubának férjuramnak vacsorára. Az nem is nehéz, gyorsan megvan, és nincs sok mosatlan utána :lol:

Bár abban nincs hús, azt meg szerintem mindenképpen "követelni" fogja :x :lol:
Vendég

Mindjárt lehet menni haza....ma csak 3.-ig vagyunk.

Betti
Kép
betti0412

Lányok,
nagyon érdekeset álmodtatok. No, a régiek szerint álomfejtés:
Gyermekkel álmodni általában szerencsét jelent, a játszó gyermek(ek) nagy öröm.
A halott rossz idő, temetésén is részt venni nagy vihart jelent, de egy nagyon régi jelentés szerint áldás is annak, aki álmodja.
A szülés szükséget és ötletességet is jelent.
Temetésen részt venni: nehéz munka.
A temetés mindig érzelmi változást jelent, valamit el akarsz temetni magadban. Urnát látni: fájdalmas veszteség ért vagy súlyos titkod van.
Angyal(okat) látni: váratlan segítség, nagy öröm. Régiek szerint angyalt felhőkön látni vigaszt jelent, de jelentjet felnőtt ember álmában veszekedést is a partnerrel.

Ennyit tudtam kibogozni, hát... nem tudom, mit szóltok hozzá.

Haslikám,
elég ramaty lehet ott az idő. Nálunk most süt a nap, de ide is esőt mondanak holnaptól. Várjuk az idézetet!

Boboka,
ma semmi nagyba nem vágtál bele? Ügyi vagy, ha sikerül mindent elvégezned.

Nálunk gulyásleves volt tejberizzsel, gyümikkel. Nem volt kedvem nagy főzéshez, inkább kint napoztunk.
Bence ma úgy megharapott, hogy véraláfutásos lett a karom. :(

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, mi történt Bencussal, hogy ilyen harapós lett :roll: :?: :wink:

Milyen álmoskönyvből nézed a fejtéseket? Olyan régóta szeretnék venni egyet, de ezek a mostaniak annyira gagyinak tűnnek.
Vendég

Bettiéknél hogy-hogy ilyen korán haza lehet menni :?: bobokának meg miért kell itt roskadoznia fél ötig :?: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boboka,
aludni vittem a karomban, alsó madárfogással, mert nem akart jönni. És aludni sem, a jelek szerint... Erre elzavartam az ágyába, betakartam, és mondtam neki, hogy most nem bújok mellé, aludjon egyedül. Arra számítottam, hogy nem fog, 5 perc múlva benéztem, aludt, mint a bunda!!! EGYEDÜL IS EL TUD ALUDNI!!!
Álmoskönyv a neten többféle is fent van, onnan néztem ki nektek. A google-ba írd be: álmoskönyv.
Mikor telik le a melóidő?

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Látom foglalkoztál az álmainkkal aranyos vagy. :lol: Be kell vallanom valamit nekem is van könyvem csak lusta voltam elővenni. De majd én is átböngészem alkalmasint, mert ma szülői lesz délután meg mindjárt megyek Barciért a mai napom elment rendesen kisebb nagyobb dolgokkal. Az urna amit igy láttam, az volt de temetés nem volt. Meg a játszó gyermek sem. Majd megnézem én is hogy kimondottan gyermeket szülni, meg a kisbaba mit jelent.

Boboka

Amúgy nekem Krúdy álmoskönyve van meg. És azt én sem értem hogy Bobokának miért kell fél 5ig roskadoznia ott. :evil: Ezt én is igazságtalannak tartom. Lehet beinditom a kommandót, és az ablakon megszöktetnek . OK :?: :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Talán akkor már hagynod kéne hogy hozzá szokjon hogy el alszik egyedül is. Mondd meg neki, hogy Ő milyen nagy fiú. Tudom, hogy te gyerekekkel foglalkozol, de a sajáttal mindig elfogult az ember. De nem árt ha időben hozzászokik a kis gyerek hogy egyedül alszik el. Egy mese, jó éjt puszik. Utána már egyedül kell az álommanókhoz eljutni.

Kép

Kép
melcsike70

Na mennem kell 4-kor jön ki Barci a suliból. 3 perc tőlünk a suli gyalogosan. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

:lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Boboka

Együtt irtunk. :lol:

Most már tényleg mennem kell.

Kép

Kép
melcsike70

Én is lassan megyek haza:):)
Vendég

Van valaki?
Vendég

Csak én...
hettuli

Éppen a privijeimet néztem meg...

De megyek is, mert gyerekeznem kell. Kicsit megint eltűntem, de mostanság annyi hülyeség van körülöttem. Meg test-test ellen kell küzdenem a gépért kisfiammal. Eszméletlen!!!
hettuli

Na még ezt muszáj!!! Ezt fejtse meg valaki mit jelent!

Valamelyik nap azt álmodtam, hogy Rózsa Gyuri bácsi anyaszült meztelenül hason fekve mesét olvas nekem egy ágyon. Közben izeg-mozog és hát így hiába van hason látni lehet ezt azt! A férjem hülyére röhögte magát ezen. Azt mondta, ezen nem jelent mást, csak azt, tiszta lökött vagyok. Pont ő!!! Nem is nagyon szeretem!
hettuli

Én is vagyok itt, csak közben bújom a lakásokat.

Betti
Kép
betti0412

Èn is én is!-csak sütök!
Vendég

Talàltam meggy beföttet az eggyik üzletben ami nagyszàm ,mert itt ,csak cseresznye van!Ezèrt a meggyet savanyu cseresznyènek hivjàk :D !-meggyes rètest gyàrtok most belöle,de a tèszta is bolti :D !
Vendég

Melicske!-,majd megy az üzi lassan ,de biztosan :wink: !
Vendég

Hasli, mindegy a bolti tészta, biztos nagyon finom lesz:)

Betti, találtál azért egy párat már, amiket érdemes lenne megnézni?

Hettuli, nem semmi az álmod :!: :oops: :lol:
Vendég

Nem találtam semmit, amit ma megnéztünk az nem nagyon tettszett, szép volt, de valahogy nem ezt képzeltem el, két szintes, 3 szoba, két fürdő, nappali, konyha, nagy terasz, de valahogy az elrendezése nem volt olyan nagyon jó.

Betti
Kép
betti0412

Mekkora felhajtás van az Amcsiknál, a CNN már dél óta ezt nyomja.
Én voltam ott bent, tök jó volt látni a Capitóliumot, az valami gyönyörű belül, volt egy felvétel, ami nekem is megvan képen, ahol most a kaja van.

Betti
Kép
betti0412

Voltam doki néninél megint. Érdekes feladatokat kellett csinálni, de tanulságos volt

Betti
Kép
betti0412

Mennyire publikus, Betti?

Leírod milyen feladatok voltak?
Vendég

Tök hülye vagyok. Melcsike csak holnap meg szombaton dolgozik ugye?

Pedig két napja mondta :oops:

Betti, belvárosban kerestek lakást?
Vendég

GYurmázni kellett!
Tök jó volt!
Meg kellett gyurmáznom a családomat, ami jön, ahogy jön. Aztán azt beszéltük ki.

Betti
Kép
betti0412

Igen, vannak jók, de nekünk fontos, hogy garázs legyen, az meg nem mindegyikhez van.

Betti
Kép
betti0412

Betti hajrà a lakàshoz!Nem egyszerü tudom,de majd csak megtalàlod! :wink:
Vendég

Jesszus, mennyit írtatok, esélytelen bekapcsolódni..

Ki kellett töltenünk a szabadságtervet és nekem van a legkevesebb,22 nap,a nálamm alig idősebb kolleganőnek 27, kérdeztem viccelődve, ohgy én még mindig nem vagyok elég öreg a sok szabihoz????
a mai nap mondata kolleganőtől:Ha lenne gyereked, neked is több lenne....

Köszi.... :cry:
tünci28

És ha a közelben néznétek garázst / garázsokat a lakáshoz?

Vagy mindenképp mélygarázsost szeretnétek?

Nekünk is egy utcával arrébb van a garázsunk, annyira nem vészes úgy sem.
Vendég

Megyek aludni Csajok! Álmos vagyok már.

Betti
Kép
betti0412

Szia Tünci!

Igen, ezek a válaszok azok, amiket ha tudnánk előre, fel sem tennénk a kérdést :cry: :cry: :cry:
Megint a bunkó tapló notórikus abortuszos kolléganőd szólt ilyen kedveset?

Hasli, szép az avatarod :wink:
Vendég

Betti, ha testszi kegy ház de mégsem az igazi, nézd úgy is meg, ohgy a válaszfalakat itt-ott el lehet tolni,le lehet bontani, itt ott lehet emelni, a lépcső, terasz lehet teljesen más..a tető kibújhat a terasz fölé..pikk-pakk kész egy másik ház...
tünci28

Jó éjt Betti.

Én még kb. fél-háromnegyed órát vagyok.
Vendég

Tünci, Tünci!!!

Minden gyerkőc + 2 nap.

Betti
Kép
betti0412

Tüncike nagyon ottan van most a házépítésben :lol:
Odassss milyen csudijó ötletei vannak :lol:
Vendég