Új privát üzeneted érkezett!

Patti!
Csak azt kérdeztem h a mérleget mennyire tartod.
20150601134430

Jaaa. A mérleget feltettem tesz-veszre, ma este jár le, van rajta egy 7000-es licit, örülnék,ha egy kicsit feljebb menne, de annyiért már odaadom, nem tettem rá minimálárat.

Kép
Kép
patr

Veda: en most tettem fel egy Mam cumit 5 hotol. Leveszem es elkuldom Neked!
Vendég

hu Patti tok jo hogy tudsz eladni! Tolem soha senki nem vesz:( Bar lehet mert en csak szemlyes atadast vallalok( tul sok mindenunk tunt el a postan)
Vendég

Véda! Cora, Dm

Kép
szly27

Ennyit írni...

Natinak és Vivinek boldog hófordulót!!
Bencuri Vikinek boldog szülinapot!!

Hát sajna a nemét nem volt hajlandó leírni a nő (elég paraszt volt amúgy is), azt mondta ez nem lottó vagy szetencsejáték...

Azt mondta viszont, hogy minden rendben van!

Lepény hátul.
BPD:43mm, THQ:35mm, FL:25mm.
Átlagos mennyiségő magzatvíz.

Dg: Grav. 17.

Képet se adott.

Az AFP-m is jó lett!
0,84 MoM 0,80-2,50
Minden adat a normál értékeken belül van!

Szép képeket láttam!

Akartam nektek írni, de leblokkoltam...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita, gratula a kicsihez!!!

Kép
andkata

PAtti!
Licitáljunk a mérlegre?
20150601134430

Viki, kellene valakinek a mérleg, vagy csak feljebb vernéd az árát? (köszi egyébként)

Kép
Kép
patr

Tamara!
Drága vagy, köszi! :D
Írj priviben számlaszámot!

Titi!
A szonográfus nő :evil: Nem mondtad, hogy 40 hormonbajos tyúk várja azt a kis cetlit? :wink:
Annak meg örülök, hogy minden oké!!!
Vendég

felverni :lol:
20150601134430

Kösz, rendes vagy!
Nem tudom :? Mert jobban járok, ha elviszi 7000-ért, mint ha rajtam marad 7500-ért, de lehet, hogy többet is adna érte.

Megyek Zsu-ért, mindjárt jövök.

Kép
Kép
patr

Tamara: tőlem sem iggazán vesznek semmi. A nyáron felraktam egy csomó Levi által kinőtt baromi jó cuccokat és senkinek sem kellett. Lehet, hogy az én drága legkisebb gyerekem nem hagyta! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dóri próbáltam neki mondani, de nem is érdekelte...
Nekem is van egy 5 hós cumim (mam), csak annyi van vele, ghogy kibontottam, de Levinek nem kell. Ki kell csak főzni és jobb mint újkorában. Szívesen odaadom pótcuminak! Ingyé vót! Dm-ben adták kuponra!

Tami: Olivér 3 éves koráig az 1-es cumit szívta...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki!
Már akartam írni: ha Csabival itt ülök, nem igazán köti már le a babanet (sokszor még a csajok sem :roll: :oops: ), de a Bubu feliratotokhoz többször is vissza kell pörgetnem az oldalt, mert különebn csapkod, meg mondja, hogy "dáje,dáje!!!" :lol: :lol: :lol:

Másik: mi a kedvenc ételetek Laci Apuval? Mert azt szeretném majd elkészíteni, ha jöttök a nyáron! És, ha még sosem csináltam, addig meg kell tanulnom, és begyakorolnom, nehogy itt beégjek már előttetek :oops:
A 2 kis 1 évesnek tortát mindenképp csinálok. Túróra gondoltam, benne sok gyümivel :D
Vendég

oh be kar hogy nem irta le:(
De jo hogy minden ok!
Vendég

Titi!
Tisztára elérzékenyülök, hogy ilyenek vagytok :cry: :D
Ölelés neked is, és köszi!!! Majd személyesen hozd el, ha jöttök Werával próba cseresznyére!
Vendég

A bulikor jönnek hozzátok Vikiék?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Igen! Mi leszünk az egyik szálláshelyük :wink:
Vendég

a sinlaccal kapcsolatos kérdésre senki nem válaszolt

Képimg][/url]
Kép
ronix

milyen bulirol van szó véda?,ha megkérdezthetem?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ti is így be vagytok sózva a tali miatt? Mert én nagyon! Éjjelente - amikor nem tudok visszaaludni :? - olyanokon gondolkodom, hogy milyenek lesznek 1 évesen, és miket csinálunk majd Patriéknál. Milyen lesz Csabi, amikor találkozik xy-al, én mit fogok mondani xy.nak, és Apus mit fog szólni majd ehhez, stb... :D
Vendég

Veda draga! Ne utalgass semmit, feladom ha kuldesz cimet es eljutok a postara!
Vendég

Ronix!
A nyári országos talinkról :wink:
Lemaradtál az előkészületekről? 2009.július 25. Valszeg Patriéknál!

Sinlac: tejmentes allergénmentes szentjánoskenyérmag kivpnatból, és rizsből készült pép :wink:
Vendég

Tamara drága!
Te meg ne küldögess csak úgy. Te is vetted, nem 2 Ft-ért, és tudom, hogy nálatok sem fenékig tejfel az anyagiak. Úgyhogy lécci, engedd meg, hogy kifizessem! Pl. küldd utánvéttel! De utalhatok is számlaszámra, ha úgy jobb neked...
Vagy csatlakozz te is a próba cseresznye társasághoz, és akkor elhozod személyesen... (Bár, asszem az csak februárban lesz...) Ahogy neked jó!
Vendég

araólunk anyit hogy Léna BRUTÁLIS KILÁNY LETT!!!!!!!!!!!

komolyan mondom nem nagyon birom nem tudom mit rontottamn el

a tüszös mandulábol kigyogyult de..........
semmit nem tudok csinálni még wc-re se menni mert visit
torka szakadtábol
ha kézben van akkor jo
már be van rekedve,akárhová teszem és akármit teszek köré,vagy viszem oda ahol dolgom van nem elég neki ha lát
ordit és visit mint egy kismalac
és ezt éjjel is csinálja
eltünt a jo alvo gyerekem féloránként kell éjjel
apa is olyan mint egy zombi és én is
a kicsik néha anyosnál alszanak mert nem tudnak pihenni Lénátol
brutál amit müvel

de tegnap reggelre kijött a bal felsö SZEM?? :shock: :shock: FOGA
ÉS JÖN A JOBB FELSÖ IS
igy egyenlöre 2 db foga van egy alul és most ez a szem fog

az evés is keserves
a táp egyáltalán nem megy semmilyen modon és formában mindjá
lefotozom mit eszünk ujjabban de baromi drága

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix, meg kellene próbálnod a Sinlacot, magas a kalóriatartalma és hátha a kisasszoony szeretné....

És TERMÉSZETESEN Nektek si szól a nyári tali, MINDENKINEK ott kelle lennie....:)

Kép
andkata

kösz véda nem a tali képben van juli 26-án leszünk 1 évesek
patiék hol laknak????

lehet nekünk is szállást kell néznünk ha messze van
és oda mindenki megy már nagyobbak is? meg apuka::

és ennek a sinlacnak milyen ize van??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!
Sajnálom :(
Biztos nem fáj semmije?
Vendég

hú Viki, Lackó nem is olyan mintha ő lenne az első képen. SZóval érted. Valahogy ezen a képen olyan más. :) De látom, hogy már ő is hogy rendezkedik. :)

Szly, hogy fogod lecsökkenteni a törlesztőt?

Tamara, Szerb Antal gimi. 16. ker. Érdemes megnéznetek. Gyönyörű maga az épület is, jó a felszereltség, nagyon jó tanárok vannak és egyre nehezebb bekerülni, mert egyre nagyobbak az elvárások. Elég jó a továbbtanulási ráta. :)

Véda, dm-ben van MAM de látom már többen írtak :) nekünk is van valahol, csak tudnám hol... eggyel játszani szokott, de nekünk is van legalább egy bontatlan...

Tita, mi az hogy nem akarta leírni és ez nem lottó??????? Ez egy idióta!!! Nála fogsz szülni is?? Amúgy tök durva hogy már mekkora a kis törpe!!! :) Csak halkan: irigy-irigy... :)

KépKép
muffin

Ronix, tuti a fogaitól nem aludt jól, nekem nagyon nyugodt lányom van, de akkor ő is állandóan ébredt és nem tudtam visszaaltatni....

jobb lesz, meglátod!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andkata 2009.01.20 15:40-kor.

Kép
andkata

Ronix!
Paték Pátyon laknak.
Egész család jön. Szállást megoldjuk! Már osztogatjuk kinél, mennyi a hely, stb... Addig kialakul, hogy mindenkinek legyen hol álomra hajtania a bulizástól punnyadt fejét :lol: :lol: :lol: Úgyhogy gyertek csak!
Vendég

http://teszvesz.hu/item530105419_haszna ... xl_es.html
igaz csak xles de jo aron, ha valkit erdekel kendo!
Vendég

véda a doktornö szerint egészséges

Képimg][/url]
Kép
ronix

Szerinted ez elég nagy a tesómnak, Tamara?

Kép
andkata

Kép
ezt eszi tápszer gyanánt
550 ft 2 evés

Képimg][/url]
Kép
ronix

Akkor csak a fog marad... Szegény ő, és szegény ti...
De hidd el, szenved, azért ilyen. Aztán majd helyrejön! A fog nagyon meg tudja kínozni őket :(
Vendég

Hát, akkor ez tényleg nem túl gazdaságos...
A Sinlacot mi receptre kaptuk 1000 Ftért, és kb. 20-30 alk.-ra elég nekünk. Mondjuk, Csabi csak 90-100 gr.fogyaszt belőle. Azt is pépként.
Vendég

Nicike:http://www.vatera.hu/quinny_zapp_buggy_kombinalhato_babahordoval_120821152.html
Vendég

szoval ez van..
páty????
merre tegyem??
mihez van közel??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Hú, ennyit írni!

Ronix!
Biztos a szemfoga? A 3.? Mert jobbról is és balról is az első kettő az metszőfog.... fent is és lent is 4 metsző van.... a szemfog a rágók után szokott csak kijönni!

Én fényképeket nyomtatok...pocisat, UH-sat, szüléseset....egy albumot szeretnék belőle csinálni...mert az ok, hogy a gépen megvan, de az nem az igazi.... és apácska hozott fotopapírt....

d.dodó

ez is Nicike:http://www.vatera.hu/quinny_zapp_sportbabakocsi_121750546.html
Vendég

Dóri: már be is tettem a táskámba!

Ha így folytatom gurulva megyek szülni...
Ebédre bevágtam 2 tányér tökfőzit, aztán 1 méretes banánt, majd egy tülcséres epres fagyit és most 2 szelet nutellás kenyeret.
Kép
És még mindig ennék valamit... :roll:

V.Kata: én is mindig azt hiszem Wera írt, amikor a te írásodat olvasom, mert csak fél szemmel nézem az avatart...

A.Kata: én szerintem üdítőt viszek, ha az jó! Sajna én csak babakocsival tudok menni, mert amúgy is Levi csak abban alszik napközben...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

véda és jo ize van??
nekünk nem irják ki receptre de nem csak ezt mást sem már probáltam a milumiles tejpépet is kiiratni de nem pedig kaptunk valahonnan e gy dobozzal és fini vaniliás ize van

de nem irnak fel ilyet nálunk recept nélkül?? hol lehet venni és mennyi??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titi!
nemsemmi! És egyfolytában édeset eszel! :) Kislány lesz! Szerintem! Amugy a fiuknál is kívánós voltál?

d.dodó

dodo igen a szem foga a védönö is megnézte és azt mondta nem ennek kéne kijönni mikor alul csak egy van

mondtam neki majd megmondom Lénának hogy olvassa el a szakkkönyvet és rendessen növessze a fogait

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!
Akkor ne is csodálkozz rajta hogy ilyen. Állítólag a szemfog kínozza meg őket legjobban.

d.dodó

Kép

Kép

ezek friss képek

Képimg][/url]
Kép
ronix

csajok jo az uj atvarotok nagyon teteszik

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság