Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meli: épp azt beszéljük meg, ha megjönne a hétvégén akkor hogyan tovább, mi van velem. A doki szerint minden redben, volt pé, együtt is voltunk, akkor mi van most. Ja és még mindig szépen fent a hőm, de a gonosz ciklus nem adott keresztet.
Itt a fertyn a hőm :)

Kép

Lucuzs: hajrá szoba bringa, nekem jól esik mindig a mozgás.

Babszika: már vártam mi volt ez ügyeleten :) kedden alíg várom megint írj.

Mókica: remélem teljesen felgyógyultál és új ciklus, új remények.

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Azta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LAPTETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REMÉLEM JELENT VALAMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha!
Nem semmi, h ilyen alacsony a az alaphőd :shock: :shock:
Sztem te vagy az ügyeletes jégkirálynő :lol:
De a hőd fent van és szépen felugrott!!!!! Szóval, nyugi és hajrá babásodás!!! :wink:

lucuzs!
Örülök, h megvan a bringa!
Meglásd, kevés ráfordítással is hatásos lesz! Hát, ha még meg is tetszik!!!! :wink:

babszika

Babszika, ez szuper hír, és persze én is várom a fejleményeket. Gondolok Rád!

Aisha, remélem is jelent valamit a laptető............
Asszem rendesen meggyógyultam... De a hőm így az elejen szerintem szuper gagyi, de hát az enyhe hőemelkedés nem hiszem hogy jókor jött...
mókica

CSajok!
nekem meg valszeg merül, vagy szaraxika lázmérőm.
3x mértem egymás után, emrt előszőr 36,84-et mért, aztán 36.72-t, utánna meg 36,6 -vmenyit. :shock:
Szóval, ez sztem egy jel, h ne is mérjek :lol:

Mókikám!
gyógyulgass, mert mindjárt itt a petykó ideje!!!!! :wink:

babszika

Sziasztok!

Babszika: nekem állandóan ennyi az alaphőm. Most nem is aggódom, mert tudom megyek dokihoz és lesz valami ha most nincs babó. De tőled várunk minden hírt, mert úgy is pihenni fogsz kedd után és nagyon vigyázni fogsz magadra!!!! A helyedben én már nem mérnék egyébként :)

Mókica: hajrá hajrá. még csak ciklus elején vagy ne aggódj a cikk-cakkok miatt.

Jó éjt
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Babszi stimus ciklusban nincs értelme mérni!!!
Minden bekavar!!
Vendég

Sziasztok!

Lucuzs: Hajrá, csak pozitívan a szobabringára! :)
Nekem otthon sífutó van, de bevallom őszintén nem mindig élvezem, pedig be van programozva, tv megy mellette, de valahogy nem mindig van hozzá kedvem. Van,amikor úgy érzem,hogy kevés részemet mozgatja meg,akkor jön egy kis jóga. :)

Babszika: Drukk a keddre! :) :) :)

Aisha: Nekem is ilyen alacsony az alaphőm! Tök szépen alakul a görbéd! :)

Mókica: szerintem se aggódj,hogy most bekavart a nátha, a fontosabb rész úgyis most jön! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Oké, Csajok, nem parázok!

Napvirág, a te görbéd is szép.....

Akkor nem csak én veszem magam nehezen a mozgásra ? Főleg mikor kihagyok pár napot, az a legrosszabb!
mókica

Mókica: Én is nehezen veszem rá magam! :? Tavaly elég jól ment,mert akkor heti 3x mozogtam. Muszáj volt,mert bérletem volt és a kolléganőmmel jártunk meló után. :D
Nyáron ugye elvagyok, a kertben teszek-veszek, strandon úszkálok, bicajozok...de télen! Amikor az embernek kidugni sincs kedve az orrát sehová! Viszont 3-4 nap után érzem,hogy "lustul" a testem. De tényleg! :) És akkor szoktam mozogni egy kicsit.

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

Én már alig várom, hogy délután legyen és megint biciklizhessek! Tudom ez a kezdeti lelkesedés, lesz még ennél nyögősebb, de most jó. Bár nekem semmi kondim nincs, és tegnap bekezdtem egy 20 perces tekeréssel, jól ki is fullasztott. Azt hiszem kicsit visszafogom magam, jobb a lassú felfejlődés, megeröltetni sem akarom amgam, mert aztán ha ezért nem lesz baba...

Beállítottam a biciklit a tv elé, hogy mozdítani se kelljen, csak ráugrok, aztán hajts! :)

Mindenki olyan szép görbéket produkál!
Most én is bízom egy kicsit, mert már 8. napja 36.2-36.3, remélem már tényleg közel a tüszőrepedés!

Mókica! Örülök, hogy már jobban vagy!

Babszika! Nem tudom elégszer ismételni, hogy lélekben veled vagyok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

SZiasztok!

Aisha és Kincs!
Nem mértem én ma sem. Amúgy csak inszemig akartam. Nem is érdekel.
Ráadásul 2 napja alig alszom... forgolódok... naná, h izgulok :roll:

lucuzs!
Nagyon köszönöm!!!!

babszika

Babszi: Kitartás, Már csak holnapig kell bírni! Aztán újabb dologért izgulunk! :wink:

Lucuzs: Ez így nagyon jó,ha megvan a kezdeti lelkesedés,mert akkor ha hozzászokik a szervezeted a mozgáshoz,ha majd nem lesz kedved,akkor is érezni fogod,hogy kell....hát ez nem tudom mennyire sikerült érthetőre.... :lol:

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!
Mozogjatok csak, mozogjatok! :D
Higgyétek el, én mostmár tudom, milyen érzés ellustulni hagyni az embernek a testét!Nagyon durva.Ugye terhesség elején nem is engedtek többet, napi fél-1 óra sétánál.Ez tökjó volt, örültem, hogy csak ennyit "kell" mozognom.Meg is lett a böjtje, mert amikor már mozgolódhattam volna, nem volt se erőm se kedvem :? Igyekezetm nyugtatni magam, hogy most inkább minél több pihenés, stb. stb Kb másfél-két hónapja vettem egy terhestornás dvd-t, hogy legalább azt.Először puhatolózva végignéztem, és szó szerint röhögtem, hogy ez torna???Félreraktam.Egy hónap múlva unalmamban elővettem, hogy megcsináljam...hát ne tudjátok meg!Nem ment.Vagyis nem az egészpl.10 valamiből csak 4-5-öt tudtam, és konkrétan érezetm, hogy az izmaim kész vannak, nem képesek semmire. :shock: Baromi ijesztő volt, hogy ennyire nem bírtam.Persze nagy pocakkal eleve nehezebb, de ez direkt kismamáknak való torna, és a szereplők olyan vígan csinálták, hogy csak na.Jól elkeseredtem, hogy mi lesz velem szülésnél.Azóta elő se vettem, de nagyon elhatároztam, hogy szülés után mihelyst lehet, mozogni fogok rendszeresen.Nagyon hamar el tudja felejteni az ember teste a "karbantartást", úgyhogy mindenkinek hajrá!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Ez nem igazság!!!!! Mi mozogjunk, te meg semmi! Hát ez így nem ééééér! :P Tessék szépen neked is csinálni a kismama tornát, nem ám halogatni! :wink: :lol: (..... ööööö....nagyon nem értek hozzá, de lehet még vagy csak az elején ajánlott?)

KépKép

Kép
napvirág

Az elején(a bűvös 12.hétig)inkább vigyázni kell, tényleg általában csak sétát javasolnak.Ezt szerintem lehet, amíg bírja az ember, legalábbis a dvd-n akkora pocakok vannak :shock:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok! Jó régen nem írtam ide, de igazoltan voltam távol :oops: , ma államvizsgáztam. Valamelyik nap csak bekukkantottam, s olvastam hogy valaki issza a kecskeruta teát. Az mire jó?? S hogyan kell használni??? Megköszönném ha valaki leírná....

Kép
timcsi82

Timcsi,
én igaz nem ittam kecskeruta teát, de ezt találtam neked...
http://pcos.blog.hu/2008/01/22/kecskeruta

http://gyogynovenyek.szeretni.hu/?i=gyo ... kecskeruta

Vizsgád hogy sikerült?

Zazzy, én jóga dvd-vel jártam így. Megnéztem egyszer, aztán kb 2* végig csináltam, azóta se.... :oops: Valahogy a biciklizés és a futás jobban bejött nekem, már várom a tavaszt....
mókica

Sziasztok,

Meli, Lucuzs,
a pár nappal ezelőtti kérdésetekre válaszolva :oops: :
igen bHcg-t és progeszteront néznek a vérből, ez a mérés kb.10 nappal lesz ovu után. Nekem többé-kevésbé alacsony volt a progim mindkét esetben, amikor teherbeestem, így ha most is, biztos adnak időben pótlást. Hétvégén ovu után 1 héttel pecsételtem, remélem ez a beágyazódási vérzés :roll: Na mindegy, 2 nap múlva kiderül...
Tessék nyomni a szobabrinyót, én tökre irigykedem, ugyanis én (most már)imádok bringázni, meg ált. sportolni, csak most az esetleges beágyazódás+pecsételés miatt nem igen merek. (Múltkor is ágyba "fektetett" a dokker.)
Meli,
hidd el, ha ráveszed magad és 1-2 hónapig rendszeresen sportolsz, és megtalálod azt a mozgást, ami jólesik, utána már szívesen fogod csinálni, és hiányozni fog, ha kimarad. Néhány éve én is évekre leálltam minden sporttevékenységgel, és baromira nem bírtam magam rávenni a mozgásra, aztán amikor összeismerkedtem a férjemmel ő hozta a sportos lendületet, így nekem is beépült, és most már (persze részben a "kell" miatt) renszeresebben nyomom, mint ő. :D

Babszika,
mennek a csöndes drukkok, így tovább! :D

Aisha,
ugyanakkor volt az én ovum is, remélem kb. egyszerre babázunk is októberben :D

Timcsi,
sajna nem ismerem azt a teát, de remélem vki. okosabb...
nocciola
Budapest II. kerület

Szia Timcsi!

Én írtam, hogy kecskerutát iszok, mert még nagyon a vizsgálatok elején járok, és szerintem messze van mire a metformint felírják nekem. Rákerestem a neten, hogy mit szedhetnék addig, mi javasolt pco-ra, és ezt találtam, amit Mókica is írt.
Egy hete szedem azóta beállt az alaphőm (eddig 36,1-36,7 között mozgott, mint egy hullámvasút, most 36,2-36,3), nem hiszem, hogy csak pszichés lenne, de ha mégis az sem zavar.
Próbálok napi 4-szer inni, de általában csak 3-szor sikerül. Nem is drága, 170Ft egy csomag (talán 50g-os), gyógynövényboltban vettem, Mamadrog márkájú, mert a Herbáriának nincs. Egyenlőre kaptam, de a boltos kilátásba helyezte, hogy nem mindig lesz utánpótlás. :(
Ja, és teljes iható, igazából nincs is nagyon intenzív ize.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszönöm a gyors válaszokat, gondolkodom a beszerzésén!

Kép
timcsi82

Timcsi,
vizsgád hogy sikerült? :)

Nocciola,
drukkolok, hogy egyszerre legyen zebrátok Aisha-val.
Azt hiszem erőt veszek magamon, és nekiállok végre valami mozgásnak, mert úgy el vagyok tunyulva, hogy csak na!

Babszika,
nagyon csöndesen mennek a drukkok!

Lucuzs,
ment a bringázás ma is?
Jajj, úgy izgulok érted is, hogy megrepedt-e az a tüsző, amit láttatok! :P

Mókica, Napvirág,
teljesen megértelek benneteket, énis alig tudom magamat rávenni a mozgásra.
Amíg nem lesz nagyobb akaraterőm, lehet, hogy marad a lépcsőzés.Bár ma is alig értem fel a 9.-re. :oops: Hogy az milyen magasan van gyalog! :roll: :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

megvolt a mai adag biciklizés is, de ma azért nem gyilkoltam ki magam :)

a hőm még nem emelkedett meg, talán majd holnap, most már ideje lenne...

Babszika! Holnap a te napod!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Napvirág : neked is jó a görbéd :) hasonló időben pé :)

Mókica: kedd, akkor uhu neked, írj majd mi van veled!

BABSZIKA: benézek napközben munkahelyról és csendesen küldöm a pozitív energiákat!!!!!

nocciola:
drukkok mennek :)

meli: te hogy állsz?

lucuzs
: ne is gyilkold ki magad :)

Ma sikeresen elfáradtam, de próbálok nem erőlködni :)

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Lucuzs, csak mértékkel a mozgás, amennyi jól esik, de ne gyilkolászd magad....

Babszika, megy a szuper pozitív erő, és tessék megnyugodni és aludni!!!!!

Meli, hanyadik ciklus napon vagy? Már a lépcsőzés is valami, lesz ez még futás is neked meglásd!!!

Aisha, igen holnap kiderül lesz e petécske pár nap múlva...
mókica

A 16.cn-on vagyok, de hogy volt-e pé-m, azt nem tudom. :shock:
Érezni mondjuk nem éreztem semmit!De 3napja csináltam lh tesztet, ami negatív lett!Lehet holnap csinálok megint!

Lányok!
Az lehetséges, hogy nekem a met előtt minden ovu tesztem pozitív lett, most meg mikor csináltam, negatív?
Lehetséges, hogy megjavultam? :roll: :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Babszika,
ma van a nagy nap! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt! 4es lett!

Kép
timcsi82

Timcsi! Gratula! Az tényleg szép teljesítmény!

Meli! Én elképzelhetőnek tartom, hogy a met-nek ilyen hatásai is vannak, bár ugye én nem vagyok régi motoros.

Mókica! Akkor ma uhu? Vagy teljesen el vagyok tájolva?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Timcsi, grat a vizsgához!!!!

Meli:Sokan panaszkodtak, hogy met mellett nem érzik a pét, de ez mindenkinél más.

Lucuzs: ma is lesz bicikli téma?

BABSZIKA! Itt a nagy nap!!! A csendes drukkok mennek.

Mókica: írj ha tudod az uhu eredményt!

Na most rohanok mert elpepecseltem az időmet a salátám elkészítésével, de legalább diétás :) és már 10. nap :)

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Babszika: DRUUKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!! Jelentkezz amint tudsz valamit! :)

Timcsi:gratula a vizsgádhoz! Nem semmi tanulás kellett hozzá!!! :shock:

Aisa: Jó étvágyat! :)

Meli: Próbálkozz könnyű jóga dvd-vel,nekem az bejött :wink: ...bár pont Móki írta,hogy neki nem jött be a jóga. :D Igaz,ennek is több fajtája van. Majd megkeresem a borítóját annak,ami nekem van,vagy lefényképezem otthon és felrakom :wink:

Csajok! Miért ugrál így össze vissza a hőm? Ennek így kellene lenni? (Annyit tudok,hogy addig jó,amíg az alap felett van....de ilyen össze-vissza???)

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág, szerintem nagyon szép a hőd, én nem aggódnék.... :D
mókica

Bevallom őszintén,tetszik nekem is,mert rég láttam már ilyen görbét nálam, csak Aishaé olyan szép egyenletes! :D :oops:

KépKép

Kép
napvirág

sziasztok!

gyors bekukk!
apát most hívták el .... leadja a kisfickókat.
szóval, kezdődik :wink:

köszönünk minden drukkot , halk drukkot és "nem"drukkot :lol: :wink:

babszika

Babszika: akkor nálatok már megy az "Apa kezdődik!"

Gyere minél előbb és vigyázzatok magatokra! :)

KépKép

Kép
napvirág

Kép

Ez a jóga dvd borítója. Nem nehéz gyakorkatok,mégis hatásos. Főleg csípő és derék környékére van. Nekem ez bevált! :wink:

KépKép

Kép
napvirág

apa már be is fejezte.... :shock: :lol:
szóval, könnyen jött és könnyen megy majd a fogantatás :wink: :lol:

babszika

Aisha, Napvirág,

ahogy nézem nagyon egyszerre nem várjuk a pirit. Nektek lesz vérvizsgálat v. előtte teszteltek, ill. mikorra tervezitek az 1. tesztet?
Én abbahagytam a hőmérőzést, eddig elég szépen alakult, de ma 1-2 tizeddel alacsonyabbat mértem, mint amit vártam (még mindig az alaphő felett van), így inkább abbahagyom, h. ne idegeljem ki magam. Holnap megyek bHcg és progi mérés+UH-ra, remélem jó híreket kapok. :roll:

Mindenki, aki volt már, v. most babás:
Beágyazódási vérzést tapasztalt -e valamelyikőtök, mikor és milyen mennyiségű-állagú volt? Nekem 3. napja van vmi., nem tudom mire véljem.... Kicsit aggódom.
nocciola
Budapest II. kerület

Babszika: Jó erős "ragasztót" kívánok neked!!!!!! :)

Nacciola: Én február 3-án megyek dokihoz. Nálam nem lesz vérvizsgálat, átjárhatósági lesz mensi után.
Nekem a sárga vonalnál szokott leesni a hő, és utána jön meg 1-2 nappal. Bár amikor így volt clostys hónap volt. Remélem most is így fog működni! :wink: Nekem még van időm a tesztig. :(
Hanyadik napnál jársz a pétől?

KépKép

Kép
napvirág

Babszika, rajtad a világ szeme!!! Csak ügyesen! :D

Napvirág, nekem is ez a dvd van meg! A gyakorlatok tényleg nem nehezek, lehet újra megpróbálom! Talán több sikerrel, mint múltkor. :)
mókica

:) Tegnap előtt csináltam,de még mindig érzem,hogy fáj a vállam meg az oldalam.....szóval fitt vagyok ám! :oops:

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág,

ez kb. a 10.napom ovu után, tüszőrepedés múlt szo-vas.lehetett, ez kb. 3 ciklusom, amikor éreztem is, eléggé szurkált. Azután kb. 7 nappal kezdődött a maszatolás, ez tart 3. napja, de mikor van-mikor nincs. Egyébként nekem ált. csak akkor ment le a hőm, amikor már rendesen megjött, átlag 2-3. cn-en, előtte nem. Kb. 1 éve hőmérőzök, most kicsit "besokaltam" tőle, ezért mától hanyagolom.

Más: téged closiztak úgy, h. felmerült az, h. nem is vagy átjárható, magyarán lehet, h. feleslegesen turbóztak? Komolyan, milyen felelőtlen dokik vannak!

Ez a jóga nekem is bejött, ez egy sorozat, én legalább 4 félét láttam ettől a csajszitól a tornad DVD-knél.

Babszika, nagyon izgi ez a nap, szurkolunk Nektek!
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola: Nekem 1x volt ilyen barnázásom,de az végig tartott amíg meg nem jött. Arra a doki azt mondta sárgatest elégtelenség. Ha baba lett volna (de nem volt,mert hajszál vékony volt a nyh),akkor kaptam volna pótlást. Szóval ha nem is beágyazásos vérzés,akkor se aggódj,holnap kiderül a vizsgálaton és kapsz bogyót, másnapra már el is múlik,nem vészes, nem árt a babának én úgy tudom.
Clostyztak. Azért is váltottam dokit, Sajnos 1 hónapot beszedtem, mert csak később néztem utána a neten,hogy mit is jelent a PCO :(

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

Mennek a NEM drukkok Babszikának és Mókicának! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Napvirág,
ezt a jóga dvd-t hol lehet megvenni? Mennyire nehéz, mert én életemben nem jógáztam még! :roll: De szívesen kipróbálnám, mert az ugrálós tornákat nem igazán szeretem!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok!

itthon vagyunk.
minden ok, bár csak az egyik petécske lökődött ki.... ezerrel rádolgozunk :wink:

3x1 utrót dugok progipótlásként.... és várunk.

most megyek, pihizek.
puszi

babszika

Babszika,
hajrá!
Akkor majd a második babócánál lesznek az ikrek! :wink:
Pihenj jó sokat!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Closty,
én eddig egyszer szedtem, akkor még nem volt biztos a PCO, de nekem nem csinált pé-t!
Most meg még várni akarok, hogy hasson a met, remélem az is elég lesz!
Tegnap éjjel olvasgattam az igaz történeteket a honlapon. Annyira jóvolt!Teljesen feltöltődtem!
Régen éreztem magamat ennyire megkönnyebbülve!
Ezt a jógát meg jó lenne kipróbálni, remélem megtalálom valahol!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Timcsi, grat a vizsgához!

Babszika, hajrá! Kezem lában csuriban....És pihizz amennyit csak tudsz!!!! :D

Melinda, én Media Marktban vettem kb 1000 Ft volt.....

Ma nem jött össze az uhu, mert rengetegen voltak a dokinál. És hülye voltam, mert nem szóltam, mikor megérkeztem...Nálunk nem a nőgyógy.rendelőben van az uhu masina. Így azt már bezárták mire a dokihoz bekerültem.....Én hülye.............. :twisted: :twisted: :twisted:

Na mindegy!!!! Pénteken szeretettel vár, és a lelkemre kötötte mindenképp szóljak, ha odaértem.... :D
mókica

Sziasztok!

Babszika: örülök, hogy jól alakultak a dolgok, tényleg pihenj sokat!

Mókica: óóóó, kár, ohgy addigra bezártak, akkor pénteken... :)

Nocciola: akkor holnap neked mennek a drukkok!

Nálam annyi, hogy ma reggel feljebb ment a hőm 0.1 fokkal, de lehet, hogy csak azért, mert korán megébredtem, de nem akakrtam a páromat felkelteni a csipogással...
Az ovu-tesztem tegnap negatív lett, azért ma is csinálok majd.
A biciklizésen már túl vagyok, ma nem hajtottam agyon magam, és most igen kellemesen érzem magam. Szivem szerint visszaszállnék rá. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, igen péntek az én napom lesz..... :D

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 09600_.png

a hőm a ciklus elején....
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: