Új privát üzeneted érkezett!

Szoncesz Kép
20150601134430

Kata: ertem, koszi egyenlore csak az elv erdekelt, meg megerosites, mert Aleko nekem nem hitte le hogy ez igy van pedig en is hasonlot mondtam.
Jajj ferjurad ne hasonlitgasson! NEktek van a legesleg nyugodtabb jobb babaja, szovla neketek is van amiben az elen alltok. Amugy meg o is ugyes!
Anna 140et megivott Sinlacbol, meg elotte pepkent is probaltma szilvaval ugy is megette:)

Patti: en is pont teszek fel teszveszre cuccokat :? Ennyire gaz szamlaval azerrt nem szamolok d most fog jonni a futes es az is horror!
Jajj tenyleg be kell adnom a tamogarasos papirt vegre.

Szonja nagyon edes! Kapott feledik szulinapjara tortat?
Vendég

Hú, de szép Szonja!

Kép
Kép
patr

Patti!
Tényleg! Tedd be az adok veszekbe! :wink:

Akiknek ajánlanám, ők is babaneteznek!
20150601134430

Szonci a Mi Szerelmünk! Jobb ha mindenki tudja!
20150601134430

Viki, neked átküldtem a képeket, de akkor felteszem, csak nem akartam, hogy velem legyen tele az adok-veszek rovat! :lol:

Kép
Kép
patr

Kike: Anna is azt kapott de van tobb veny nelkul kaphato kopteto. En az acct ittam, Aleko meg valami szirupot ivott. amugy meg tenyleg a sinupret is jo, lehet szopi mellett is.
Vendég

Tedd fel őket az adok-veszekbe, mert úgy egyszerűbb nekem is csak behivatkozni az oldalt ;)
20150601134430

Szoni és Vivi is szívdöglesztő!!!

csajok!
Sztem még ne pánikoljatok a csp miatt. Kike! Tőletek egész biztosan nem veszik fel.
A vagyonosaktól szeretnék.
Mondjuk akinek két bnv áll a garázsában, az valószínűleg tényleg elvan a csp nélkül is.
Bár lehet, hogy ennek tényleg alanyi jogon kéne járnia.
szóval szerintem no para, várjuk ki a híreket.

A félhír nem hír.
Patti!
Sztem nektek nem jól mondtak vmit, mert tegnap az m1 híradóban az volt, hogy még nem hozták nyilvánosságra az összeghatárt.

a 13. havi nyugdíjról is mindenki úgy tudta meg azt beszélte, hogy elveszik, aztán nem is így volt.

Bencuri Viki!
Az uncsitesóm biológus, ő mondta, hogy akaszáspók valójában nem is pók, hanem valami más osztályba tartozik.
bár hogy hova, azt nem tudom.
És nem csíp.

Én a póktól nem félek, kígyót is megfogom (ha nem mérges)
rettegek viszont a BÉKÁTÓL!!!
brrrr....
nektek melyik állat az, amitől angyon undorodtok?
na, akkor legyen ez amai kérdés.

Szép napot lányok
Vendég

Bencuri! Szonja nagyon édi!

PAtr! Nem semmi a gáz számlátok! Sajnálom! Én is visszafelé számolok és osztom be a pénzt hó végén.

Roli alszk, Jázmin viszont kicsit nyűgi. Már evett, kakált, tisztába tettem, leraktam aludni, de csak ordított. Most itt csücsül a szőnyegen és játszik, de látom, hogy álmos. Majd egy fél óra múlva lerakom megint.

Kép
szly27

[quote="desviki"][ írta:desvikib]Szonci a Mi Szerelmünk! Jobb ha mindenki tudja!

de jó ezt hallani! puszi Lackónknak!

Kike, Szoni és Bence is ezt szedi csak szirupba a gyerekeknek valót!

Tamara, igen kapott! De ez most amibe belenyúlt a héthónapos! :oops: Fincsi csokis volt apa sütötte! :oops:
bencuri

sziasztok

AZ ÜNNEPELTEKNEL SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!

mi meg vagyunk(hellyel-közzel)

Képimg][/url]
Kép
ronix

Márti mindenkit puszil! 1000 a dolga, most is albérletet néznek.
20150601134430

köszi a dicséretek csajok átadom az illetékesnek! :D
bencuri

mi is pusziljuk!

Szia Roxin, mi újság felétek? hogy vagytok?
bencuri

a csp az jo szar lesz ha elveszik nekünk 4 gyereknél 64 ezert jelent havonta

soskan adjátok a sinlacot??
az mire jo? sima táp??

Képimg][/url]
Kép
ronix

bencuri:inkább nem panaszkodok :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

Orsi!
Én félek a póktol is, kígyótol is, békától is...egyedül a leveli békát merem megfogni. Viszont az egértől, patkánytól, hörcsögtől egyáltalán nem félek!

d.dodó

Patti!
Írtam emilt, kérdeztem benne.
20150601134430

mi a baj? mond el hátha jobb lesz? de ha csak akarod!
bencuri

Vivi, Emma és Anna is nagyon aranyosak!

Ronix4 Mi újság? Hogy vagytok?

Bencuri! Minden hónapban süttök neki tortát?! De jó!

Mitől félek? Hát a legjobban talán az egértől. De utálom a békát és a pókot is.

Kép
szly27

Szia Ronix:de bizony,tessék csak kipanaszkodni magad!

Épp ki akartuk szívni Domi orrát-hát nem elfogyott a sterimar? :evil: Így a nélkül szívtuk ki,most alszik!
Szegényem még mindig nagyon rekett,köhög...
De most már remélem hamar meggyógyul!

Kép
Kép
Kép
kike

Szly, igen, Dödinek is volt még egy éves nem lett! :D

Én is félek az egértől! Sőt én még a kutyáktól is :oops:
bencuri

Roni!

Panaszkodj bátran...!!!

Dodó!
A patkánytól sem félsz? :shock:
Vendég

megyek, mert hazajött apa! este még megpróbálok benézni!
bencuri

Én nem félek semmiféle állattól :D

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri!
De jó!
Akkor sok tortát esztek :P

Gondolom Szoni még nem kap belőle. vagy valami speciális bébitorta?
Ha igen, kérhetjük a receptesbe?
Vendég

Bár a kutyink jól megnőtt,nem igazán szeretem ha körülöttem futkározik,eddig csak kicsi kutyáink voltak,de nem félek tőle,csak azért a gyerekeket féltem.

Kép
Kép
Kép
kike

Én is úgy ennék édességet,de nincs erőm most csinálni :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

A hörcsögtől én sem félek, volt is régebben. De az egeret utálom.

Bencuri! Legalább Szonja megszereti a tortát és megszokja. roli első tortája nem aratott nála valami nagy sikert, majdnem félt tőle. Nem is nyúlt bele és nem is evett belőle.

Kép
szly27

Orsi, nem speckó babáknak való! az én lányom még nem igényli annyira a hozzátápit!
bencuri

Én se nagyon félek az állatoktól. Bár otthon volt egy kakasunk, Gyula. Na őt utáltam. Agresszív dög volt!
20150601134430

csajok!
most azon filózok, hogy gyed alatt elvégzek vmit, mert az irodalom PHDmhez sosem lesz meg a dolgozat, meg utána úgyis max. a hajamra kenhetném.

Van ötletetek?
Most, hogy. van Emma, szívesen dolgoznék gyerekekkel.

Na, befejezem mára.
Úgyis letelt a félóra, Emma ismét akcióban :P
Vendég

ezen a Gyulára elnevezett kakason jót nevettem! :lol: :lol:
Gyula a kakas! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Igen, Gyula! Most mi olyan nevetséges benne? Az nevezte így el, akitől vettük.
20150601134430

Nem tudom,csak olyan viccesen hangzik :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Jól van na! Én is csak vicceltem!

Apujkám minden háziállatnak ad nevet.
20150601134430

Talán azért,mert bár Anyós is mindig tartott sok tyúkot,kakast,de egyiknek sem volt neve,hiszen úgyis a fazékban végezték! :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Orsi: en halalosan felek a kigyoktol, elegge a pokoktol, de undorodom a bekaktol, felek a tyuktol, pulykatol, kutyatol...alt minden allattol( pedig alaltok kozt nottem fel) felek a magasban, felek a balesetektol, tulzottan aggodom a szeretteim testi eppsegeert= nem vagyok normalis.

En is szeretnek valamit tanulni de csak okjst csak nincs ra penz. Lehet elkezdek ra gyujteni, van amelyik ad tamogatast ha anyakent csinalod. egy fiz nem konyvelo, nem tb szakerto, vagy szamitogepes bla bla. Inkabb ketkezit szeretnek.
Vendég

orsi!
Ha nem a lakásomban van a patkány, akkor nem! :) Bár ha a lakásomban lenne, akkor sem félnék tőle, főleg ha háziállatként lenne. Ha csak ugy meglátnám a lakásban futkosni, akkor is csak elszörnyűlködnék.

d.dodó

Hát,azt hiszem mégiscsak összedobok valami finomságot :)

Kép
Kép
Kép
kike

Nálunk a cégnél volt sok egér az irodaházban, de csak azért, mert a hülye gabkeresek ott tartották a gabona mintákat.
20150601134430

[quote="kike"]H írta:kikeát,azt hiszem mégiscsak összedobok valami finomságot :)

Akkor már gyógyulsz! ;)
20150601134430

Akinek babaja cumizik meg az ujszulott cumit hasznaljatok, vagy mar az 5hostol valot?
Vendég

SEGITSEG keres: legkiseb hugom most 8os, es nem tudja hova menjen tovabb tanulni. Nem tudtok jo gimit ajanlani? BArhol...human beallitottsagu, sot muveszeti....ilyenek, jo tanulo, szinte minden megy neki kiv atek, fizika, orszagos nepdalversenyekre jar, jol szaval, szinjatszik, es eddig egyhaziba jart igy az is szoba johet.
Minden otlet erdekel,mert en nagyon nem vagyok kepben, es anya a moriba akarja irtani ami nem nagy szam....
Vendég

Tamara, tőlem kérnél sinlac receptet?

Kép
andkata

Akkor javul Anna étvágya?

Vivi és Szonja is tündérbogár!!! :)

Kép
andkata

Kata: A masik Kata mondta hogy tud felirni, de majd ha bejon legkozelebb Te:)
Hat ugy javul hogy botrany amit eves gyanant muvel, de a vegeredmeny jo. 3szor tap, 2szer kanalas ugyeskedes, ami alt 5-10 kanal valami es zoldsegbol semmit nem eszik meg, ha en csinalom egyaltaln nem uvegesbol meg az alma krumpli ment eddig.
De hajnalban es este 240 koruli tapot eszik, delben 100-140et, es meg kb 80 tea napkozben.
Tejepept natur nem adok, esti tapjaba keverek.
De hogy mikor erjuk el a megeszem egy bebietel allapotot....hat nem tudom. tan majd egy evesen:)
Sprorol nekem a draga!
Vendég

Viki, nem jött e-mail, megint szórakozik a levelezőm. Biztos megint majd éjjel jön meg. :cry:

Kép
Kép
patr

Én is mindentől félek, Tamara! :oops:
Magasság, mélység, béka, egér, kutya, kakas, tyúk, de még a 2 hullámos papgájunkhoz sem nyúlok be csupasz kézzel, mert csípnek :roll: :oops: Ez elég gáz...

Viszont, ha a gyerekeimről van szó, szembeszállok mindennel :D

Lányok!
Hol lehet MAM cumit kapni???
Csabi csak azt fogadja el, de kinőtte az 1-est (0-5 hós), és TESCO, Auchan, Kenguru Goldban sincs :( Ez meg már pici neki, nem komfortos. Hol találok szerintetek?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?