Duna nem tudom miért ment el még egyszer?
Nekünk Levi 6 hónap próbálkozás után jött össze, nem néztem akkor semmit csak egyszer kétszer néztem a PG53-at de az nem jött be. Előtte majdnem 7 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót, szóval mondta a doki hogy ennek ki kell ürülnie. Végül abban egyeztünk meg hogy ha fél év múlva nem jön össze kivizsgál engem meg a férjemet is. Erre pont terhes lettem addigra. Biztos vagyok benne hogy akkor sokat segített az, hogy max. megnézik mi a baj, és teljesen lenyugodtam, és erre rögtön össze is jött. Éppen wellnessezni voltunk amikor megfogant, szóval a stresszmentes környezett jót tett mindkettőnknek. Most februárba ugyan oda megyünk pihenni. Lehet hogy újra megtörténik, és pocaklakóval térünk haza??
Császár azért lett, mert én már a 42 hét végén jártam és így be kellett indítani a szülést, hatalmas hasam volt. 8 órás kemény vajúdás után megcsászároztak, és akkor kiderült hogy teljesen feltekerte magát a köldökzsinorra, és minden összehúzódásnál ezért ment le a szívhangja. Szóval mint egy kisbéka ugrott ki a hasamból, én nem láttam csak a dokim mesélte.
Mindig is éreztem hogy nagyon sokat mocorog, szinte egésznap.
Most fogom én is elkezdeni a tesztelgetést, kíváncsi leszek mit fog mutatni. Szeptemberbe kezdtünk próbálkozni, de eddig még semmi, ezért döntöttem úgy hogy kipróbálom a tesztezgetést, veszíteni nem fogok vele semmit.