Új privát üzeneted érkezett!

Egerben lakom az Északi lakótelepen.

Viki: A kettesben program nem nagyon jön össze. Egyrészt mert Tomcsi még szopizik, a másik, hogy nem nagyon lenne kire hagyni. Ágira addíg rábízom amíg lemegyünk bevásárolni, de hosszabb időre nem szeretem, mert "kicsit" netfüggő.... nem lát, nem hall ha be van kapcsolva az MSN. MOndhatni MSN függő! És már el is ismeri, hogy tényleg az!
HA tervezünk valamit, akkor meg a TV neki sokkal fontosabb... :(

Kép
zsuzska72

:oops: :oops: :oops:
Szép kis laptető! :oops: :oops: :oops:

Kép
zsuzska72

A babaszakácskönyv 8 hónapos kortól írja a szilva adását.De miért? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Hahó mindeki!
Natinak és Vivinek boldog hófordulót!!
Bencuri Vikinek boldog szülinapot!! :)

Ma reggel végre elintéztük a gyedemet! Az fix összeg lesz ugye? Mert ez a thgyás egész jó pénz volt, már persze a fizetésemhez mérve.
Jelenlegi állás szerint, esélyünk sincs családi pótlékra, ha megszavazzák ezt az új összeghatárt :cry: Azért elég nagy érvágás lesz.

Kép
Kép
patr

Szebb reggelt!

Natibogyót és Vivit, vmint Bencuri Vikit Isten éltesse!

Katák! Nagyon köszi a választ!

Viki! Lackó tündéri lehetett! Brúnó sajna egyáltalán nem kreolos, csak a pofija pirospozsgás a jólevegőtől (sokat vagyunk kinn).

Wera! sajnálom a rossz iccakát... a miénk is elég retek volt. Mágneses párnáról van vmi linked?

Vkata! Dórika babaszépségkirálynő!

Mi is keltünk éjjel 3szor hamizni (pedig nem szoktunk), 5kor a férjem lett rosszul (hányás-hasmenés), nem is ment ma dolgozni. Alvásból nem jutott sok, jó erős kávéval tartom magamban a lelket... [/size[size=9]](na meg veletek... :oops: )

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Valaki kérdezte, tán Wera, hogy Zsoltinak mivel vágták a haját.
Nem géppel, szerintem sírva is fakadt volna a gép hangjától. Simán ollóval, és csak azokat a nagyon hosszú tincseket vágta le a csaj, amik mindig szana-szét álltak. Most nagyon jól fésült lett! :)

Kép
Kép
patr

Zsuzsa!
Mindig elfogadta a cicit?

Férjuradnak jobbulűst! Remélem Ti nem kapjátok el!
20150601134430

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:23-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:23-kor.
Vendég

Patti!
Tegyél fel képet a jól fésült Fiatalemberről!

Csajok! Tegyünk ma fel megint jó sok képet!

Kezdem én!

Kép

Kép apukámmal
20150601134430

Viki!
Ezt nem értettem:
[quote]H írta:a nem kell fel Lizy időben, nem ébreszted fel? NÁlunk iratlan szabály, de ha elalszik véleltlenül 6 után, akkor 3/4 7kor mindig "felpuszilgatjuk".

Aludt ő délután.... az esti fürdetés után volt, hogy letettem, de rá egy órára már sírt is... vagy nem tudom mire értetted.

Hú, jó sokat írtatok!

Ami!
Reméljük minden rendben lesz!

bondi!
Remélem Otival minden rendben lesz az ellenőrzésen.

Natinak és Vivinek Boldog félévet!

Bencuri!
Boldog Születésnapot!

Ezek az anyósok........ :twisted:

d.dodó

jó reggelt mindenkinek!

Most megragadom az alkalmat, hogy elnézést kérjek mindenkitől akit nem köszöntök hófordulón, szülinapon stb. de egyszerűen ez az én gyengém. Még a családban is mindenkinek a mindenét elfelejtem. A férjem szülinapját csak azért nem, mert Valentin napkor van, de amúgy az ő névnapját, még a saját házassági évfordulónkat is... Úgyhogy nem is próbálok úgy tenni mint ha emlékeznék az ilyenekre, mert ebben full gáz vagyok. Úgyhogy most kívánok mindenkinek egy évre előre boldog hófordulót, szülinapot, meg ilyeneket. :)

Nem tudom, hogy miért, de már pár éjszaka olyan felületesen alszom... mondjuk hozzátartozik, hogy ELiot is. Ezek szerint eddig is azért tudtam olyan jókat aludni, mert ő nem volt nyugtalan... Apa meg úgy horkol, hogy már mondtam neki, hogy ma tuti kinn alszom a kanapén (franciaággyá nyitható, úgyhogy annyira nem nagy áldozat...) csak én nagyon szeretek hozzábújni, ezért duplán bosszant a horkolása.

még lett volna, de sajnos egy kicsit nyűglődik a Kókuszfejű... :)

KépKép
muffin

Dodó!
Azt hittem h a megszkott napi rutinotok előtt aludt el.
20150601134430

Jó reggelt!

Pusszancs a hófordulósoknak.

Marcsi! Nici! Anyósaitok nem semmik! :shock: :evil:

Szilva-dolgot nem értem. Üvegesben már 4 hónapostól van. Bár talán az enyhe hashajtó hatása miatt, de azért a 8 hónap túlzás. Én már adtam Levinek, nem nagyon ízlett neki, de még meg fogom próbálni.

Hát még tudtam volna aludni.

Most jött egy hivatalos levél apának a MEP-től. Elolvastam, hát szerintem az Isten is úgy akarja, hogy csődbe menjünk.
Ugye táppénzen volt majdnem három hónapig. Közben a melóhelye cégnevet váltott, ami így új munkahelynek minősül. Új szerződést pedig akkor kötöttek vele, amikor visszament dolgozni.
A levélben pedig az áll, hogy amiért nem volt biztosítása, az utolsó másfél hónapra nem kap egy fityinget sem! :shock: :evil: :cry:
Jól összehozták nekünk mi? :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki: Igen, mindíg elfogadta. Sőt :) Írtam is a múltkor hogy mi is csatlakoznánk a Patti által létesítendő cicisták klubjához! :D
Most már ott tartunk, hogy cumisüvegből egyáltalán nem fogad el semmit, még a teát sem. Úgyhogy csak szopizik, meg a főzi + gyümi napközben.

Kép
zsuzska72

Zsuzska!
Most ezt a hsz-mat Brúnó Anyunak írtam. :lol:
20150601134430

Hú Kriszta!
Nagyon sajnálom!

kike!
Elhiszem, hogy most hogy Domi is beteg, nem hagyod szívesen apára, de az se jó, ha a te betegséged nincs időben kikezelve! Nyugi, nem lesz gond Domival, míg elmész dokihoz!

Zsuzska!
Apának jobbulást!

d.dodó

Kriszti!
Én ehhez nem értek, de átérzem h mennyire sz@r lehet.
20150601134430

Kata, (meg mindenki), azt mondták reggel az önkormányzatban, hogy a brutto bevétel 3 400 000 felett van, akkor már nem jár a családi pótlék. És ez két fizetésből jön össze, tehát nem egy nagy összeg! Éves szinten!

Kép
Kép
patr

Már készültem tegnap is, hogy leírjak én is valamit a múltkori "szellemes" témával kapcsolatban, de még csak most jutok el odáig, hogy megtegyem.
Szóval: Ági lányom 2,5 éves volt, mikor meghalt az apósom. Kb egy hét múlva fent hagytam az előszobában, amíg lementem a pincébe krumpliért. Megyek fel, át ül a fotelba, és mosolyogva közli, hogy: Anya, itt volt Karcsi papa és azt mondta, hogy nem lesz többet meglepetés.
Hát mit mondjak, az ütő állt meg bennem. Na én nem is mertem többet kérdezni tőle. Aztán amikor hazajött az apja, még kaptam, hogy miért nem faggattam. Neki el is mondta, hogy milyen volt, mi volt rajta, stb. Hát a lányom elmondása szerint abban a ruhában volt, amelyikben meghalt.....
Ja, és a mai napig emlékszik rá, hogy látott kiskorába dolgokat (rendszeresen mesélt nekem angyalokról, stb... ) csak azt mondja, hogy nem emlékszik pontosan milyen is volt, mintha ködös lenne az a kép. De tudja, hogy látta!
Hát ennyi.... Mindenesetre érdekes, és elgondolkodtató (szerintem).

Kép
zsuzska72

Na szellems téma, én azért félek tőle, mert volt egy gyerek kori jó barátom akinek a nagymamája mesélte:

a nagymama mikor kicsi lány volt, valahol erdőszélen laktak.
És éjszaka felkelt, és elindult ki az ajtón,az anyja kérdezte hova mész Marika, mondta h itt volt a mama azt mondta menjek vele az erdőbe.
Mondta neki az anyukája,jaj nebutáskodj, feküdj vissza.
Reggel kapták a hírt, h a nagymama éjszaka meghalt.
Akkor az a hiedelem járta h azért indult el a kislány éjjel h megy a mamával,mert a nagyi magával akrta vinni....
Bizar :shock:

nicike

Nici: szilva krumpli siman, a krumpli semleges iz. A szilva meg ok, Anna nagyon szeretni. MA en is azt adok neki.

Az meg egy csucs ha ezt a kis csaladit is eltorkik..menjenek a busba! A legtob europai orszagban a legjobb "befektetes" gyerket szulni es sok helyen tobb a csaladi tamogatasm int egy fizetes, itt meg ezt a nevetseges osszeget is megvonjak?

Ja igen Nicike, tudja hogy igy erzek az anyja irant, es alt van is ebbol gond. Mindig mondja o is elviseli az en anyukam, na igen neki evi max 2szer 3 napra kell nekem meg hetente, egy nap, plussz napi telefon :twisted: :evil: Plussz az en anyukam nem idegbeteg, nem kot bele az eletunkbe, na meg ert a gyerekekhez!
Vendég

Szép napot :P

Ma fodrász jön 11-re, úgyhogy alig tudok maradni :( De szép lesz a hajam :D Iszonyúan elkezdtem őszülni :cry:

Nattancsomat és Vivikét isten éltesse 1/2.szülinapjukon!!!

Bencuri Vikim! Boldog 20. szülinapot :wink:

Szakma: hát... Én is közalkalmazott lennék... Innentől sejtitek a folytatást... Hiába voltam vezető - kb. tizenakárhányezer a vezetői pótlék - csak 90 körül hoztam haza a családi pótlékkal együtt :shock: :evil: Családi p nélkül ki sem merem mondani mennyi a nettó fizum :evil: Úgyhogy struccpolitikát folytatok, amég nem mondanak biztosat!

Wera!
Tali februárban!
Ezt megbeszéltük! :wink:
Nóri borsótól fájó pocijára nagy puszi!!!

Evelin!
Köszi, megpróbálom az írásvédettséget így kiküszöbölni!

Andika!
Aranyos vagy, hogy félted, de eljuttatom hozzád, ha addig élek is. Most már irtó kíváncsi vagyok, mi a véleményed róla!

Amikám!
Drukk!!! Áronci meg bóbitázzól szépen el :wink:

Zsuzska!
Sajnálom, hogy gondok vannak...

Kike!
Ha úgy érzed szükséged van rá, nagyon szívesen leküldöm az Olajfa kapszulát, aztán majd fizeted, ha tudod. Akár jövő hónapban. Csak ne legyél már beteg!!! Priviben küldj címet!

Akata!
Julcsinak gigadrukk! Már a gondolattól is libabőrös vagyok, hogy hamarosan szül... Olyan izgi... Újra átélek mindent...

Vikim!
Én azt szoktam neki énekelni, hogy
"Jó reggelt itt a tej, ébredni kell,
olyan szépet álmodtam, hogy nem mondhatom el
jártam én Afrikában, megfagytam a Szaharában,
Párizsban jéghegyekre másztam fel."
Egyelőre értékeli. :D
Puszi szőke herceg Lackónak!

Überbrutál, vagy hogyismondjuk ezt, éjszakánk volt :evil: De már csak :lol: ezen. Kezdem megszokni. Ez legyen a legnagyobb bajom, nem igaz :wink:

Anyósom Kalocsán marad egy időre. Tüdőosztályon van. Úgy néz ki, a tüdőtumor a primer daganat, az agyi daganatok meg áttétek. De ezt már Akata előre megmondta... (A szakvizsgát odaítéltük :wink: )Kezelésekről majd ma esik szó... A doki feltétlen beszélni akar Apussal. Nem tudja, hogy miért. Én sejtem, de nem túl sok jóra számíthat... :(
Vendég

Sziasztok!

Zsuzska! Sajnálom apa gondokat!
Tejcsit remélem sikerül jó helyre juttatni!

Kike! :cry: Sajnálom!
Szerintem menj el a dr-hez,nem lesz semmi baja Dominak!
Tudom milyen nehéz,de most kell,hogy meggyógyulj!
A babaszakácskönyv akkora hülyeségeket ír néha!
Én még nem adtam,de van itthon.
Kisproff hogy van?

Bencuri Viki! Boldog születésnapot!
Hófordulósoknak boldog hófordulót!

Viki! 23-kor Nurophen után elaludt és akkor 7:30-ig,még 8-ig visszaaludt!
:wink:
De brutál volt az este!
Annyira ordított!
Jó az új vonalzód!

Vidokata! Mindig azthiszem Wera hsz-a,úgy néz ki Dóri az avatarban mint Bugri Nóri!
Hát én is örülök,hogy nem komolyabb a baj!
Ez már 10 éves probléma!
:cry:

Andkata! Köszönjük a híreket Potykáékról,néha azért dobhatna legalább fotót! :wink:
Tesódnak drukk!
Mivolt vele,hogy azthitte menni kell?
Ha kapok pita tésztát mennyit vegyek?

Mindjárt folytatom

Kép

Kép
ibm

Dóri!
Sajnálom a kakesz éjjelt! Megint csavarta vmi Csabici pocakját?
20150601134430

Ami!
Ároncinak gyógypuszit küldök! Remélem ma már nyugisabb lesz!
20150601134430

Az én nyugalmamnak pedig most van vége :lol:

Kép

Kép
20150601134430

Sziasztok!

Natinak és Vivinek boldog feledik szülinapot!

Bencuri! Boldog szülinapot!

Sajnálom a rossz éjszakákat! Nekünk szerintem ez a kajálás bejön így és jól alszik, ma is reggel 7 kor ébredt először.

Hát ez a családi pótlékos dolog! :twisted: Lassan tényleg oda jutunk, hogy kocsikat eladni, minden " luxust" beszüntetni, csak hogy meg tudjunk élni! (nagyon nehéz lenne autó nélkül meglenni)

Kiráz a hideg ezektől a szellemes sztoriktól, de nagyon érdekesek!

Marcsi! Tök jó, hogy jobban vagy!

Viki! Nagyon cuki Laló!

Vkata! Dóri is nagyon édi!

Nici! Lili is szép kisbaba4 Anyós meg :twisted:

Marcsi! Nálatok is elég érdekes anyós! Remélem nálunk soha nem kerül sor ilyesm i beszélgetésre.

Én Rolit már sokszor hagytam anyósékra. Jázmint még nem. De egyébként rájuk lehet nyugodtan bízni, csak még nem volt rá olyan alkalom. Kicsit másképp csinálnak dolgokat, mint én csinálnám, de nem lesz semmi bajuk a gyerekeknek. Anyura már sokszor bíztam őket, azért benne jobban bízom egy picit, meg jobban is ismeri Jázmint.

Kép:

Az én kis husis babókám:

Kép Kép

Kép
szly27

Patr, és a többiek!

Most csak a családi pótlékhoz szólnék hozzá..

Az oké, hogy mennyi össz. bevétel, de nem az egy főre jutó összeg számít?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:25-kor.
Vendég

Marcsi! Örülök,hogy jobban vagy!
Anyós :twisted: :twisted: :twisted:
Én is azt mondtam volna,hogy elfér még 1-2! :lol:
Nekem szerencsére ennyire nem gáz az Anyós,igazából ki lehet vele jönni csak ő meg mindig a spórolással jön! :twisted:
De nem nagyon szokott nekem beszélni,mert tudja,hogy előtudom venni a bunkó stílusom!
Úgyhogy igazából nem mondhatok rá rosszat,de öregszik! :wink:
Meg én is! :lol:

Bondi! Otinak,Natinak drukk!
Jó étvágyat az ebédhez! :wink:

Wera! Sajnálom a rossz éjszakát! :cry:
Apa mikor megy melózni?

Nicike! Sajnálom,hogy anyud is hasonló cipőben jár,de még mindig jobb mintha találtak volna valamit! :wink:

Tami! Sajnálom Anyós dolgot!
Nem egyszerű helyzet!
Én sem bíznám rá,még a sajátomra sem szívesen,majd ha nagyobb lesz!
3 ember van akire rámerem nyugodtan bízni:Apa,Anyu és a nővérem.

Orsi! Én már nem élnék! Annyira undorodom a pókoktól,hpogy ha már jobb idő van addig nem fekszem le amíg a plafont végig nem néztem van e lakó!
Már többen ismerik a sztorit,de egyszer éjjel a fülembe mászott,másnap reggel szedte ki a sógorom,nem kívánom senkinke azt az érzést ahogy kapart bennt!
Na én azóta rá sem bírok nézni!

Patr.! Ez a családi elég szarul hangzik!
Bár nálunk Apa minimálbérrel van bejenlve,de akkor is!

Zsuzsa! Sajnálom az éjszakát!
Apa jobban van?

Dodó! Hogy vagytok?

Evelin!

[quote] írta:gyhogy most kívánok mindenkinek egy évre előre boldog hófordulót, szülinapot, meg ilyeneket. Smile
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti! Hú de gáz! Sajnálom!
Amúgy hogy vagytok?

Dóri! Sajnálom Anyóst! :cry:
És a rossz éjszakát!
Jó a vers! :wink:

Titi!! Már biztos túl vagy az uh-on!
Mi újság a kismanóval?????????
Megtudjuk a titkot?
Várunk!

Szellem! Na jól van csajok,kirázott a hideg!
Én sajnos hiszek az ilyesmiben és félek is,még szerencse,hogy nappal van!
Ha ezt este írjátok és egyedül vagyok tuti lefosom a bokám! :cry:
Inkább nem is írok mást erről brrrrrrrr

Kép

Kép
ibm

Katus!
90 e Ft lakás törlesztés? :shock:

Jázmin szépséges! Imádom a kis husi pofázmányát! Olyan harapnivaló!
20150601134430

Vkata! a 90000 az nem semmi! Én meg itt sírok a 60000 miatt! De én ezt lecsökkentem legalább 45E-re, csak még várunk vele egy picit.

Marcsi! Szerintem is az egy főre jutónak kell számítani és ezzel megint tudod kiknek fog megmaradni a családi?! :twisted: Hát gondolom tudjátok, de nem is mérgelem rajta magam!

Kép
szly27

Viki!
Látom Lacus is megindult! :)

Jázmin nagyon édes!

Ami!
Köszi, ma már jobban.... Lizy is jobban ette ma már a gyümit.

d.dodó

Jázmin nagyon édes!

Viki! Lackó is beindult úgy látom!
És milyen szép rend van nálatok! :shock:

Még azt akartam írni,hogy felirattam tenap a sinlacot,ha sűríteni akarom a tápszert vele akkor is vízzeél kell oldanom vagy beledobhatom közvetlenül a tápszerbe?
Mert ha még fel is oldom nem sokat segít!
Reggel amúgy megevett 180-at ÜVEGBŐL!
Ki érti azt a gyereket?
Aztán még ivott 1dl őszit és most egy órája alszik!
Jó lenne annyit aludna mint tegnap,utánna akkorát sétáltunka napon,5-en mentünk,tök jó volt!
Ülve nézelődött aztán egyszercsak elaludt!
És még azt akartam,hogy a következő gyerekem borostyánnyaklánccal fog születni!
Gratula Emmának!
Áronnak már nem merek venni,nem tudom mennyire viselné most még el magán!
Ja! És még azt,hogy mostmár rendesen integet!
Annyira édes,majd megpróbálom lefotózni!
És most eldugultam,ti jöttök :lol:

Kép

Kép
ibm

Köszi Viki!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:26-kor.
Vendég

sziasztok!

bocsi csak futólag jöttem.

hoztam képeket

ezt most csináltam. igy alszik:
Kép
Kép

ezek meg mult héten készültek.
msn-ezik a zsuzsával :)
meg telefonál
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timi1982

[quote="ibm"] írta:ibm
És milyen szép rend van nálatok! :shock:

Hol Amikám?

Annyira nincs rend, csak nem a kupiról teszek fel képet! :lol:
20150601134430

Katus!
Nekünk svájci frank alapú.
20150601134430

Csajok! Mennyiért vettétek a láncot?
Most nézegettem a neten,tényleg 10000 ft?????????????? :shock:

Bence nagyon édes!

Kata! Mi is sokat fizetünk összességében és még saját lakásunk sincs!
Néha ez nagyon jó így de néha nagyon szeretnék külön lenni!

Kép

Kép
ibm

Viki! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is mindig próbálok úgy fotózni! :lol:

Kép

Kép
ibm

ibm!

teszveszen van 2000-3000 ért is már!
mi onnan vettük a zsuzsával. mármint ha a borostyán láncra gondolsz...

Kép

Kép
timi1982

Hoztam pár képet:

betegen:
Kép

betegen a mama ölében

Kép

fürcsi után
Kép

apa de vicces amit mondasz
Kép

Kép

Kép
ibm

Ami! Nagyon aranyos Áron!

Timi! Bencének a második képe tetszik a legjobban! Nagyon aranyos!

Kép
szly27

Kisasszony elaludt, úgyhogy lépek dolgomra!

Kép
szly27

Timi! Köszi

Viki! Köszi!
Mindjárt rendelek is neki hátha!
Nincs több ötletem

Kép

Kép
ibm

Nagyon édes Bence, és Áron is!

d.dodó

Lizy is épp most aludt el, ebéd kész, elmosogattam, és sül a kenyér!
Már csak a mosott ruhákat kell majd elpakolni, de most nem zörgök a szekrényekkel.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?