Hello Lányok!!
Mi van még a végén lezárják a topikot!!!
Hát ez a jégpáncél fantasztikus.Még jó,hogy az utak járhatóak.
Tegnap volt Miron szülinapja,és ezen jeles alkalomból szóltunk reggel az oviba,hogy ebéd után megyünk érte.Hát milyen jól tettük,alig vártam hazaérjünk,bezzeg ő élvezte,hogy Anya csúszkál vele hazáig.
Voltam hétfőn Budaőrsőn a munkanélkülibe.Reggel fél 9-kor értem oda és este fél 5-re jöttek értem Gáborék.
Se enni,se inni,se wc.Hát mit ne mondjak fantasztikus volt.Az volt a főprobléma,hogy mikor leértem ugye kérni kellett sorszámot.Hát én mondtam,hogy suli miatt és segély megszüntetésre jöttem.Mint kiderült a nő aki a sorszámot osztotta a végét nem hallotta.Ugyanis fél 12-kor mikor bementem a sulit intézni,akkor mondom a csajnak,hogy intézi e nekem a megszünést is,mire közölte,hogy azt nem ő intézi és arra ez a sorszám nem jó.
Fél egyre lebeszéltük a sulit kitöltöttem millio papirt,és kimentem új sorszámot huzni.Igy lett fél őt mire végeztem.
Suli: hát még nem 100% csak 80,de ugy néz ki mégis síkerült bejutnom egy logisztikai suliba.Március 3-án indul 6 hónap,szeptember végén lesz az utolsó vizsgám.A suli a 7-dik ker.-be van,mindennap reggel 9-14-ig kell mennem.Kapok havonta minimálbért mellette + mindkét bérletemet 100%-ban fízetik.Ja és a sulit is 100%-ban a munkanélküli állja.Valami unios kezdeményezés ez az egész.Ha megbukok,vagy nem megyek suliba a teljes összeget vissza kell fízetnem.
Azért csak 80% mert ugye nekem van szakmám,és azok elönybe vannak akiknek csak síma gimijük van,de nekem ott a kereskedelmim,boltvezetőim,pénztárosim.
Kellett irnom egy nyílatkozatott miszerint a két gyerek mellett nem tudok elhelyezkedni a szakmámba,mert hogy nem tudok délutános müszakot vállalni.Ha nem lesz meg a 25 fő síma gimis akkor mehetek.Ja és még ha esetleg a 15 fő nincs meg akkor el se inditják ebbe a suliba,hanem akkor valami másikba.
Néztem a suli oldalát,és kicsit rinyálok most azért mert ugye lehet ugy ís menni,hogy te mész magadtól,és oda van írva alapkövetelmény az éretségi és a német alapfok.
Hát nem tudom,mert németre nem kérdezett rá a csaj tölem,és ugye nekem nincs német alapfokom,na jó papiron,de azért csak hebegek valamit.Az már alapfoknak számit???
Azért is ízgulok ezen,mert a tantárgyak közt véltem felfedezni a szakmai német órát!!!
Az kissé durva llenne.Még magyarul is elég nehezen emészthető kifejezések,fogalmak vannak,nemhogy németül.Na mindegy meglátjuk.Mindenesetre ha bejutok ez február 12-én dől el,akkor kell lemennem Budaörsre megbeszélésre,akkor tuti lesz kemény fél évünk.Föleg,hogy beleesik a nyár,amikor ugye se ovi,se suli.
De csak megoldjuk valahogy.
Hajni!
Gábor is volt szombaton délután korizni Kírával a slötyin.Gondolom ti délelött voltatok.Mi nem mentünk Mimivel mert reggel voltam melozni,onnan Kírával mentünk uszni.Miron kipurcant,ugyhogy egyböl ment aludni,ahogy hazaértünk.Lehet,hogy most vasárnap is megyünk majd.
Aisának már éjszakára se kell pelenka??Képzeld Miron egyszerüen nem hajlandó anélkül kakilni,és ha nem adok rá kakilás után tisztát akkor összepisil mindent éjszaka.Szóval napi 2 pelus még kell,kicsit már agodom,mert már 4 éves.De ugy látszik még nem müködik neki a visszatartás éjszaka.Kakilni,meg egyszerüen nem hajlandó a wc-be,őklendezik.
Lehet beszélek majd a dokinővel,van valami gyógyser állitolag ami ezt a problémát segíti.
Évi!!!
Haho,mi ujság tessék jelentkezni,már tuti megszültél!!!
Na jó lépek,mert főznöm kéne valamit!!
Vigyázzatok magatokra ebbe a csúszos ídőbe.