Sziasztok Lányok!
Látom megint nagy a pangás.
Nekem sem sok időm van jönni, sajna Alízom nagyon carul van. Pár napja elkezdett köhögni, folyt az orra nagyon, gondoltam elkapta Lilitől, mert ő már egy hete náthás, nem is jár oviba.
Pénteken gondoltam csak elviszem a dokihoz, nehogy hétvégére valami gond legyen, hát még jó, hogy elvittem. Azt mondta a doki, hogy valami asztmatikus hörgőszűkülete vagy mi van, sípol a tüdeje, felírt egy hörgőtágító kúpot, aminek hányás lehet a mellékhatása (amellett, hogy szegény már amúgy is annyira köhögött, hogy majdnem hányt).
Hát a kúp megtette hatását, 2 napig mindent kihányt amit megevett (hozzáteszem alig eszik valamit, reggel-este fél adag tápi, már ha egyáltalán elfogadja). Mostmár nem adom a kúpot, mert ez nem állapot.
Szerencsére teát iszik, de így is aggódom. Viszont ami jó, hogy elég jó a kedve, virgonckodik, képzeljétek már feláll.
Holnap megyünk vissza a dokihoz.
Rita! Én is sokszor nehezen viselem, hogy Alíz egyfolytában rajtam csüng, plusz Lili mostanában rettentő anyás lett, csak velem akar játszani, egész nap mesét kell olvasni és puzzle-t kirakni
Nem egyszerű...
Sokszor úgy érzem megőrülök, ez a bezártság, a tél, hideg, sötét...szinte sehova nem járunk, a pénz is kevés mostanában...jöhetne már a tavasz.
Távmunkalehetőségről sajnos én sem tudok, pedig nagyon okos dolog, mondjuk nekem speckó a két gyerek mellett nem nagyon lenne időm, de amúgy nagyon jó dolognak tartom, kár, hogy nincs lehetőség.
Én azt tervezem, ha Alíz 2 éves lesz és lejár a gyed, akkor elmegyek takarítani , vasalni, heti 1-2 alkalommal, mert a gyes egy kalap sz@r.
Andi! Nekünk is egy no name gyerekülésünk van, Lilinek meg egy Pierre Carden, plusz a hordozónk is az. Állítólag ennek elég rossz a töréstesztje, ezt mostanában hallottam
De sajnos egy Römert mis em tudunk megfizetni.
A chicco-ról nekem nincs infóm.
Becka! Üdv itt! Ostom a lányok véleményét a dokival kapcsolatban!
Most várjátok a második babát? Vagy még csak tervben van?
Írjatok Csajok!!!