Hello csajok!!
Üdv az újaknak!!!! Ti maradjatok, jó ám a társaság, ne higgyetek a finnyásaknak
Beus 73: Végre egy ikres!! pont a múltkor hiányoltam, hogy senki nem vár két bb-t egyszerre! Tessék
Gratulálok! Ez azt jelenti, hogy az ember lánya azonnal veszélyeztetett?
Spulni: Üdv!!
Ádibaba
én sem voltam még vérvételen, majd a köv. uh után, ami két hét múlva lesz. Már csak azért sem sürgetem, mert ha jól tudom, akkor el kell menni a védőnénihez kiskönyvért (nekem még az sincs) és akkor vége nyugalomnak. A múltkori terhességemnél állandóan jött -tök váratlan helyzetekben- nem is jelentkezett be!! MÁr nem tudtam, miasz@rt jön, mindig mutogattam neki a készülő babaszobát... Úgyhogy most ameddig lehet, halogatom...
Beusmimi
én már híztam, 1.5 kilót. Sokszor eszem keveset. éppen csak csipegetek, de úgy látszik elég ügyesen
Húú, nem is tudom már ki írta azokat a jó kaja ötleteket, de ma abból az ötlettárból főztem: gombás, sonkás spagettit!! Isteni!!!
JÖhetnek a további ötletek!!!
Linácska
Remélem, már jobban vagy! Egyébként én simán rosszul szoktam lenni éjszaka is, ha fel kell kelni pisilni. Sőt, alig bírok olyankor visszaaludni, annyira kerülget a rókizás. De már nem tart olyan nagyon soká.. Remélem. Ha jól rémlik, legutóbb olyan 12. hét után enyhült, 14. után teljesen megszűnt!!
visszatérve az off-hoz: nem hiszem, hgoy bárkit is megbántottunk volna... Aki akar írni, mert van mondanivalója, az ír, akinek nincs, az nem ír... Ennyi! Pont. Nekem sincs még gyerkőcöm, mégsem érzem kívülállónak magam. Részemről befejeztem a témát...
én speciel most épp undorodom a munkahelyemtől (iskola), mert mindenki göthös, redvás, taknyos... menekülök, ahogy lehet. De mivel a tanároknál is kitört a láz, állandóan helyettesítek... Kicsit elegem van. Veszélyeztetett vagyok, dolgozom, és én húzom az igát....
Bocs a panaszért, de ez ma tetőzött...
Senki nem tett fel uh-képet...pedig a 12.hetin már olyan sok minden látszik!! Nekem még két hét az integrált tesztig... Addig a körmöm lerágom...
Valaki kérdezte, ciki-e már ilyen korán a kismaminaci-- HÁt, ciki vagy nem, én hordom azt is, mert egyszerűen az kényelmes csak lassan. Vettem már szoknyát is, de sztem majd inkább tavaszra lesz jó.. Be kéne ruháznom még egy farmerre...
na, csók! anna