Új privát üzeneted érkezett!

:lol:
Vendég

Gondold el a második héten állitott haza a Barci 1 szál rózsával, hogy az egyik osztálytársától kapta. :shock: Aztán az anyjával beszélgettem tök véletlen fogadó órán. És az is nyomozott ki lehet a kislány akinek a fia rózsát adott. Mert csak a nevét tudtam. Aztán kiderült hogy mi vagyunk az örömszülők. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Tudom ,hogy de-vel nem kezdünk mondatot ,de èn màr ,csak ilyen vagyok-mostanàban!!! :)
Vendég

Boboka

Laptető.......... laptető?

Kép

Kép
melcsike70

Halihó,nem dolgozom, "csúszok"!!! :lol:
Most keltem.... :oops: (kemény vagyok, mi?)

KépKépKép
tünci28

Szia Tüncike!

Jó reggelt :lol: Mennem kell hajat mosni, aztán meg postára, mert csütörtök óta senki nem volt képes becsöngetni, hogy feladja helyettem a csekkeimet. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

visszaolvastam!

aarnika, kikeresem és linkelem, majd Neked!

Betti, kapott privit!

Boboka meg írjon privit!

Melcsike, meg jutalmazza délután a hétévest! :lol:

Hasli!
Itt szikrázó napsütés van!!!!!!!

most megyek, ezer a dolgom, de benézegetek.
tünci28

Szia Tünci:) jó reggelt neked is:)
Vendég

Értekezletnek vége!
Az ilyen csak arra jó, hogy elvegye az ember értékes idejét.

Betti
Kép
betti0412

Hajmosàssal èn is vègeztem! :D Megyek is mostmàr a dolgomra!Remèlem megtalàlom amit akarok! :roll:

Szèp napot nektek meg estèt is! :wink:
Vendég

Mit szeretnél venni, Hasli?

Jó sokáig tartott az értekezlet Betti :x
Vendég

Hello kitty sapkàt igèrtem otthonra keresztlànyomnak,amit talàltam az 9 ezer ft kb,annyit meg èn nem adok ilyenre ki -az màr kicsit tulzàs szerintem max 3 ezer,de az is felsö hatàr!

Kàr ,hogy nem én talàltam ki ezt a macska fejet ,akkor mostmàr milliomos lennèk! :lol:
Vendég

Húúú, én ezektől a hello kitty-s cuccoktól kiakadok :x :roll: :x
Vendég

Hàààt èn is!-,de muszàly!Nem sokat làt a karàcsony is kimaradt, ennyi jàr neki :) !
Az viszont igaz ,hogy néha extrèm àra tud lenni az ilyen egyszerü dolgoknak! :? ,-de ami mèg durvàbb ,hogy jobban megéri itt megvenni mint otthon! :evil:
Vendég

-mostmàr tènyleg sipirc nekem,ha mèg irok akkor zavarjatok a dolgomra! :twisted:
Vendég

Most jutottam először kajához ma, egész nap egy görcs volt a gyomrom, lassan már kezdek felengedni, de olyan dolgok vannak, hogy a hajam égnek áll tőle.

Betti
Kép
betti0412

Halló!

Pedig Boboka készülj fel, mert nem csak Hello Kitty van, hanem BArbies, meg Hercegnős, meg fiúknak Verdás, meg Pókemberes cuccok. És ezek sem jobb minőségüek, csak a dizájnt meg kell fizetni. :evil: Az iskola táskát amikor vettük, Barci is ilyesmit akart és nem volt valami nagy szám minőségre és ugyan annnyiba került mint egy Budmill táska. Aztán hálistennek találtunk Budmill csajos iskolatáskát. Igy legalább a minőséget fizettük meg nem a diszitést csak.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, a barbisok meg a többi még rendben lenne, de a hello kitty-s figura borít ki nagyon 8) :shock: :x :evil: :lol:
Vendég

Ja hogy maga a szegény kis Kittyke. Hár miért Boboka?

Kép

Kép
melcsike70

nem is értem, olyan hello kittys :lol: :shock: :x :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy sem vagyok valami cica barát :lol:
Vendég

Értem ám mit mondasz mert olyan cicababa és modjuk én sem vagyok az a cicababa fajta. :lol: Nálunk is csak azért van mert a Barci 7 éves. De azt én is röhejesnek tartom ha ilyen tinidzser lányok hello kittyznek. Én sem vagyok cicabarát. :oops: Halálom, ha a közelemben dorombolnak. De ez titok. Ja lányok és attól helyesek a cicák csak ne legyenek az én közelembe. Kivégeznek az állatvédők ezért azt hiszem. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,
dehogy végeznek! Nekem pl. békák ne legyenek a közelemben, de vannak, meg gyíkok is, mert jönnek a gyerekemmel. És Apa rám szólt, hogy ne sikoltozzak mindenféle kisállattól, mert a gyerek is félni fog tőlük (én nem félek, csak irtózom). Szóval azóta pók- és gyíksimogatóra járok (apa tanfolyama), pedig tini koromban tarajos gőtéket fogtam a helyi srácokkal a közeli mocsárban... :shock:

Kép

Kép

Kép
lyly

Hazaérteeeemmmm :lol: :lol: :lol: :lol:

Van valaki?
Vendég

én most benéztem, most ment el a barátnőm meg a kisfia, most rendbeteszem a lakást a fiúcska után, meg befejezem a takarítást, aztán hajmosás és este visszajövök, ermélem utolérem magam.
tünci28

Szia Tünci!
Milyen napod volt?

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

De szép avatarod van!

Nem volt valami sikeres napom ma.A boltban semmi oylant nem kaptam,amit akartam, a temetőben elhagytam valamit(aztán meglett, aztán megint leejtettem és a fűben újabb 20 percig kerestem), kínomban már majdnem sírtam.Na jó, amúgy is sírtam ma a Kicsikémnél..
Aztán párom elment dolgozni én meg nekiálltam sokadszor lemosni az új belső ajtókat(de tök felesleges, mert a férjem mondta, ohgy majd még csiszol az aljukból, meg le is festi őket), de azért mégis le kellett, hogy addig se legyenek koszosak... :?

Megint fáj a torkom, azt hiszem megfáztam, de nem is csoda mert állandóan kiszaladgálok polóban az udvarra..

Na most elhallgatok,később jövök.

Leda!
minden rendben ?akartál írni, remélem csak lefoglal Barak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.01.31 14:16-kor.
tünci28

Sziasztok!

Lyly

Tényleg szép az avatarod. :wink:

Tünci

Sajnálom, hogy nem valami jó a mai napod. :( Gyere este, kicsit beszélgetni. :wink:

A barátnőd még nem tudja, de nagyon meg fogja bánni később. Általában az apukák ilyen engedékenyek, mint nálunk is. De muszáj az egyik szülőnek következetesnek lenni. Nálunk ez vagyok én. :D De tényleg. Már a férjem is lassan megtanulja, hogy mit kell tennie. Mert ha olyant csinál Barci ráparancsolok hogy most szóljon rá, vagy szidja le. És meg kell tennie. :evil: Mert különben mérges leszek. Na szóval ez tényleg nem jó igy. 1.2.3. az bejön. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

És ne tessék kérem pólóba futkározni télen.

Kép

Kép
melcsike70

Amikor még Violát vártuk és már feküdnöm kellett egész nap, ugyanez volt..eljött Ő is, meg Anyu is és egyetlen egyszer sem mondta egyik sem, hogy kitakarítok, vagy mosok..semmi segítség..
Értem én, ohgy lehet a következő terhesség más lesz, de ki az aki kockáztatni mer?????????????
És így meg minden a páromra maradna..most azt mondja felkészült erre..De vajon így gondolja majd a hatodik hónapban is????????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.01.31 14:17-kor.
tünci28

Na, most itt leszek, csak közben írok egy levelet is.

többiek, milyen nap volt?
tünci28

Tünci

Hidd el a férfiak is képesek ám csodákra. És főleg azok akik felelősséggel vannak irántunk. Szerintem a férjed is azok után ami történt Violával, hidd el úgy fog bánni veled mint egy hímes tojással. És ilyenkor képesek arra is hogy erejükön felül teljesitenek. És ha nem is lesz ok aggódni fog értetek. És ez nálunk akinél már történt ilyen tragédia már normális dolog. De tényleg nektek kell eldönteni, hogy mikor álltok készen rá. És jól fogtok dönteni. :wink:

Nekem sem segitett más csak a párom. Ja és Barci. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.01.19 20:33-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Nekem olyan egyszerű napom volt. Nem történt rossz sem jó.

Ja és a bizi: jól megfelelt! Sok minden ki van fejtve külön benne. Nálunk még nem volt ilyen. De a vége az hogy jól megfelelt. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike nagy gratula Barcinak!!!!!!!!!

Ezt neki küldöm!

Kép
tünci28

Holnap meg fogom neki mutatni. Köszönöm a nevében.

De Ő már alszik. 8)

Kép

Kép
melcsike70

nagyon helyes, engedje Anyát netezni! :lol:

többiek eltűntek, mint szürke szamár a ködben... :shock:
tünci28

Vagyok én is ám, csak közben mindenfélét csinálok.

Lyly, nagyon szép az új avatarod:)

Tüncike, nagyon szép kis mackót küldesz Barcikának:):)

Én is gratulálok neki a jó bizihez, nagyon ügyi volt :lol:
Vendég

Neked is köszönjük Boboka! 8)

31-én táncversenyre megyünk!

Kép

Kép
melcsike70

Ja, és megint foglalt a lap top, úgyhogy lefagyásveszély bármikor fennáll :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor megint belebújhat a csini rucijába Barcika:):)
Vendég

Szia Boboka, hogy vagy?
tünci28

Tüncike, barátnőd eléggé furán csinálja a dolgokat.

De végül is mit várhatsz tőle? Egyemmeg, otthon sem csinál semmit, már az is haladás, ha egyáltalán eszébe jutott, hogy nálatok te takarítasz stb.
Vendég

Jól, köszike. Ma punnyadós nap volt, nem én lettem volna a nap dolgozója 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boboka

Nem is kell élmunkásnak lenni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nem is voltam az :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lánykák, elmegyek gyorsan lezuhanyzok, meg elmosogatok.

Nagyon nagyon sietek vissza.

Ja, ma 22-ig adtam magamnak időt, utána lövöm a pizsit felfele :lol: :lol: :lol:
Vendég

˘˘
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.01.31 14:18-kor.
tünci28

azt hiszem Betti ma laszik az anyujánál, ugye?
tünci28

Ma képzeljétek el ma apjuk csinálta a vacsorát, mig meg pontoztuk. Barcinak kedvenc esti műsora a vacsora csata. És ma mi pontoztunk. Sonkás tojás volt a vacsi.

Barci értékelte a vacsorát.

- egy kicsit volt ahol egyben maradt a só

- a tojás tovább is sülhetett volna

- nem volt megterítve

- nem volt inni való kirakva az asztalra

Megbeszéltük a pontozást hogy ő 6 pontot ad én meg 5-öt. Aztán mire arra került a sor meggondolta magát és 7 pontot adott, én meg maradtam az megbeszélt 5-nél. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Igen ma ott alszik, hogy ne kelljen korán kelnie nagyon.

Kép

Kép
melcsike70

Én meg elbarátnőztem az időt..

Betti
Kép
betti0412

Betti

Mégsem vagy anyukádnál? Éppen most beszéltünk Rólad. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Igen, itt alszok anyunál, de 6.-kor beültem egy barátnőmhöz és fél .-ig ott voltam..
Annyit dumcsiztunk.
Reggel meg kelek 5.kor, mert Békéscsabán egy tárgyalásom lesz és nem kellene zsíros fejjel menni, tehát még hajat is kell reggel mosnom, meg valami kencéket rakni a képemre.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?