Új privát üzeneted érkezett!

Adél az ölemben, asszem egy időre abbahagytam...ma összesen másfél órát aludt, kész van olyan fáradt, de nem bírom hallgatni a síkoltozását.

Orsi!

Nagyon jók a képek Emmáról! szépséges!
Kardiológiáról Kata mindent elmondott. Ennél nagyobb baja sose legyen!

Evelin,
ez a fotós kicsit el van szállva magától, asszem...Micsoda árak! Eliotról csúcs mindegyik kép!

Marcsi! Sajnálom, hogy apa dinka! Estére észheztér! Szerintem is a tablettától van ez az örületes fejfájás, de azért menj csak el majd orvoshoz!
Apukádat is sajnálom, nekem 25 évesen halt meg egy barátnőm, nyirokmirigyrákban. Hát néha még mindig felhívnám néha, a számát ki sem bírtam törőlni.

Zsuzska, jók a képek! Gratula Tomcsinak a fogakhoz!

Leát és Jázmint Isten éltesse!

Patri, sajnálom a cudar éjszakát! Kukoricasaláta jöhet! :wink:

Bondi
, nagyon szép volt az idézet!

Doodó
, sajnálom a rossz éjszakát, lázat, torokfájást! Evett azóta Lizy?

Kike, Nektek is jobbulást!

Véda
én gondolkodom majd ezen a tablettán...

Tita, anyának lenni nehéz... most is érzem mikor csak ordít, nem alszik. Elvesztem a türelmem és kiabálok vele. Pedig még olyan kicsi...

Kike, adjál csak köptetőt, kell a tisztuláshoz, De este nem, ugyhogy már csak holnap!

Márti
az a vers tuti! Édes vagy!

Vik Imrét ma ki is engedték, minden ok. Anyához költözik ma, egy hét úgy, utána Balatonfüreden 3hét rehabilitáció....

Kép
andkata

Orsi, Lilinek is szívzöreje van,de a mi dokink nem foglalkozott vele,csak mondta h tudjak róla...
Ez marha jó!Tényleg dokit váltok.
Mit csinálnak amikor ezt nézik amúgy?EKG?

Akata: Sajnálom h nem alszik Adél.Esetleg a szundikendőt nem próbáltátok? Nekünk Lili csak azzal hajlandó elaludni,ha a fejére huzza...

Na megyek,mert nem voltam 2 napig aztán tele írom itt az oldalt.Bocsi :oops:

nicike

Tita: jo volt a torna jol esett, es megjobban amit utana a merleg mutatott. Az ebed is nagyon fincsi volt, es hat igen Anna jol vislekedett.

VKata: koszonjuk hogy ott lehettunk, a tornat, a finom ebedet, a merleget :wink: , .......................
A postan pikk pakk vegeztem, Anna is elaludt, de a deakon mar ebren volt :twisted: szoval ma ketszer 10-15percnel tartunk :evil:

AKAta: sajnalom hogy ez van, nalunk is maugy mar ejjel nappal gond az elalvas :( napkozben annyira nem keszit ki, de este nagyon...
Kitartas!
Kijutottatok ma? Emlegettunk hogy ez az ido erted, neked van! Olyan szep volt!

Orsi: hat delelott amikor seta ido van akkor, mondjuk ugy 10 korul?

Dori: Anna szajpanesze is az elso torlesnel lejott, de utana lett ujra csak kisebbek, meg azert torold at par napig.

Valaki kerdezte: alekoval minden ok,lehet nem jo taktika, de nem faggatom tovabb, lezartnak tekintjuk az ugyet! Nem hordja magaval a kinti bankkartyat es van penz amit arr akolt amire akar, a tobbit megbeszeljuk ha kell valamire.
Ennyi.Remelem ennyi is marad!
Vendég

Kata:köszi a választ-akkor holnaptól adom neki!

Mi a baja kicsi Adélnak?Kitartás!

Nicike:igen már megkaptam,még aznap írtam is. :)

Minden kis,és nagy betegnek jobbulást!!

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,akartam írni hogy nagyon tetszenek az új vonalzók!

Kriszti:nagyon jók a videók Levi babáról!
Az első végén jól meglepődtem,mikor hirtelen eldőlt!De nem ütötte meg magát,ugye?

Nicike:nem hiszem hogy baj lenne,hogy nem tudja bekapni a lábacskáját!Majd rájön hogy is kell,de az is lehet hogy csak nem olyan hajlékony.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, tuti h nem hajlékony,mert én próbáltam neki segíteni,és ha tolom neki a lábát,akkor se tudom a szájáig rakni.
és nem tudom, h ez jó e?

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:30-kor.
Vendég

Nicike:szerintem nem gond,de Katák talán jobban tudják.

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi, megértem amit írsz apukádról.Nekem is nagyon hiányzik.
Nekem még meg van az utolsó sms,amit küldött.Csak annyi h

Mikor érsz haza?

De a mai napig zokogok ha elolvasom.Tudom h őírta,tőle van...Nagyon rossz.

Andika-Bandika, merre vagy?

nicike

Sziasztok, megérkeztünk egy nagy sétából. Olyan jól esett.

AKata!
Sajnálom, hogy a kis tündérkéd nehezen alsuik. Nálunk dettó ez van. Egy altatás már vagy 45 perc és óriási az üvöltés.
Reménykedjünk, hogy átmeneti.

Tami!
Jó, holnap 10-11 között érünk oda, de sztem csak felszaladunk, főleg ha Bogyi alszik, meg zavarni sem akarunk. Szerintem jól csinálod, h lezártad az ügyet Alekóval.

Marcsi!
Gratulálok a nyglányodnak!!!

na most csak ennyi, mert Emmus hüppög
Vendég

Nicike: ok.
Anna sem kapja be a labat.
Ha kell tudok Adni 68as ruhat nkunk eleg sok van.

Leraktam Annat aludni, mert nyugi, de x ido utan meguntam az orditast, megyek be a szobaba, latom Anna UL az agyban es bombol.
Asszem lejebb kell tennunk az agyat.
Vendég

Ja, Nici.
Nekem az mondta az orvosunk, h. tuti nem nagy a baj, de biztos ami biztos, ő nem kockáztat, lássa azért kardiológus...
sztem ez így korrekt, meg neki is tisztáb ügy.
esetleg kérdezz rá.

Levi nagyon ügyi. Mind a kettő! :P
Vendég

[quote="vidokata"] írta:vidokataTürelem!

Értettem! :lol: Egyébként,köszönöm,megnyugodtam.
Édes az új avatarod! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicike 2009.01.19 17:14-kor.

nicike

Orsi: Akkor talizhatunk lenn is ha ennyire szaladsz.Akkor nem kell folcipelned a kocsit.
Vendég

Tami!
Szerintem is engedjétek le azt az ágyat :wink:

Őszinte részvétem azoknak, akiknek már nélkülözniük kell valamelyik szülőt. Nagyon nehezen lehet feldolgozni, gondolom.
Vendég

Jaj Tami aranyos vagy nagyon,meg köszönöm is,de nem azért írtam :oops:

Orsi, engem ez azért bánt nagyon, mert én cukorbeteg is voltam terhesség alatt,és a nődokim a 6 hetes kontrollon, mondta Ő az uh-n mindig mindent rendben talált a szivecskéjével,de álltalában EKG-ra szokták küldeni a babákat.Én mondtam a dokinak,erre le legyintett :shock:

nicike

Titi!

most beugrott egy lánynév: MAJA
hú, nem jó?
ha lesz még egy lányom, ez versenyben van a Jankával
Vendég

nicike!
Nem baj ha sokat írsz, gyere gyakrabban.

akata!
Előbb szopizott, de minden nyelés után sírt. Szóval tuti fáj a torka.

d.dodó

Orsi, következő baba lány lesz nálunk Ő is Maja lesz vagy Mia!
Apnák a Mia nem teszik,egyből csúnyán folytatta....
De szerintem szép név mid a kettő.

nicike

Mary!
Ok, bekenem neki.
Nem semmi, hogy Anna egyedül ül.

Ha fél 5-kor adtam neki nurofent, attól még 8-kor alvás előtt adhatok ujra?

d.dodó

Köszi lányok! :) most írok magunkról akkor.

Igen voltunk délelőtt kint, babamam klubban is ( mégis van még), meg kicsit sétáltunk is. Ma máris jobb a kedvem, apa is nyugodtabb...

Adél délelőtt gyümölcs gyanánt bevágott egy banánt két sűlt ( igaz apróbb) almával. Azért ez nekem is elég lett volna egy időre. :)

Elég jókedvű különben, nem tudom mi ez a délutáni alvásnál mostanság. Ma 7 kor kelt, délelőtt kb másfél órát aludt, ettől máskor már 2 kor kész lenne, de most egyszerűen 3 óta nem alszik el. Nem éhes, nem fáj semmije. Most az ágyában van és én ki nem veszem az tuti. Éjszaka türhető volt, 1kor kelt, visszaaludni nem akart. Üvöltött. Szopi volt, amjd egy órán át próbáltam altatni, majd otthagytam az ágyában. Én elaludtam, majd 3 után ébredtem megint és már ő is aludt- szóval lehet hogy ezt kell csinálni.

CSÜTÖRTÖK

Először is mindenkit nagyon kérek, aki csak tud NE babakocsival jöjjön! Nem tudjuk hová rakni. Kendő, kenguru, inkább ne hozzatok semmit sem, csak magatokat és a gyereket! Sajna nekünk nincs olyan leválasztott rész mit Weráéknál.

Akkor Patri hoz salit, Wera, sütit Orsi innit. Kellene még két sali kb, meg két ember aki üdítőt hoz. Meg nem tudom, kinek elérhető pitatészta? Mert a gyros jellegű husihoz az illene, de én nem kaptam. Holnap még egy boltban megnézem, de eseteleg valaki?

Ha Ági is jön, 11-en jöttök+ 12 gyerek! Bulis lesz!

Kép
andkata

Adélt otthagytam és EGYEDÜL elaludt!
Jupié!!! 8) 8) 8)

Kép
andkata

Bookline megérkezett.

Akkor Orsi, egy alma, egy körte fruttapura, sajnos még a 341 Ft-os áron.

Tamara, 3 db pulyka-őszi és 3 db körte- gabonával.

Ugye így beszéltük meg?

Kép
andkata

hat az tuti bulis lesz:)
en pita tesztat nem tudok:( es meg azt sem tudom mit vigyek, de majd agyalok!

ujjra probalom az altatast de ugy ordit hogy orulet. viszont annyira faradt hogy nincs el mar kezben sem :evil:
Vendég

Kata igen.Mennyi lesz?
Vendég

Megirom pü-ben de most reagálj előtte légyszi a pü-mre!

Kép
andkata

sziasztok!

Jázmin és Lea nagyon boldog hófordulót!

A.Kata hurrá! jó sokan lesztek csütörtökön :D majd kérünk sok-sok képet !
köszi a tegnapi kérdésed már csak köhögünk, de láza már senkinek nincs!
örülök h jobb a kedved neked és párodnak is !

Márti nagyon szép verset irtál!

Kike kis profnak jobbulást!

Dodó gyógyuljál meg hamar! remélem Lizynek is hamar ekmúlik a szájpenésze!

Nici, raksz majd képet Liliről?!

Zsuzsi szépek a gyeköceid!

Titi, jó anya vagy! :D tudjuk h nehéz anyának lenni de hihetetlenül jó érzés...ezt úgy is mind tudjuk...

Evelin az egyik barátnőmék is szoktak képeket csinálni h mennyiért fogalmam sincs, de majd megkeresem az oldaluk cimét ha gondolod?

Viki Lacusunk mi jót evett ma? találtál már komoly képet a kisficokról?

Szly, jó kis étvágya van Jázminnak! küldtem Pü-t

Orsi az egyik ismerőseimnek is Emma és Janka a nevük a lányuknak! :D

Bocsi most csak ennyi...
mennem kell
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:31-kor.
Vendég

Két szoba, 49 nm, elvileg elférünk...
mindkét szobában leterítek egy nagy plédet.

A mekibe még közben is úgy dönthetünk hogy lemegyünk.
A gyerekek hogy bírják, az a kérdés.

Zöldsali a szuper :)

Kép
andkata

Viki!
Kérhetek uj avatar képet? Küldhetek priviben, hogy mit szeretnék?

d.dodó

Lányok, valaki leírná nekem, melyik kaja fog/hajt? Ez a sütőtök kicsit kiborított, két nap "csönd" után most akkora adag távozott, hogy 3 réteg ruha lett csurom kaki (bocsi :oops: )

Titi! Kolbásszal töltött szűzpecsenye mehet? :lol: Ezt amúgy a fogyisok is ehetik sztem, nincs benne szénhidrát.

Küldöm a fotót Titinek, olyan friss, hogy szinte még meleg....

Kép Kistigris

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Sziasztok!
Kata, én mennyi frutapurát vigyek neked? Elfelejtettem. Én rendeltem egy csomót, mert Zsu is nagyon eszi :shock: :lol: , arra emlékszem, hogy Vkata 4X4 körtéset rendelt. (ugye jól emlékszem???)

Aki csak babakocsival tud jönni Katáékhoz, majd betesszük a kocsimba, ha nem fér sehova!
Még mindig nem tudom, hogy hányra megyünk?

Kép
Kép
patr

Dodó, kép átméretézsben tudok segíteni én is.

Pita tésztát tescoban lehet venni, 5 db van össze csomagolva.

Bencuri,Szia!
Teszek képet majd igen,csak szortírozni kéne :lol:

Ja DM-es fotó akció akit érdekel,100 db 10*13-as kép 1999,-ft ért.
Szerintem megéri.

nicike

:oops: Patri elmaradt :oops:

10,30-11 óra?
Ugy jó?

Két körtés megy, Patri?

Kép
andkata

Lili és Brúnó is csuda édes!!!

Tescoba én már nem megyek...

Valaki tud hozni?

Kép
andkata

Csajok:ez komoly?meg akarják vonni a családi pótlékot??Mit hallottatok róla??

Kép
Kép
Kép
kike

en regisztraltam baba bonuszon de a kezdo csomag ota nem kaptam semmit, es multkor a no a dmben azt mondta tobbet kupon fuzet nem is lesz csak egy egy kupon.
ki mit tud errol> van aki kapott?korhoz van kotve?

megyek mert Anna orjong de el nem alszik :twisted: :evil:
Vendég

Kike én is csak ennyit.
Hogy nem mindenki kapja majd, és a keresettől lesz függő az összege.

nicike

NBem hallottam még róla Kike...

Andi, hogy vagytok?

Kép
andkata

én ma voltam tescoba,ha tudtam volna veszek és oda adtam volna szerdán Werának :(

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:32-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:33-kor.
Vendég

Csak gyors bekukk h van-e Muffin és Ami hír?

Dodó!
Persze h küldheted a képet!

Reggel jövök már csak!

Csudajók az új vonalzók!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 15:33-kor.
Vendég

Dórika! Szuperszépséges!

Kép
andkata

kata!
Nagyon jó ez a kép Dóriról!!!

d.dodó

Sütőtök általában fog, az alma is ált., banán is.
Hajt: sárgabarack, szilva, őszi.
De ezek csak nagy vonalak...
Engem pl a banán gyerekkoromban hajtott, pedig általában fog.

Valaki adott már meggyet a prüntyőkéjének?
Elég sokat fagyasztottam.

Viki, nem válaszoltam! Ha visszamegyek dolgozni, onnan még minimum két év a szakvizsga...:(

Kép
andkata

Sikerült az avatar! Köszi Viki! Viszont kitörlődött a vonalzóm.....na de majd Lizy fürdetés után ujra készítem!
d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?