Sziasztok,
Toffi,Psandi,Urszila,Heppi,Maci_2
Köszi szépen a fülgyula infót,szerencsére nem lett gyulladás,de ezek után akkor én se pálcikázom,nehogy bajt okozzak.
Urszila,
Köszi szépen az agyrázkódással kapcsolatos infót,majd fejben tartom. Szegény Zsuzsi
Gondolom jól megijedtetek,amikor ez történt.
Heppi,
Köszi az eséssel kapcsolatos infókat. Valószínű túlreagáltam a dolgot,mert talán nem kellett volna elvinni az orvoshoz,mert tényleg nem volt olyan súlyos az esés ill nagy az ütés,csak én eléggé tapasztalatlan vagyok meg ijedős is és így jobban megnyugodtam,hogy látták az orvosok.
Az esetleges következő esésnél már biztos jobban bele leszek rázódva a dologba és nem fogok így pánikolni
Elli,
Köszi szépen az eséssel kapcsolatos megnyugtatást. Most már hogy 1 hét eltelt,már nem olyan rossz és tényleg okultam belőle,most már nagyon óvatos vagyok.
Nagyon szupi kis dobozkátok van. Bébiszitter reméelm beválik. Volt kolleganőm az Aupair kft-t kereste meg és azt mondta,meg kellett nézzen vagy 20 jelentkezőt mire a mostani lányt megtalálta és a lány nagyon bevált,úgyhogy ne csüggedj,ha rögtön az első lány nem jön be Kevinnek vagy neked.
Adtál végül joghurtot?Kevinnek ízlett?
Kaska,
Szemednek gyors javulást. Gyógytornásznéni (50 körüli,rengeteg tapasztalattal,ő a vezető tornásznő a Budaiban)nem gond,ha bizonyos mozgásformák sorrendje felcserélődik,úgyhogy ne aggódj,Vilcsi szépen mozgásfejlődik
Csiga infót ill felajánlást köszi szépen,még mindig hiányzik 1 pont,de asszem be merem küldeni lap nélkül is,majd ráírom az adatokat,amit a lapra kéne írni,biztos elfogadják majd.
Elli,
Kösz az eséssel kapcs nyugtatást. Azóta már igyekeztem elfelejteni,persze nagyon óvatos vagyok.
Bébiszitter: volt koll.nőm kb 20 csajszit megnézett az Aupair kft-től,mire megtalálták a lányt,akit nagyon szeretnek,ő is és a kisfia is,úgyhogy ne csüggedj,ha esetleg rögtön az első lány nem jön be neked ill Kevinnek.
Joghurtot adtál végül? Kevinnek teccett?
Momo
Családi programok engem is totál lefárasztanak
Autót csak megszeretitek meg hát ti úgyis főleg belülről fogjátok látni
(bár tudom írtad,hogy az üléshuzat színe sem tökéletes)
Drukkolok,hogy a jogi fórumról kapjál jó választ. Az elég durva,hogy az ügyvédnek fizetitek a sok pénzt és ráadásul te nézel rendesen utána a dolgoknak
Psandi,
Elmentetek végül az esküvőre? Vagy ilyen időben inkább nem autóztatok?
Maci_2
Sok okos családtag
Jó,hogy nem tudták elrontani a kedvedet. Mikor fekszel be?
Örülök,hogy Roni kezdi megszeretni a hintát
Sofka,
Beteg gyerkőcöknek jobbulást!
Anita,
Robónak jobbulást! Kibújt a fogacska?
Klár,
Ügyes vagy,hogy így varrogatsz. A Januári kismama mellékletében azt írják,hogy édesvízi és tengeri halat 1 éves kor után ajánlják.
Andy,
Kanállal evéshez gratula
Ivás: Avent itatócsőrös varázsitatót nem próbáltátok?
PIldi,
Járkáló Ancsinak gratula
Évi,
Azt hiszem papírboltban kapható a muffinpapír ill Auchanban is volt,mikor a formát akciósan árulták.
Képzeljétek,ma reggelre Artúr is belázasodott. 38,2 volt hónaljban. Adtam Germicidet,reggel,lejjebb ment 37-re,úgyhogy most mérem,remélem nem kúszik vissza. Nem tudom mitől,lehet,hogy a szerdai sebészet kontrollról hoztunk haza vírust a kórházból? Vagy a villamosról? (utálom,mikor valaki úgy köhög,hogy nem teszi a kezét a szája elé
és szerdán pont egy ilyen nő volt a villamoson)
A foga sem hiszem,mert az eddigi 2 foga láz nélkül kibújt,szerintetek létezik,hogy a 3. fogacska lázt okoz?
Mikor lesz már tavasz?
Azur