Sziasztok Lányok!
Húúú, tegnap éjjel mennyit agyaltam, gondolom, nem voltam egyedül. Tényleg elfelejti az ember, hogy ajándék minden nap, amikor nem történik baj velünk.
Remélem a mai vizsgálatosok csupa jó élménnyel jönnek haza. Noémi, ugye Te írtad, hogy az éjszakai lábzsibbadásra rákérdezel? Ha kaptál valami választ, megosztod? Ez engem is gyötör. Úgy forgolódom éjszakánként, mint a ventillátor, sehogy sem jó, és mivel tátott szájjal alszom, nem győzök inni...
Valaki írta a szoptatópárnát, hogy azzal alszik, vagy hülyeségre emlékszem?
Egy másik kérdés: a babám mozgolódását még mindig nem érzem, ill. valami nagyon megfoghatatlant érzek, de lehet valami hétköznapi bélmozgással keverem össze...Na mivel csak 29 nap múlva megyek dokihoz, szerintetek okosabb lennék, ha kérnék időpontot a háziorvoshoz? Gondoltam, az ő hallgatóját a hasamra teszi és hallaná, hogy dobog a szivecske, és boldogan hazajönnék.
Tegnap akartam az újasszonykáknak nagyon sok boldogságot kívánni, így utólag is, látjátok milyen jól sült el, a végére minden összejött, főleg a jó hangulat. Szép romantikus nászutat!
Ja, valaki emlegette már a német e-bayt. Rendelt már onnan valaki ilyen nagyobb cuccot? Csak úgy kb. érdekelne, mennyit tehet ki egy külföldi postaköltség. Itt Luxemburgban felháborítóan drága minden, hazautazást meg már nem kockáztatnék a húsvéti szünetben. Persze kifogni itt is lehet apróságokat, pl. kismamaosztályon minden 7 euró volt darabja a H&M-ben, de a bébiholmi még akciósan is drágább. Anyukámat fogom a vaterára rákapatni, aztán egy-egy csomaggal majd megdob:)
Zenehallgatást nekem is kb. mostantól ajánlja a könyvem, de ez a hasra tett fejhallgató olyan marhaságnak tűnik. Komolyzenei műveltségemről annyit, hogy egyetlen Vivaldi CD-találtam
de biztos lehet online is hallgatni, rákeresek Bachra, Mozartra is. Mondjuk tegnap kezdtem el a "zeneterápiát", mire a párom hazajön és bekapcsolja a sportcsatornát...
ahogy ismerem, a gyerekből is legalább amatőr focista lesz amint járni kezd...
Na szép napot mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!