Sziasztok!
Elég kemény éjszakám volt....Kisnyuszkó non-stop mocorgott....körbejárta a pocit...rugdosott a bordámnál, a csípőmnél, a köldökömet is megvizsgálta belülről...
Reggelre befészkete magát a bordáim alá, amitől én ébredés után megint hánytam-szédültem-nehezen kaptam levegőt.
Most talán sikerült lecsalogatni (megbeszéltem vele, hogy a mamájának ma muszáj melóznia és nem tudunk feküdni), és most egy kicsit lecsendesedett....
Vanni!
Teljesen átérzem a helyzetet, én is elég sokszor voltam/vagyok szarul mostanság. Jó is lesz februártól...annyi pihenés, amennyit csak igénylünk...addig meg marad az egyezkedés a Pocakmanóval...hátha eltűri még ezt a pár hét melót.
Emese!
Piros csíkok: Annyi igaz ebből, hogy ameddig piros, addig krémekkel is lehet csökkenteni a mélységét! Ugyanis a szín az eltűnik, illetve előbb lila, majd gyöngyházfényű lesz, de a mélység az csak akkor csökkenthető, ha még piros. Lézerrel (ami ugye most nem opció) ilyenkor olyan 80-90%os javulást tudnak elérni!
A legjobb, ha kollegénes krémmel kened, vagy kakaóvajjal naponta 2x!
Én nagyon 'kiműveltem' magam a témából....rettegek a csíkoktól....a terhességem első (!) napjától tocsogok a krémekben. De eddig (lekopogom) nincs is, pedig hatalmasat nőtt a pocim is és a melleim is.
Incike!
Van egy topic itt a fórumon (Dohányzás és terhesség-Várandóság), én azt olvasgattam az elején. Nézd meg, hátha könnyíti a leszokást! Én is dohányoztam és nagyon beparáztam, hogy ugye az első hónapokban (amikor még nem tudtam, hogy jön a baba) napi 1 doboznyit füstöltem kb. el és napi 4 kávét nyomtam mellé....Hidd el, jobb most letenni! Drukkolok!
Annus!
Téged visszarendeltek kontrollra a vesén lévő tágulat miatt?
Én 2-án megyek vissza a magzatvíz miatt...para...napi 1,5-2 litert iszom egy nap (mérem)...marha nehéz...főleg estefelé...de muszáj.