Sziasztok!
Leát és Jázmint Isten éltesse!!!
Nna, talán most sikerül írnom egy picit. Nati fél 7-kor kelt végleg, és hiába mondtam neki, hogy még korán van, vissza kéne aludni, nem akart, ebből persze 9-re óriási hisztéria lett... most alszik a drágám.
Védám: Nagyon sajnálom anyósodat, gondolom, Apa is szomorú! Remélem a legjobbakat!
Találtam egy idézetet (nem tudom, kitől, egy barátunk gyűjtögetett össze mindenféle gondolatokat), amiről te jutottál eszembe, de persze mindannyiótoknak szeretettel küldöm:
"A szerelemnek van egy titka: Amikor majd ugyanúgy tudsz szeretni egy öregasszonyt (embert), mint egy kisbabát vagy egy kislányt (kisfiút), akkor képes leszel a puszta formánál többet szeretni. Képzeld el szerelmesed egyre öregebben, míg ráncait, fonnyadt arcát nem látod! Olyan erős-e a szerelmed most is, mint kezdetben?"
Kike: sajnálom a hörit!
És az éjszakád után naagy simi neked! Jobbulást nektek!
Vkata: tényleg, Oti és Oli, majdnem közös szülinap... tök jó!
Dórikád édes lehet, ahogy kinézi a falatot a szátokból! Nati is... hiába evett percekkel előtte, látszik a szájtartásán, hogy gyűlik benne a nyál, miközben eszem
Édes vagy, hogy Titi lányának (
) nemére ennyire kíváncsi vagy
Tényleg, Titi, a dokinővel találkozol holnap? Ő esetleg tudni fogja, ki lakik a pocakodban? Mert akkor megkérdezhetném tőle is
Képzeld, mi meg csütörtökön megyünk a gyerekekkel a MÁV-ba, pont a nőgyogyi mellé, a gyerek utógondozóba (Otit időnként látni akarják)! Elvileg holnap mentünk volna, csak pont holnap lesz Otinak egy izotópos vesevizsgálata
Akata, Wera, Orsi, sajnálom a nemalvást, az alkohol tényleg be tud segíteni egy kicsit, ha már semmi nem megy...
Akata, a jaeger csodás hatásait én is igazolhatom! Életem második síelésekor hihetetlen halálfélelmem volt a gyereklejtőn is, aztán ebédhez megittam egy Jagatee-t (egy bögrényi ital, fele jaeger, fele tea....), na onnantól a hegycsúcsról száguldoztam lefelé
Kirándulásban mi is benne vagyunk, tavasszal kölcsönkapunk egy szupi háti hordozót.
Akata, mi is sok mindenben hasonlítunk (mostani hangulatom pl.).
Mi is Anyuék lakásában lakunk, és esélyünk sincs arra, hogy nagyobba költözzünk, legfeljebb ha odaköltöznénk Anyuék házába. Azt meg még legalább 20 évig nem szeretném (csakis akkor, ha annyira rémes lesz az anyagi helyzet, vagy ha ne adj'Isten valamelyikőjüknek segítségre lesz szüksége).
Tami, sajnálom az apás pénzügyeket! Jó lenne, ha kiderülne, pontosan mire és mennyi ment el, hiszen ha a mindennapokhoz kell a spórolt pénzetek, akkor is jogod van tudni mindenről! Remélem, meg tudjátok beszélni!
Benjamin Button: nem bírtam végignézni. Talán azért sem, mert éjjelente néztem negyesórás lebontásokban, amikor Nati evett, és olyankor félhomály volt, csend... tiszta depi lettem tőle.
Mancsi, sajnálom, hogy ilyen a helyzet Apával! Muflon-ügy:
a vadászat a legönzőbb és legbrutálisabb időtöltés....
(először én is muffot olvastam - de engem a Gyalog-galopp végefőcíme fertőzött meg
)
Nicike, Apa nálatok is kicsit lazán veszi a dolgokat...
Babakocsi-ügyletet lebonyolítottátok Werával?
Gyerekek nagyon szépek!
Dodó, az a bonbon nem semmi! (még így is csorog a nyálam, hogy épp most tömtem be a kakatorta végét
)
Ami, Áron hogy van?
Ronix: mi van? Nem mesélsz? Hátha utána könnyebb lenne...
Marcsi: jobbulást neked! Nagy gyógysimi! Ha Apa hazaér, azért menj el dokihoz!
Anita, hogy vannak a gyerekek?
Én is gondoltam rád szombaton, mikor ment a Maverick!
Tami, megértem, hogy imádtad Olaszországot télen!
Megmutatom nektek, milyen mostanában a kilátás olasz barátnőmék ablakából (ők a francia határ közelében laknak, idilli a környék: a hegyeket látjátok, és másfél óra autózásra pedig ott van Monte Carlo és a tengerpart...):