Sziasztok!
A hátonalvást sztem lassan fel kell cserélni az oldalt alvással. Jobb az embernek szokni, mert a legvégén tényleg nem szerencsés.
Fogalmam sincs, hogy fogom hazahozni a babót. Mármint, hogy milyen ruciban. Majd nemsokára nézegetem, mik vannak.
Ma voltunk Dokinéninél, kapott Samu 2 szurit is. Volt pityergés... Szegény kapott a karjába, lábába is.
Az egyik a kötelező 15 hós oltás volt, a másik a második Prevenar. És szomorú lett. De hamar megnyugodott.
Megkérdeztem a védőnénitől, hogy jól tudom-e, hogy van rá lehetőség, hogy amennyiben Dokinéni vállalja, hogy kijön hozzánk akár többször is, és rögtön, ahogy hazaértünk, ad erről igazolást, akkor hamarabb (akár rögtön) haza lehet jönni a kórházból. Mondta, hogy jól tudom, Dokinéni ki is szokott ilyet adni, mikor a családból vki megy hozzá kérni, mikor anya és baba a kórházban vannak már. Kérdeztem, hogy előre is lehet-e kérni. Kiderült, hogy igen. Nagyon bízom benne, hogy erre nem lesz szükség, mert Samu jól fogja bírni a távollétem, elég sokszor van nélkülem, szóval nagyon nem félek, de előfordulhat, hogy mégis jobb lenne, ha itthon lennék. Erre az esetre a következő oltásnál meg fogom szerezni az igazolást, mert előre nem tudhatom, hogy nem lesz-e pl. beteg vagy mittomén. De alapvetően úgy készülünk, hogy Pindurral bent töltjük a szükséges időt, már csak azért is, hogy tudjunk pihenni, meg ne itthon derüljön ki, hogy vmi baj van. Csak azért írtam le, hogy aki esetleg tudni szeretné, hogy ilyen van, az tudja...
A védőnőnek dolga, hogy csináljon környezet nemtommit, talán felmérést. De sokan nem is mennek ki. Nálunk már többször is volt, de azért, mert Samut is látogatnia kell.
Mindenki, akinek keményedik sokat a pocija, tessék pihenni! Szigorú nézés...
Most Nem jut más az eszembe. Szép napot!