Új privát üzeneted érkezett!

Hát vanna olcsók is csak azt a gyerekek nem szeretik. BArcinak is vannak ilyen 4000-5000 forintosok de azok csak sirnak meg nevetnek, meg azt mondják mama, papa. Az már nem túl érdekes a gyerekeknek. Ja és ez csak egy ajándék volt a jézuskától. Távirányitós autó, meg az operációs játék, meg + utó ajándék a korcsolya. 40000 forint körül van.

Kép

Kép
melcsike70

És Melcsike, ügyesek vagytok, hogy most megkapta lánykád a korit, most tuti, hogy tudja használi, jövőre Isten tudja, lesz e jég, ezt a mostani hülye klímát nézve.
Vendég

Huuu látom szép a laptetős kiosztás mindegyikünk kap egy-egy laptetőt! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Egy óra alatt egy oldal, csajok, nagyon jók vagyunk:)

Jó éjt Betti :wink:
Vendég

De állithatóst vettem neki szigorúan 35-ös méretig lehet állitani, a görkorija is olyan, nem olcsó nem érdemes egy évre venni. Most 31es a lába.

Kép

Kép
melcsike70

Óvatosan holnap az úton Betti :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.18 21:12-kor.
Vendég

Talán nem lesz fagy, de vigyázz Betti azért, én ma tök nagy ködben jöttem haza.

Jó éjt Betti!

Kép

Kép
melcsike70

Tegnapra van egy jó sztorim, felhivott a családom, hogy a BArci esett kellt a jégen. Aztán mondta az apjának hogy menjenek át a másik tóra, mert kettő van a városban ahol lehet korizni. Mert ez tök szar tó itt nem csúszik a jég. Aztán képzeljétek el kiderült hogy az egyik korin rajta maradt az élvédő műanyag. Azért nem tudott korizni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nekemm halljàtok ,màr megint a mi kis Amelink jàr a fejemben.....-holnaputàn lennèk 12 hetes!Tudom ez ,csak 9 hèt volt,de mèg is ...... :cry:
Jobb ,ha èn is megyek ès nem rontom senki kedvèt! :cry:
Vendég

Hasli

Ameli lett volna a neve? Az nagyon szép név.

Ja és ne mondd hogy a kedvünket rontod. Inkább mondd el a bánatod és mi majd megpróbálunk felviditani. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jo èjt BettI!!!
Vendég

Igen meg valami magyaros nèv is plusszban.Aranyos vagy!
Vendég

Drága Hasli, ezzel dehogy rontod el a kedvünket :!:

Ugyanúgy gondolkozunk ám mi is Rajtuk, csak már lehet, hogy nem olyan sokszor írjuk le.
Vendég

Melcsike, egyemmeg, apjuk elfelejtette levenni az egyik korivédőt :lol: :?:

Hasli, mikorra voltál kiírva?
Vendég

Màr elöre fèlek a rokonsàg hülye kèrdèseitöl,ha haza megyek!
Plàne azota miota anyu azzal vigasztalt okosan ,hogy hasonlo esetü ismerösei ,màr el is felejtettèk a babàjukat!
Erre èn meg is mondtam ,hogy azok nem is emberek! :cry:
Vendég

Augustus 4.-ke
Vendég

Ameli..ez tényleg csodaszép név...igenis, gondolj rá..az sem baj ,ha magadban, vagy hangosan megszólítod.Ha ezt szeretnéd, tedd ezt!!!
tünci28

Mindig azt hiszem,hogy màr ok vagyok,de mègis mèg nagyon sok idö kell!
Vendég

Hasli,a páromnak is ez a szülinapja..mondom én ,hogy a kIs Angyalkáink hoznak minket össze...
tünci28

Hasli, szerintem az sokat segítene, ahogy Betti is csinálta, hogy kért egy misét Franciskáért.

Nem tudom, ti mennyire vagytok templomba járósok?

Itthon mindenki tudta a rokonságból nálatok?
Vendég

De tényleg annyi közös dolgot fedeztünk már fel.

Most már Ameli angyalka is ott van a mi kis angyalkáinkkal. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Nekem meg 5.-ke .....Krisztina nèvnapom,tènnyleg èrdekes....!
Ràadàsul 1 itteni rokona a pàromnak 5 honaposan kellett megszülnie decemberben.aztàn 1 ràkos elhalàlozàs 22.-kèn-ezutàn kiderült anyos èlettàrsànak a fele szive leàllt!Ràadàsul itt kint a pàrom nagy bàtyja is haldoklik.... :( -szoval volt most elég baj ,ès mèg én is kaptam belöle! :cry:
Vendég

Hasli

Hát akkor nektek is kijutott. Sajnálom. :( És adnod kell magadnak időt. És ne foglalkozz azzal aki azt mondja hogy gyorsan túl kell lenned rajta. Nem kell, te érzed hogy mennyire fáj és ne fojtsd el magadba. A családi nem megértésről tudod mennyit tudnánk mi is mesélni. De nem baj nem kell foglalkozz csak magaddal és éld meg, add ki a bánatod. Mi itt vagyunk neked is. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Igen ,nem rendszeressen ,de megyünk.Katolikusok vagyok,a katolikus sàggal màr nem igazàn èrtek 1-et,az ISTEN-ben hiszek!Gondoltam a misère èn is ,van 1 nagyon kedves papunk mèg az esküvönkröl,-megyek hozzà 26.-kàn.Mindig viszek neki 1 hàla csokit :lol: meg beszèlgetünk is mindig.-mèg a kineziologusomban bizok ö 1 csodatevö igazi sziv lèlek teremtés!-,de ti is jo orvossàg vagytok,persze sajnos sajàt tapasztalataitokbol tanulva! :(
Vendég

Megyek lànyok lassan ,mert holnap be kell mennem zürihbe nèhàny dolgot hajkuràszni! :roll:
Aztàn megyünk moziba ,ha minden igaz.Remèlem jo lessz a holnapi!
nektek is kivànok minden jot holnapra ès egyèbkènt is!
Vendég

Szèp àlmokat mindenkinek!-ès türhetö hètfö reggelt :wink: !
Vendég

Hasli, sajnálom, hogy ennyi minden összejött mostanában a családotokban. A baj csőstül jön... :cry:

Én is megyek lassan aludni. Ja, a vasalást elblicceltem, találtam olyan pulcsit magamnak holnapra, amit nem kell vasalni:):):)

Jó éjt mindenkinek. Melcsike, te már csak szerdán dolgozol, ugye azt írtad?
Vendég

Igen csak szerdán és szombaton dolgozom a héten. Azért jó a 24 es szoli, mert sok a szabadidőm.

Jó éjt nektek.

Kép

Kép
melcsike70

Lezuhiztam, lassan én is lépek.

Betti, válaszoltam.

Szép álmokat mindenkinek.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt:)

Van valaki?
Vendég

Jó reggelt Neked is Boboka! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Fejed fáj még Melcsike? Hogy aludtál?

Én nagyon elaludtam reggel :oops: , pár percet késtem is a melóból 8)
Vendég

Ma meddig dolgozol?

És a többiek hogy dolgoznak?

Kép

Kép
melcsike70

A szokásos: fél ötig.

Betti értekezleten van, szerintem Tünci is dolgozik.
Vendég

Amig nem fog esni addig fájni is fog sajna, de igazából már ügyet sem vetek rá. :wink: Reggel amikor megébredtem egyből azt néztem ideért-e már az csapadékos front. Mert ha már itt van akkor nem fáj.

Kép

Kép
melcsike70

Hallottam a frontin cseppekről, az állítólag a frontra nagyon érzékenyeknek nagyon jó. Nem tudom, te azt szedhetnéd e. Még sosem próbáltam, pedig én is nagyon megérzem a frontokat.
Vendég

Az olyan soká van. Nehéz nekiindulni a napnak aztán eltelik ugye?
Most én is úgy vagyok vele. A hétköznap gyorsabban telik, mert akkor azért van mozgás hétvége kicsit unalmasabb. De azért eltelik.

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudom még nem hallottam róla, bár nem vagyok nagyon járatos hálisten a gyógyszerekben.Eddig szinte nem is szedtünk egyikünknek sem. Csak a syncumar amit most is ismerek sajnos. :(

Kép

Kép
melcsike70

Hát igen, kicsit nehézkesen indul be....
Vendég

Boboka

De azért jól aludtál reggel! :lol:

Na ma megkapja a Barci a félévi bizonyitványt. Pénteken beszedték tőlük a tájékoztatókat. Úgyhogy gondolom ma vagy holnap meg lesz. Bár holnap szülői értékezlet lesz úgyhogy inkább erősebb a mai kiosztás. Olyan érdekes tudom hogy milyen a gyerekem, de mégis izgulok hogy mit irnak róla. Pedig olyan sok újat nem nagyon tudnak.

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt nektek!
Èn is elaludtam ,màr zh-ban kellene lennem ,de ilyen szakado esöben :( !
Melicske!Fejfàjàsra fèl citromleve és 1 presszo kàvè keverèke :x !Szörnyü meginni ,de nagyon hatàsos az olaszoknàl bevàlt szer! :roll: -vagy nem tudom,hogy àlsz a homeos cuccokkal?Nèha a citromos viz is jo,mert össze huzza 1 picit az ereket!Na majd meg làtod! :wink:
Mindenesetre fejfàjàsmentes napot kivànok! -ès jo munkàt!
Vendég

Szia Hasli!

Neked pedig eső mentes napsütéses napot kívánok:)

Igen Melcsike, még tudtam volna húzni a lóbőrt:):):)

Barci biztos nagyon szép bizonyítványt fog hazavinni:)
Vendég

Hajrà a bizihez...-biztosan nem fogsz csalodni! :wink:
Vendég

Szia Hasli!

Fekete kávét nem iszom már 8 éve. Amióta Barci megvan. Egyszer kivántam meg Bogival amikor terhes voltam, egész nap égett tőle a gyomrom, pedig egy kortyot ittam csak. De azért köszike a segitséget. :)

Kép

Kép
melcsike70

Szia Boboka! Sajna szakad az esö,amikor elàll akkor meg majd utolér m-on csütörtökön :? !Probàlok a belsö napsütèsre gyurni :D !Meg arra ,hogy összeszedjem magam és készüljek! :?
Vendég

Jó lesz biztos neki. Csak akkor is ez lesz az első félévi bizi az életünkben. Majd legközelebb már nem lesz ilyen izgulós Melcsike. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szivesen!
Vendég

Dehogynem Melcsike, madj amikor már Barci inkább a fiúzáson töri a kis buksiját :lol: Bár, ha ilyen jó kis esze van, még a fiúzás mellett is jól fog tanulni.
Vendég

Ne is mondd még meg van a rózsás fiú, még dúl a lamour.

Kép

Kép
melcsike70

De kis dràgàk lehetnek azok a pici szerelmesek! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?