Új privát üzeneted érkezett!

Na ezt már szeretem:) Milyen sokan lettünk hirtelen :lol:

Én most csak a nagy gépről tudok írni, ez meg egy csomószor lefagy a babanetnél :twisted:
Ha sokáig nem vagyok, akkor :shock: -ot kaptam a géptől :lol:
Vendég

Hasli, nem biztos az :oops:
Vendég

Betti,visszaintegettem!
Pihenni mostanában nem is fogsz? :wink:

Én szeretnék majd egy jó varrógépet, de annyi minden más is kell még,pont ma beszélgettünk róla, hogy ez+az kell még a házba...

Na akkor tintahalat nem eszek...bár amúgy is ha tehetem messzire elkerülöm a halat.

Lyly,hát ez tök jó szotri!

Mi sem nagyon járunk az urammal sehová, őszintén mondom, ohgy nem is hiányzik, én mindennél többre értékelek egy jó filmet mondluk az ágyikóból, vagy kártyázni, beszélgetni,játszani kinnt a kutyával.
tünci28

tiszta lustasàg voltam,csak ma csinàltam ebèdet aztàn kèsz! :?
,de majd ha megyek csüt haza ,akkor fèrjemnek elöre fözök ,meg takaritok stb,majd akkor ügyes csajszi leszek! :D
Vendég

Tünci, én is így vagyok vele.
Ha belegondolok, hogy menni kellene valahová, csak húzom a számat. Olyan jó itthon kettesben :wink:
Régebben meg nem volt olyan hétköznapi nap, hogy hajnal egy-kettő előtt feküdtünk volna le, hétköznap is / hétvégén is mindig mentünk valahova.
De már marhára nem hiányzik. Ok, egyszer egyszer belefér, de akkor is öregesen viszonylag korán esünk haza :lol:

Tünci, azért egyszer kostóld meg. Szerintem nagyon finom. Nem is látod szinte benne a halat, csak egy vékony kis csíkot a panír alatt :lol:
Vendég

Végre eljutottam mozogni kicsit, egy hét nálam már elvonási tüneteket okozott.

Betti
Kép
betti0412

Futógépeztél Betti?
Vendég

Jo neked Tünci ,hogy van kutyàtok!Èn is szeretnèk 1 cicàt legalàbb,de az àllando menès miatt nem lenne neki jo,mert àllandoan jövünk ,megyünk. :(
Varrogèp nekem is kellene ,mindig van mit fel varrni stb,ès itt az nagyon dràga varronönèl! :(
Vendég

Hát Lányok ez azt jelenti, öregszünk.
Komolyan, nekem már ha nem alszok el éjfél előtt, akkor az egész másnap el van szúrva.

Betti
Kép
betti0412

Csatlakozom... :oops: Max 23-ig lehetek fent, különben másnap mosott kaka vagyok :lol:
Vendég

Az igazság az, hogy öregszünk is.. :lol:

Még így a net, vagy tévé előtt, vagy olvasgatva fennt maradok, dehogy viháncoljak valahol, azt már nem!

Boboka,Lackónál minden rendben?
tünci28

Nekem is kell mennem holnap vissza a fittnessz-be..... :?
A svàjci csoki tönkreteszi az életem!!! :lol:
Miota itt vagyok +10 kg,ès màr mi is inkàbb itthon vegetàlgatunk! :wink:
Vendég

-èn meg bagoly vagyok! :(
Vendég

Na megkeresem a csokit :lol: :( :shock:
Vendég

-na megyek,mèg mielött tul sok leszek!

-,ha màr nem jövök,akkor jo èjt nektek!
Vendég

Sziasztok!

Közben én is már visszajöttem. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Boboka
Nem futógépeztem....
Csak az elipszis trénert használtam, meg kicsit erősítette. Túl fáradt voltam.

Tegnap volt ott a bálon egy idősebb pasi, aki maratonikat fut, hát én csak 10.-et, pedig ő idősebb volt tőlem jóval.

Betti
Kép
betti0412

Hát nekem is elég ez hogy este itt elvagyok, vagy tévé, de én sem vágyódom sehova. Szilveszterkor is fél 2-kor már aludtam. Régebben hajnal 4-5-6 órakor mentünk haza.

Kép

Kép
melcsike70

Ugye Melcsike?
Ha nálunk is úgy van, hogy na menjünk el valamerre, már a gondolatttól álmos leszek..... :oops:

Betti
Kép
betti0412

Na, ma úgy látom senki sincs nagy beszélős-csacsogós..
tünci28

Hallgatunk Tünci......

Betti
Kép
betti0412

Tünci, nem voltunk végül is Lackónál, délután már írtam, hogy eléggé elcsináltam az időt, és oda meg 18-ig lehet menni, kb. 5 percet tudtunk volna Nála tölteni :cry:

Varrás kész van Tünci?

Hasli, te is olyan szorgalmas fittneszes (még azt sem tudom hogy kell írni, nem hogy mívelni :lol: :lol: :lol: ) vagy mint Bettink?
Vendég

néztem egy olyan szörnyű filmet, totál a hatása alatt vagyok.

de legalább a varrnivaló felével végeztem, ohlnap folytatom.
tünci28

Betti

Öregszem :( :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Milyen filmet néztél Tünci?
Vendég

Melcsike, dehogy öregszel :!:
Vendég

Boboka,én is csak holnap megyek,ma itthon tettem-vettem.

Meg nagyon hideg volt,ki sem mentem csak kutyát-macskát etetni.

akarnék menni fodrászhoz, valami jó frizurát lesek a neten,képet keresek.
tünci28

Én is hatása alá tudok kerülni a filmeknek de akármilyen szörnyű vagy sokkoló akkor is végig nézem. Hiába az önkinzás mesterei közé tartozok. Tegnap volt Bogika 5 hónapos. :cry: Este hogy gyújtottam egy mécsest mindig viszek magammal ha nem vagyok itthon, akkor azon gondolkodtam, hogy mit keresek itt? Mikor a kicsi babámat kellene gondoznom. Meddig tart még ez a kinzó érzés? :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike
Azon vagyunk ám mi is, hogy utolérjünk.....

Betti
Kép
betti0412

Meddig tart? Örökké talán, csak idővel tompul.

Betti
Kép
betti0412

Az a címe, hogy Amen..a Holocaust-ról szól.vagyis inkább az akkori politikai diplomáciai háttérről.Hogy tudott róla mindenki, csak senki sem tett semmit.Nem is akarok itt jobban belemenni, csak az jutott róla eszembe, hogy milyen rossz is a történelemtanítás..hogy egy ilyen filmmel milyen közel lehetne vinni a diákokat a MEGÉRTÉSHEZ,ehelyett az évszámokk tömkelegét vernék csak a fejünkbe.
tünci28

Lassan elhaladjuk a 200. oldalt....
Ügyik vagyunk.

Betti
Kép
betti0412

Más:ma olvastam egy cikket a félelmeinkről, egészen más megvilágításban mint ahogy eddig láttam..nem okvetlenül kell legyőzni,elnyomni.
Kikeresem, beteszem.
tünci28

Én pénteken megcsináltam az egész lakást, mert tudtam hogy ma nem lesz kedvem sok mindenhez.

Barci képzeljétek szuperkorcsolyázó úgy megy hátra is mint előre. :lol: Ezt jól megirtam. Most három hete kapta a korcsolyát, persze jövő karácsonyra igértük neki, mert Susu baba kellett idén. De aztán a sziv közbe szólt sajnáltam szegényt hogy ő csak a csizmáját koptatta és nézte hogy a többiek koriznak. :( Igy hát előre hoztuk az idei karácsonyt. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Ne akarj utolérni, csak kövessetek, mert ha már utolértek akkor nekem befellegzett. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, én is néztem sok ilyen filmet, de már nem szeretem.
Annyi szörnység van már így is, sokszor úgy vagyok, nem akarok már foglalkozni a világ bajával.
Persze ez a megtörténteket nem szépíti.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, igazad van. Biztos sokkal jobban odafigyelnének úgy a diákok.

Melcsike, nem tudom, meddig tart... :cry:
Vendég

Melcsike, nem úgy értettem én!

Barci ügyes, a gyerekek nagyon hamar tanulnak meg mindent.
A Susu baba kicsoda? :shock:

Betti
Kép
betti0412

HÁt igen annak idején, mi nagyon sok filmet néztünk töri órán amikor a közgáz. szakközépben. Mert a töri tanár jónak tartotta ezt a filozófiát. A tanú, Sindler listája, meg hasonló videókakt néztünk, havonta egyszer, az volt a legjobb töri óra. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Engedd meg magadnak, hogy félj, és akkor el is tudod majd engedni!

Párunkkal, vagy barátunkkal bő tíz percben beszélgessünk a félelmeinkről. Aki hallgat, tényleg hallgasson: ne szóljon közbe, ne kérdezzen, ne kérjen pontosítást, csak hagyja, hogy a másik, aki beszél megtalálja a saját irányát. Ha a hallgatóban bármi felgyülemlik hallgatás közben, tartsa meg a „monológ" végéig, később persze minden előjöhet. Ha elég időt kapunk arra, hogy közbeszólás, megszakítás nélkül mondhassuk el érzéseinket, gyakran magunktól jövünk rá a megoldásra. De ha megoldás nem is adódik rögtön az első beszélgetésnél, akkor is a mélyebben fekvő érzések lassan a felszín felé kezdhetnek áramlani a beszéd hatására. Lehetséges egyébként, hogy több ilyen beszélgetésre is szükség lesz majd az oldáshoz.

Ha megtaláltad a félelmet, öleld magadhoz. Amit eddig ellöktünk, egyszer csak magunkhoz öleljük, szeretettel és kegyelemmel – az, maga a gyógyulás.

Elfogadni a félelmet! Képzeljük azt, hogy félelmünk olyan, mint egy síró, megbántott kisgyerek. Öleljük át azzal a fajta szeretettel és gyengédséggel, ahogy a kistestvérünket ölelnénk, ha ő félne. Szenteljük neki teljes figyelmünket. Adjunk neki időt. Nem szükséges, hogy bármit is változtassunk rajta, csak tartsuk magunkban, elfogadással. Ez a magatartás nagyon más, mint amit először érezhettünk: amikor ellökni szerettük volna a félelmet, megszabadulni tőle, amikor jégcsappá válik belül még a gondolata is. Ily módon magunkban tartani a félelmet azt eredményezi, hogy a félelem mellett felismerjük a többi érzelmet, és ez a többféle egyidejű érzékelés háttérbe szorítja a nagy mumust, a félelmet, ami tulajdonképpen ott abban a pillanatban nincs is jelen.
tünci28

Lassan menni kellene aludni, ez a tegnapi rövid éjszaka kezd kihatni rám, ma kellene többet aludni, mert reggel munka van. Már 8.-kor vezetői értekezlet. Épp, hogy beérek, már beülhetek figyelni...
Remélem az utak jók lesznek holnap reggel..... :roll:

Betti
Kép
betti0412

Na vagyok!
Vendég

Tünci, érdekes, amit írtál. Ez is egyfajta megközelítés.

Betti
Kép
betti0412

Ezt a cikket azért gondoltam, mert esetleg segíthet ez a nézőpont nekünk is szembenézni a félelmeinkkel.Mert idáig csak azt hallgatuk(legalábbis én), hogy :Ne félj!ezzel nem sokra mentem, mert hát félek...Ez is fejben dől el, talán rajtunk is múlik.
tünci28

Chou-chou baba igy kell irni csak susunak kell ejteni.

Ime Ő:

http://www.teszvesz.hu/item525349630_ch ... ga_uj.html

Kép

Kép
melcsike70

ÓÓÓÓ,egyemmeg azt a babát! :lol: :lol:
tünci28

Aztamindenit Melcsike, susu babának megkérik az árát rendesen :oops: Minden baba ilyen drága manapság?

Tüncike, köszi, hogy bemásoltad.
Vendég

És ahány helyen megnézed annyi féle ára van . 12000-21000 forintig attól függ hol veszed. A neten is 12000 meg a nagy tesónál játékereskedésekben már 18000-től. Tök nevetséges árakat el tudnak már kérni, persze a szülő aki tudja hozzá teszem megveszi. Miért ne adnák ennyiért.

Kép

Kép
melcsike70

Baba ügyben mostmár én is kiművelődtem, tényleg aranyos!

Betti
Kép
betti0412

Elköszönök lassan lányok, majd reggel elolvaslak Titeket, de már ragadnak a szemeim.

Jó éjt mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?