Sziasztok!
Ma reggel elmentem a körzeti dokinőhöz első körben, elmondtam neki, hogy rosszul vagyok, és az értékeket, és egyből mondta, hogy megnézzük laborban, de ha ilyen magas, akkor inzulint kell kapnom.
Dóri: úgy tudtam, hogy nagymamámnak van vércukorszintmérője, és "próba-szerencse" alapon csináltam egyet, és egyből kijött a 14,8.
Szegényke! Jó lenne, ha elmúlna már a rosszulléted!!!
Nekem sokat enyhült. Elkerülöm a rizikós faktorokat, és így sokkal jobb. Aztán majd csak elmúlik ez az undor is tőlük. Szóval hagyma és paprika kiiktatva.
Szóval ma reggel egyből mentem utána fel a laborba, vettek vért és ujjbegyből is mintát, aztán ittam cukros vizet, majd 2 óra múlva megint vettek vért és vizeletet is kértek. Holnapra küldik az eredményt a dokinőnek. Reménykedem nagyon, hogy csak valami különleges eset volt.
Nekem sosem volt gonom a cukorral, Orsival sem, és amúgy sosem.
Sőt most is,még a múltkori leletem is szuper lett, igaz az csak éhgyomri volt.
Most drukkolok nagyon, hogy jókat mondjon holnap.
Kisvitéz! Nagyon köszönöm a sok segítséget! Sokat segíthet az a papír, mert egyébként ötletem se lenne, hogy kezdjek hozzá. Nekem a menyiségen nem nagyon lehet változtatni, mert alapból is keveset eszem, de azt hiszem, itt a rendszeren van a lényeg főleg.
Köszönöm, hogy ilyen sokat fáradtál miattam!!!
Morca: köszi a megnyugtató szavakat! Nem lehetett semmi így végigcsinálni! És persze én is végig fogom, hiszen persze, hogy megér ennyit! Mi két babót szerettünk volna alapból, úgyhogy nem hiszem, hogy még egy harmadikat is be fogunk vállalni, főleg a jelenlegi helyzetben (nem is nagyon engedhetnénk meg magunknak), úgyhogy ezt a terhességet csináljam végig jól, aztán a "kész" babókra koncentrálunk.
Puszi mindenkinek!
És további jó zenélgetést a manóknak!
És további sok szép napos napot! Olyan jó volt látni végre a napfényt!!!
Puszi,