Kata,
ügyes Bálint a csigával meg a körrel!
A múltkor mondtad, hogy pár napig nem hordta a szemüveget, amikor kiesett belőle a lencse. Zavarta amúgy, hogy nincs rajta a szemüveg és nem lát olyan élesen? Csak arra vagyok kíváncsi, hogy rövid idő alatt is hozzá lehet-e szokni a szemüveghez.
Lili,
majd írj, hogy viselte Barni a nem alvást! Én már megjártam párszor, Olivér annyira keservesen sír, ha álmos, hogy akkor teljesen felmondják az idegeim a szolgálatot, és mindenkivel ordibálok rajta kívül, annyira sajnálom! Úgyhogy én biztos nem vinném alvásidőben sehová. Bár nálunk ez se egy pontosan előre meghatározható időpont...
Én meg azon aggódom, ha majd visszamegyek dolgozni, hogy hogy fogok odaérni az oviba fél 4-4-re, vagyis hogy tudok 3 körül minden nap eljönni a melóhelyről! Én ezt nem tudom, mások hogy oldják meg. De remélhetőleg ez azért még odébb van...
Bud Spencer és társai...
Azért adnak ilyen szemetet, mert sajna hozza ugyanazt a nézettséget, mint egy irtó magas költségvetéssel legyártott saját műsor. Ráadásul fillérekbe kerül. Úgyhogy leginkább ezeket éri meg leadni, mint gyártani vmit, vagy megvenni vmi nagyon drága filmet. Már biztos észrevetted, hogy mikor vmi nagy durranás van az egyik ker.-i csatornán (pl. Megasztár döntő ), akkor az rtl belenyugszik a vereségbe és bedob ugyanakkorra egy budspenceres csodát mondjuk, ami nulla forintba kerül és mégis hoz nézőt. Bár fordítva ez nincs mindig így, a tv2 szereti(né) fölvenni a versenyt, de rendszerint be is bukják.
Zsebi,
boldog szülinapot a lurkóknak!:D De durva, hogy már 2 évesek! Mesélj, milyen volt a szülinap! Tegyél képeket is!
Wish,
tök jól beszél akkor már Balázs!:D Genetikának mikor lesz eredménye? Kiskönyved van már? Nekem még nincs... Vérvételen se voltam még, nem tudom, fontos az? Te voltál?
Ja, a labdadobással nekünk is meggyűlt a bajunk. Itthon mindig azt játszik vele az apja, ott meg az istennek se akart labdázni, mert épp az előzőleg odaadott játékkal akart még játszani. Szerintem az a rossz még a Gekkoban, hogy kevés idő van egy játékra, és mondjuk az én gyerekem szeret nem csak 2 percig játszani vmivel.
Ja, meg ugrani nem tudott még, bele kellett ugrania egy karikába, de esze ágában sem volt. Én meg vmiért nem gondolom, hogy akkor béna kisfiam van...
Orsi,
A mi Gekkos nénink (volt vagy 23 éves ) volt, amit megkérdezett, hogy csinálja-e, de amit ott csak félig csinált, pedig én mondtam, hogy tudja, az sem volt teljes pont. Lili már egyáltalán nem alszik napközben?
Pompi,
én is az az anyuka vagyok, aki nem dicsérgeti/dicsérteti a gyerekét. Vhogy én is azt gondolom, hogy látszik rajta!
Bár vmelyik nap nagyon ajnároztam, amikor egy kártyán mutogatta a "V"-betűt, majd mondtam neki, hogy az "V" = vonat betű, aztán egyszer csak mondja, hogy várjál! Aztán mindig mutogatta a v betűt és mondta, hogy várjál! (Ezt az egy v betűs szót tudja mondani ). Persze lehet, hogy véletlen volt, de akkor is jól megdicsértem!