Új privát üzeneted érkezett!

hahó

manna sarmi köszi

manna:

ok kérdezd meg de csak akkor mond el mit mondott ha pozitiv lécci

éjjel alig aludtam annyira félek

ennek a cseppnek a hatásától is..


mindig sirva fakadok még mindig ha ránézek Reginára. miért kellett ennek történnie velünk?


trombi:

ha már neked volt kaparás az milyen?

már azon gonolkodok h felhivom a dokit h inkább szedje ki ne is várjunk sztetek? ő 3hetet mondott az nem sok? addig minden történhet velem. ő nem mondott semmit csak h csodálkozik és hivjam ha baj van tudja h ez Démoklész kardja de inkább várjunk hátha kijön.

olvastam az Ergon cseppen h ismételt adása akadályozza a tejet, na most ha végül mégis kapar akkor utána megint kapom nem? trombi is ezt mondta. akkor? jajj nemtok csak izgulni. már 1kiló lement rolam 1 nap alatt alig megy le kaja meg folyton nagyvécéznem kell miatta..bocsi.

nemtom mi lesz velem holnaptol h apa megy dolgozni még igy is kész vok h ithton van h látom el regit meg minden?csak anyum van aki itt tud lenni velem ő meg elutazott.


ez a fejés dolog sem tom h lesz. reggelre volt tejem rendesen, de ha mindig fejek, estére szinte semminincs benne:( mondhatnám azt is h fejés nélkül is uez volt. max annyit nyerek vele h gyűlik a fagyasztóban ami most fontos mert ha kórházba kerülnék vmi baj lenne lenne mit adni reginek. mondjuk még csak 3evésnyi van mert eddig én nem fejtem. az még 1napra sem elég:( bele se merek gondolni mi lenne ha velem lenne vmi..tápszer?az szörnyű muszáj h megoldodjon emiatt is. nem birom pszichésen ezért gondoltam h felhivom a dokit. de a cseppet meg már elkezdtem. seh se jó.


bocs h 7végén ilyenekkel traktálok mindenkit de ki vok nagyon:(
pedig nektek olyan jó kedvetek van és énis erre számitottam h ez lesz ma 2hós a kislányom gyönyörű egészséges én mégis igy kivagyok.

szerdán visszük őt is oltásra attól is ugy félek h reagál rá.

jajj nem hiszem el h ez történik

Kép
andy30
 
 


Jelentem mi Lellén. Nem ír, nem olvas, csak eszik-iszik-alszik-sétál-csúszkálajégen és babázik az egész család!
holnap megyünk vissza, és jól elolvasok mindent! ;)
Pusz mindenkinek!

Kép
zölddisznó
 
 


Andy: kitartás, semmi baj nem lesz, hidd el. Ha jól lakik Regi és fejni is tudsz (még ha keveset is), tejcsi gondjaid sem lesznek. Arra meg ne gondolj, hogy mit okoz a gyógyszer, nem biztos, hogy nálad is az lesz. Tudom ,hogy nehéz megnyugodni, de az idegeskedés sokkal rosszabbat tesz. Tápszerre biztosan nem lesz szükség, de ha mégis, egy alkalom még nem olyan szörnyű (Kiskoboldnak se lett tőle két feje :)), aztán minden visszatér a régi kerékvágásba, és el is felejted. De úgysem fog kelleni.
A dokit meg fel kéne lógatni a f*rkánál fogva, hogy elsőre nem volt képes normális munkát végezni :evil: :evil:

Puha mell: egyáltalán nem baj, ha nem feszülnek a cicik, attól még van tej, csak beállt a kereslet-kínlat és nincs őrült túltermelés, amitől kidurrannak.

Kép

Kép
gabilany79
 
 

 
 

gabi:

remélem :cry:

Kép
andy30
 
 


Andy! Sajnálom, ami veled történt, de biztos nem lesz semmi gond! Nagyon drukkolok, hogy jól hassanak a cseppek!

Cici: az én melleim sem feszülnek már. Hunor most beállt, hogy 7-szer eszik naponta, fogalmam sincs mennyit, de láthatóan eleget. A bal cicim nekem is kicsit defektes, ha abból eszik, 2,5 óra múlva éhes. A másik cicivel ha jóllakik, 3,5 órát is bírja. Az esti evés és a hajnali után szoktam fejni, napközben nem, de most nem eszik lefejt tejet üvegből, elég neki a cici. Tegnap kicsit korábban feküdt le, a 8 órás fürdés után 1/4 9-kor evett, ezzel 1/4 4-ig húzta. A következő étkezés már reggel volt.

Széklet: nektek (vagyis a babának) milyen állagú a széklet? A Hunoré nagyon folyékony, szinte habos, amikor kijön. Néha vannak benne darabkák, a színe a gyönyörű sárgától a szinte sötét zöldig terjed.

Na megyek, mert kész a gulyásleves és megkelt a fánk tésztája, sütnöm kell.

Szép vasárnapot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Fánk???????????????? Laura!!! A kedvencem és nem tudok csinálni...kügyé'

Andy ne aggódj! Dokimtól csak pozitív híreket hozok, megígérem. De nekem is több ismerősnél csináltak kaparást, és soha nem volt probléma! Tényleg rutinnak gondolom! Az aggódás sokkal többet árt, mint az egész helyzet.

Sétálni akartunk, de olyan csúnya az idő :( valahova azért csak el kellene menni...majd meglátjuk!

manna
mannababoca
 
 


manna:

de nekik nem ilyen helyzetben volt a kaparás nem?

szted inkább csináltassam meg vele ne várjak? de már elkezdtem a cseppeket. meddig várjak? 3hét az tuti sok azt ki se birom. félek h közben rosszul leszek v vmi még rosszabbra fordul odabent. nem kéne inkább felhivni és megcsináltatni? már lehet jobb lenne inkább igy tullenni rajta. nem nagyon bizok benne h ki fog jönni a csepptől ha eddig nem jött.. már nem is vérzek 2 hete meg mondta h tökre visszaállt bent minden :?

andy

Kép
andy30
 
 


Andy, előrebocsátom, hogy én nem értek hozzá,

de ha a doki azt mondta, hogy 3 hétig próbálkozz a cseppekkel, akkor szerintem ezt kövesd. Nem látok különbséget ha most vagy 3 hét múlva kellene kiszedni a dolgot.

szerintem szinte mindegy, hogy miért kaparnak ki (persze extrém esetektől eltekintve).

és szerintem ha eddig nem látszott meg tünetekben rajtad, akkor tuti nem leszek nagyon rosszul ha majd a csepptől jön ki. amúgy meg vegyél fel egy zsebes tornagatyót és tedd zsebre a telefonod egész nap, biztos ami biztos alapon.

és szerintem örülj, hogy visszaállt minden, ezt meg megoldja a csepp vagy a doki (aki, amúgy menjen a fenébe).

Kitartás! Ne aggódj. A babád gyönyörű, próbáld meg, hogy ne érezhesse rajtad az aggódást, mert az percek alatt átvándorol rá!

manna
mannababoca
 
 


Andy - nekem 2x volt kaparás (vetélés miatt), én akkor lelkileg elég rossz állapotban voltam, és kimondottan megnyugtatott, hogy altatásban csinálták. (Ami fizikailag egyedül rossz volt az az, hogy még engem kellett tágítani előtte lamináriával, de neked ilyen már nem lenne, mert ez csak azoknál szükséges, akik még nem szültek hüvelyi úton) Amúgy tényleg rutin művelet, de én is várnék helyedben, legalább 2 hetet, csak jobb lenne, ha el tudnád kerülni a műtétet.

Kép
trombibébi
 
 


Andy:
Elhiszem, hogy meg vagy ijedve, nekem is volt ismerősöm,aki kapta a cseppet, mert valami zűr volt szülés után. A lényeg, hogya csepptől helyre jött, nem kellett műteni.
Maga a kaparás 10 perc alatt megvan. Nekem is volt vetélés után altatásban. A szobatársamnak csinálták, amíg bent voltam a gyerekágyon, és ő azért is aggódott, hogy hogy szoptathat majd. Őt, azért,mert szoptat, nem altatták, hanem gázt kapott, hamar túl volt rajta, utána semmi gondja nem volt, jól volt, babázott, nem volt kómás, mint altatás után.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát ma még az evésen meg az üvöltésen kívül mást nem csináltunk.... :? :?

Andy remélem rendbejössz mihamarabb!!!

Nekem nagyon kemények a cicijeim, nem tudom miért mindig hatalmas csomók vannak benne, éjjel nappal fejek..., mindenhol tej van...

Kép

Kép
dcili81
 
 


Andy, remélem rendben leszel!

Egy kérdés:
Ha már 2 hét után a gátsebem rendben volt, nem fájt meg nem nagyon volt érzékeny és most megint pár napja elkezdett fájni (egészen erősen, főleg sok séta után) akkor ez még normális így a 4. hét végén vagy hívnom kéne az orvosom? Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Felszívódó varratom van és nagyon kevés potyogott eddig ki, az is már 2 hete kb. Ez okozhat ilyesmit?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Andy: remélem most már jobb a kedved. Kaparás sajna nekem is volt vetélés miatt, de nem volt vele semmi gáz. Tényleg gyorsan ment, bár előtte a tágítás amit Tromib is írt nem volt kellemes, de a kaparást nekem is altatásban csinálták és 1,5óra múlva mehettem haza.

Manna: hát nem tudom mi ütött a férjembe, de a 10 év alatt ez volt az első ilyen romantikus megnyilvánulása. Nem erről híres. :lol: :lol: :lol: De nagyon jól esett!!!!

Aida: nekem is fájt a sebem és kb. ugyanígy a 4. hét vége felé. Szerintem csak gyógyul és húzódik össze. Ja és kb. akkor pottyant ki az utolsó varratom is!
Vendég
 


Szeles: Marci széklete olyan mustáros színű és kb. hasonló állagú. Néha-néha zöldes de nagyon ritkán. És neki is vannak benne fehér darabkák. Fánk????!!!!! Imádom!!!! Hát Hunorod egy tünemény gyerek, bár én sem panaszkodhatom Marcira!!
Vendég
 


Sziaszok!

Csak egy gyors bekukk!

Helyzetjelentés: nálunk most a héten indult be az élet apa elment dolgozni így kettesben maradtunk Odettel. Ami ugye nálunk azt jelenti, hogy apa csak hétvégente van itthon.
Elég nehéz ez így, de majd megszokjuk.
Egyébként minden renben velünk eszünk, alszunk és néha nyügik vagyunk.
Vendég
 


Voltunk délután sétálni, izgalmasra sikeredett. Zalán tolta a babakocsit, és egy emelkedőn megcsúszott, elesett és magával rántotta a kocsit, ami hátraborult. Láthatóan a kicsi nem ütötte meg magát, és nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Szegény Zalán sírva fakadt, hogy ő ezt nem akarta. Jó sokáig vígasztaltam, hogy semmi baj, lehet, hogy én is megcsúsztam volna. Hunor foglalkozott az esettel a legkevesebbet: egyet nyekergett, majd békésen aludt tovább.
Most a kicsi csendben nézelődik, néha kurjongat egyet-egyet, mi meg Zalánnal a házi feladatok végén járunk.

Fánk: lányok! a receptesben megtaláljátok, hogy kell csinálni, nem nehéz! A lényeg, hogy a tészta jól legyen kidolgozva. Én ma bedobáltam a hozzávalókat a kenyérsütőmbe, és "dagasztás" programra raktam, ügyesen megcsinálta!

Szép estét! Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


hahó

köszi szépen lányok a biztatásokat. kicsit jobban érzem magam.

beszéltem egy bnőmmel, aki azt mondta, h ez szte nem placenta darab, azaz nem idegen dolog, hanem a saját nyálkahártyám egy darabja, olyasmi mint menzeszkor, aminek ki kellett ürülnie szülés után ah a méh megtisztult és abból maradhatott egy darab. logikusnak hangzik. végülis a neve is vmi hullóhártya. ilyen darabok jönnek ki menzeszkor is, meg a szülés után pár napig jöttek is, csak ez odacsomosodott.

hát remélem ez a csepp téleg leszedi onnan, mindenesetre eddig még semmi, nemtom hány nap amig hat, de semmit nem érzek, tegnap kezdtem el szedni.

annyi h pár órája majd szétrobban a fejem meg szédelgek de ez sztem a kimerültségtől idegességtől meg fronttól lehet.

megyek is lefexek, rápihenek a holnapra is, mert egyedül leszek a babával ilyen helyzetben, már előre aggódok emiatt is:) de próbálok erős lenni és kitartani.


mindenkinek jóét

andy

Kép
andy30
 
 


Sehol senki?
Szép napra ébredtünk, hétágra süt a nap, következő etetés után megyünk is kifelé. A párom erre a hétre vette ki az 5 nap apanapot, úgyhogy hármasban vagyunk, tök jó.
Hunor este 1/2 10-kor evett, utána reggel 1/4 6-kor ébredt! Rám is fért, tegnap kicsit nyűgös és lestrapált voltam.

Képzeljétek! Mi dec. 22-én adtuk be a papírt az anyaságihoz meg a családi pótlékhoz és még mindig nincs a számlán :evil: :evil: :evil:

Ma este nőgyógyász bácsi, aztán ha nem leszek tegnap esti állapotomban, jöhet apa! :lol: :lol: :oops:

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Én itt vagyok! :lol:
Na de Laura???!!!!! :oops: :oops: :oops:
Én épp most kértem időpontot és jövő hét kedden megyek dokibácsihoz. Remélem feloldoz engem is!!!! :lol: :lol:
Itt is ezerrel süt a nap. Mi is a következő szopi után sétálunk!
Vendég
 


Sziasztok!

én is vagyok.. :D
mi már csak kettecskén Kismanómmal, Apa a héten már dolgozik. Jövő héten megint itthon lesz, és még ő ki sem vette az apanapot.. ennyi tulórája volt.. és ki kell vennie a szabikat is.

Hát ma elég rossz hírrel indult a napom. :cry:
Apum éjszakás volt és ő hívott h a nőgyógyi dokimra már ne számitsak.. éjszaka szívinfarktussal vitte kórházba, azóta talán már Pesten van.. és most akartam a héten menni hozzá 6 hetes kontrollra. Most kereshetek egy másik dokit.. :(

Itt is gyönyörűen süt a nap, és olyan szép fehér minden az éjszakai havazás után.. mi is megyünk sétálni!
eszterke24
 
 


Eszterke: ez gáz!! Apukád mentős talán?? Nekem is mondjuk furi lesz a helyzet, mert ugye van az a doki akihez jártam a terhesség alatt végig és nagyon szerettem. De sajna nem tudtam nála szülni, mert akkor járt le az ügyelete mikor én szülőszobára kerültem és végül is egy másik nagyon aranyos dokinál szültem. Nagy dilemmában voltam, hogy kihez menjek vissza de végül is a réginél maradtam. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Bár a szülés utáni nap a kórházban bejött hozzám és elnézést kért! Na mindegy majd meglátjuk.
Hó???!! De jó nálunk még nem is esett!!!! :cry:
Vendég
 


Solya: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Nekem az anyasági nagyon hamar megjött talán 10 nap volt..
viszont a TGYÁS-sal jól megjártam ..
az uj munkahelyem is ült a papirokon egy hónapot... én már nov.12-én igényeltem, és kiderült h dec. 29-én lett leadva a papir... :evil:
én ugye kórházban is voltam pár hetet, no meg meg sem fordult a fejemben h ez másodszor is megismétlődhet.. ( az előző munkahelyen a táppénz volt ilyen nehézkes.. )
no ez van.
eszterke24
 
 


Boci: igen, apukám mentős.
a párom rendőr.. öcsémnek mondtuk h legyen tűzoltó és akkor minden lesz a családban :lol: de egészségügyi suliba jár :D

Most olvasom alaposabban.. a dokid fogadott volt?
az enyém is éjszakás volt ,én meg ugye hajnal fél 5 körül ballagtam át a szülőszobára h akció van.. és ottmaradt velem végig.. hiába h lejárt az ügyelete,, :roll:

hát én ugy gondolom szerencsésebb ahhoz a dokihoz menni akinél szül az ember lánya,, csak ő tudja a dolgokat.
Hát pocsék lesz más dokihoz menni. Nekem meg még a rákszűréssel is voltak gubancok, és ezt is most tárgyaltuk volna meg.. no mindegy.. majd lesz valami.
Remélem hamar feépül, bár állitólag elég rosszul van..
eszterke24
 
 


Eszterke: igen fogadott volt, de nem maradhatott mert a nagyfőnök is bent dekkolt a szülőszobán és ő hazaküldi keményen a dokikat! :cry: :cry: Az is a baj, hogy nincs kedvem ismét dokit váltani. Egy éve kénytelen voltam, mert akihez 10 évig jártam elment nyugdíjba. Nincs kedvem egy újabb dokihoz járni csak azért mert ő nála szültem. Ráadásul akinél szültem nem olyan jó a magánrendelője, mint akihez én jártam. Nekem ez is számít!!!
Remélem a te dokid tényleg hamar felépül!!!
Vendég
 


Boci: értem... hát itt nincs olyan h hazaküldik a dokikat..
bár az én dokim főorvos, de lehet h ez is a baj forrása hogy túlvállalják magukat.
Mikor bent feküdtem a kórházban akkor mondták h kb. 20 kismamának ő a fogadott orvosa akik decemberben szülnek.. és akkor még az ügyeletek rendelések,magánrendelés.. szülések ahol nem ő fogadott doki..egyéb műtétek..

olyan csodás napsütés van! Kismanóm meg úgy alszik h mire felkel elmegy a nap.. . :roll:
eszterke24
 
 


sziasztok,Andy sajnálom hogy így elvagy kenődve,remélem kijön magától az a hártya úgy hogy szinte alig veszed észre!

Cili mit csinálsz te h ennyi tejed van?

Bár most nekem is elég jól van.

Eszter nekem a 6 hetes kontroll tartott kb 10 percig azzal együtt hogy még átadtam neki egy üveg italt meg csokit+7 ezer ft ot.Szóval szerintem ha máshoz mész mint akinél szültél az is ugyanolyan körültekintően megnéz.

Ma voltunk az ortopédián a csipőszürésen,minden oké.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Jázminom azt hiszem megint visszaesik a takonykórba... Láza nincs,de nagyon folyik az orra és váladékot köhög fel.C vitamint adom,nem tudom még mit lehetne neki orvos nélkül.Akinek van tippje segitsen,valami köptetőt?Az oscilliot ne ajánljátok próbáltam múltkor neki nem jött be.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


A babakék szem milyen kék? Anyumék voltak itt hétvégén és anyum váltig állította h Noelnek sokkal világosabb, tiszta kék szeme van mint a babakék. Ő szerinte a babakék zavaros inkább szürkés kék. Szte Noelnek ilyen szeme marad. Én mondtam h nem hiszem. Mit mondotok?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok,

lassan visszaolvasok.

Andy nagyon sajnálom ami veled történik, remélem őszintén, h nem kell műteni és magától megoldódik a dolog.

Mondjuk frászt kaptam amikor olvastam, még én sem voltam kontrollon, már 8 hete szültem. Igazából időben mentem volna, de elkezdtem vérezni, szerintem menstruáltam, de most néhány napja megint, úgyhogy fogalmam sincs, h az volt-e, vagy még a szülés hatása.

Nektek már beállt a menstruációtok, egyáltalán mik a tapasztalatok. Az előzőeknél 4, ill. 6 hónap után menstruáltam, de a szülés utáni vérzés már nem tudom meddig tartott, kicsit tovább, mint 6 hét, ha jól emlékszem.

Valaki nyugtasson meg, hogy kis zavar még lehet ilyenkor a vérzésben.

(3 gyereket szültem, mégis ilyeneket kérdezek, ilyenkor kicsit szégyellem magam)

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Sarmon:
Nekem mindig azt javasolja a doki, h adjak neki Fenistil cseppet (5-öt esténként), igaz ez vényköteles, de van itthon már régről. Vagy kalciumot, az is hatásos orrfolyásnál, mégha nem is allergiáról van szó. A salvus vizes párologtatás és az orrcsepp, amit még ajánl ilyenkor. HA néhány nap után nem javul, ill. rosszabb, akkor orvos.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Dánielem ma 13. éves. Nem akartuk, de megkapja szíve vágyát, egy kiszemelt mobiltelefont. Biztos, h meglepődik, mert megbeszéltük vele, h ez túl drága, vegye zsebpénzből. Várom az estét.

Ja, tudom, h hetente egyszer elkiáltom magam, de még eladó a hordozókendő. XL-es méretben. Privit írjatok, akkor tudok válaszolni, egyébként nagyon rendszertelenül nézek be hozzátok.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Olvastam, h néhányan betegek közületek, nekem mindig a Bioparoxot javasolják a dokik. Fertőtlenít, fájdalmat csillapít, kis antibiotikum van benne, és lehet szoptatás alatt is. Nálam bevált.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Brigi, nagyfiadnak Boldog szülinapot!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Mági, neked még nem is gratuláltam, engedd meg, hogy minden szépet és jót kívánjak második kisbabád születése alkalmából.

(Hát kirázott a hideg ahogy olvastam a születéstörténetedet.)

Aida: köszi, szegénynek mindig így biziosztáskor kell ünnepelni, eddig mondjuk nem is volt nagyobb gond, kitűnő tanuló, de most lesz 4 négyese. Két hete szidom érte, nem is a jegyek miatt, hanem inkább, h nem tanul eleget. HA látnám, h küzd és úgy négyes, akkor nem is érdekelne, de nem igazán érdekli a suli, csak ha nyúzom, úgy tanul. Most más dolgom is volt, lelkiismeretfurdalásom van rendesen.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk meg a sétából, tavasz van!!!

Domi egyszer volt fent fél 5kor. Ezt követően már 8 után kel, egyetlen problémám, hogy este a fürdés után az esetek egy részében nem álmos. Nem sír csak egyszerűen az látszik rajta, hogy társaságra vágyik, ilyenkor kihozom és csöndben nézelődik a kanapén vagy kézben fél 10-től 11, fél 12-ig. Ekkor még egy szopi és beájulás. Ilyenkor nem is altatom, csak beteszem az ágyába és alszik. Fura mert ez nekem nem probléma úgyis fent vagyunk, a férjem meg örül, hogy játszhat vele.
Szerintetek baj?
manna
mannababoca
 
 


Fenébe, mi meg még nem mehetünk ki... remélem a héten marad a jó idő!
Nekünk is sírós napunk van, szerintem érzik a frontot a babák...

Én kiszámoltam, a 6 hetes kontrollunk febr. 25-én lehet leghamarabb.. Addig Apa nélkül... :shock:

Bukós babák Anyukái:
Nálatok is hamarabb megéhezik olyankor a baba, ha sokat bukik? Ez összefüggésben van a bukással? Anna nem bukott, ez új nekem...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megvolt a csípőszűrés ma, minden ok, 3 hónap múlva kontroll, mert nekem volt bajom kiskoromban.

Nagyon jól viselte az utat, végig aludt, csak egy kicsit nézelődött, és ami a legjobb, hogy reggel 6-kor evett, majd utána fél 11-kor. Tiszta nagyfiú!

Sarmon nem tudom mitől van ennyi tejem, eszek iszok (ezt nagyon nagyon sokat), és nem iszom semmilyen teát, meg nem szedek semmit.

Manna nálunk is pont ilyen esték vannak. :lol:

Laura remélem Zalán nem ijedt meg nagyon az esettől. Szegénykém!

Brigi boldog szülinapot a fiadnak!

Sarmon remélem Írisz azárt javul.

Olyan jó idő van, hogy Dani most kint van a teraszon, levegőzik! :D :D

Kép

Kép
dcili81
 
 


Gaby köszi megkaptam az e-maileket!

Kép

Kép
dcili81
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a sétából, de Hunor úgy alszik, hogy kint maradt a babakocsiban az előszobában, bejárati ajtó nyitva. Olyan szép idő van, az embernek még a hangulata is jobb! :lol: :lol:

Útbejtettük a Kaiser's-t, holnap vargabélest fogok csinálni! Nagyon finom fehérje és szénhidrátbomba!

Brigi! Nagyon boldog szülinapot a nagyfiadnak!

Tejcsi: én sem szedek bogyókat, teát sem iszom, de Hunornak nem lehet panasza. Előző szopikor is kellett egykicsit lefejnem, hogy be tudja egyáltalán kapni, annyira tele volt a cici. Olyan jó volt nézni, hogy csak nyel, nyel, a szája szélén meg csorog a tej.

Kép
Kép
szeles4
 
 


Dani néha úgy eszik, hogy majd megfullad! Szegénynek még a könnye is kicsordul...

Kép

Kép
dcili81
 
 


Kérdés remélem erre kapok választ:
A Konakiont hogyan kell adni? Azt is anyatejben? Elmondta múltkor az orvos de én okosan elfelejtettem.. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Mágnes!

Hasonló a felállás nálunk is. Dani abszolút nem bukott, Gergő most igen. És azt veszem észre, hogy olyankor hamarabb lesz éhes. Volt már olyan is, hogy rá fél vagy 1 órára már megint éhike volt.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 


Aida!

Lehet anyatejben is. Abba talán azért jobb, mert iszonyat íze lehet. A szaga legalább is nagyon rossz. Én múltkor teába adtam Gergőnek. Daninak is azzal adtam be. Csak a legelsőnél adtam tejcibe. Mert akkor még betartottam mindent percre pontosan.
Akár szerintem vízzel is lehet.
De ha valaki pontosan tudja??!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 


Aida: én csak magában adom Marciak a K-vitamint! Még cuppog is hozzá. A védőnő is mondta hogy keserű de a gyerkőcnek egy szava/fintora sincsen. Tényleg ti hogy szeditek? Hetente v. havonta? Kezdek megkeveredni. Eleinte azt mondták hogy hetente, most meg a patikában azt írták a dobozra hogy havonta!!!????!!!!! :?: :?:
Vendég
 


Na, végre írni is van időm ma (apa hazajött).

K vitamin: kiskanállal adjuk csak úgy magában. és tényleg iszonyat keserű, de Kiskobold se fintorgott tőle. Nálunk havonta kell.

Cili: szívesen, remélem, tetszeni fog :)

BB: boldog szülinapot a nagyfiadnak!

Solya: BOLDOG SZÜLINAPOT!

Trombi: mi a helyzet nálatok a légzésfigyelővel? Kiskobold most lett akkora, hogy 2 napja már a 8 centis kókuszmatrac alá téve se riaszt a két lap.

Este: nálunk éjfél körül van az utsó szopi, addig szórakoztatjuk a kisfőnököt (hacsak nem alszik)

Akkorát sétáltunk ma, olyan szép idő volt, alig akartam bejönni.

Ja, és délelőtt 1/2 11-kor meglepetésszerűen megjelent a védőnő idén először. Persze nem tudott bejönni, mert a kapu zárva, csengő meg szerencsére nincs, úgyhogy kiabált, hogy nem tud bejönni. Mondtam neki, hogy igen, zárva van, mert nem vártunk senkit. Erre ő, hogy hát ja, rajtaütés szerűen jött. Anyád. Meg hogy volt a múlt héten is,csak nem voltunk itthon. Mondom neki, hogy dehogynem, csak aludtunk... Mindegy, felébresztette a gyerkőcöt (kint aludt a kanapén velem együtt), de összességében meg lettünk dicsérve. Mondta, hogy szoktassuk le a gyereket az éjféli evésről, de ezt nem annyira díjazom, mert így alszik utána reggel 1/2 8-ig (velünk együtt), és én inkább vagyok fent tovább, mint hogy korábban keljek :roll:

Zöldi: nem tudod véletlenül, hogy mi a fenétől van az, hogy több hét nyugi után tegnap délután két szopi közt megint bedurrant a deformcici? Igazán fájni csak ma kezdett el. Pedig most már alapból nem feszül a cicim csak reggel egy kicsit. Vagy nincs összefüggés? Szopival és fejéssel sikerült átmenetileg lekicsinyíteni a csomót, de most már megint a fél cicim olyan, mint a kő. Nem értem én ezt, semmit nem csinálok másképp...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Köszi a válaszokat!! Megpróbálom egy kis anyatejben adni neki.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

K-vitamin kérdésben jöttem segíteni! :)

Régebben hetente kellett adni, de kb 1 éve az újabb kutatások stb szerint megváltoztatták havi 1-re az adagot. Előfordul h idősebb dokik, védőnők, gyógyszerészek ragaszkodnak a régi felálláshoz.
Én kérdeztem az enyémet h most mi legyen, azt mondta, a legjobb ha 2 hetente adok neki 1-gyet, ártani nem árt és arany középút! :wink:
Legegyszerűbb egyébként a folyadék állagú vitaminokat, gyógyszereket (pl Nurofen baby) injekciós fecskendővel a baba szájába fecskendezni, de kiskanállal is pont olyan jó.

További szép estét mindenkinek!
Vendég
 


bb nekem most kb 4 hétig volt vérzésem azóta semmi egy csepp se.a mensim se jött még meg.
Köszi fenistil cseppem nekem is van itthon meg orrcsepp is na akkor bevetem a házi praktikákat! :wink:

Aida változik még Noel szeme!

Szeles légyszi a vargabéles receptet!!!Ezer éve nem ettem.Imádom.Csak nem tom hogyan kell csinálni.

megyünk kezdjük a fürdést...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Gabi! Pont az éjféli etetéses ügyünket taglaltam, nálunk is ez a helyzet, de nem mindig, csak kb. három naponta. De nekem is sokkal fontosabb, hogy tovább aludjunk, minthogy korán elaludjon, aztán reggel 6-tól kukorékoljon. :D :D Így fél9-ig alszunk együtt egy, vagy max. két szopival.

Sarmi: Én minden este leizzadok a fürdetésnél, elképzelni sem tudom, hogy hogyan tudsz egyedül megfürdetni három gyereket, ha osztanának ilyen primo primissima díjat, nálam te kapnád!

Kép
mannababoca
 
 


Valami front jön? Ha 1 méterre elmegyek Danitól üvölt, és csak nálam hajlandó megnyugodni! Ilyet még nem nagyon csinált....
Most itt alszik a mellkasomon, érdekes lesz a fürdés így...

Kép

Kép
dcili81
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?