Sziasztok!
Hú, mennyi gyönyörű kiscsaj! Apukák retteghetnek mi lesz kb. 18 év múlva...
Köszönjük a bókokat Lili nevében is. Sokat dolgoztunk rajta, hogy így sikerüljön.
Picihencsó, Tinu, Eve, Anita, Zili!
Köszi az infókat a magzatvízről. Olyan jó, hogy vannak már anyukák itt, akiktől kérdezhetek. Anita! Neked miért volt 25-26 héttől végig több? Mit mondott a doki? Cukrod miatt, vagy sokat ittál? Áll. a sok magzatvíz idő előtti burokrepedést okozhat, kvázi koraszülés lehet belőle, ha nem vigyázok....ezért parázom főleg.
Picihencsó! Most én is leálltam a vízzel, saját palackot nyitok reggel (1,5liter) és csak abból ihatok all day. ( +1 tea, vagy leves, ha nagyon kívánom) Neked használt? Mennyi idő alatt normalizálódott? 2 hét múlva kontroll, bízom benne, hogy oks lesz.
Tinu!
Nagyon édes a Kis szülinapos.
Furi, hogy neked nem emelték ki a magzatvizet a 4d-n ...a dokimnál kedden voltam...ő sem mondott semmit, ill. hogy minden oks....ez a szonográfus olyan rémisztgetős típus lehetett....paramamiknál nagyon 'hasznos'....ut. alig győzte hangsúlyozni, hogy nyugodjak meg, gondolom látta a fejemen, hogy kicsit sokkolt...
Eve!
Mizujs veletek? Gyerkőcök már jobban vannak?
Kutyafüle!
A terhesbogyó tényleg hízlal.
Szerintem nem eszel sokat, csak rendszeresen, ami igazából jó...de túl sok szénhidrátot viszel be (főleg a kiflik, tészta...). A szenvicsek közül próbálj meg 2-t kiváltani mással (sali, leves), vagy ne kiflivel edd, hanem teljes kiörlésűvel és inkább a husi legyen több rajta, mint a kenyér.
De ne a kilókat számold! Ha a combid/feneked/arcod/karod nem hízik (vagy csak kicsit), akkor ne idegesítsen, ha kilóban mégis több vagy, az akkor jó helyre megy!!!!!
Reny!
Én a Péterfyben lévő HEPPINETben voltam most is 4Dn. Nekem bejött nagyon, ezért erre szavazok. Szonográfus és genetikus is dolgozik, olyan 30-40 percig tart, 11 000Ft, ebbe benne van a DVD a filmnek + CD-re írnak olyan 30-45 képet és 1 fotót kinyomtatnak színesben.
Annus!
Tényleg hasonlít rád a kiscsaj!!!!Nagyon komoly!
Pingi!
Édes Nórikátok van!
Szerintem ilyenkor az uh-n mért kort még nem kell annyira tutinak venni. Kevés olyan baba van, aki a nagykönyv szerint fejlődik. A genetikus szerint a 18.hétig kb. u.olyan mértékben fejlődnek, aztán belép a genetika...és ezért lesz egyik baba 5kilós, a másik meg 2,5...
A mi kiscsajunk a súlya és a pocija szerint 5 nappal fiatalabb, a combcsontja szerint viszont 2 nappal idősebb. Szép vékony, hosszú combú csajszi lesz apukája szerint.
Pumukli!
Alig látszik a pocid!
Neked sem lesz nagy hasad. Milyen magas vagy?
Huncutka!
Ari a 4D kép, babókátok is szerelmes a lepénybe...ölelgeti.