Sziasztok
Jelentem túl éltük, csak akkor bömbizett egy nagyon kicsit amikor lefogtam a lábát és nem rugdalódzhatott kénye kedve szerint, miután dokinéni megszurta már nem volt semmi, édesen gagyogva vigyorgott rá.
Adtam neki persze egy egész kupot, megelőzés képen, és egy nedves pelussal beborogattam a kis combját. A kuptól egy hatalmasat alkotott, amugy is szenvedett már vagy fél napja a kakimanótól
Apájával aludt egy nagyot a nagyágyon, aztán evett egy hatalmasat és ujra aludt, hála a kupnak szépen elnyomta őt.
Csináltam ünnepi vacsit az évfordulonkra, (gyümileves és rántott csirkecomb sültkrumplival) ajándékra most nem maradt mani, de majd bepotóljuk macipapa szülinapján, két hónap múlva, addigra hátha ránk szakad az otp
Pirus
Vigyázz a kis szemeidre, hogy olvasol akkor minket és hogy irsz akkor nekünk?
Terika
Látod látod a gondoskodó apája, nincs kifogás, nyafogás, van téli gumi irány zenebölcsi
Már jó volna ha jönne a tavasz, lányok valaki nem találkozott egy kobor Tavasztündérrel, lehet hogy csak utba kéne igazitani, hogy idetaláljon
Kriszti
Nálunk is macis a felállás, apája szereti a pociját nagyon
és a gyerek ruháinak 90 % is macis mintás
és tele a kiságy macival.
Imádom én is a plüssállatokat, egy egész gyűjtemény vár manóra, vagy négy 110 literes szemeteszsák van tele különböző méretűekkel, és ezen felül a gyerek leendő játszósarka is dugig, majd holnap teszek fel róla képet
Nah dugulok, hagyok mást is kibontakozni
pusszancs
Ági és a hős Dani