hugic:
Köszi a kérdést, elég jól van a keze. Legalábbis úgy vettem észre, már nem érzékeny neki - pedig jó néhányszor odavágja játék közben.
A bal kezén mondjuk elkezdett nőni egy pici dudor, ami úgy néz ki mint egy piciri kis vízhólyag. A doki szerint vagy az egyik belső felszívódós varratot kezdte el kidolgozni a szervezete - és majd visszahúzódik ha a varrat eltűnik - , vagy elkezdte regenerálni magát a szervezete, és tulképp a kocsány kezdett el visszanőni, amin az ujjacska lógott anno.
mondjuk ezen sem lepődnék meg, mert nekem is trollvérem van, nagyon gyorsan gyógyulok, lehet hogy örökölte ezt a képességet.
pl: miután hároméves koromban kivették az orrmandulámat, 3,5 hónap múlva már vissza is nőtt. Vagy pl legutóbb (még pocakosan, tehát már10000000 éve
) mikor kirándulni voltunk Misivel - és természetesen sikerült a legelhagyatottabb ösvényt kiválasztatnunk - , jól összekaristoltak minket a bokrok. Neki még 2-3 hét múlva is látszódtak a karcolások, nekem már egy hét múlva sem.
képeket majd nyomok fel, ahogy lesz egy kis plusz időm napközben, mert csak rázúdítottam a vinyóra előzőleg, és még ki kell válogatnom, hogy melyik használható
Nem tom, hogy hasznos-e a komplett fürdetőbútor. Talán ha átalakítható és később a kádat levéve komód lesz, akkor mindenképp.
Nekünk piskótakádunk van, és én szeretem.
Van hozzá állvány is, de olyan pici a fürdőszobánk, hogy a kádunkon+mosógépen+mosdókagylón kívül semmi nem fér be.
A mi kádunkon van egy bútorlap, azon van az ő kádja, és a mosógép tetején törölközünk.
Alig várom, hogy elkezdhessem beleszoktatni a rendes kádban fürdésbe.
Szerintem ha majd már biztonsággal ül, megpróbáljuk, mert mostanában még a plafonról is folyik a víz, annyira élvezi a fürdést...
na, fel is ébredt, megyek is és megtutujgatom