Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Nem egy nagy szam,sokan vannak igy(nehogy felre ertsd): ANYA VAGY!!!
En is mindig igy erzek,de nem tudtam volna ilyen gyonyoruen leirni.
Puszi neked erte,aranyos vagy! :wink:
Vendég

az elozo lapteto is enyem volt: ott apat csereltem volna,most egy nonek bokolok,asszem jo lesz ha lepek aludni :lol:
Vendég

Sziasztok!

köszönjük a köszöntéseket mégegyszer!!

Katák: a nyugtatást is! Zsimike jól van- kicsit nyűgösebb volt ma, de keveset aludt. Szerencsére nagyobb baj nem történt!

Andi: nem vagy hülye! ilyen velem is szokott lenni, csak ölelem magamhoz és nem akarom elengedni. Annyira szeretem!!!

Tami: hááát... Aleko sztorija egy kicsit sántít nem? Na de majd csak elmúlik ez is nem igaz!

én teljesen kész vagyooook! Apa most hívott a vadészatról (hulla részegen) elujságolta hogy lőtt egy muflont és mennyire ügyes volt!! aztán véletlenül megkérdeztem hogy ez mennyibe fáj neki hogy meglőtte ezt az állatot és kiderült hogy 600EURo- na én annyira kiakadtam!!!! annyi mindenre kell a pénz... nincs befejezvve a lakás, nincs szekrényünk, redőnyünk, ott a lakáshitel, a számlák... áááááááááááááááááááááKép

Kép
mancsi76

Andi! Ilyet én is zsoktam csinálni,néha rámjön és csak sírok és nézem és még mindig nem tudom elhinni,hogy itt van és a miénk! :wink:
Tényleg szépen leírtad!

Mav! Hogy vannak a fiúk?
Minden oké?
Nálunk most 37,4 van,beadtam a Nurophent most,remélem éjszaka már nem lesz!

Mancsi! Hú! Ez meredek!
Ti Apátok is tud élni! :wink:

Evelin,Márti,Nicike?????????????
Mi van veletek????

Na én most bóbitázok egyet aztán elteszem magam holnapra,remélem!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Mav :lol: :lol:
Apát én nem cserélek!!

Andi, én is imádom, ha rajtam szuszog Zsolti!!
Olyan jó, hogy itt mindeki ilyen bátran el tudja mondani, hogy mit érez, gondol, stb.! Tetszett, ahogy ezt leírtad!! (és az is hogy látszik, hogy Müty az öledben van, mert nem használtál nagy betűket!! :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
patr

A.Kata: ha gondolod itt is tarthatjuk a talit! Gondold meg. Itt több hely van és nagyon messze sem vagyunk egymástól.

Mancsi: apa nem semmi... Egyes férfiak olyan felelőtlenek tudnak lenni... Sajna ez nem olyan, hogy bocsi hülye voltam csináljuk vissza...
Boldog hófordulót Zsombinak!

Anita: muris vagy ma!!! Kép

Na megyek aludni, a kölkök elaludtak. Előre félek az éjszakától. 3. napja adom a viburcolt. kivi leszek...
Este letettük az ágyat egyel lejebb, mert majdnem kimászott...
Már előre félek milyen lesz nagy hassal még méllyebbre hajolni. alig érek az aljába, néha Olivért is majdnem pár cm-ről beleejtettem...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hirtelen mennyien lettünk! :lol:
Esti műszak!

Kép
Kép
patr

Titi, én hozzátok nem tudok eljutni! :cry:
Remélem hat a Vibrucol, drukkolok!

Kép
Kép
patr

Andi: nem hiába birom az arcodat....

Mancsi: bocsi, hogy ezt leírom, de talán egy kicsit megmosolyogtat, hacsak nem elképeszt.
Tamásnak meséltem apás sztoridról és megjegyezte, ha muflon helyett muffott "lőtt" volna az csak pár ezerbe került volna forintban...
Bocsi...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

És ha Katáékkal jönnél?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Márti: mit csináltál Leával? Lemaradtam a sírni hagyásos írásodról! Kivi lennék a te tapasztalatodra!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Látom micsoda forgalom van, velemlesz tele az oldal. Én hülye ahelyett, hogy mennék szunyálni...

Pati: Zsolesz alszik már?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mancsi!
nem semmi apa!
Mienk apa éppen csak lövöldözős játékot játszik. Már ki sem vagyok rajta akadva....akkor viszont igen, mikor másnap délután azt mondja, ledőlne kicsit aludni, mert fáradt...áááá mondom igen? Nem te játszottál hajnali 2-3-ig? Én ugyanúgy fáradt vagyok, csak én éppenséggel a gyerekkel foglalkoztam most is hajnali 4-től 6-ig, mert nem akart visszaaludni! :evil:

Előre szólok, hogy a következő képsorok megzavarhatják fogyókúrázóink nyugalmát!! (Hozzáteszem, én nem tudtam ellenálni.....de ezután majd kicsit jobban vissza kell fognom magam, mert igy sosem fogyok le!)

Ja, amugy ezt tegnap kaptuk a vendégeinktől!

Kép a kanapéhoz mérten elég nagy a doboz, ilyet még nem is láttam

Kép és a doboz tartalma

Gonoszság volt a vendégektől, hogy ilyet hoztak! (Bár nem tudták, hogy fogyizok)

d.dodó

Sziasztok!

egy kis beszámoló, aztán olvasok vissza.

Nati ma fél 7-kor kelt enni (8 órát aludt!!!), csak kicsit dumált és nyafogott, így Oti 6.55-kor vigyori fejjel jött ki: "Anya, ma vagyok négyéves!" Utána gyorsan felköszöntöttük. Mesekönyv, tesz-vesz város dvd, legó segédeszközök (nagy építőlap, kerekek, hogy lehessen sok autót építeni)... jót játszottunk, aztán átmentünk Anyuékhoz, hogy Tomi tudjon pakolni, takarítani. A gyerekek elaludtak ebéd után, de hamar felébredtek, így Natit kicsit otthagytuk, hogy itthon tudjunk tortát+szendvicseket gyártani.
Tudjátok, mit kért a gyerekem?
Kék kígyótortát :shock: :shock: :lol:
Na, agyaltam rajta egy ideig, de végül is úgy lett, hogy a piskótát összetépkedtem, összekevertem a tortakrémmel. Apa formázta meg a kígyót, én meg rátettem a kék mázat (mint a mézeskalácshoz, kék ételfestékkel). Hát, olyan lett, mint egy nagy, kék kaka :lol: :lol: (sajna nincs fotó róla, mert mikor merüljön le a gépünk.... az biztos, hogy egyedi volt :D)
De Oti ezt várta egész nap, már játszani sem akart, és nagyon tetszett neki. Ez volt a legfontosabb!
Vendégek a szűk család volt: nagyszülők, nagynénik-bácsik, unokatesók (egy a pocakban, 3 hét múlva várható :D).
Jókat játszottak és ettek, a gyerekem boldog (és már álmos).
És amit a legjobban várt: végre ehetett rágót!!

Itt van néhány kép (sajna nem volt sok időm a fotózásra, így nem a legjobbak):
Kép társasozás unokatesókkal

Kép Nővérem Loncimancival és a keresztfiam, Marci

Kép Nati és keresztapja egymást bűvölik szerelmesen :)

Kép
Kép
bondi

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, de azért hozok képsorokat Lizyről is!

Kép na, négykézlábazás indul....

Kép ajaj, azt hiszem összeakadtak a lábaim

Kép azt hiszem így már jobb lesz....

d.dodó

Tényleg jó, hogy le tudom írni és nem nevettek ki! :oops:

Tita! Nekem azt mondta védőnő, hogy a viburcolt adjam neki egy pár napig, majd vagy 2-3 nap szünet és újra kezdjem el. Akkor fog hatni. Én adtam neki, első éjszak átaludta, másodiknál már gáz volt, abbahagytam, de nem kezdtem el megint mert a nélkül is volt, hogy átaludta az éjszakát!
Szóval fogalmam sincs mikor és miért alussza át, máskor meg felébred...

Letettem Mütyit, elzsibbadtam, de még össze-vissza puszilgattam. Nem bántam volna, ha felébred.
Ugyanis anyáéktól jöttünk haza, de az úton elaludt, felhoztam a 4.-re, még mindig alszik, levetkőztettem, még mindig és utána fogtam az ölembe. Gondoltam felébred, addig gyönyörködöm benne. De elzsibbadtam, és még mindig alszik. De se fürcsi, se kaja. Főleg alig evett ma!
Na várok, hátha megébred, de meddig? Ez olyan rossz így!

Ami!! Hát szegény Áron! Leüti egyébként a láz? Másabb? Aluszékony? Vagy meg se kottyan neki?
Olyan rossz, mikor betegek.

Mikor a szemét kellett átmosni, vagyis a könnycsatornát, én akkor mondtam, hogy nem jó anyának lenni. Annyira fáj, mikor a dokihoz kell vinni, mikor "bántják", ha beteg, nézni és nem tudok segíteni, ugye hasfájós volt elég rendesen!
Most a foga..És mi lesz még?? Mostantól a nagy aggódás, féltés jön.
Ne értsetek félre, imádom, hogy anya vagyok! csak közben nagyon fáj a lelkem. Eszméletlenül féltem Őt!!

Felébredt..

sz.andi

Bondi: örülök, hogy jól alakult a napotok és Oti boldog volt!!!
Jók a képek!
Puszi nektek!
Lemaradtam! Apával szent a béke?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nem kelt fel, csak csukott szemmel sírt! Nem értem...szájába cumika és oké minden.
Na befejezem, nagyon szarul vagyok egyébként..minden idegesít, semmi sem jó, magammal sem vagyok kibékülve. De majd csak elmúlik egyszer!

sz.andi

Jolvanna!
Csak hianyzik apa :cry:
Es ez meghulyit :lol:

Amugy en is muffot olvastam,azt hittem poenkodik.

Andi!
Jottel,mindenki miattad jott,dicser es most te tunsz el.

Ami!
Csaba is megkapta,itt horkol mert alig kap szegeny levegot,en meg nem merek aludni nehogy megfulladjon.

Csajok!
Lehet en vagok a hibas megis? Ti apatok ejjel is kimarad? Nekem az sok ha 8nal kesobb jon(aki apaja ejszakas az mas),de asszem ha 1eejel is nem itthon aludna en megolnem :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Patr.! Nem mondom,hogy menjünk együtt,mert sajna én sem találok oda! :oops: :cry: :roll:
Ezért is örültem,hogy Katáéknál lesz,mert tudod a 10-es egyenesen odavisz! :lol:
Nem szeretek gyerekkel olyan helyen menni ahol azt sem tudom merre vagyok arccal! :lol:
De azért Titi egyszer akkor is eljövök! :wink:

Bondi! Kár,hogy nincs fotó a "magy kék kakáról"! :lol:
Jók a fotók!
Oti nagyon cuki lehetett és bizti nagyon boldog!

Na most már tényleg jó éjt!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Otinak nagyon boldog szülinapot!

Zsöminek is nagyon boldog hófordulót!

nagyon köszönjük mindenkinek a köszöntést!

Betegeknek jobbulást! úgy látszik ezt a fránya virust sokan elkaptuk!

Andi ezt nagyon szépen irtad :D

Most csak ennyi, szép álmokat mindenkinek!
bencuri

Itt vagyok! Nem tűntem el..

Bondi!! Tök jó, hogy mennyire tud örülni a gyerek! Olyan aranyos Oti!!

Na Lizy! Gyönyörű, ügyes csajszi! Nagyon tetszik a frizkója!! Meg a fülbevalója is!

Ja! Anita! Maverick ment a tv-ben :lol: :lol: :lol: Rögtön eszembe jutottál...

Tita!! Én is imádlak, de ezt tudod! Ha egy héttel hamarabb szülsz, akkor Mütyi pont egy évvel lesz idősebb a pocakmanónál! (Drukkolni fogok, hogy akkorra bújjon ki :D :D )

sz.andi

Na? Magam maradtam? Nekem még ébren kéne lennem egy kicsit, hátha felébred...

sz.andi

Nem is az rtl klub, hanem a tv 2 volt itt a mentőn. Én meg az rtl-t néztem. Lehet lemaradtam a "Zoli a hős levezényelt egy szülést telefonon" sztoriról! :?

sz.andi

sz.andi!
Én is vagyok, de ahogy nézem az órát, lassan fürdenem kéne.

d.dodó

Anita! Nincs ott apa? Hol alszik ilyenkor? Én úgy sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok apával. Meg nem csak Neked, hanem Mancsinak is.
Nem mintha a miénk olyan frankó lenne, de vagyunk. Lehetne jobb, de nem leszek telhetetlen. Egyszer csak jobb lesz. Ha nem, így jártam...

Evelin!! Mizu? Vagy éppen a kisbetűs részedben leírtakat tartja be apa éppen? akkor igazolt a hiányzás.. :lol: :lol: Bocsi :oops: :oops:

Jaj, én olyan szarul érzem magam, mikor lesz a kedvem jó? Majd ha nyár lesz, jó idő, napsütés, madárcsicsergés? Engem megőrjít és bedepiztet ez a tél...

sz.andi

Látom elmentél Dodó, mindegy. Megyek én is, Vikit már ilyenkor nem fürdetem, felébredt, megetettem, bevágott 180 tápot, remélem hamar elalszik és én is megyek.

Jó éjszakát! Babás álmokat!

(emlékeztek? Wera írta talán vagy Ami?)

sz.andi

á, ma már nem fogok visszaolvasni, de csináltam egy topikot a fogyis recepteknek. Annyi csak, h a 2008 után van egy pont, ezért kicsit lejjebb került a többi topikunktól.

Szóval mamócák, küldjétek az egészséges, finom, kalóriaszegény finomságokat!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Andi!

[quote]m írta:i van velem? itt ülök, kezemben picur és alszik. én meg csak nézem, bőgök, simogatom, ölelem és annyira szorul a gyomrom meg a szívem.
annyira szeretem őt, félek, hogy ez nem normális. nem akarom lerakni, olyan jó érzés, hogy szuszog a nyakamba, érzem az illatát és teljes testével rám dől. olyan békésen alszik.
kész vagyok magamtól teljesen!

Tök normális!

Ami!
[quote]N írta:a én most bóbitázok egyet aztán elteszem magam holnapra,remélem!

Bebótiztál?

Mancsi!
Apája jó hüle!

Bondi!
Nagyon szuperek a képek!

Köszi a fogyis topikot! Lassan velünk lesz tele az oldal :lol:

Öcsi énekel, megyek megszeretgetem. Itt szakad a hó!
20150601134430

Sziasztok!
Hát pocsék éjszaka áll mögöttem-szegényem alig kapott levegőt! :(
Sokszor felkelt szopizni,nagy nehezen tudott enni az orrdugulástól,de rettenetesen szörcsög-szerintem holnap viszem dokihoz-ha nem lenne láz,hőemelkedés akkor nem vinném,de így inkább lássa doki.Olyan lehangolt szegényem.. :cry:

Tényleg most néztem vissza,hogy írt Anyjuk :oops:

Én is nagyon taknyos lettem...és fáradt vagyok,de Domiért jobban aggódok,a nagyoknak legalább nincs se láz,se hőemelkedés,de szegény picurom...
Na ,megyek,mára ennyi voltam.

Holnap jelentkezek doki után!

A képek nagyon jók,édesek a babák!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, Domi!
Kép
20150601134430

nabassz, írtam egy hosszú hszt, nem elszállt! :twisted:

Jó reggelt!
Kike jobbulást nektek! Remélem csak nátháés a kis prof!

Viki!
Mentek szánkózni? :P

Mancsi!
Sajnálom. De továbbr is úgy látom, talán nem akkora a gond. ha van feles energiád, akkor próbálj vmit (nyelvtanulás, írás, sok-sok olvasás) és az tán mindkettőtöknek jó. persze nem gondolom, hogy te vagy a hibás. Sajna problémák mindenhol vannak. Nálunk is, meg ahogy látod, mindenhol.
Kitartás és pusziljuk a gyönyörű Annátokat! :P

Mancsi!
Én a vadászatot alapból ellenzem. Ha valaki kihívást akar, inkább másszon hegyet! Ne ártatlan muflonokat lődözzön a csalási kasszából!
Üzenem Apának :twisted:
sajnálom.
csütörtökön megyünk akkor együtt?
pusz az akrobata fiadnak is!

babócák szépek, írtam meég, de Lujzi már nem érti miért nem vele foglalkozom. Jogosan, úgyhogy megyek.

Kata!
Vizem a sz üdítőket!!!!!
amennyit elbírok!!! :P
Vendég

Jó reggelt!

Micsoda esti műszak!

Kike, sajnálom Domit, remélem napközben már jobb lesz! Szívogasd az orrát!

Andi, nagyon édesen leírtad! Néha én is cak szorítom magamhoz és próbálom felfogni, mennyi minden történt egy év alatt! :)

Mancsi, apa durva. Akkro nem nagyon ért el hozzá, amit mondtál? Sajnálom! Remélem Zsöminek jobb napja lesz!

Vik, Lackó jól van?

Bondi, örülök, hogy jól sikerült a szülinap. Gyermeked mososlyát látni gondolom minden fáradtságot megér :)

Tita, próbáljuk meg itt, ez a hely, sok mindenkinek elérhető!
A meki még mindig ott van, mint menekülési lehetőség :)

Ránk is hat a tél, úgy érzem, este jót vitáztunk Zolival, 23 körül aludtam el, Adél 0.30-kor kelt. Visított és két órán át nem aludt el. 2x szopizott és végül kidőlt. 7 után kelt és már hulla fáradt.
De megyünk anyukámékhoz és addig nem akarom elaltatni, majd ott a teraszon. Itt ugyanis egyelőre nem esik.

Kép
andkata

Jó reggelt!

Viki! Igen,bóbitáztam egyet aztán Áront leraktam és még visszanéztem! :lol:

Akata! Sajnálom az éjszakát és a vitát,reméljük ma minden oké lesz!

Kike! :cry: szegény kisproff! Neki is jobbulást!

Bondi! Köszönjük,mindjárt meg is nézem!
Lassan tényleg velünk lesz tele az oldal!

Áron 22-kor elaludt,1:30-kor ébredt mert beszorult a sarokba,de kb. 2 perc alatt visszaaludt és le sem merem írni,hogy még mindig alszik!
Ilyet még nem csinált,jó lenne megtartaná jó szokását!
Most nem meleg,remélem nem lesz lázas!

Szép napot mindenkinek!

Evelin,Tami,Márti,Nicike! Mostmár tessék írni!!

Felébredt

Kép

Kép
ibm

Kata!
Sajnálom a vitát és a rossz alvást! :cry:

Ami!
nektek viszont gratulálok!
Vendég

Jó reggelt!
Pocsék éjszakánk volt, két napig nem adtam kúpot, hogy hátha... de nem jött be!

Titi, bocs, hogy este eltűntem, nem válaszoltam, de Zsolti felébredt.

Egy ma reggeli kép:
Kép

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:05-kor.
Vendég

Orsi!
Nem megyünk szánkózni, mert ami lenne az anyukáméknál van.

AKatus!
Remélem megbékültetek Zoliddal azóta.

Laló jól van, most éppen sziesztázik.

Vkatus!
Jó aludtunk, fél 1kor ő is megébredt, akkor kicsit nyöszizett, de visszaaludt, fél 4kor evett és 7kor keltünk.

Megyek főzni, később még jövök.
20150601134430

Pattis!
Cukik kép! Imádom a két szépszeműdet!
20150601134430

Nicike, Kimma és a többi Zúgolódó!
Bújjatok elő!
20150601134430

Mancsi
Bakker, jó drága muflon! :evil: Gondolom amúgyis nagy szükségetek van rá... :roll: Én is jó mérges lettem vna a helyedben.

Pati
Gyönyörűek a reggeli gyermekeid!!! :wink: Rossz éjszaka monnnnnyon le!! :evil:

Andi
Szerintem minden anya nézte már így bőgve a gyerekét egy gyengébb pillanatában, ez tök normális! Remélem jól aludtatok aztán és a depidnek is hűlt helye volt reggelre! :wink:

Kike
Jaj, nagyon sajnállak benneteket! Tudom milyen rossz mikor annyira szorcsog szegényke hogy se enni se aludni... remélem hamar elmúlik. Esetleg adj neki C vitamin cseppeket + 1/4 kalcium sandoz pezsgőtabit ha van otthon. Nekünk ezt ajánlotta a doki. Neked pedig méz és citrom!!! Tudod!!! :wink:

Vkata
Hogy vagy? Nem lettél betegebb ugye?

Viki
Jó főzőcskét! Lackónak cuppppa!

Akata
Oké, akkor sütit viszek. Üdítőt csak akkor ha van a közelben bolt, mert meghalnék ha innen kellene cipelnem! 8)
Sajnálom a veszekedést! :( Remélem semmi komoly és már szent a béke!

Tami
Szerencsére nálunk Norbi mindig szól ha nagyobb összeget költ valamire, de ha azt tette volna amit Aleko, hát én tuti addig ütném ahol érném amíg ki nem bökné hova lett a pénz. Ki tud jönni belőlem az állat ha arról van szó :twisted:
Egyébként a dokinak adott pénz nekem is sántít, bár így kívülállóként nyilván nehezebb eldönteni a valószínűségét mint neked. Mindenesetre sajnálom ami történt. Ezek után rohadtul kellene pedáloznia hogy visszanyerje a bizalmad legalább egy kis részét... remélem így lesz! :wink:

Anita
Látom belőled is szakad a hülyeség ha fáradt vagy! Hol csavargott apa tegnap este? De ugye nincs most balhé köztetek?
Csabcsi jobban van?

Ami
Hogy van Áron? Lement a láza?

Titi
Tamás kiütött azzal a muffos beszólással!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaj de hülyék a pasik, Istenem!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Bondi
Tényleg kár hogy nem láthattuk a nagy kék kakát!! Biztos jó lehetett! :lol: De tényleg az a fő hogy Otinak tetszett és boldog volt! Jók a képek is! :D

Dodó
Lizy milyen ügyi a négykézlábazással!! Lassan lehet mindent feljebb pakolni úgy látom! :twisted:

Mi 2x ébredtünk éjszaka, nem volt vészes. Vagy a Sedatif-nak vagy a kimerültségnek köszönhetően baromi hamar vissza is aludtam! :lol:
Ma jönnek anyósék, úh nem nagyon leszek.

További szépséges hétvégét mindenkinek.

(A babás álmokat Ami kívánta - eleinte, aztán már én is! :) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.18 10:06-kor.
Vendég

Jó reggelt!
A mostan i hozzászólásokból úgy ítélem, ma nem leszünk sokan!

Éjszakánk egész jó volt!
Kelt éjfélkor (nem is emlékszem rá, apa mondta, hogy beadta etetni, aztán visszatette), kelt fél 5-kor, akkor is visszatettük, és kelt 7-kor, akkor már a nagyágyban maradt, és igy aludtunk még fél 10-ig. :oops:

Hajnalban elkezdett nekem is fájni a fejem, és a torkom! :twisted: Remélem Lizy nem kapja el.

És itt is esett egy kis hó, de csak mutatóba.

d.dodó

Jó reggelt!!

egész jó éjszakánk volt! csak kezdek hülyülni- nem emlékszem hogy be kellett-e mennem Zsömihez éjjel :shock: azt tudom hogy fél hatkor ettünk aztán fél kilencig nyomtuk a nagyágyban!

Tita: akkorát röhögtem a férjed beszólásán!!! dehogy baj hogy leírtad!

Apa: reggel hívott, és érdeklődött hogy beszéltünk-e az este :roll: :twisted: :evil: és nem emlékezett arra sem hogy jól leb....tam.

Orsi: igen megyünk csütörtökön, majd megbeszéljük a részleteket

Kata: akkor én viszek üdítőt, mert a kocsi az elcipeli. Milyet vigyek? inkább rostosat, vagy szeretitek az ízesített apentát?? (én rá vagyok kattanva a meggyesre)

patr: Zsolti meg Zsuzska annyira szééépek, még igy álmosan is!

dodo: az a csokiáradat húúúúúú én sem tudtam volna ellenállni! és Lizus mennyire cuki!!!

Viki: de jó nálatok esik a hó??? itt csak szar idő van olyan nyomi. De én azért sem leszek depis!!!!

kike: szegénykém!!! hát már rádférne egy nagy pihenés meg egy nyavalyáktól mentes hónap!!!

wera: igen a muflonra hatalmas szükségünk van! nem is tudom mit csinálnék ha most nem lőtt volna egyet. Már van egy koponyánk (trófea), egy kitömött mormota, most jön egy muflon... mi lesz még

mi megyünk a nagyihoz csak lejár egy adag mosás, kiteregtem. Ja és képzeljétek, letettem most Zsömit az ágyba és megyek be ránézni hogy alszik-e mert nagy volt a csend. Háát Zsömle úr álldogál a kiságyban és nézelődik majd teli szájjal vigyorgott rám! azt hittem megzabálom annyira édes volt!!

este jövök! szép napot mindenkinek!

Kép
mancsi76

Jó reggelt!

Nekünk most jó éjszakánk volt, bár fél 6-tól fél 7-ig altattam, de elötte amikor megébredt cumi, tea és aludt tovább. Reggel 9-kor ébredt. Én sajna 8-kor mert Olivér szorakoztatott, Tamás meg Olivér ágyában szundított. Szegény nem aludt valami jól, este rájött valami idegesség féle, kicsit remegett is. olyan mikor nem tudod miért, de feszült vagy. Adtam neki 2 Sedatif-et, de éjjel is megébredt. Mondtam neki, legközelebb ilyenkor vegyen be még 2-t.
Szegénynek nagyon sok van a vállán és én meg úgy viselkedek, mint egy hisztis liba. Egész nap dolgozik, a feje fölött lebeg, hogy szeptembertől megszűnik a Teniszcentrum (rohadt Államkincstár...)
A cég amit vettek, fele annyit nem ér mint amennyit fizetek érte és nekik (neki) kell újraéleszteni. Sok melója van vele. Ezért is vette a Laptopot, hogy a melóhelyén holt időben tudja csinálni amit kell. Meg mos versenyekre is kell járnia, hogy előre megalapozza a további megélhetésünket is, ha ugrana a teniszpálya. Párszor lesz külföldi verseny is, de ez ma délután eldől, mert délután megy a 2 családhoz akiknek a gyerekét versenyezteti és ma mondják meg van e rá pénzük és mennyi....
Meg azért itthon is ki akartja venni a részét, még ha nem is sikerül neki mindig.
Azért van elég a pasik vállán is, főleg ahol egyedül tartják el a családot.
Most kicsit elszégyeltem magam, hogy mit rinyálok állandóan. Nekem is nagy a felelősségem, de neki is.

Na megvolt a mai monológom...

Bocsi, hogy ezt rátok zúdítottam, tudom itt mindent elmondhatok.

Kike: jobbulást nektek! Gyógypuszi mindegyőtöknek!

Viki: hurrá hó!!! Sajna itt nincs és már nagyon dűhít, mert Olivér már annyira szánkózna.

Nem tudja valaki, dobogókőn, nincs esetleg hó?

Andikám: Kép Kép
Hogy aludtál? milyen ma a hangulatod?

Wera: Nagyon ügyi Nóri! Kedden megyek uh-ra.... :wink:

Katák: latinul felismerhető a fiú/lány szavak? Értitek miért kérdezem?
Lehet, hofgy leíratom a dokival és betetetem vele egy borítékba és csüt. odaadom nektek. De ha valaki el meri nekem árulni.....

V.Kata: hogy vagy? Remélem gyógyulgatsz és jobban érzed magad!

Bencurikám: Gyógypuszi nektek is és neked, meg + kitartás!!!

Márti: milyen éjszakátok volt?

Pati: úgy sajnálom az éjszakát! Annnyira gyönyörűek a gyerekeid, nagyon szeretem őket nézegetni. Zsuzska nagy kedvencem, gfőleg mióta találkoztam vele.

Dóri: Lilukám hogy van? Csabakirályfi alszik már éjszaka?

Csilla: El is felejtettem tegnap írni, hogy nagyon bopldog szülinapot Otikámnak!!!

Ami: olyan jó, hogy ilyen gyakran tudsz jönni, szeretem olvasni a hozzászólásaidat, nemcsak amit írsz, hanem, hogy te írod!!! :oops:

Tami drágám: hoggy vagy? Milyen volt az éjszakátok? Tudtál aludni rendesen? Aleko, hogy van?

Orsi: szép napot nektek!

Most mennem kell, mert elszabadult a pokol...

Még jövök, bocsi akohez nem szóltam!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mancsi: nagyon ügyes Zsömi!!! Örülök, hogy sikerült megnevettetni!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:05-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 17:06-kor.
Vendég

Kata: most egy kicsit elpityeredtem amit nekem írtál!! (kismamlélek...)
Örülök, hogy jobban vagy és, hogy apa ilyen gondoskodó!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titikém! Aranyos vagy! :wink: Én is szeretem ha jössz és írsz és azt is ha panaszkodsz! :wink:
Azért t e sem feleslegesen hisztizel,de tényleg nehéz az Apák sorsa is,csak időnként elfelejtjük,mint ahogy ők is,hogy nekünk nem könnyű!
Sajnos nem tudom van-e dobogókőn hó pedig közel vagyok!
Bizti meglehet nézni nem?
Oda szoktatok menni?
Jaj de jó aji lenne csütörtökön! :wink:
Magyarul is leírhatja ha te úgysem látod nem?????

Wera! Örülö,hogy jó volt az éjszaka!
Köszi,most úgy néz ki jobb a helyzet.
Most aludt el,36,8-a van!
Remélem így marad!

És képzeljétek visszaintegetett Anyunak!
Annyira cuki volt,hogy szerintem én szétfolytam a szőnyegen! :wink:

Mancsi! Zyömle úr nagyon ügyes!

:wink:

Na megyek a dolgomra!

Evelin,Tami,Márti,Nicike továbbra is várunk titeket!
És mindenkit aki nem jön!
Látod Andi!!!!!??????? Gyere!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?