Jó reggelt!
Nekünk most jó éjszakánk volt, bár fél 6-tól fél 7-ig altattam, de elötte amikor megébredt cumi, tea és aludt tovább. Reggel 9-kor ébredt. Én sajna 8-kor mert Olivér szorakoztatott, Tamás meg Olivér ágyában szundított. Szegény nem aludt valami jól, este rájött valami idegesség féle, kicsit remegett is. olyan mikor nem tudod miért, de feszült vagy. Adtam neki 2 Sedatif-et, de éjjel is megébredt. Mondtam neki, legközelebb ilyenkor vegyen be még 2-t.
Szegénynek nagyon sok van a vállán és én meg úgy viselkedek, mint egy hisztis liba. Egész nap dolgozik, a feje fölött lebeg, hogy szeptembertől megszűnik a Teniszcentrum (rohadt Államkincstár...)
A cég amit vettek, fele annyit nem ér mint amennyit fizetek érte és nekik (neki) kell újraéleszteni. Sok melója van vele. Ezért is vette a Laptopot, hogy a melóhelyén holt időben tudja csinálni amit kell. Meg mos versenyekre is kell járnia, hogy előre megalapozza a további megélhetésünket is, ha ugrana a teniszpálya. Párszor lesz külföldi verseny is, de ez ma délután eldől, mert délután megy a 2 családhoz akiknek a gyerekét versenyezteti és ma mondják meg van e rá pénzük és mennyi....
Meg azért itthon is ki akartja venni a részét, még ha nem is sikerül neki mindig.
Azért van elég a pasik vállán is, főleg ahol egyedül tartják el a családot.
Most kicsit elszégyeltem magam, hogy mit rinyálok állandóan. Nekem is nagy a felelősségem, de neki is.
Na megvolt a mai monológom...
Bocsi, hogy ezt rátok zúdítottam, tudom itt mindent elmondhatok.
Kike: jobbulást nektek! Gyógypuszi mindegyőtöknek!
Viki: hurrá hó!!! Sajna itt nincs és már nagyon dűhít, mert Olivér már annyira szánkózna.
Nem tudja valaki, dobogókőn, nincs esetleg hó?
Andikám:
Hogy aludtál? milyen ma a hangulatod?
Wera: Nagyon ügyi Nóri! Kedden megyek uh-ra....
Katák: latinul felismerhető a fiú/lány szavak? Értitek miért kérdezem?
Lehet, hofgy leíratom a dokival és betetetem vele egy borítékba és csüt. odaadom nektek. De ha valaki el meri nekem árulni.....
V.Kata: hogy vagy? Remélem gyógyulgatsz és jobban érzed magad!
Bencurikám: Gyógypuszi nektek is és neked, meg + kitartás!!!
Márti: milyen éjszakátok volt?
Pati: úgy sajnálom az éjszakát! Annnyira gyönyörűek a gyerekeid, nagyon szeretem őket nézegetni. Zsuzska nagy kedvencem, gfőleg mióta találkoztam vele.
Dóri: Lilukám hogy van? Csabakirályfi alszik már éjszaka?
Csilla: El is felejtettem tegnap írni, hogy nagyon bopldog szülinapot Otikámnak!!!
Ami: olyan jó, hogy ilyen gyakran tudsz jönni, szeretem olvasni a hozzászólásaidat, nemcsak amit írsz, hanem, hogy te írod!!!
Tami drágám: hoggy vagy? Milyen volt az éjszakátok? Tudtál aludni rendesen? Aleko, hogy van?
Orsi: szép napot nektek!
Most mennem kell, mert elszabadult a pokol...
Még jövök, bocsi akohez nem szóltam!!!