Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az én esetemet.
Pár éve egy nagyon durva fertőzés végkifejlete még egy herpesszel tetőzött a végére. Azt mondta a dokim hogy annyira legyengült a szervezetem (lórugás gyógyszereket is szedtem) hogy ez még pluszba kijött. (.. és nem a számon, hanem a nemiszervemen) Azóta időnként kiújul, de nem tudok vele mit kezdeni. Doki azóta nem látta, mert mire eljutnék vele, addigra el is múlik. Most viszont hogy terhes lettem, és az első pár hónapban megjelent, megijedtem és (ne nevessetek ki) - de - lefényképeztem a telómmal és rohantam a dokohoz! A doki megerősített hogy az, és azt mondta hogy csak akkor veszélyes ha pont a szülés idejére jön ki, amúgy éljek ezzel együtt, kiírtani nem lehet. Már annó én is hallottam hogy fertőzés miatt csak császár, bla-bla.. apás szülést szeretnénk, csak bízni tudok benne, hogy nem újul ki pont akkor.
Viszont nekem azt mondták hogy idegi alapon is kijöhet - főleg ha rettegek tőle. Nem tudom, erről ki mit hallott.
Amit itt olvastam kezelési lehetőséget, kérni fogom én is, és hasznos volt számomra a herpeszdoki leírása, köszönöm
az infókat.
Hát ennyi az én történetem a témához. Csak az volt a célom a leírásával hogy akinek már volt fertőzése, ne kapjon szívgörcsöt ha kiújul a terhesség alatt, és ne rémítsék meg a szomorú történetek.
üdv mindenkinek