Na, most pedig végigolvastalak benneteket 121 oldaltól és reagálok.
tinu:
A nő akit említettema szoptatással igénytelen, és egyébként pedig az egész (legalább 10 kilós) mellét elő szokta kapni szoptatáskor, bárhol, bármikor, el sem fordul, meg sem próbálja diszkrétebben csinálni. Engem is zavarba tud hozni pedig én nő vagyok, hát még a férfiakat…Mindegy. Egyébként a mell/pospi kirakós kislányokkal igazad van. Elég szomorú hogy a szüleik így utcára / iskolába engedik őket.
Gratula egyébként a kisfiúhoz. És a névhez is, a Csongor szép név.
Kutyafüle:
Képzeld el az én munka átadásom hogy zajlott. Rámálom. EÍgy olyan valaki vette át a munkámat, aki már ilyesmit csinált, így a változásokba kellett beleszoknia. Az elméleti oktatás utána pár nap gyakorlat volt, ami annyit takart, hogy a helyemen ült és csinálta. Én meg ellenőriztem. Na igen ám, de volt egy nap, amikor gyakorlatilag semmi munka nem volt, ő nekiállt netezni, én meg ültem mögötte egy széken és hol a plafont, hol az abalakot bámultam. (Aztán elmentem onna egy másik géphez, amihez úgy kellett jelszót szerezni egy szabin lévő koleganőmtől…de ááááá, horror volt).
Krém:
Te jó ég, teljesen ledöbbentem. Mondjuk 100%, hogy nagyon ki van merülve a barátnőd, és azért a kimerültség feszültséggel kombinálva (+aggodalom) csodákat tud művelni az emberrel. Ez persze nem jelenti azt hogy ez így rendben van!! De az oka biztos ez, kéne valahogy segíteni neki. Mármint nem úgy értem hogy neked kéne rajta segíteni… szakembernek. Akár nevelési tanácsadónak, aki módszereket tud ajánlani, és vagy megfogadja vagy nem. De azért örülök, hogy délután rosszul érezte magát…Az jó jel.
Szpetrus:
Köszi a ruhabolt ötletet, azt hiszem oda elmegyek. Sok tíz ezreket sajnálok kiadni ruhákért úgy, hogy ezek kismama ruhák. Bár egyébként próbálok úgy vásárolni most is, hogy hátha jó lesz majd rám szülés (és fogyás ) után is.
Anyettka:
Nekem a Suttogó c könyvek már aott várakoznak a polcon, amikor apa újra megy dolozni s majd ráérek elolvasom őket. De nem tudom, hogy jól tudom e , nem ez az a suttogó módszer az, ami annyira megosztja a társadalmat? Én nem tudok nyilatkozni róla mert nem ismerem még…de el fogom olvasni. Ajándékba kaptam barátoktól mindekét kötetet karácsonyra.
Harhaj:
Szerintem necces a dolog anyukáddal. Csak arra értem ezt, hogy ha ilyeneket mond nektek alapból is, akkor attól hogy vársz egy kicsit nem lesz más a hozzállása a világhoz, és hozzátok. Tehát szerintem mindegy hogy előbb vagy utóbb mondod el, ígyis úgyis ugyanaz lesz a véleménye. Inkább ahoz igazítsd, hogy TE mikor vagy olyan állapotban, hogy a negatív reakciót is jól tudd viselni. Persze simán lehet hogy jöl reagál.
Folyt köv csak beillesztem már az irományom mert félek hogy elveszik amit eddig írtam.
Bocsi hogy sok.