Sziasztok!
Dzsili! Semmi esetre se szeretném a házi gyernmekorvosunk véleményét kikérni, ő már 8 hónapos korában összeszaggatta Lacika kukiját.
Ráadásul eddig még egyetlen normális húzása, vagy helyes diagnózisa se volt, már egyáltalán nem bízok benne. Elég régen szeretnék váltani, csak nem ismerem a többieket, és vakon nehéz...
Nálunk is apai hatáskör a kuki-húzogatás, úgyis Laci fürdeti Lacikát mindig, és utána kettesben elintézik. A krémezgetést is Laci csinálta, még mondta is, hogy ő tudja, meddig szabad húzni.
Igazuk van, mit értünk mi ehhez?!
A vírusos levelekkel az a gáz, hogy sokszor már olyankor is fertőznek, ha nem nyitottad meg a csatolt fájlt.
Nálunk (többek között) ezért van kitiltva az outlook, mert egy csomó mindent (gif-et, java script-et) megnyit úgy, hogy le se lehet tiltani. Pl. a legújabb vírus zip fájlnak álcázza magát, és az outlook kedves, felhasználóbarát módon azonnal meg akarja neked mutatni, hogy milyen fájlok vannak összetömörítve benne. Ennyi elég is a vírusnak...
Még az se tuti biztonság, ha nem használsz betekintő ablaktáblát.
Ezért van nálunk Mozilla, meg "rendszergazdai" szigor.
Nini, neked két lányod és egy fiad van?!
Szuper az építményetek!
A Lacik most éppen a szőnyegen építenek, kedvem lenne nekem is lefotózni!
Összerakták a favonatot, és nagy, színes fakockákból alagutakat, diadalíveket építenek fölé.
Olyan helyesek!
Laura! Tarts ki! Mindjárt itt a tavasz, Anyukád kezéről is majdcsak leveszik már a gipszet, és végre visszazökken minden a megszokott kerékvágásba!
Akkor majd rádöbbensz, milyen könnyű is egy kétgyermekes családanya élete, és csupa
okat írsz majd nekünk!
Nyuszimanó! Idegbecsípődés
Lacikánál is volt ilyen, szépen, megbízhatóan használta a bilit, azután meg egyik nap hozta a pelust, és követelte, hogy adjam rá. Utána napokig pelenkázni kellett. Most, hogy fáj a kukija, újra hajlandó bilizni, naná, hiszen pelusba pisilnie fáj. Kíváncsi leszek, hogy ha meggyógyul, mi lesz a bilizéssel.
Érdekes, amit a letapadásról írtál, hogy Finno.ban hogyan állnak a kérdéshez. Ne tudd meg, mennyi harcomba került itt, M.o.n, hogy 2 éves koráig legalább ne bántsák vele a gyereket. Te is tapasztaltad, hogy itt, ha orvos kezére adod a fiadat, az azonnal a kukijának esik.
GOrsi! Te már a tavaszi nagytakarításnál tartassz?! Nagyon elszánt vagy!
Bogancsi! Nehéz az ilyen rohamokat emelt fővel elviselni...
Erről szólt az a reklám, amit "reklámoztam"
itt egyszer. Több mindenkinek is elküldtem, de úgy emlékszem, neked nem. Fiatal apuka vásárol a fiával egy élelmiszerboltban. A srác (4-5 éves lehet?) be akar tenni a kocsiba egy nagy csomag édességet. Apuka kedvesen, türelmesen magyaráz, és visszateszi a zacsit a polcra. A srác újra leveszi, az Apuka meg újra visszateszi. Ezt eljátszák néhányszor, mindketten egyre idegesebben, végül a srác örjöngeni kezd. Ledobál mindent a polcokról, eldobja magát a földön, és ordít. A többi vásárló meg rosszallóan nézi az apuká, aki persze ég, mint a rongy... Na, itt jön a "megoldás"
, megjelenik egy feliart, hogy "use condoms"...
Mikor Lacika csinálja a műsort, mindig eszembe jut, és elröhögöm magam...
Danimama! Lehet, hogy nekünk is Amerikába kellene költöznünk?!
Lacika is szokott hasonló műsorokat rendezni. Mondom neki erre vagy arra, hogy nem szabad, neki meg kiül az arcára valami huncut vidámság, és csak azért is csinálja, közben meg engem figyel, hogy na, most mi lesz?! Igazából ez az egyetlen olyan műsora, amivel komolyan fel tud bosszantani. Énis büntetem ilyenkor, mikor mivel. Pl. ha az asztalnál csinálja, akkor evés vége, mars az asztaltól. Ha a konyhában vagy a fürdőszobában rosszalkodik, mikor ott csinálnék valamit, akkor meg kicsukom. Neki az a legnagyobb büntetés, ha átmenetileg eltávolítom (elküldöm) a közelemből. Ezt tényleg utálja. Előfordult már, hogy a kezére vagy a fenekére csaptam, de azon is csak röhögött. De ha kicsukom, akkor mindig nagyon sír. Persze meg is sajnálom hamar, és elfogadom a "neharagudjanya" puszit.
Ja, képzeld, a múlt hétvége óta tud cuppanós puszit adni!
Eddig csak odanyomta a kicsi száját az arcomhoz, és az volt a puszi. Aztán megtanulta a "keke", vagyis a brekegős puszit, amikor puha részhez szorítod a szádat, és jól belefújsz. Amióta van cuppanós puszi, az Apja mindig olyat akar kapni, én meg mondom neki a multkor, hogy most ne cuppanóst, hanem nyálasat adjon. Én a hagyomásnyos, odanyomom a számat típusú puszira gondoltam, de Lacika némi töprengés után végignyalta az arcomat, mint egy kiskutya.
Andysj! köszi, úgy tűnik, javul. Tegnap már a játszótéren pisilt a pelusába sírás nélkül, csak elkámpicsorodott a kis arca, de még el is fordult, hogy nehogy észrevegyem, és hazahozzam.
Gyönyörűen esett a hó.
Gratula Medikének a bilizéshez!
Lacika is sokáig csak teljesen meztelenül volt hajlandó rá, nem tudom miért csinálják.
Még a zoknit is le kellett húzni a lábáról, csak akkor ült rá a bilire.
Zafi! Hű, de irígy vagyok! Én is ilyen kicsi tündért szeretnék másodikra!!!
Elárulod a "receptet"?
Linato! Szerencse, hogy nem esett bajod! Irgum-burgum, vigyázz jobban magatokra!!!
Rózsa! Hát, a te Nikidet össze lehetne kötni Lacikával...
Azt hittem, csak az én fiam ilyen profi...
Szilvi! Irígyellek a gyermekorvosotokért. Lehet, hogy a miénk is ezt akarta, hogy minden hónapban kicsit tovább húzza hátra azt a fránya kis bőrkét, de valahogy nem úgy sikerült neki.
Zsuzsi! Hogy haladsz a babanaplóval? Neked működik a Keresésben az, hogy a szerző neve alapján keresd vissza a régebbi hozzászólásaidat? Én megpróbáltam, de egy csomó hülyeséget írt ki. Érdekes, mert ott van, hogy BMárti, és abból a pár szóból, amennyi látszik, egyértelmű, hogy az tényleg az én egyik hozzászólásom, de egészen más topikban, mint ahova valaha is írtam. Ha ráklikkelek, akkor bevisz abba a topikba, de persze nem az én hozzászólásom van ott.
Ja, és a csúcs az, hogy megtalált így néhány olyan régi hozzászólásomat, amit még regisztrálatlanul, Márti néven írtam a friss kismamákba.
Eleinte nekem is furcsa volt a kis kukacos, alig mertem hozzányúlni, mert az volt az agyamban, hogy az jaj, milyen érzékeny részük a férfiaknak
, és nehogy fájdalmat okozzak. Végül Életem Párja megszánt, és kiokosított, hogy úgy nyúljak hozzá, mintha a combja lenne.
Azért még napokig nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne úgy gondoljak rá, és ne úgy nyúljak hozzá, mint egy férfi nemi szervhez.
BMárti