Új privát üzeneted érkezett!

Én még sosem repültem, azt se tudom mi fán terem a reptéri sztori! :D
tünci28

Jo estét meg étvàgyat Boboka!
Vendég

Tünci
Én egyszer repültem, Amerikába, az elég is volt.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Az nagyon hosszú út volt. Egyszer mi is beterveztük Braziliát, de 16 órát kellett volna repülni. :shock: El is vetettük az ötletet. Inkább pár órás utakra mentünk el eddig.

Kép

Kép
melcsike70

Èn màr sokszor ,de munka miatt ès nem èn fizettem!Amikor meg nem munka miatt akkor is ,csak itt europàban!Messzebb mèg nem voltam!Innen jobban megèri repülni nagyon jo akciok vannak rendszeresen!
Vendég

Betti

Üdülni voltál Amerikában?

Kép

Kép
melcsike70

Megnèzem a dràgàm mit csinàl :wink:
Vendég

Hasli

Hát császármorzsát!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mà megettük :lol: !Az volt a bèke pipa! :lol:
Vendég

Jaaaaaaaaaaaaaaaa azt nem is irtad meg. :(

Kép

Kép
melcsike70

Hova tűnt mindenki? :roll:

Holnap nem leszek mert dolgozok, legyetek még egy kicsit 8)

Kép

Kép
melcsike70

vagyok 1 picit mèg!
Mit dolgozol?
Vendég

Melcsike
Keresztapám ott lakik kint és nála voltam, érdekes ország, egyszer elég megnézni.

Betti
Kép
betti0412

Betti! melyik orszàgra gondolsz!
Vendég

Kèrdöjelet akartam bocs!
Vendég

Lányok, a tapló szomszédhoz meg a tapló bunkó kolléganőhöz nem tudok újat hozzáfűzni... :twisted: csak amiket ti is írtatok. Felháborító, hulye kocsogok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Melcsike, nem volt du-i pihi. Film nézés volt (az új batman - nagyon nagyon jó).
Aztán a film vége felé eszembe jutott, hogy apa nemsokára itthon van, és vacsi még sehol, gyorsan fenékbe billentettem magam.

Karfiol levest csináltam (de azt inkább a hétvégére), meg sült husit (s.zsíron, paradicsommal-paprikával, csomó fincsi fűszerrel), amihez akartam hajában sült krumplit sütni, de azt megúsztam, csak zsömlével meg paradicsommal ette életem párja:)

Ááááámerikába én is nagyon elmennék egy-két hétre.
Vendég

Hasli privit kapott. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Az àllamokra gondolsz?
Vendég

Amerika, Melcsike kérdezte, korábban írtam, hogy oda repültem még csak.

Lassan megyek aludni, mert már kivagyok. A holnapi bálra kellene pihenni, meg oda az út is hosszú, úgyhogy beirányozom az ágyat, leghamarabb vasárnap jövök majd erre, addig is nem rosszalkodni.

Betti
Kép
betti0412

Ja, kérem szépen, én meg kérek tiramisut és császár morzsát :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betti privit kapott:)

De jó, ha csak holnap válaszolsz, sipirc aludni :)

Vasárnap várunk :wink:
Vendég

Boboka drága ilyenkor már nem kell nassolni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Betti!

Kép

Kép
melcsike70

Boboka ügyes voltál!
Mi ma egy fiatalos étterembe ettünk, 3 lakás között, mert már kopogott a szemünk, de ez ilyen nem drága hely, de tök jó a kaja, és ilyen bohém jellegű. Az is finom volt.

És most találtam még a neten 3 lakást, amik jól néznek ki, és már 3-4 évesek, van garázs és méretre is ok. De jó, megyünk megint háztűznézőbe.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Bizti megtaláljátok majd a számotokra legjobbat! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Na tényleg mentem, jók legyetek.

Kisanyácska megint úgy el van tűnve.....meg Süti is! Hiányoznak.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Én irtam nekik smst. Kisanya be is jelentkezett egyszer, sütike is igérte, de valahogy meg feledkezett rólunk. :(

Kép

Kép
melcsike70

Jo èjt Betti! Èrezd jol magad holnap!
Vendég

Meli! ment a privi!
Vendég

Hasli már válaszoltam is. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Fàradt vagyok!Megyünk aludni!
Jo èjszakàt mindenkinek!
Vendég

Azt hiszem én is megyek aludni, mert reggel korán kelek. Vasárnap jövök majd én is. Legyetek jók.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Mi meg elkezdtünk filmet nézni (csak egy kis pánik:)) , úgyhogy mára én is lelépek :oops:

Bocsi Tüncike :oops:

Betti, jó mulatást holnapra, Melcsike, Tüncike, nektek pedig elviselhető munkanapot. Ne dolgozzatok sokat holnap :!:

Lyly, Hasli, jó pihit a hétvégére.

Jó éjt nektek
Vendég

jó éjt kis disszidánsok! :D
holnap dolgozom, ne várjatok, puszi!

KépKépKép
tünci28

Jó reggel mindenkinek!
Aki dolgozik, gyors munkanapot!
Csak benéztem, de megyek is, mert lassa indulunk, még össze kell pakolnom.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Ki mi jót csinál ma?
Vendég

Szia Boboka!
Mi megyünk ,megnèzünk 1 outletet ,hàtha talàlunk valami jot :roll: !
Meg aztàn vacsira valot,meg holnapra valot is kell venni ,itt ma minden 5-ig van nyitva holnap meg minden zàrva!
Mostmàr valami nyugtatot is kellene venni ,mert àllitolag sàrkànnyà vàltam! :? -sajnos tènyleg igy van,ès mèg mindig azt szàmolom mennyi idös lennék stb.... :( !Lassan bedilizek,de tudom ,hogy össze kellene szednem magam lassan.Otthon megyek kineziologushoz 1x màr voltam nàla ,nagyon jot tett remélem most is jot tesz!

Megyek ,mert lassan indulunk!
Szèp napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lánykák!!
Bocs az eltünésért,de munkahelyi gondok vannak.
Hát éppen nem rúgtak ki,de a 2-munkakörömböl 3-at akarnak csinálni persze ugyanannyi pénzért.
Új fönökünk is lett,mert a régi nyugdijba ment.Szóval megy a harc
szar az egész.
Átkerültem egy másik szobába,ott meg nem nagyon tudok írni.
Azért szoktalak olvani titeket,és most már írni is fogok,de tényleg padlón voltam.
Amúgy Lilla beteg tegnaptól szedi az antibiotikumot,remélem hamar meggyógyul.

pusza
sütõtök

Szia Sütike!

Örülök, hogy jelentkeztél, már rég nem hallottunk rólad.

Sajnálom, hogy a munkahelyen ennyi rossz összejött :cry:

Lilládnak jobbulást, remélem azért semmi komoly baja nincsen. Megfázás?

puszi
Vendég

Làtom eltünt mindenki!Mi vègül is most néztuk meg az angyalok vàrosàt(sokadszorra).Mèg ,ha mindig megkönnyezem ,akkor is jo volt nézni... :( -valahogy elfogadhatobbà teszi az elfogadhatatlant!

Sikerült venni egy böröndöt+1 tàskàt szuper àron (-60%) vègre valami jo is törtènt :) !Utànna meg pàrom elvitt pizzàzni is :)
Vègre volt ma 1 igazàn szèp napunk,olyan ami màr rég nem... :(
Sajna màr karàcsonykor is valahogy èreztünk valami megmagyaràzhatatlant....-aztàn ugy is lett... :cry: Istennek hàla minden nap valamivel könnyebb màr!
Nem akarok senkit lehangolni!!!

Innkàbb meséljetek ti mit csinàltatok ma?
Vendég

TüNCI !AKKOR MOST ITT VAGY???
Vendég

Hàt akkor mégsem!?! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Legyen szép a napotok.

Sütike de jó hogy újra hallunk rólad. 8) Annyit emlegettünk, hiányoztál nekünk nagyon. :cry:

Lillának mielőbbi gyógyulást kívánok. Most már rendeződtek valahogy a dolgok a melóhelyeden :?:

Többiek nektek is puszi, majd jelentekezem. Szerdáig nem dolgozok.

Kép

Kép
melcsike70

Halihó!
Lilla már jobban van,valami torok,meg takony lehetett.
A melóhelyen már rendeződtek a dolgaim csak anyagilag nem nagyon,de harcolok!!!
Tavasszal belevágunk a babába! :lol: :lol:
Pusza
sütõtök

Sütike

Annyira örülök hogy végre itt vagy újra! :lol:

Akkor már neked is szoritunk ám :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Benéztem tegnap este ,de csak olvasni, emrt elég fáradt voltam.volt nálaunk valami hiper-szuper akció és csak ketten voltunk a hatezer vásárlás tételre, úgyhogy estére már kopott a magasságom pár centit...Mostanában ne lássak nagygépet!!!!!

Szia Sütike,már annyit szólongattunk, örülök, ohgy rendeződnek a dolgaid és annyira jó, ohgy belevágtok egy újabb babucizásba!!!!Le a kalappal előttetek és megy a sok-sok drukk!!!!

Boboka is jelentkezzen ám, ha megvan a teszt!!!!

Melcsike, Te leszel ma?

Hasli,örülök a szép napnak, így kell ezt!Sajnos még lesznek rosszak is, de vigyázzatok egymásra az uraddal!(Bizony sokáig számolgatod még a terhességi időt, ez ellen nem is kell küzdeni, majd egyszer csak magától elmarad,vagy ritkábban jut eszedbe, de akkor is lesz....)

LyLy?
Nálatok mi újság?

Milike telefonált, szegény úgy el volt szomorodva ,a kisebbik gyerekkel van kórházban most, mert gennyes mandulagyulladása van és befektették...jaj, azok a folyosók, annyira félelmetesek babának, mamának egyaránt..... :cry:

KISANYA TESSÉK JELENTKEZNI, MERT KIADJUK A KÖRÖZÉST!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Jo reggelt! :)
Igen Tünci ,sajnos ez màr ,csak igy lessz!Kèpzeljètek,azt àlmodtam ,hogy ikreim születnek karàcsony utàn ......-ès ma reggel a nappalibol néztük a napfelkeltèt gyönyörü hegyes panoràmàval!
:o
Màr kb màsfèlhonapja nem làttam napot(csak nagyon röviden)az àllando köd miatt meg a hegyeket se :( !-,de ma ez 1 csoda volt.... :)
Eszembe is jutott a tegnapi film!
Na ennyit a gondolatokrol!
Ma megkellene csinàlnunk az eggyik szobàt lakhatovà(3 honapja költöztünk ès mèg van mit csinàlni),de ez a vasàrnap olyan "lusta" :wink: !Szerintem 1 sèta lessz kezdèsnek a nyerö aztàn majd,meglàtjuk!

Szèp vasàrnapot mindenkinek!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hasli, örülök, hogy tegnap sikerült vásárolgatni :wink:

A rosszkedv meg a számolgatás még nagyon sokáig megmarad, de idővel azért jobb lesz hidd el.

Süti, nagyon szorítok, hogy Lilla minél hamarabb meggyógyuljon, meg persze a babához is :wink:
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Végzett a párom az előszoba burkolásával, most már egészen kis fájintos.
Bencus náthás (remélem, csak az, és nem influs), és már hetek óta van a szájában kátoldalt aftaszerűség, ami hol elmúlik, hol előjön. Két dokinál is voltunk, szerintük vírusfertőzés, a gyerekdoki szerint herpesz, sajnos én is és a párom is hordozók vagyunk, időnként aktív herpesszel. Sajnálom szegényt, mert mindig ott jár a nyelvecskéje. Ha esetleg tudtok valami jó receptet. Aloe Vera-val is fújjuk már, rémes, hogy egy gyerekdoki ilyen MLM rendszeres dolgokat ajánl a munkahelyén...

Hasli,
ez a bolt nagyon jó volt! Csak aztán utazzatok is valahová!
Emlékszem, amikor megérkeztünk a svájci határra, éppen pitymallott, és valami csodás lilás-rózsaszínes-narancsos fátyolban voltak a kék hegyek, a tetejükön hósipka. Na, csak lestem...

Tünci,
miért kell neked kifognod ezeket a napokat?

Boboka,
mit csináltok ma?

Kép

Kép

Kép
lyly

A mosógép dolgozik helyettem:) mi meg elkezdtünk nézni egy james bond filmet.
16 körül megyünk Lackóhoz, utána meg még vasalnom kéne...

Már mindenkinél megvolt az ebéd?

Ki mi finomat főzött ma?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?