Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na, itt vagyok én is... mindig lemaradva... :oops:

Hajni, jobbulást neked! Én is így jártam, 2 hétig voltam szarul, aztán elkezdtem antibigyót szedni, csak az segített. Remélem ez már az influenza volt és túl vagyok rajta :?

Tündi, hát nem tudom, nekem az aranyér terhesség után jött ki, én Reparon-t használtam (kenőcsben, de azt mondják a kúp jobb). Nem tudom terhesen lehet-e használni, keress rá a neten. És tudod, sok rost, meg kevés fűszeres kaja! Nem irigyellek :?

Ivett jók a képek, bár én már az irodában láttam :wink:

Katlina, mindenképpen huzogassátok neki rendesen, mert mi úgy jártunk, hogy dokinéni visszahúzta, rendben volt, aztán csak letapadt megint... ezért vagyok én is bajban. 1-2 nap és már semmit nem fog érezni!

Móni, köszi az infót! De ez a krém gondolom receptes... Ja, mondani akartam már, láttam a képeken Zolcsika focis mezben volt. Elkezdett végül focira járni? Mert szoktunk néha az abonyi focicsapattal kupán talizni :wink:

Nekünk programdús hétvégénk lesz. Ma este még edzés, holnap 6-kor kelés, mert 8-ra Karcagon kell lennünk focitornán, este meg a focis szülőknek pótszilveszter :lol: Hm, ismerve a társaságot, jó kis buli lesz!

Ja, és kérek drukkokat, apát behívták ahhoz a céghez megbeszélésre, amire november óta vágyik! 10-re ment, nagyon izgulok, hogy sikerüljön neki!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Ivett,nagyon jók a képek! :) Mindig elcsodálkozok Mátén,olyan nagyfiú :)

Hajni,jobbulást nektek!!Szurkolok,hogy azért jöv hétre helyre jöjjön Franci!

Katlinagondolok rátok,hogy Robika jól viselje a krémezést!De azért jó,hogy nem kell műteni!!!

Évi,ti mindig bővelkedtek programokban :) Ez tök jó :) A buli meg biztosan jól fog sikerülni :) Apának megy a drukk,hogy felvegyék!!!!!

Nóri és a többiek???

Kép
Kép
tundi24

Évi!
Ment a drukk a férjednek remélem sikerült!!

Krémezés megvolt,apa fogta én kentem :cry: ,sírdogál ha pisil,de azt mondja a barátnőm akinek nemrég műtötték ugyanerre a kisfiát hogy náluk is így volt pár napig

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Egy kis életjel rólunk is!

Először az autóval kapcsolatos kérdéseitekre válaszolok. Szóval szerdán elmentünk az autóért már nagyon vártuk a reggelt, amikor odaértünk még a nagybátyám is átnézzte, hogy biztos ami biztos. "Több szem többet lát alapon." Szóval 10.30-kor elindultunk Szolnokról haza hatalmas nagy örömmel kisérve. Az autó egy Suzuki Swift Sedam 10éves. Szerdán sajnos a biztosításon kívül mást nem tudtunk elintézni ja és még annyit, hogy csütörtökön 2 körül jön valaki Ceglédről eredetiség vizsgálatot csinálni. Sajnos a vizsgálat úgy lett megcsinálva, hogy átmentünk Ceglédre tegnap este mert a srác lerobbant és nem tudott átjönni, de lényeg ez is meglett. Ma pedig mentünk volna átíratni, de valamilyen papír nioncs meg ezért még nincs a nevünkön :cry: :cry:
Délután pedig megyünk Jakabhoz.

Arról, hogy Jakab "sztár doki " vagy sem nem tudom de én eddig nem csalódtam benne és remélem nem is fogok. A vizsgálati díjon emelésén nagyon meglepődtem én is, de abba tényleg igaza van Tündinek, hogy mindnek adni kell pénzt, hogy foglalkozzon velünk, és, hogy biztonságba legyünk.

A császárral kapcsolatba csak annyi egy a lényeg a baba és a mama is egészségesen vészeljék át a szülést, ami mind a kettőjüknek egyaránt egy kisebb sokk. Mostanában nekem is egyre többet jár a gondolatom a szülés körül. Sőt álmodni is szoktam róla.

Linda: Gratula az első fogacskához és kívánom a többi is ilyen sima ügy legyen. :wink:

Évi: Örülök, hogy jobban vagy. Apának ment a drukk. Írd meg, hogy sikerült neki.

Hajni: Jobbulást.

Katlina:Nagyon izgultam értetek és örülök, hogy már túl vagytok rajta és hogy nem kell műteni. :) Neked pedig kitartás azt hiszem ilyenkor mi 100* jobban szenvedünk mint a gyermekünk.

Tündi: Nekem 20hetes jött ki ez a probléma és bementem a Csontosba és ott nekem a SPERTI preparation H kenőcsöt adták és a Gráf Zsuzsa is ezt javasolta mert az volt a kenőcsre írva hogy ha egy hét után nem javul akkor doki. Hát nekem nem javult csak annyit hogy nem fáj amikor leültem de nem akart visszahúzódni. A Zsuzsa annyit mondott, hogy kenegessem csak tovább. Egy pár napja hagytam abba a kenegetést mert mostanra húzódott vissza teljesen igaz csak este kentem és reggel este kellett volna.

Móni:A barikánk növöget szépen és azt elfelejtettem megírni, hogy csavargónak hívják mert már 2 naposan az udvaron járkált és nem a karámba az anyja mellett. De azóta lett még egy méghozzá szerdán amikor az autót hoztuk haza úgyhogy a szerda nekünk duplán volt egy jó nap. Őt pedig Korminak hívjuk mert csak a feje fehér és a többi része barna. A pocakom is elkezdett növögetni most 87cm a körfogata a lábfájás hát az egy másik dolog ha tudok sokat pihenni akkor nem fáj, de ha jövök megyek egész nap és nem pihentetem akkor este már fáj, de Zsolti mindig megmaszíroz és az olyan jó. :)

Majd teszek fel képeket az autóról és a bárányokról ha gondoljátok.

Ivett: Nagyon szuper helyen voltatok. Máté olyan aranyos nagyon édes ahogy mosolyog. :) :)

Lizocska: Emma karja, hogy van mit mondott rá a doki :?: :?: :?:

Most már megyek mert 1-kor jön haza apa és megyünk.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Gyors közvélemény kutakodás :lol: :roll:

Elkezdenénk szervezni a tavaszi börzét, de sajnos a Húsvét egy kicsit kersztbe tesz. :roll:

Kérdésem, hogy szerintetek mikor lenne a jobb (minden időpont vasárnap délelőttre szól)??? :?:

április 05.
április 12.
május 10
.

Várok minden visszajelzést! :wink: :)

Köszi :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Ez volt az éberségpróba 8) :shock:

Természetesen ápr. 12. = Húsvét

Börze második időpont lehetőség:

április 19.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Katlina,remélem minden nappal könnyebb lesz Robikának a pisilés!

Kriszti,persze tegyél csak képeket!Mi volt a dokinál?Pocilakó mekkora már?
Kriszti és neked vérzett is az aranyered?Mondjuk nekem most eddig csak 1x vérzett,de elég az is.

JJudit,nekünk a május 10kivételével mindegyik jó,úgyhogy végülis nekünk mindegy!

Nóri,megszoktátok már az új szobátokat?

Évi,Judit..jó bulit nektek mára!!!! :) :)

Évi,mit mondtak apának a melóhelyen?

Kép
Kép
tundi24

Letti,Antának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Hy!

Tündi: Nekem nem vérzet egyszer szem. A doki azt mondta, hogy minden rendben van Babócávl és még mindig kukac van a lábacskái között. Előre látthatólag 3000-3500g között lesz a súly amikor megszületik ha ilyen nagy ütemben fog nőni továbbra is. A mostani méretei BPD: 70mm; TT: 70mm; FL: 48mm. Ja és azt mondta, hogy nem kell diétáznom nagyon jók az értékeink.

Letti, Antának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!
Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!!

Olvastam én, csak már írni voltam lusta napok óta :oops:

Hajni! Gyógyuljatok már meg!! Akkor hétfőn délután a szavadon fognálak, ha jobban lennél te is. :wink:

Tündi! A hidegtől nem lehet neked? Bár az végülis mindegy, mert ott van :? , de az egyik ismimnek is most jött ki (pasi), neki állítólag a hidegtől.
Amúgy én sem emléxem túl nagy kínlódásra pocakosság alatt, csak szülés után kenőcsöztem...bár én meg világéletemben problémás voltam :P lehet, azért nem.
Vasat szedsz már? Attól van neked?

Kataaaa...no problem :wink: ....sok ilyen van a szecskán, aki türelmetlenkedik :lol:

Kérdeztem, mit csinálnak a gyerekszemészeten, hogy folyik 1 vizsgálat. Háááát, nem tudom, az én lányom mennyire lesz együttműködő :?: Formapakolás, figura felismerése és mondása (mint nálunk a számok/betűk, náluk autó, labda, stb), vmi baboskönyv szerű valami. Meg lehet, cseppet is kap. de azt már előre mondom, hogy nem fogom használni.
Mióta adom ezt a vitakidet, nem panaszkodik olyan sűrűn, és a vakarózás is szolídabb lett.

Hú, Tescoban olyan jó leárazás van!! Csak sajna a méreteim határt szabtak a szemezgetésemnek :cry: De azért vettem magamnak 1 klassz nacit 1600 Ft-ért, meg Lilinek 4 Cherokee felsőt, ami majd köv.télen lesz jó rá. De tuti klassz kabátok, csizmák vannak potom pénzért.

Évi! Ha hazaérsz, írjál már, mit mondtak a férjednek!!

Én meg most jöttem rá, hogy gyes alatt járhattam volna tanfolyamra :evil: ehelyett itthon babráltam az eget :evil: :evil:

Ki kérdezte, hová akarom Lilit oviba adni? Liget útra. Érdeklődtem egy csajtól, akinek odajár a nagyfia, meg majd a kicsi is oda fog okt-nov-től, áprilisban kezdik adni a jel.lapot.
Nagyon szeretném, ha nem kellene a Jósikába adnom :!: Bár ott meg álítólag igazgatóváltás lesz, hátha lesz + változás is :roll:

Hétfőn még műszakiztatni is viszem a kocsikámat. Ihaj-csuhaj 8) :?

Katlina! Robi fiú panaszkodik még pipiléskor?
Tényleg! Férjed akkor dolgozik most, vagy mi lett az Apeh dologgal?

Antának boldog névnapot!!!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Először is,Letti:Antának Nagyon Sok Boldog Névnapot!! Kép

Évi:Igen,a krém vényköteles :( És a másik kérdésedre is igen a válaszom,jár Zolcsi focizni :) Ő még nagyon kezdő,nemigen vesz még részt tornákon :? Párodnak sikerült az állás?Estére pedig jó bulit nektek :)

Ivett:Szupik a képek,nagyon édes a kis Máté :)

Judit:Nektek is jó bulizást mára :)

Hajni:Nektek mielőbbi gyógyulást!!!

Katlina:Kukac javulgat? :)

Tündi:Aranyérre gyógyszertárban érdeklődj,állítólag van egy olyan krém amit föl kell nyomni :? de azt mondják nagyon jó.Sajna a nevét nem tudom :( Egyébként jól vagy,minden ok?

Jjudit:Én még soha nem voltam börzén,de most szeretnék eljutni,nekem minden időpont megfelel,így előreláthatólag :)

Kriszti:Örülök,hogy minden rendben veletek :) Látod,látod nem a poci méret a lényeg :wink: Képeket meg tegyél nyugodtan :)

Lizocska:Rég írtál,Emma jól van,könyöke?

Linda:Ti hogy vagytok?

Erika:Apukád jól van már?Megint nem tudlak olvasni :(

Valinak fölmentése van,nagyon tanul,utolsó vizsgái lesznek kedden,kérek mindenkit drukkoljon neki nagyon :) Eddig nagyon ügyi volt :)

Rólunk pár szó:Lucát állandóan keresnem kell,mindig úton van :) Nagyon huncut,Milánnal olyan jól eljátszanak :) Már majdnem föláll egyedül,kell még egy kis segítség neki.Imádja a narancsot,ha bármit eszünk,odamászik és kunyizik :) Még akkor is,ha ő előtte tömte tele a pociját.Mi is megyünk szemészetre,február 5.-én,Milánnal kontrollra,Lucát első alkalommal mutatom meg.Mi azért járunk,mert az én bal szemem gyenge(tompalátásom van)és a gyerekek örökölhetik a szembetegséget.Zolcsinál szerencsére minden ok,eddig Milánnál is(remélem így is marad)és remélem Luca is oké lesz!!!Több alkalommal kell vinni őket kontrollra.És nálunk is jön apa mindenhová,egyedül nem merném vinni őket,főleg,ha komolyabb a dolog.Pl.szuri,ugye Milánnál a hónapokig tartó gipszelés :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Egy kis helyzetjelentés!Még mindíg szarul vagyok,de tegnap kaptam én is antibogyót+ valami szirupot dokibácsitól azt szedem rendületlenül,úgyhogy Nóri remélem a hétfőnek már nem lesz akadálya! :wink:
Francit is megvizsgálta dokinéni,de nem talált semmit,mondtam neki,hogy nagyon csúnyán köhög még mindíg,továbbra is szedni kell a fenisztil cseppet+ánizsos kanalast írt még fel neki.
Hát röviden ennyi rólunk!
Megyek megpróbálok pihizni egy kicsit!
Vendég

ANTÓNIÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Kép
Vendég

Anta Boldog Névnapot!!!!!!!Kép

Kukac,már pisilésnél nem fáj,de kenése még két emberes és elég piros ami engem aggaszt

Férjem dolgozik,15nap munkaelvonás volt,ami már lejárt,vagyis azt hiszem 15 nap lehet több volt,de decemberre esett

Mi most folyamatosan jártunk a tesco-ba mert akciós volt a leg traner és én az nagyon akartam,de amikor mi voltunk soha nem volt,legutoljára hétfőn,nem volt egy sem,persze ismink volt kedden ő vett mert akkor meg már volt :twisted:

Szemvizsgálat teljesen úgy zajlik ahogy Nóri leírta,mi nyáron voltunk

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk....

Köszi a drukkot, apának sikerült, felvették!!!! Jövő héten már kezd is!

Csongiék elsők lettek, most meg megyek hajat mosni, este buli :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Antóniának boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
pimelinda

Évi, végre, de jó, gratulálunk! :D

Kép
pimelinda

Antónia! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Katlina, ne aggódj a pirosság miatt, egy pár napig még olyan lesz...

Évi és
Kép
csongianya

Móni, köszönjük kérdésed, még náthásan :? nem tudunk kikeveredni belőle :(

Kép
pimelinda

Antóniának nagyon boldog névnapot!!

Kép

Linda: Hogy megy a hozzátápi? Alma bejön Rékusnak? Barack esetleg? Jobbulást!!!

Évi: Szuper! :P Apának gratula!!!!!

Szilvi: +++++++++++++ Jobbulást továbbra is!

Hajni: Nektek is jobbulást!!! "+++++++++

Judit: Szemészhez azért megyünk, mert a doktornő ajánlotta, hogy nem árt 1 éves korban a gyerekeket megmutatni szemésznek. Sok minden kiderülhet, ami még ilyenkor jól korrigálható. Egyébként pedig a hat hós vizsgálaton tárgyra fixáláskor "bandzsított".

Móni: Nem tudom miért nem enged be a blog, más nem panaszkodott még... :cry: :cry:

Nóri: Műszakihoz is drukk!!! Nem ócsó mulatság. :( :twisted:

Vali: Drukkolunk nagyon!
jaimee1

Csak egy gyors bejelntkezésre jövök,ugyanis jelenésem van a dokinál egy uh-ra:( Délelőtt volt egy kis barna folyás,felhívtam és mondta menjek be és megnézi mi a helyzet.Először hétfőre mondta,de mondtam szeretnénk elutazni így felajánlotta a mai napot!
Szurkoljatok,hogy minden rendben legyen!!!!
Ha hazaértem írok!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

Bocsi,hogy csak most jelentkezem de jól elhavazódtunk a héten.
A jó hír ,hogy hétfőn nem is kellett orvoshoz menni teljesen rendbe jött a lány, keddre jelent meg a csuklóján és a könyökén jó pár lila folt...szerencsére ennyivel megúsztuk. Na és persze most először tanult is az esetből , azóta mindig mondja,hogy nem szabad a szekrényre mászni ,és ha valami kell neki onnan azt inkább kéri.

Elhavazódásunk oka a lány titokban készülő szülinapi ajándéka volt. Egy Piroska köpeny kapucnival és egy kosár belül piros anyaggal bélelve. Mert ugye a Pirosszka DVD megvétele óta az a kedvenc, sőt karácsonyra kapott egy szép Piroska és a farkas könyvet és minden este azt kell olvasni. Valamint az én kendőimmel játszotta el a mesét,hogy ő Piroska. Tehát innen az ötlet: csináljunk a gyereknek jelmezt. Eddig semmi gond leszámítva,hogy van egy varrógépem ami rossz (amúgy sem tudok vele varrni mert már így kaptuk csak nem csináltattuk meg), így mindent kézzel csináltunk. Szerencsére (amit én nem is tudtam)hála a munkájának Pisti sokat varrt kézzel , ki is derült ,hogy szebben varr mint én (ezen először meg is sértődtem hála a kismamis érzelgősségnek..:-) ). Úgyhogy közösen három éjszaka varrtuk, valamint tegnap éjszaka én még megsütöttem a tortát és a muffint amit a kosárkába teszünk. Ma meg is kapta(azért nem holnap, mert a nővérem lányának holnap lesz Szadán a szülinapi bulija -ő jan 8-án született egy évvel korábban , mint Emma). Szerencsére jól sikerült , bár próbálás nélkül kicsit kicsi lett a kapucni, de maradt még anyag így tudunk csinálni rá egy másikat.
Egyébként a hét elég lassan telt, mert kényszerfekvésre ítéltem magam, ugyanis már annyira fájt és nyilallt a hasam, hogy megijedtem és gyorsan pihiztem nagyokat. Szerencsére a gyerkőcök jól bírták csak én kínlódtam attól hogy nem mocoroghatok, viszont használt és már nem fájdogál. Kedden megyek a dokihoz remélem nem lett semmi gond a sok hasfájástól..

Tündi: ha gondolod megkérdezhetem nővéremet és sógoromat az aranyérrel kapcsolatban tudnak-e valami jót rá(nővérem homeopátiás orvos, sógorom gyógyszerész).

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Ja és a fiús gondok: nálunk is le van tapadva a kuki születés óta, bár már sokat tágult. De a nagyobbik gond,hogy ingaheréje van kis Pistinek, ami ha nem javul két éves korig mindenképp műteni kell, hiszen a kis golysziknak nem véletlenül kell a hűvösebb zacsikban lenniük.

Tündi : drukkolok ,hogy minden rendben legyen.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Itt vagyok! :)

Szerencsére minden okés,8mm-t nőtt 8 nap alatt a babuci!De azért kaptam egy gyógyszert amit vinnem kell magammal kintre!Meg magne B6ot is,ha görcsölgetne a hasikám!
Kicsit várnom kellett,mert szülés volt.Hirtelen belegonoltam,hogy 7hónap és mi is újra babázunk! :)

Évi,gratula Csongiéknak!!

Lizocska,mutizhatnál képet a jelmezről!:) Ha megkérdeznéd tesódat megköszönném!

Erika,mikor is mentek szemészhez?

Nóri,olyan problémáim sajnos nekem is voltak mindig!! :?

Móni,akkor jó evőkéje van te Lucádnak is :)

Kis és nagy betgeknek jobbulást!!!!Gyógypuszák!!!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
tundi24

Kriszti,szépen növöget akkor a kis fickó :) Azért hívtalak,mert el akartalak csalni magammal a dokihoz! :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés!

Tündi!

Örülök,hogy minden rendben veletek!

Nóri!

Régebben küldtél nekem egy kicsinyítő programot(x-view)eltudnád nekem mégegyszer küldeni!
Sajnos eltünt a gépről!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett!
XnView

Tündi! Akkor már be is van csomagolva minden?
Most alakult ki a méhlepény, nem? Azért volt a barnázás :wink:

Jó éjt!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép estét!

Erika, Réka eddig mindent elutasított, az a néhány kanál alma pedig, amit még múlt hét szombaton evett, megfogta a hasát :? úgyhogy az almát mellőzzük egy darabig. Répát próbáltam még. Ma viszont evett a Kecskeméti sütőtökpüréből, jó harmadát az üvegnek. Többet nem adtam, elsőre ennyi is szép teljesítmény.

Tündi, ne ijesztgess!! Örülök, hogy rendben vagytok!! Mikor is mentek, hétfőn? Vigyázzatok magatokra!

Lizocska, szép, hogy kézzel is beválalltátok a jelmez varrást! Ez tényleg ötletes ajándék, ha ennyire szereti a mesét Emma.
És pihenj még, továbbra is!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Sajnos a buli végül nem jól sült el, mert a szomszéd kisfiú (8-9 éves) a játék hevében elesett és beverte a fejét valamelyik polc élébe (hogy pontosan mi történt, azt nem láttuk) úgy, hogy vérzett is a feje hátsó része. Valószínűleg nem súlyos a sérülés, de azért a szülei bevitték a kórházba megnézetni.

Annyit még a melegszendvics recepthez, hogy nem kell bele só és bors! Azt hiszem, azt is beleírtam, de kedves párom felvilágosított, hogy nem kell, csak a mustár. Szóval só és bors sztornó!

Ivett! Nagyon szép helyen voltatok, jó lehetett a lovas kocsizás!

Letti! Antóniának sok-sok boldogságot névnapja alkalmából!

Hajni! Mielőbbi jobbulást nektek, és próbálj meg pihizni, amennyit lehet!

Évi! Gratula a férjednek, ez aztán a jó hír! És Csongiék is nagyon ügyesek voltak. Remélem, a ti bulitok jobban végződött, mint a mienk!

Erika! Nekünk sose mondták a szemészetet, de biztos nem árt megnézetni.

Tündi! Húha, már hétfőn utaztok! Vigyázzatok magatokra, remélem azért kintről is tudsz majd jelentkezni!
Gondolom, sárgatest hormont, vagy micsodát kell szedned, ugye? Hát nem emlékszem a nevére, d vagy g betűs, az első pár hétben nekem is szednem kellett anno.
judit_79

Sziasztok!

Köszi a drukkot! Hát most is folydogál még,de vettem be bogyeszkát!Duphaston-t kaptam.Tényleg remélem ,hogy még mindig minden okés a babucival!
Lucával ez anno a 16hétnél jelentkezett,de különösebb okot akkor sem talált.
Kicsit félve indulok így el,gondolkozom is,hogy elmenjünk-e,de azt mondta doki bácsi akár síelhetek is!de azt nem tudok :twisted:
Na délutánig még megálmodom mi legyen.

Nóri,nincs még összepkaolva a cuccos!Nem szoktam az ilyeneket elkapkodni :wink: neked is volt ilyen Lilcsivel?Utána nézek már a neten is.

Linda,Réka jó kis adag sütőtököt megevett :) Ha erre jártok és gondolod nekünk van itthon tököcske.Szólj és akkor adok,mert Luca nem igazán eszegeti.

Judit,és mit mondtak a kisfiúéknak a kórházban?Remélem minden okés velük.Ilyen balesetek sajnos előfordulnak!
Neked mi miatt kellett szedned és ezt amit nekem kell?

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Nekem nem volt, de Artúr mindig kérdezgette, hogy van-e, mert előfordulhat.
Erika profi ebben, már párszor leírta, de nem megy abba a kis okos fejembe be, hogy az izé helyett átveszi a méhlepény a magzat táplálását, így az izére már nincsen szükség és az ilyen formában távozik. Az enyém nem t'om hová lett :lol: ....

Sül a csokis-túrós muffin :wink: . Kivi leszek! Tegnap meg Vargabélest csináltam, van is még belőle :oops: :shock: de annak is lesz helye :lol:

Azért a síelést tényleg ne most tanulgassad :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Szerencsére nem lett komoly a sérülés, a 2 cm vágást 2 öltéssel összevarrták neki a kórházban. Így van, gyerekeknél sajnos könnyen előfordul egy ilyen baleset, most is az történt, hogy összeütközött egy másik gyerekkel, azért esett el.

Igen, én is Duphaston-t kaptam, mert nekem meg volt egy miómám a terhesség kezdetekor, ami miatt veszélyezetett voltam, és ez a gyógyszer csökkenti a vetélés kockázatát. (Ha jól tudom, azzal, hogy sárgatest hormont tartalmaz, de nem akarok hülyeséget írni).
De én szerencsére egyszer sem vérezgettem, amíg terhes voltam.

Nálatok is biztos minden OK lesz, de azért pihizzél, már amennyit Luca mellett lehet!
judit_79

Sziasztok!

Nóri!

Köszi a segítségedet!

Tündi!

Barátnőm is 8 hetes kismama és ugyan olyan problémája volt neki mint neked egy pár napja jött haza a korházból és ugyan ilyen gyógyszert kapott!
Azóta minden rendben!
Nagyon vigyázz magadra!Mikor indultok?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Nóri,hogy te milyen fincsiket csinálsz! :) Hozhtanál belőlle :oops: :wink:

Erika,leírnád ezt amit Nóri mondott!!Köszike :)

Kép
Kép
tundi24

Judit,akkor szerencsésen megúszta a kissrác ezt a balesetet!
Igen ez a gyógyszer arra van amit írtál.Azt mondta J,hogy ez terhességmegtartó.

Ivett,én azért örülök,hogy nem fektettek be.Meg szerencsére nekem nem sok,és nem véres,csak barnácska.Vigyázok magunkra kint nagyon jó dolgom lesz! :) Holnap reggel indulunk!

Kép
Kép
tundi24

Tündi: A méhlepény úgy rémlik nekem, hogy csak a 12 héten alakul ki és a 14. héttől kb. veszi át a baba táplálását, növesztését, hormonális ellátását. Addig a sárgatest biztosítja a progit. Az átmenet fokozatos, egyre kevesebb progit gyárt a sárgatest és egyre többet a lepény, míg végül már csak a lepény látja el a babát.

Ilyesmi rémlik...

Ha nyomod a duphaston-nt nem lesz gond sztem. Ebben van progi, gondolom pótolja a hiányt, segít a lepénykédnek kialakulni.

Mikor indultok? Vigyázz magadra nagyon!!!

Na megyek, mert a karomban alszik a lány.
jaimee1

[quote][ írta:i]A barnás véres folyás alapvetően két ok miatt jelentkezhet. Az egyik, és ez az első két-három hónapra jellemző: amikor hormoningadozások jellemzőek a szervezetre és ez okoz vérzést. A méh nyálkahártyája a hormonszintek csökkenésére vérzéssel (enyhébb esetben barnás folyással) reagál. Ez terhes és nem terhes állapotban is igaz. A terhesség elején, amíg a petefészek sárgatestje termeli a terhességet fenntartó hormonokat, előfordulhat komolyabb következmény nélkül is egy-egy spontán elmúló barnás folyás, hiszen a terhesség stabilizálódása a méhlepény kialakulása és hormontermelésének beindulása (" a vezérlés átvétele") után következik be. Ez időben a 12-13. hétre esik

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,Nóri köszi az infót!

Reggel fél6-3/4 6 körül indulunk itthonról,pestről pedig 8körül.elvileg 4órás lesz az út pesttől.Ha kiértünk elrendezkedtünk,majd üzenek.Van net,de le van korlátozva 3Gigára,de bnőm azt mondta ő sosem szokta azt elhasználni.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nekünk nagyon jól sikerült a buli! Rég voltam egy ilyen nagyon bulizós társaságban. 3 órakor jöttünk haza, alig bírok menni, annyit táncoltam :lol: Hm, képet is tegyek :wink:

Judit, sajnálom, hogy baleset történt nálatok. De ez sajnos kivédhetetlen, ha a gyerek mellett vagy is egy pillanat alatt megtörténhet!

Tündi, jó, hogy minden rendben! Ja, és mi Linz mellett voltunk focizni, Linz-ben voltunk adventi vásáron. Jó kis hely, biztos jól fogjátok érezni magatokat! A barátnőd mit csinál odakinn?

Évi és
Kép
csongianya

Katlina! Boldog szülinapot! Volt ünnepelés?

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Évi,kondukoktorként dolgozik/dolgoznak a barátnőim kint.Az egyik Linz-ben a másik pedig St.Leonard-ban.Ő majd hétvégére fog átjönni Linzbe.Hétköznap napközben sajna egyedül leszünk,mert melózniuk kell :? De majd feltaláljuk magunkat Lucussal.

Tegyél képet :wink:

Katlina,nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Érezzétek jól magatokat,és vigyázzatok is magatokra nagyon!Na ezt jól megaztmondtam! :)

Évi!
Nagyon örülök,hogy apát felvették a munkahelyre! :D
Még ilyet kérdezni,hogy kérünk-e bulis képeket,naná,jó sokat! :wink: :D
Vendég

KATLINA! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép
Vendég

Lizocska!

EMMÁNAK IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!
Kép
Vendég

Katlina! Boldog szülinapot!
Kép

KépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Hajni, téged hívlak holnap :wink:

Tündi, nektek meg jó utat!!Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Akkor egy kicsit bővebben a történtekről. Apa ismét kamionozni fog, külföldön. Lett volna lehetőség itthon is, de ugyanúgy nem lett volna otthon, csak péntektől-vasárnapig és kihajtották volna belőle a lelket fele annyi pénzért. Úgyhogy egyelőre marad a külföld.
Bár éppen tegnap mondta, hogy semmi kedve menni. Na ja, a jóhoz könnyen hozzászokik az ember (és közben én is megszoktam már, hogy itthon van), de hát valamit azért csak csinálni kell...

Szombaton fantasztikusan sikerült a buli. A focicsapat szüleinek volt pótszilveszter. Lányok, még egy ilyen bulis társaságot! Komolyan mondom, áldom az eget, hogy bekerültünk ide. Tényleg csapatépítés folyik, gyerekek-szülők, együtt-egymásért.
Pont azt beszéltük, hogy nagyon sokat köszönhetnek nekünk a gyerekek (rengeteg teszünk ezért a focizásért), de mi is sokat köszönhetünk nekik, azt hogy összehoztak bennünket is! :wink:

Nóri, ha letelik a Gyes még mindig elmehetsz valami tanfolyamra, közben meg kapod a segélyt. Aztán ha ügyes vagy, még kérdőívezhetsz is mellette... Egyébként keresel valami melót, vagy ezt akarod tovább is csinálni?
Ágytakaróval hogy állsz?

Kritszti, hogy működik a kocsi? És Te hogy vagy?

Tündi azóta úton van....

Móni, hát igen ilyen ez a foci... Csongi 5 évesen kezdte. Aki most jött vele egykorú, nagyon látszik a technikai lemaradás. De gyorsan tanulnak és utolérik a többieket! Meg a lényeg a játék. Bár meg kell mondjam, egy-egy érem sokat lendít a lelkesedésen :lol:

Vali? Jól láttam az iwiw-en, hogy vizsgád volt? Hogy sikerült?

Hajni, hogy vagy?

Na, most elfelejtettem mit is akartam még... de 3 napig főnök és kolléga nélkül vagyok, talán több időm lesz ide írni is!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a névnapi köszöntéseket.
Nagyon tetszettek a képek, nagyon örült nekik.

Kép
Kép
mongi

Katlina! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Emmának nagyon sok boldog szülinapot! Kép

Kép
Kép
mongi

Buli volt :lol: