Sziasztok!
Úúúúúúúúúú,de beindult az élet!!Alig győzöm vissza olvasni...
Azt se tudom hol kezdjem...
Elöször is gratulálok az új mutatványokhoz mindenkinél!!! Olyan jó olvasni ,hogy milyen sikerélményetek van és milyen büszkék vagytok rájuk!!! Én is ugyanigy ujságoltam,ha vmi újdonság volt nálunk...
Igaz nem olyan rég volt,de már olyan távolinak tűnik...
Irjátok majd továbbra is kinél hogy telnek ,mit alakítanak a törpék!!!
A bébikaják nekünk se mindennapos menűk voltak,csak vészhelyzet esetére vettem, meg nyáron sokat jöttünk-mentünk ,strandoltunk és ugye ott nem nagyon van babakaja (kivétel ez alol az esztergomi )
Én is inkább főztem neki,de hát van-volt olyan hogy néha vagy kedvem,vagy időm (vagy helyem ) nem volt főzni!
Amugy nálunk pont a spenot volt az ,amit a kisasszony nem volt hajlando megenni ,csak a HIPPest!Pedig olyan fincsiket csináltam neki! Jol be is vásároltam belőle,erre mikor megint sorra került volna ,addigra ugy köpte ki ahogy a nagy könyvben megvan írva....
Hiába probálkoztam mindennel ,össze kevertem mással, fini husikát turmixoltam mellé...nem,az istennek se ette meg!
Aztán meg hogy kibujt az első két foga.na onnantol semmi bébi állagu kaját nem evett!!! Annyira "gizda" lett hogy neki már csak a darabos étel kellett...
Aztán vettem darabos bébikaját,azt meg azért nem ette mert tul "izetlen" volt már neki! Elég hamar elkezdtem neki (modjával,persze) adni ,azt amit mi ettünk és rákapott a magyaros íííízekre...
Szoval a megmaradt kajákat csak pakolgatom-pakolgattam,meg nem akarom kidobni,annyira azért nem olcsok! Ezért gondoltam Rátok!
Orsi akkor majd irok privit hogy mik vannak és megbeszéljük!
A fogyit ma kezdtem el (megint) de mostmár jöhet bármi , elszánt vagyok!
Főleg ,hogy hétvégén taliztam unokatesommal és megjegyezte ,rég láttot már ilyen jo formában! Pedig a mult héten még csak ugy "lájtosan" csináltam a a 90 napost! Na jo tornáztam mellette itthon!
Csajok ,nem tudom ti hogy vagytok az otthoni tornával (nekem kellett egy kis idő mire rászántam magam- valahogy nem vitt rá a lélek hogy itthon ugra-bugráljak ) Inkább eljártam,de most nem nagyon tudom kire hagyni Aminát,este meg már nincs kedvem elmenni ,mikor apa tudna már vigyázni rá!
Na szoval megvettem a Béres Alexandra "Változz vissza" c. dvd-jét! KIfejezetten szülés utánra van ,3 féle programmal, (na jo az egyik az pocakostorna) és nagyon jóóóó! Most arra tornázgatok,mig alszik, és olyan izomlázam van!!!
Pedig az első,az csak 20 perces! De rendesen megmozgat mindent! És tök jo ,mert tényleg oda figyel,nem meg erőltető gyakorlatok vannak,csak hát elszoktam a mozgástol...
A taliban mi is ,benne vagyunk,igen igen igen! Pont vmelyik nap volt nekem is eszembe hogy jöhetne a jo idő már,akkor felétek is elsétálnánk!