Tinu! Gratulálok a kisfiúhoz! Szeretném, ha nálunk is 2 külön nemű lenne...
Annus! Grat. a kislányhoz!!! Mennyire tuti? Ne félj a vesetágulat miatt, SAmunál is volt, egy pici vesetágulat belefér, az első kinti pisilésnél minden rendbejön! Persze figyelni kell, mert van egy határ, amíg élettani és normális.
Azt hiszem, rossz szót használtam, de nem olvastam vissza, mit írtam, nem is tanácsolásra gondoltam igazán, hanem a dolgok megbeszélésére. Mert sokszor az a legnagyobb baja a kismamáknak, hogy a nap legnagyobb részében egyedül vannak, és tényleg testileg-lelkileg elfáradnak. Ebbe persze az is belefér, hogy amennyiben vki a tanácsomat, véleményemet kéri, megmondom őszintén (na nem hasbarúgás-szerűen), és az is, hogy bármi segítségadásra nyitott vagyok. Nyilván, ameddig az én erőmből futja...
Mindenképp mihamarabb kéne már elmondani ezt a születendő manókát mostmár! Az idő előrehaladtával még meg is sértődhet, hogy most kell megtudnia? Nekünk a 12. héten már megsértődtek, ogy minek titkolóztunk... Mert ők meg már úgyis tudták... Ne feledd, anyukád már szült erre a világra! 20 évvel ezelőtt azért nem volt annyira nagyon más minden...
Remélhetőleg tényleg beleszeret az unokájába, én anyukám pl. nagyon szereti Samut, pedig eleinte nagyon csalódottszerű volt ő is, mondta, a mi döntésünk, de igazából ő azt képzelte, majd lesz nagy karrierem... Meg, hogy túl korai. Emlékeztettem, hogy én fél évvel leszek fiatalabb nála, mikor szülök. Ezen elcsodálkozott, és beismerte, hogy én nyertem ebben a szópárbajban.
De aztán belenyugodott, most meg már mindenkinek folyton az unokájáról áradozik.
Anita! Örülök, hogy túlélted a napot!
Annak is örülök, hogy Márk már nagyjából túl van a megrázkódtatáson.
Nem tudom, miért tesz/mond vki ilyemiket a gyerekével/nek.
Jó éjszakát mindenkinek!