Halihóóó,
Végre én is idekeveredtem, bár bevallom olvasni olvasgattam, csak valahogy az írást halogattam mostanság. Kitört rajtam az alkotási láz és varrtam Blankának egy nadrágot + egy szoknyát és lekezdtem pár decoupage-os dolgot is.
Boga,
Sok sikert a hisztikorszakhoz, azaz az átvészeléséhez. Valószínűleg Lujzi is olyan ragaszkodós típus, mint Blanka. Ha ébren van és nem sikerült más szobában lenni távozáskor, akkor általában se apát, se engem nem akar elengedni. Akkor sem, ha jó előre tudja, hogy mi lesz a program. Na és persze a bölcsiben ugyanez van reggelente
, sírás ezerrel, de aztán pikk-pakk megnyugszik és hazaindulni annál nehezebb. Neki ugyanis még le kell fektetni a fiúkat.
Remélem a ciszta gondod is hamar megoldódik.
Joe,
Amennyire emlékszem, a vége felé nekem mindig volt egy kis fehérje a vizeletemben, de bizonyos mértékben elmegy, emiatt ne parázz.
Hihetetlen, hogy már a finishben vagy, hiszen csak most jelentette be, hogy úton a pocaklakó!!!
Sara,
Örülök, hogy segíthettem, azaz hogy Szilvi tudott segíteni. Már én is konzultáltam vele a következő méretű gyerekülést illetően, mert azt valószínűleg ő hozza majd . Vincéét már update-eltétek? Neki milyen lett/lesz?
Amúgy a MaxiCosi szerintem jobban dönthető, int a Römer, Blanka eleinte csak a maximumon döntött helyzetben volt és persze nem mondom, hogy nem mozgott benne a feje, de nem nyeklett-nyaklott. (Ha még nem késő ez a válasz.
)
Figyelem, ez itt a reklám helye
: ha valaki Römer gyerekülésben gondolkodik, a szomszédom átlag egy tizessel olcsóbban be tudja hozni Németországból.
Lilla,
Hajrá Karamalz!
(Én sörfélét csak autentikus helyeken szoktam kívánni, például Prágában.
)
Tényleg, Bí mikor fekszik/alszik el, ha fél 5-5 óra felé ébred. (Remélem jl emlékszem, hogy ő az, aki viszonylag késői alvó délben.)
Blanka mostanság 3,5-4 órákat is alszik délben, viszont egy óra előtt nem bírom elaltatni (ma már 3/4 2 volt, igaz nagyon későn kelt) és délben is, este is nagyon nehezen alszik el. Borzasztóan próbára teszi türelmem. Már próbálom hamarabb felkelteni délután, de akkor meg alig lehet felébreszteni és este ugyanúgy kínlódás.
Biztos a levegő is hiányzik, de nem akar délután kimenni. Erőszakkal meg nem viszem ki vak sötétben.
Rémes volt ez az ónos eső.
Tegnap Szigetszentmiklósra készültünk, de a boltig és a postáig is alig jutottunk el. Gyalog sosem értünk volna oda, viszont kocsival is 2x megcsúsztam, ráadásul fél 10-kor még nem volt felszórva a falu, így az egyik domb aljában úgy kicsúsztam, hogy csak a ház előtti füvön tudtam bekanyarodni.
Szerencsére nem jött semmi oldalról, mert kicsit megállt bennem az ütő.
Háááát, ónos esőben Herceghalom nem egy életbiztosítás a dimbes-dombjaival.
Egyszerre elég is lesz belőlem ennyi.
Jó éjt!
prücs