Sziasztok jó reggelt!
Jaj tök édesek a nyuszik
Kandi,anyumnál van csincsilla.Az is jó fej,de azért nem annyira szelíd mint egy nyuszi.Viszont elélhet 20-25évig is
Anyám minden állattal így jár.Mikor 18éves voltam(most 37 vagyok),haza vittem egy sziámi cicát.Kb 10éves volt a cica,mikor anyu azt mondta,le kéne cserélni az űlőgarit,de míg él a Csöpi addig nem cseréli le,mert szétkarmolja.
Na a Csöpi kb 1éve pusztult el 19évesen
Szobatisztaság.Ez annyira gyerekfüggő.A lányom 2évesen éjszakára is szobatiszta volt.Vagyis persze néha néha előfordult a becsurizás,de ritkán.Ő magától kezdett bilizni 2éves kora előtt pár hónappal.
A Szabi januári,nyilván másfél évesen még nem igazán volt rá érett,pedig futkározott ám pucéran a kertben,most nyáron egész nyáron csupasz popsival volt a jó volt az idő.Meg tanulta,ha pisilni kell,ki ment a kertbe és lepisilta az egyik fát,viszont volt,hogy csurgott a lábán a kaka.Jött be és látom,kérdem,hát hová kakiltál??És mutatja az udvar közepét,hogy oda
AZtán jött a roszabb idő,és az istenért nem akart bilizni,közölta kerek perec,hogy nem.Kb 1-2hónapja csináljuk azt,hogy reggel nem adok rá pelust,és pisil szépen a bilibe napközben,de ha kakilni kell,hozza ám a pelust.
És isten biza,mindent úgy csinálok mint a Fannival,de az a pasi ez egy lusta kényelmes pasi
Azért bízom benne,hogy nyárra teljesen szobatiszta lesz.Viszont nem erőltetem neki.
A szomszéd uncsitesó 1hónappal idősebb,ő még bilibe sem hajlandó pisilni,a másik szomszéd kislány kb 3hónappal fiatalabb a Szabinál,ő sem hajlandó csak a pelusba,pedig ő jár bölibe.A húgom legkisebbike nyáron lesz 3éves(3 lánya van),ő sem hajlandó csak a pelusba.
Szóval a körülöttünk lévő hasonló koru gyerekek 80%-a nem szobatiszta.Viszont az ugyan a szintén 3éves unokatesóm majd 1éve szobatiszta,ez tényleg gyerek kérdés.
Flake!Tök jó,hogy minden rendben volt az uh-n!!
Méhszájhoz közeli lepény.Nuku szex!!!Semmi extra emelgetés.Nem kell feküdni de azért kíméld magad,ne erőltesd meg magad.A lepény még növekszik,ilyenkor benne van a pakliban,hogy bármerre nőhet,a méhszáj felé is és a méh teteje felé is.
DE!! ahogy nő a méh,úgy húzódik feljebb a lepény.Vagyis,ezt úgy képzeld el,hogy egy lufi szájához rajzolsz egy pöttyöt,felfújod a lufit és ahogy nő a lufi,úgy távolodik a pötty a szájától.Szóval nem a lepény vándorol,hanem a méhünk növekszik
No és a topikunk.Szerintem simán belefér ide bárki,tök mindegy ki mikor szül!