Edua! Nagyon n aranyos lehetett a kislányod,amint beszélt így hugicának.
Adraci! Üdv a fiús mamák közt! Aranyosan reagált a férjed!!:) Jót mosolyogtam rajta.
Szofi!Tudom én, hogy szeretetből simizik(ill simiznék),de egyszerűen nem szeretem,zavar. És igyekszem elkerülni. A múltkor egy 60 éves kolléga(férfi) nyúlt immár harmadszor a hasam felé, mire útközben elkaptam a kezét és meglapogattam.
Emese!Állítólag a helyemre határozott időre vesznek fel valami nem fiatalt(nehogy az is elmenjen szülni).És azt mondták, ha lesz a cég visszavárnak akár négy év múlva is,mert szeret velem dolgozni a főnökasszony. De volt egy másik lány is, akinek a helyére vettek fel határozott időre valakit, akit végül úgy megszerettek, hogy ő határozatlan idejű lett, a másik lányt meg nem sokkal azután, hogy visszajött el is küldték.
Mindegy.Reménykedek, hogy vissza tudok jönni,mert tényleg imádok itt!!!!! Az utódom, hiába tudom, hogy csak dolgozni szeretne és el is kell valakinek végezni a munkámat már most utálom.
Tartsatok gonosznak, de akkor is.Pedig még nincs is senki a helyemen. Mondjuk az hiányzik legkevésbé, hogy itt üljön majd az én irodámban, amíg én is itt vagyok. El se férne!!!Itt meg nem üljön mögöttem,mert akkor még veletek se tudok beszélni. Annyira rossz. Jó lenne már, ha meglenne Riki, mert biztos másképp állnék hozzá, de így még nem azt érzem, hogy jó dolog vár rám,és milyen jó lesz otthon babázni, hanem hogys zívem szerint fél év múlva rohannék vissza. Azt hiszem az anyai ösztöneim-hiába vágyok erre a kissrácra nagyon-nagyon,és szeretem mindennél jobban már most- még nem fejlődtek ki kellő képpen.
Anita!Nekem is vannak nagyon rossz pillanataim. Én nem agressziót érzek olyankor, hanem inkább letargiát és kedvetlenséget. De szerencsére nagyon ritka.Szerintem is az idő okozzam sot ezt nálad.
Anika! Én nagy kávés voltam.Napi kettő-három tuti volt, a vizsgaidőszakban meg volt néha 5 is.Meg energiaital. Ahogy terhes lettem, azonnal abbahagytam a kávét. Nem tudom.Nem kell neki szerintem a koffein. Az én vérnyomásom egyébként tökéletes.
120/80v.70.Szóval nem kell felnyomni normál esetben.Persze akinek alacsony,azzal más a helyzet. Én időnként ha nagyon fáradt vagyok iszok egy gyenge capuccinot.De én egyébként is extra módon tartózkodom mindentől. Egy korty alkoholt sem, kávét sem.Kólát is talán csak kétszer ittam. Szoliba nem megyek(pedig hófehérke lettem a fekete hajammal), a festést minimalizáltam olyan 6 hétre(a normál 3 helyett),nem eszek tiltólistás kajákat. Úgy érzem okozok én kismancsnak épp elég bajt a nyavalyámmal,nem hiányzik neki még valami külső tényező.
Hű,bocsi de hosszú lettem,csak úgy belelendültem.