Új privát üzeneted érkezett!

Oli nagyon helyes kispasi!
És már megint! Tortaaa!!!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hehehe! Micsoda laptető! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sz.andi!
Én is ezt akartam írni.....hogy az a torta! :twisted: Hú de ennék egy-két szelettel most!

d.dodó

Kike!
Mi a baj "azzal"?

Oli balkezes? Nagyon cukor!
20150601134430

Most hívott az anyukám, holnap délután 3- órakor temetik az Andit. Hétfőn meg a férjét.

Össze-vissza verte, majd megfojtotta. Ez a hivatalos verzió. Utána vonat elé ugrott.

Nem is sejtette senki, hogy ez a pasas ennyire agresszív. Soha semmi jele sem volt.
Vendég

Hoztam egy kis vidámságot:
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

marcsi!
Sajnálom!

d.dodó

Kriszta!
Jók a képek! :lol:

d.dodó

Marcsi!
Nagyon sajnálom!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Marcsi!
Ez borzalmas. Más alkalommal is bánthatta? Szomszédok se hallottak veszekedéseket?

Szegény fiúk!
20150601134430

Tamarám, nyugi van valami magyarázat tutira....NYUGI! Biztosan el fogja mondani! Megbízol benne, akkor most ettől kérlek, kérlek ne dőljön minden! Várd meg mit mond!

Evelyn, nagyon köszönöm! Tényleg! Eliot olyan imádnivaló, hogy mindjárt megmutatom a lányomnak!

Szellemek: brrrrrr. Na az én családomban 3 olyan példa is van, hogy mikor gyermek született másnap meghalt egy közeli szeretett rokon vagy ismerős. Mikor Adél született akkor is, másnap hajnalban. Szerintem a néni áldott jó lelke egy kicsit a leányomba szállt....Legalábbis remélem. Az tuti, hogy imádná, ha ismerné, úgy várta, hogy megszülessen...

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:01-kor.
Vendég

na én most elhúzok a barátnőmhöz egy kicsit. nagyon kíváncsi vagyok, mert régen sülve-főve együtt voltunk. aztán férjhez ment, de nem minden úgy alakult ahogy gondolták, és válás lett a vége. akkoriban már nem nagyon beszélt velem, azt is csak fél év múlva tudtam meg, hogy van valami pasija. akivel olyan se vele se nélküle viszony volt. szét is mentek három éve karácsonykor, srác elköltözött, erre a barátnőm kórházba került mert valami baja volt. hetekig keresték hogy mi, mire kiderült, hogy terhes. azért nem gondoltak rá, mert gyógyszert szedett.... úgyhogy srác visszaköltözött, pár hónap múlva esküvő. most meg három hónapos a második gyerek. és igazából úgy tűnik, hogy talán most majd rendeződik a viszony közöttünk is, mert kezd ismét a régi lenni. (nagyon megváltozott sajnos, és nem a jó irányba...) úgyhogy megyek is összekészülök, aztán elhúzunk. :)
vidokata, én is pont ilyesmire gondoltam amikor írtam anyjuknak, hogy lehet, hogy csak még most nem mondhatja el, mert lehet, hogy neki meglepi. :) Egy rugóra jár az agyunk. :)

KépKép
muffin

sziasztok csajok!

Áron éjjel nem volt lázas,aludt 22-8-ig!
Reggel 37,2 volt,most 37,7,adtam Nurophent és most megy aludni!
Voltam a dr-nél vasat kapja még egy hónapig.
Amúgy egész jó a vérképe azt mondta ő is.
Hőemelkedése még belefér,de ha hétfőig nem múlik leviszem.

Nagoyn sok mindenre kell majd reagálnom,de ma Anyós nap van és indul a bóbita!
Pedig anyi mindent tudnék írn,nemsokára jövök és pótolom

Addig is pussz nektek

Kép

Kép
ibm

mindjárt hozok képeket az én kis kócos-Katámról... :lol: :lol: :lol:
Vendég

barátnő nincs otthon... most mondta, hogy vettek új autót (használt, csak nekik új) és mondta a szerelő, hogy csak jövő héten tudják majd átvenni, erre ma hívták, hogy mehet érte... Úgyhogy majd hív ha indul haza... addig meg itt boldogítalak titeket. :)

KépKép
muffin

ez a meglepetes dolog mar nem elhiheto szamomra mindig ezzel jott ha valami osszegre rakerdeztem es a karacsonyi ajandekomon kivul meglepetest nem kaptam( az meg 10e nel tobb nem lehetett mert nagy reszet maga keszitette)
most is azt irta meglepetes. de a meglepetes nem havi x ezer es sehol semmi.
mindegy nem agyalok, de azt kerek perec megmondta nem mondja el, de osszesporolja azt az osszeget es visszateszi... :twisted: :evil: :roll: :cry:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép
A sárga rucisak készültek most. Így feküdte el a haját. :lol: :lol: :lol:

amúgy Szilvi, Te kérdezted, szoktunk fésülködni, de hasztalan... mindig kócos. :wink:
Vendég

Egyem a Kis KóciMócit!
20150601134430

Mary!
De én akkor sem értem, hogy azt hogy mondhatja, hogy nem mondja el, hogy hova "tünt" a pénz! :twisted:

d.dodó

Sziasztok!

Marcsi!
NAgyon-nagyon sajnálom. Szörny lehet. Hát még a fiának!!!

Evelyn!
Szupik a képek!

Olivér is egy kis tünemény. nagyon jó kisfiúnak tűnik.

Tami!
Sajnálom nagyon, de szerintem, ahogy az elmondásaidból Alekót ismerem, nem lehet nagy a gond.
Lehet, hogy azért vette ki, hogy néha ki tudja belőle pótolni a hézagokat, ha a hónap végén nem volt elég a háztartásra a pénz!
Én ilyesmire gondolnék.

Aleko rendes hapsi, nem ver át.

Úgyhogy nem ám sírni!

Én most voltam a turiba,elvertem egy 5ezrest, Emmának 11, magamnak 7 darab rucit, felsőket, Emmusnak meg kabátot, nadrágokat, hálózsákot.

A lila tescós pelus nagyon jó!!!

Szellemek: én is mindig megborzongok, ha Emma a plafonnak magyaráz. én elég fogékony vagyok ilyesmire, bár nem akarok ezzel foglalkozni, megrémít, szóval nem örülök ennek a képességnek.

Szép napot

Dodó!
Hát Apa olyan könnyelmű, mi egyenlőre nem vágunk a másodikba, majd ha eldől végre, hogy a 3 pálya közül, melyiken fog megmaradni, mert ez a magántanítványosdi nem egy életbiztosítás!!
Vendég

Orsi!
Sikerült a tanárt elérned?

Apának tényleg könnyű dolga van, megcsinálni könnyű, de hát aztán az anyagiak elég sok nehézséget adnak.
20150601134430

Teó: Lili foltjai eltűntek hála égnek.
A homlokán maradt, egy kis száraz folt,azt kenem neki hátha...

Viki: Akkor nem kaptam szilvát.Most voltunk tescoba(gondoltam kipróbálom a tescos pelust,annyian dicsérték) és levolt értékelve a kecskeméti szilva.
most vettem belőle.Remélem lesz eredmény.

Tami: Nézem a kocsikat,csak elöbb elkéne adni a másikat.Mert akkor 3-om baba kocsi állna itt,apa meg kiborulna :D
De nagyon köszönöm a segítséget.
Pénz: Hát nagyon dúrva.Én biztos addig nem hagynám magam még kerek perec az igazat meg nem mondja.

Wera: Téged hívtalak :lol: De alulra teszek egy képet h hogy állítható a kar.

Tita: Levi tényleg nem szarozik :wink: Kis ügyi!
Agresszív babákat tényleg össze ereszthetnénk!! :lol:

Marcsi, Emma annyira szép.Igazi kis lány :wink:

nicike

na most hívott hogy mehetek. :)

Emma nagyon cuki a kócos hajával! :)

KépKép
muffin

Viki!
Köszi, sikerült, dolgozatot kell leadnom, nem kell levánszorognom Szegedre vizsgázni.

Hát megcsinálni könnyű.
A gyed miatt erőltetné, de egyelőre azt sem tudja mivel szeretne foglalkozni, az egyetemi állása csak félállás és nem is százszázalék. lehetne még könyvelő vagy matektanár egy gimiben. de szerintem egyik sem érdekli :(
Úgyhogy még NEM

Nem is írtam, Lackó egyre szebb!!!
Ízlett neki a banán-alma-rizs?
kaki nem ragadt benn?
Vendég

Kicsi Emma gyönyörű!!!
Vendég

Kép Werának

Azt a feketét amit apa fog,azt lehet állítani.
apa 190 cm,egész kézre esik neki.

A sport része ugyan olyan mint a tietek.

nicike

http://blog.egyetlenem.hu/
ha valakit érdekel nagyon ügyes babafotós! Szerintem gyönyörű képeket csinál!!! :)

KépKép
muffin

Orsi!
Még nem csináltam meg. Arra nem emlékszem h a végén leturmixoltad a rizst is?
20150601134430

Kóla torta a receptesben!

Én azt hittem, itt szabad tortázni és pont a fogyis fórumban nem, hogy ne kínozzuk az ott koplalókat!!! :D

Tamara, azért úgyis gondolhatta, hogy Te is hozzáférsz a kivonathoz, így tehát előbb-utóbb megtudod?
Remélem,sikerül megbeszélnetek a dolgot.

Emma sérója hihetetlen, jól áll neki az a sok-sok haj!
Marcsi, Te mész a temetésre?

Kép
teó

Teó!
Mi a fogyis fórumban is tornázunk :wink:
20150601134430

torta, nem torna. :) először én is úgy olvastam. :)

KépKép
muffin

viki!
Teó tortát írt! ;)

d.dodó

Aha!
Káros ez a fogyi! :lol:
20150601134430

OK!!!

Akkor majd a receptes fórumban számolok be arról, hogy milyen lett aaa "tudjuk, mi"!!!! :D :D

Kép
teó

[quote]O írta:livér is egy kis tünemény. nagyon jó kisfiúnak tűnik.

Kivéve mikor nem lehet vele brni. Az oviban is már második nap olyan volt, mint egy kis vad...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dodó!
Rájöttem!
20150601134430

É is tornának olvasta...

Bocsi, hogy megkérdezem, de lemaradtam! Ki az az Anita?
Ha nem tarozik rám bocsi... :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hol olvastál ilyet?

Maverick pl. Anita.
20150601134430

tita!
Marcsi barátnője, akit megölt a férje!

d.dodó

Lányok!

Mindjárt ebédelünk,és finom főzeléket akarok neki adni.
De azt még nem evett.Adhatok neki rendes adagot?
Mert ha nem egyből azt adom neki,akor nem eszi meg.Szóval elkezd enni valamit,utánna a másik nem kell neki :shock:

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:02-kor.
Vendég

Azért az sem kismiska szori, amit Evelin írta a brátnőjéről. Én nem tudom ilyen bizonytalan helyzetben bevállanék-e egy gyereket...

Marcsi, nagyon sajnálom! Biztos volt valami személyiségzavara a fickónak, az nem mindig derül ki és egyszer csak bekattant. Mondjuk ez már sajna a barátnődön nem segít. :( :( :(

Tamara, várd meg kérlek a magyarázatot! Biztos lesz azért valami!

Megyek főzni, este vendégelk jönnek! Ha jól sikerül, felteszem a receptesbe, egy adag csak 360 kcal! ( vagy a fogyisra :wink: )

Kép
andkata

Lányomat meg nem tudom mi lelte! Őt, aki nagyon jól eszik/evett eddig! Most egy fél üveggel sem eszik meg...szinte semmiből 2 napja. Se gyümölcs, se zöldség.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:02-kor.
Vendég

A barátnő nem Anita, hanem Andrea, legalábbis én úgy emlékszem!

Kép
andkata

Kata!
Én firefox-t használok, nem explorert. Itt 2 ablakban nyitom meg a fórumot, egyikbe írok, másikban olvasok.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:03-kor.
Vendég

Héhéhéhé!!! Nem am ilyen parhuzamot vonni :roll:
Mi is fasirtban vagyunk apaval es neha ra se ismerek...most jottok ezzel a szellem dologgal meg megkattant pasiikkal...kezdek FELNI!!!!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:06-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?