Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltunk ma usziba, nagyon élvezték a fiúk. Martin határozottam ügyes, Norbi majd megtanulja -vigyorog végig. Ő kap egy külön oktatót februártól, hogy behozza a féléves lemaradást. Tök jó, hogy egyetem és a hallgatók felkarolnak egy-három gyereket és egy szintre hozzák őket.
Heti egyszer fogunk menni, hétfőn. Hogy kocsival megyünk 2 óra az ovitól a lakásig. Elég macerás főleg anorákban, de szeptembertől már nem tudom ezt bevállalni.
Tündi sajnálom a kocsit, ez ám a méreg...

Éva

KépKépKép
agmano

na már bejutottam a gmailre de ha agmano kocsit sajnál akkor nem jót olvastam el :oops:
mert én a batátnődet illetve a gyerekeit sajnálom...úgyhogy megyek vissza olvasni :oops:
barika2008

Bari.

jót olvasol te,csak a kocsijukkal is gondok vannak :wink:

AMúgy az én benzines Opelem sem szereti ezt a hideget-hozzáteszem már +6éves min.benne az akksi.és -7-8 felé már nem indul.:( .meg pár cserélnivaló is lenne rajta (kicsit köpködi az olajat) De megmondom őszintén ha szerelőhöz megy,akkor tuti vagy 2hétig buszozni kéne :( :( :evil:

Majd még írok amoda is.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi, én realista vagyok és ezekben nem hiszek, bár ma éjszaka mikor Norbi közénk feküdt és átmentem a takarójáért - nem cipelem át-, eszembe jutottál... szerintem túl élénk a gyerek fantáziája, egy másik gyerek elég, ha hallja már ő is látta a dolgokat.
Fényképezés? Foltos volt az objektív? Ne adja Isten, hogy szembesülnöm kelljen ilyen helyzettel!

Andi nem jó az Opel? 6 éves és rosszalkodik? Most épp a Zafirákat nézzük. Ez a legolcsóbb 7 üléses és 3 éveset keresünk. Na ne aggódjatok, itt már létszámban megállunk, de és szeretem hátradobni a táskámat és ha valakit el kell hozni-vinni, azt már nem tudjuk beültetni pl. anyósék eljönek és sétálnánk egyet közösen a városban. Vagy eleve a vonathoz eléjük menni: melyik fiú maradjon itthon? :?
Nagy gondok, mi? Na lassan megyek a fiúkért, aztán kinek-kinek torna és előkészítő.

Éva

KépKépKép
agmano

ÉVI NEM TUDOM EMLÉKSZEL-E,DE ÉN SOKSZOR RAKTAM FÖL MAGAMRÓL TERHES HAS FOTÓKAT...ez célzás akart lenni :oops:
barika2008

Ma vettem egy csini blúzt, szombaton családi banzáj, lefotóztatom magam, és kirakom. Ebben szépen gömbölyödöm, nem csak bálnásodok.
Nyakig sárosan jöttek ma haza az oviból, most mosom az anorákokat, kesztyűket, de nagy bajban vagyon: Martin rendőr akar lenni farsangon, hol kapok ruhát???? Norbi gomba, azt valahogy még megoldom...

Éva

KépKépKép
agmano

ok évi szavadon vagy fogva!! :lol:

rendőr:jól föladta a leckét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

hALI

ÉVi.nem szarakodik nagyon.csak már ugye az akksi nem új benne.amúgy 6éve vettük a kocsit..akkor volt 4éves...szóval most 10.de nem sok gond volt vele.amúgy ez Astra.de ha új kocsink lesz valszeg az is Opel lesz.szerintem is jó a Zafira :)

ÉÉssss várjuk a képet.

Én is majd teszek fel.elkészültek az ovis képek is.márcsak gépre kell tennem..

Rendőr...hááát.nem hiszem,hogy konkrétan ilyen jelmezt árusítani fognak.de figyi keress rá a google-ban --tavaly keresgéltem és elképesztő sokfélét lehet rendelni.és még idő is van.

én még azt sem tudom mikor lesz nálunk a farsang.Szisznél nagy gond nincs...ő vagy hercegnő lesz...vagy királynő...vagy tündér...szóval csini ruci beszerzés és kész...Zsolti tavaly lovag volt...most seriffet emlegetett +zorrot ...majd kiderül a végén

Kory.akkor beadatod végülis Kingának a Prevenart?

Tündi.nálatok meg szép lassan közelít az 5.szülinap is :) :)

Gyöngyi...ha -hooooooo.jól vagytok? van már munkahelyen net??

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Helló!

Beni orrfolyós lett nem is viszem oviba.Adom neki a vitaminokat,meg ezerrel fújjuk az orrát. Jövő hétfőn hagyatéki,így kénytelen lesz meggyógyulni,hogy tudjon menni oviba.

Döglenek a halaink az akváriumban :(

Hu rendőr. :D Nem semmi..

Hát igen közeledik Beni szülinapja.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Tündi, jobbulást Beninek, C vitamin min. 1000 mg!!!
Nálunk is megdöglött 1 hal pénteken, 1 meg rojtosodik :?
Milyen halatok van? Nálunk guppik + 1 anci takarít, 2 felnőtt + 1 fiú saját augusztusi szülésből és kb. 13 db november elejei, akik februárban lesznek felnőttek - ha túlélik. Mi kénytelenk voltunk fűtőt venni nekik, így sokkal jobban felélénkültek. Csak a növények nem nőnek 1 cm-t sem.

Kép

Nálunk mára leesett aza rohadt ónos eső. Elvittük együtt a fiúkat oviba, de megyek értük délben, mert csak 10-en vannak összesen. És nem biztos, hogy kajájuk lesz, mert úgy hozzák az ebédet és kérdéses a közlekedés. Tízórai sem érkezett még meg reggel.
Andi, én is találtam este jelmezt, fogok is rendelni a franc vacakol 2000 Ft-ért, és vannak/lesznek még fiúk a csapatba, többször is el lehet sütni a jelmezt. Gombára találtam leírást és készen is láttam, de az egész picikékre való volt.
Ha jól olvastam valahol, akkor jövőre érted szoríthatunk, azért kell a Zafira?

Na megyek is főzök, de jó, hogy most nem kell elmennem dogozni!

Éva

KépKépKép
agmano

Hali

Évi.örülök,hogy lesz rendőre jelmez.lehet ma én is leülök velük a neten jelmezeket nézegetni :)

Tündi.Beninek jobbulást.szerintem nem lesz ő betegebb.kitisztul szépen az orra és kész.orrcsepp+tényleg c-vitamin +esetleg köptető

nekünk is vannak halacskáink :) :)
most nem sok van...2vitorlás,1arany,2sárga...fogalmamsincsmi.
Érdekes...nálunk a guppik (mikor vannak) nem akarnak szaporodni.Na jó ..igaz csak 1pár szokott lenni...de akkor is :twisted:

Évi.tudod nálunk ha Sanyin múlna már rég lenne 3. baba. :lol: :lol: -ő nagyon szeretne..minél előbb.
De én még várni szeretnék.persze én is benne lennék,de egyenlőre több bennem a félsz,minthogy bevállaljam...sokkal több :(...úgyhogy még ha rajtam múlik várunk egy kicsit ezzel a témával.
Zafira...neeemmm..csak úgy tetszik.amúgy megsúgom nekünk már van egy 6személyes kisteherautónk is :lol: :lol: ...igaz azt a meló miatt és nem babatervek miatt vettük :D :D .

De az tuti,hogy egy 5tagú családnak...bizti kell egy 6-7személyes kocsi.szóval hajrá nektek Zafira.

Bari.veletek mizu?

andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nem tudom mi a gondjuk,most pucoltam egy hete az akváriumot.Ugyan úgy csináltam ahogy szoktam,eddig nem volt gond.
Nemértem. :( Nektek szoktak az alján ˝ülni˝? Néhány lemegy az aljára és ott van,semmit nem csinált van. Nekem most a guppi fiúk nyiffantak ki,csak nőuralom volt,tegnap kaptam fiúkat. Mára egy lány guppi,és egy kis narancs mollym halt meg. :( Nekem ezek a halaim vannak:

Kép

A hátterem nincs meg, azt ne nézzétek. A papa elpakolta és nem találja,mert ugye most kb. 2 hónapos újra az akvárium.Nekem a növényeimnek elbarnulnak a levelei :? ,most a pucolásnál direkt nem raktam vissza a műnövényeimet,hátha attól volt heti egy halpotyogás,de ezek szerint nem.Na jó egy kicsit vissza raktam,a kishalaim miatt,tudjanaok hova elbújni. Szűrő szivacs csere is volt,minden féle cuccal kezeltem,de még is.. :( olyan mérges vagyok.
Andi adjál nekik gyógytápot,az jó a szaporodási kedvükre is.. :wink:

Nagyon szép dús az akváriumod Éva! Hogy a fenébe csinálod,hogy a növényeid ilyen szépek????????????? Tippeket kérek,megvilágítás fénymennyiséget stb... :D
varga tünde

Ja igen itt sem lehet közlekedni.Sózzák az utakat.Féltem is a párom,du. ment szállítani,de. nem voltak.
varga tünde

nekünk egy bazi nagy akváriumban egy darab bazi nagy vén öreg nagy félszemű aranyhal úszkál.minimum 8éves mert akkor kaptuk...szóval annál cak több lehet :lol:
a vize kb 6éve nem volt cserélve..de szemmel láthatóan jó van,csak alig látszik az algától :lol:
barika2008

Tündi a növények közül 2 db senyved éppen fél éve semmit sem fejlődtek, a jobb oldali gaz műnövény, a többi háttér... Megvilágítás napi max 2 órára kapnak fényt most már, mert különben megeszik a kicsiket, előtte csak kajáláshoz kaptak fényt 10 percre naponta. A többi fény az 5 méterre lévő ablakból ami van, annyi.
Az algazabáló szépen rendet tart nálunk, szeptemberben volt pucolva és kari előtt kicsit lemostam az algát és kipucoltam a szűrőt. Nálunk is csak gubbasztottak, befűtöttünk, vettem melegíítőt most 22 fok van és jól érzik magukat. Én csak tiszta vízzel és kefével takarítok, nem vegyszerezek csak vízelőkészítőt teszek a cserélendő vízbe előző nap.
Szép nagy halaitok vannak, nálunk csak az ilyen kis nyifáncás túlélő guppik bírják.

Holnap teljes ovi és iskolaszünetet rendelt a jegyző a rendkívüli helyzet miatt. Szerencsére Sanyinak nem kell Paksra menni, belátóak a főnökei.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Vagyogatok, de csak röviden :lol: :lol:
Akváriumunk nincs, ehhez nem tudok hozzászólni :lol: :lol:
De az állatokról most jut eszembe, hogy szegény Artúrunk (német vizsla) karácsony előtt két nappal pusztult el - végelgyengülésben. :cry: :cry:

Évi! Felétek már ennyire gáz a helyzet?? A hegyek miatt?? Nálunk tűrhetőek a viszonyok, főleg, hogy ma plusz van!

Megyek mert mindjárt jönnek a gyerekek! :lol:

Puszi mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

jó az új képed gyöngyi!!
vagy ez nem új? :oops: :oops: :oops: :oops:

szegény vizsla :( nálatok mi a végelgyengülés?mert a mi kutyáinknál,fene nagy jódolgukban 18év
barika2008

Sziasztok!

Mi karácsony előtti nap a nagymamám utolsó testvérét veszítettük el 97,5 évesen. Azóta el is temettük. Részvétem a kutyus miatt!

Ma már olvad és csak hó esett egy kevés, de tegnap alig lehetett gyalog is közlekedni az ónos eső miatt.

Képzeljétek azt hittem végre képben vagyok Uh ügyileg és múlt héten bejelentkeztem a 18 hetes UH-ra a klinikára, mert ott csinálják, csakhogy én nem ott fogok szülni, de sebaj, oda kellett jelentkezni. Ma mesélem a barátnőmnek, hogy egy hétfői napon lesz és már múlt héten csak az azt megelőző péntekre tudtak legkorábban időpontot adni. Visszakérdez: hétfőre? genetikai Uh csak kedden van. Hú, mondom én csak UH-ra jelentkeztem, miért van különbség? Ezek szerint meg kellett volna kérdezniük, hogy genetikai uh-e, vagy nekem kellett volna mondani. Gyorsan felhívtam őket, de csak reggel 8-ig lehet oda bejelentkezni, holnap újra megpróbálom, de valszeg már nem kapok időpontot, mert az egész régióból mindenkit ide küldenek. A fene gondolta volna. Most megint lecsúszok egy időpontról!
Már kezdek izgulni, hogy hány reggel fogok 7-re bemenni a kórházba, hogy beszerezzem a beutalót vérvételre. Már 2-szer próbáltam kérni, mindig mást mondtak, legutóbb azt mondták, hogy vérvétel napján menjek 7-re a beutalóért.

Basszus, miért nem lehet összefoglalni, hogy mikor mit csináljak, hová, hogyan, mikor jelentkezzek be????

A védőnő is egy hü... pi... ( bocs Gyöngyi) kezembe nyomott egy papírt, hogy mikor milyen kötelező vizsgálatok vannak, de hogy hogy jutok oda, azt már nem közölte, csak az a lényeg, hogy minden hónapban jelenjek meg a pisimmel együtt nála, annak elenére, hogy esetleg dolgozom, okvetlenül kéretőzzek el a tanácsadására, hogy a terhesség lelki változásiat megbeszéljük, mert másra nincs jogosítványa. De pl. terhestornát nem ajánlott.
A fiúkkal egyszer nézett védőnő vizeletet, úgyis van 3 labor. Az 9 hónap alatt 4 alkalom.

Bocs a kirohanásomért, de ez a bürokrácia felháborít!!!!!!!! Volt egy pécsi csaj, aki ilyen kirohanásokkal írta tele a pécsi oldalt, gondoltam nem normális, de kezdem azt hinni ez a rendszer nem normális, nem a csaj reagálta túl...

Tündi, kocsi?
Másoknál mi a hó/jéghelyzet?

Éva

KépKépKép
agmano

évi:nekem a doki intézte a kötelező vizsgálatok helyét és idejét(jó nekem minden a klinikán történt),a védőnőm a tiédhez hasonlóan a kezembe nyomott egy formanyomtatványt amin fel volt sorolva,hogy mikor mit kell intézni,de a doki intézett mindent!
van dokid?
igen a genetikai ultrahang más mint a sima...szégyen nemszégyen én ezt most dávidnál tudtam meg :oops:
barika2008

Mi is ez a genetikai UH? Norbinál sem volt még ilyen "komplex" szűrés.
A 12 hetesen csak a nyaki redőt és a számított kort mérték a BPD-t nem, korábban csak azt. Most meg sem kérdezték mikor volt az utolsó menstruációm.
Karácsony előtt voltam utoljára dokinál, jövő héten megyek, de akkor már végképp nem fogok tudni sehová időpontot kapni. Ő sem szakad meg a pénzéért. Minha nem is gondolná át, hogy mi lesz a következő találkozásig.
Na megyek, mert nem aludtak, tiszta lükék, főleg Norbi.

Éva

KépKépKép
agmano

Be akartam jelentkezni genetikai Uh-ra, de elhajtottak, mert nem vagyok még 35 éves és nem voltam még tanácsadáson, sima UH kell. Annak lemondtam tegnap az időpontját, újat kellett kérni, de azt már csak majdnem 20 hetesre sikerült.
Közben ugye zsír új készülék lett ebben a kórházban ahol én fogok szülni, akkor mi a fenének menjek máshová egy sima Uh miatt?
Ennyit a "nagy genetikai szűrésről", a nyaki redő és AFP eddig is volt és én nem fogok kapni kockázatelemzést ilyen-olyan kórokra, mert nem a klinikán, hanem a megyeiben szülök. Akkor lett volna egy 12 hetes vérvétel és egy elbeszélgetés is, hogy volt-e vírusfertőzésem a terhesség első szakaszában. Azért megnyugodtam volna, ha kicsit jobban mögé néznek a dolgoknak.
De erre már több 100 forintokat eltelefonáltam...

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Éva:teljesen kiakadtam!! :evil: Így legyen nyugodt az ember,ez felháborító!!

Fagyjelentés: még mindig csúszik az út,borzalom ez is.

Kory?

Cleo?

Írtam máshova is..

Képzeljétek mozog Beni elsőre kijött foga :shock: A múlthéten mondta,hogy fáj picit ahogy bele harapott az almába,de már nem beszélt róla,gondoltam megnézem,hát mozog. Kiakadtam.. :shock:
varga tünde

Hali.

Kory.nagyon el vagy veszve :( :( Remélem minden oké.

Tündi.jó korán megkezditek a fogváltást.de ne akadj ki...teljesen okés ez is :) .Zsolti haverjának (5,5éves) már vagy 4foga kipotyogott és kijött az új.

De mi még itt nem tartunk :D .Zsoltinak is az alsó,első mozog...de nagyon..szerintem már csak pár nap van neki,hogy kipottyanjon.Mondjuk mellette lévő is mozog már+kicsit az egyik felső. :D

Többiek?hogy álltok a tejfog/maradandó fogakkal?

Évi.hát csajszi,szörnyű ez a rendszer amit leírtál :( ..nekem így olvasva is káosz az egész...nemhogy benne lenni.itt Szolnokon is silány minden...de mindent megcsinálnak a maga idejében,megmondják mit,mikor,kinél...napra pontosan.én egy terhsség alatt kb 1* telóztam...az Afp eredményért.
Nálunk a genetikai UH a kövi: Mindenkinek kötelező,akárhány éves-ide az afp eredménnyel kell menni,a kórházban csinálják a 17-18.héten.ha itt valamit látnak,vagy egyéb indok van rá,akkor jön a genetikai elbeszélgetés és tanácsadás.
Amúgy nálunk 3-4kötelező (kórházi) UH van.Tanácsadás eleinte 4hetente (rendelőintézetben),majd a vége felé gyakrabban...minden alkalommal előtte 1nappal vizeletvízsgálat és ha kell vérvétel (3-4*)...ez mind kötelező.ahol a tanácsadás van...ott van egy épületben a labor stb is-eredményért nem kell menni...küldik a védőnőknek szg-es hálózaton.
Szóval röviden ez van..de a lényeg,hogy itt teljesen átlátható,kiszámítható.

Gyöngyi.sajnálom a kutyust :( és utánpótlás lesz????

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Évi!! :cry: :cry:

ez tényleg szörnyűűűű!! De ne izgasd magad, a nyaki-redő mérés megtörtént. A genetikai ultrahang is a látható jellel rendelkező elváltozásokat vizsgálja. Van két egészséges gyereked, indok sincs arra, hogy bármit feltételezzünk. De akkor is lehetne egyszerűbb minden. Azt gondolnám, hogy egy ilyen nagyvárosban egyszerűbb az élet, de lehet, hogy azért nehezebb?! :cry:
Nálunk is minden tök egyszerű volt. Bár amikor a Sárát vártam, még nem volt ez a nyaki redő mérés, szerintem ez váltotta fel a genetikai ultrahangot. De ezt is az AFP eredmény után csinálták.

Andi!

Utánpótlást szeretnénk :lol: :lol: , de csak tavasszal egy kölyök személyében. Azuram németjuhászt szeretne :roll: :lol:

Fogváltásnak nálunk még semmi jel :lol: , de nálunk a tejfogak is csak 8 hónaposan kezdtek bújni!

Tündi!

Nálatok mikor jött az első tejfog?? (kíváncsi vagyok van-e összefüggés :oops: :lol: )
Volt valami Domival az oltás után?? Már letelt a 10 nap, igaz?

Bari!!

Új a kép :lol: :lol: , nem maradtál le semmiről :lol: :lol: , karácsonyi
Artúrunk is 16 éves volt. És a megmaradt tacskó is már 14 éves és nagyon magányos
:cry:

ágyöngyi

sziasztok!
nálunk is 4 kötelező ultrahang volt!
plusz én még egyszer elmentem egy 4d-re,12 ezerért..és nem láttunk semmit..igazán megérte :lol:

fogak:szilvinek 10foga esett ki.és ebből kinőtt5,5!
elég szépen néz ki tiszta fogatlan :lol:
kb 1 éve kezdődött 6,5 éves korában!
a lányomra már nem emlékszem :oops:

gyögyi:a németjuhász nagyon szép...csak nekem túl nagy.ha választani lehet én nkább a kistestűeket szeretem...bár nem nagyon választottunk soha.csak ami jött,mert álltalában utcáról van mind!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Szép estét! :)

Bencének az első foga ami most mozog 5hónaposan jött ki Gyöngyi.. :)

Megyek mert megjött a vendégünk.. :)
varga tünde

Hali.

Gyöngyi.Zsoltinak is 5,5-6hósan jött ki az első foga..de most a maradandók ráérősre fogták.

Bari.akkor Szilvi tényleg kis fogatlan most :) mi csoportunkban is van olyan kislány,akinek alig van most foga :)

Én úgy tudom a kislányoknak még korábban kezd potyogni.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Andi én is azt hittem, hogy minden megy a maga útján, régen nem volt gond, de most eladták a város fő rendelőintézetét -is- és a védőnők 10-en rendelnek egy kb. 40 m2-es garzonban.
Mindegy hagyjuk, már lehiggadtam.

Fogak: Martinnál semmi, ő is 8 hósan rakta ki az elsőt, barátnőjével együtt. Barinőnek már a 2., mozog, de én is ismerek egy kisfiút aki 5 éves korára már a 4. fognál tartott. Ami késik, nem múlik én örülök, hogy még tejfogazunk, mert addig nem kell álalndóan felügyelnem a fogmosást elég néha visszaküldenem, ha túl gyorsan végeznek :oops: .

Anyósék ebe is az örök vadászmezőkön hajkurássza a macskákat, ők is tavasszal vesznek magunkhoz kiskutyát, mi most még babázunk, nem kell kutya, addig tiszta az udvar, igaz így meg a kóbor macskák tojnak ide...

Gyönyi nagyon el vagy havazva? Kory?

Bárány könnyű Dáviddal? Nem hisztis?

Na találtam a neten rendőr jelmezt, de a postaktg 1000 Ft felett van, maga a jelmez meg 2000. Várok még, hátha lesz Pécsen is valahol.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok,

Kitta vagyok.

Szeretnék ajánlani egy terméket Nektek, mi rendszeres fogyasztók vagyunk a párommal és a 16 hónapos kislányunkkal,
Flavon Kid's a neve, ez egy étrend-kiegészítő kimondottan gyerekek és várandós ill. szoptatós kismamák számára.
Tele van vitaminnal és ásványi anyagokkal. A termékben felhasznált gyümölcsök hatóanyagai alkalmasak a fejlődő szervezet támogatására.
Nagyon jó immunrendszer erősítő, és még sok más jótékony hatása ismert.Bővebben a

www.flavonmax.hu oldalon akit érdekel olvashat róla.

Aki pedig szeretné kipróbálni, beszerzési áron tudom küldeni.
Elérhetőségem:

Ádám Krisztina
06-20-985-8795

Üdv

Kitta
kitta

Sziasztok.

csak rövid hír: Zsoltinak tegnap a fogtündér elvitte a fogacskáját :)

andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Gratulálok Zsoltinak!

Éva

KépKépKép
agmano

Akkor most telerakom az oldalt...

Nem csinált senki rólam fotót, így ma átöltöztem és lefotóztam magam csakis a Ti kedvetekért!
Na ezen nem látszik semmi:
Kép

Erre már rá lehet fogni, de csak aki tudja, hogy terhes vagyok...
Kép
Nem, ezen sem látszik semmi, de higgyétek el babát várok! :lol:

Éva

KépKépKép
agmano

évi!!!!!!!
csinos vagy és vékony...és látszik a hasad..köszi a képet
a másodikat már láttam :wink:
barika2008

Ma tettem fel az iwiw-re, mivel reggel készült, de már jönnek a visszajelzések, nagyon népszerű vagyok :oops: ...
Mi is várunk Dávid képet!
Kory megvan a lötty? Nekünk is kezd elfogyni, majd benézek a Lenkei boltba. Tündi kocsi? Gyöngyi, mh-en net? Andi fogatlankával mizújs?

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Éva: jók a képek.. tök vékony vagy,de azért van pocid :roll: kocsi jó,leteszteltem ma.. :)

Gyöngyi nem válaszoltam,nem volt semmi a 10 napon sem. Kicsit orrhangú,de ez nem az oltás sz.tem,mert Beni is az.. :)

Cleo: Zsoltikának gratula! :D
varga tünde

hali.

köszönjük a gratulációkat fogügyben :lol: :lol: :lol:

Tündi.Beninek mennyire mozog??
Képzeld én kocsim is szerelőnél kötött ki....héten buszozás.áááááá.ma mindkét gyerek aludt a buszon hazafelé...összebújva..esküszöm holnap viszek fényképezőgépet,mert haláli volt :lol: :lol:

Évi.nagyon csini kismami vagy :) látszik azért az a poci...de majd 1hó múlva meglátod mennyit nől.

Bari.Dávid próbálkozik a feladatokkal?

Kory.nagyon el vagy tünve :( hiányzol

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jaj, ne kezdjétek ezt az autó mizériát, még ránk ragasztjátok a bajt.
Andi úgy tűnik mégsem Zafirát veszünk egy sima Renault újonnan 3 milla, ebből a kombi kicsit több, de akkor már egy 1 éves Kombi Renault vagy Ford Fokust nézünk az is elég széles a 3 ülésnek és talán nyárra össze tudjuk kaparni rá a pénzt, akkor mégsem 3 éves, hanem 1. És hitel nélkül megússzuk - ha minden jól megy.

Megyek.

Éva

KépKépKép
agmano

Na, nekem aztán kijut. Amúgy is össze-vissza álmodtam mindenféle hülyeséget és ma voltam nőgyógyásznál - aki miatt ugye a szarabb kórházat választottam és a váróban mondja egy csaj, hogy elmegy a doki nyugdíjba. Bementem, rákérdeztem és igaz a hír, de még csak kérvényezte a nyugdíjazását, ezért nem ő szólt, amíg nem fogadták el.

Még nem tudom mi jöhet? Hozzá járok terhesgondozásra és akkor egy vadidegen pasinál szülök?
Azzal bíztat még, hogy választhatok mást, de ha előző nap ügyel, akkor törvény írja elő, hogy másnap nem vezethet szülést.

Állítólag van még egy kedves fiatal doktornő a kórházban, csak ez is ciki, hogy én szóljak az eddigi orvosomnak, hogy ajánljon be ennek a másik nőnek? Akit még mellesleg én még nem is láttam. Mi van, ha nem is szimpi? Én pasit nem akarok szülésnél, csak Sanyit.

Éva

KépKépKép
agmano

évi,látod mennyire nem egyformák az emberek..én belehalnék ha nő lenne a nőgyógyászom...még a hideg is kiráz.
barika2008

Éva: sajnálom. én nem tudom,nő nőgyógyász vagy férfi,végül is mindegy nekem,csak legyen normális és legyen a páciensért. az viszont engem is zavart,hogy majd az ügyeletesnél kell szülnöm,hisz mégiscsak a doktorod tudja mi volt veled a terhesség alatt,nem?de én túlhordtam,és így indítottak,így ott tudott lenni a dokim.ezen aggódtam én is,megértelek.

Cleo:nem néztem,hogy máshol is mozog-e.

Végül is 20 tejfognak kell kijönnie? Csak azért kérdezem,mert Dominak most 16dbvan kint,és most egy hete kb. alig eszik darabosat,pépeset azt megeszi,de ha darabos nem kell neki :( aztán tegnap éjjel 10től velünk aludt,hol rajtam hol kitolt az ágyból,és fel-fel sírt.csak tippelek,hogy talán a fog okozta,vagy keveset evett.de az nem szenvedteti egész éjjel át.a kezét is tömi a szájába.adtam panadolt este,és megette a darabosat.remélem ma már nem lesz gond,mert nagyon elfáradtam éjjel.
varga tünde

Sziasztok!

Biztos jönnek Dominak a nagyőrlők. Kitartás!

Nem elég a jóból, tegnap Sanyi megjött Pestről és közli mikor megy megint. Naná, hogy akkorra van 4D Uh időpontunk! Most megint tehetem át. Kérdés eljutunk-e valamikor együtt egy UH-ra. A fiúknál majdnem mindig ott tudott lennő, Hármaskát még nem látta....
Kezdek én is belefásulni a folytonos akadályokba.

Átgondoltam az orvos dolgot. Egyelőre maradok nála, ha szól, hogy keressünk mást, akkor van ez a fiatal nő, akire gondoltam, ráadásul a jelenlegi dokim váltótársával egy helyen van magánrendelője, szerintem ő lesz mondhatni a jelenlegi dokim utódja.
Ha meg ő sem jöhet be, akkor megszüljük akár egyedül is, így kell hozzáállni. Norbinál sem volt nagyon idő vacilálni, reméljük most is flottul fog menni.

Fáj a torkom, Norbi tegnap fosott egyet, utána meg kakilt egy majdnem normálisat, az oviban fél csoportok hiányoznak hasmenés vagy magas láz miatt. Most várom a telefont, hogy Norbi folytatja-e a a fosit és hozzam-e el.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva: kitartás! rendben lesztek,csak most kerülget benneteket is valami.Tudod sok-sok C,nem is tudom ki írta nekem ezt a múltkor :wink: A fosira meg normaflor.. :) Nálunk sokszor jót tett.. :)

Amúgy anyumnak is kaparja valami a torkát,vettem is neki 1000mg-os C. Így kértem,magas C vitamint szeretnék felnőtteknek,És egyből ezt ajánlotta nem az 500as vagy ennél alacsonyabbat,hisz ha az RDAhoz nézzük azok is magasak nem :?: de ezt adta,én is ezt akartam amúgy :wink: Azért írtam,le mert voltak akik soknak tartották ezt a dózist.Most viszont ezt egy patikus ajánlotta.. :)
varga tünde

Sziasztok!!

Nálunk nagyon bejött a magas (3-4000 mg/nap) dózisú C vitamin. 2 nap alatt rakja rendbe a csajokat :lol: :lol:

Évi!

Nálatok nincs még rendszerbe, hogy szülésznőt kell választani, mert úgyis ő vezeti le a szülést?? Barátnőm (tudod, ő is a harmadikat várja) haziorvosának van nőgyógyászati szakvizsgája is. Ez azt jelenti, hogy terhesgondozást csinálhat, de nem vezethet szülést. Így szülésznőt választottak és a Ho-hoz járnak terhesgondozásra.

Tündi!

Ügye, hogy nem is törvényszerű, hogy legyen bármi baja a gyereknek az oltás után? :lol: :lol:

ágyöngyi

Gyöngyi: már 1000 adsz/ nap?

Keresek farkas jelmezt,vagy legalább tippet,mert Benci az szeretne lenni a farsangon. :)
varga tünde

Sziasztok!

Na fosi nincs, de engem ledöntött a nátha, torkomat kikezeltem Homeogene-vel, most Coryzaliat nyomom, megy az 1500 C+ Elevit. Sanyi is éjjel kérte az orrcseppet.... és holnapután drága anyóséknak szülinapi traktát kell tartani.

Most beszéltem egy ovis csopitárs anyukával, ő tud is javasolni szülésznőt, aki a mostani dokimmal jóban van, akkor marad a mostani dokinő terhesgondozáson, ha épp akkor szülök, amikor benntvan, akkor jó + a szülésznő, aki segít már az NST-nél és minden vizsgálatnál, hogy flottul menjen. Ha nem, akkor a szülésznő a biztos pont az ügyeletes orvos meg úgyis sza... a fejemre.

Na megyek lefekszem, teázom, az egész lakás tiszta kupleráj, de az megvár.

Figyeljetek ilyenkor már nem árt egy ki hőemelkedés, ugye? Vagy kapkodjam az Algopyrint? Mi a károsabb?

Éva

KépKépKép
agmano

szia!
én úgy tudom a hőemelkedés nem árt(algopirin sem)
szerintem csak amagas láz nem jó
barika2008

Sziasztok!

mai helyzetkép: elkezdődött a másokik haramad ami nálam egyenlő a reggeli hányással :twisted:
Azt hittem most kihagyom, mert már megszenvedtem az első harmadot is.

Oviban dögvész, fiúk bírják - egyelőre.

És vettem rendőr jelmezt, kapaszkodjatok meg: 8000 Ft volt. Kénytelen voltam ezt megvenni, mert a mindnehol hirdetett 2000 Ft-os, anyaga olyan, mint valami nylon kombiné, elvarrás sehol, csak épphogy összevarrva a darabok, kiegészítő nuku, szóval még jó, hogy találtam boltban és nem rendeltem meg. Most tetszik-nem tetszik mindhárom gyerek rendőr lesz egy ovis és egy iskolás farsangon is, utána eladom!
De ez legalább szép, és jó keskeny fazon, na nem annyira, hogy Norbinak szűk lenne, de az ujjából 10 centit felhajtok és nem lesz aránytalan az egész, nem fog lógni a válla. Összességében jó vélel volt - Sanyi nem így gondolja, de ő is látta a másikat. Azt mondta varrjak egyet, de azért olyan profi nem vagyok. Norbinak megycsinálom a bohócruhát, már össze van fércelve.

Jó hétvégét, nekem jönnnek anyósék, úgyhogy nem lesz jó.

Éva

KépKépKép
agmano

évi szerintem is jó vétel de csak azért mert 6x fogod használni...persze csak akkor ha a 3.kuki biztos kuki :lol:
4alkalomért már nem éri meg :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Figyu a 3. kuki még nem biztos, de ahhoz feltétlenül hozzátartozó golyóbisok igen!

Farsang, kinél hogy lesz?
Dávid még mindig lustika mászni? Nem sürgetem, csak érdeklődöm.

Éva

KépKépKép
agmano

sziasztok!

nálunk idén nagyon egyszerű a farsang,mert a lányom nem öltözik jelmezbe,szilvi meg ugyan az lesz mint tavaly az oviban(csontváz)

dávid,még nem mászik,sőt egyre jobban elvan háton fekve a játókában a kezeit nézegetve vagy csörgőt rágcsálva...hát én nem értem ezt a gyereket(sem)

többiek merre jártok?
barika2008

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?