Sziasztok!
Már rutinos Anyukák!
Lehet,butaságot kérdezek,de a Picinek nem kell innia a tejci mellett?A múltkor kérdeztem a védőnőtől,hogy végül a tej kaja,vagy ital a babának,és azt mondta az a hami,és utána babavíz,vagy tea ajánlott,ha igényli a kicsi.Akkor azt az üveget ugyis kell fertőtleníteni,nem?
Csadra!Mi 5-én voltunk,és febr.9-én megyünk újra a Margitba,az már sztem a cukros hét lesz(legalábbis 26.hét)
Jó lenne menni szülfelkészítőre,én is szeretnék,de csak márc-ápr.-ra gondoltam.Az már későn van?Igen nézek majd szülésznőt.Te a terhesgondozáson még nem találkoztál Edittel?Nekem Ő szimpi,de megkérdezem majd a dokit is,hátha van vki jó tippje,akkor majd megkeresem,és döntök.
Kutyafüle!Ha van lehetőséged,ne anyudat vidd magaddal az orvoshoz legközelebb,hanem a párodat,barátnőt.Én bizti éreztetném vele(bár nekem nagyon jó a viszonyom az anyummal,max.kicit túl aggódós,de inkább ilyen,mint...
),hogy másra is számíthatsz,és nem kellene mindent megszólnia.
Talán még beszélnék is vele.Te így döntessz,és más is felnevelte a gyerekét,anélkül,hogy beleszóltak volna...ilyesmi.
Tinu!NEM kövér vagy,hanem nagyon csinos kismama!Látom,neked is bejött a hajkorona,én sem panaszkodhatok.
Anyóskám mondja is,hogy jó lenne,ha Hanna az én hajamat örökölné...
Üdv.Anyettka!Ha van /lesz orvosod(itthoni családban vkinek dokija)Tőle kéne megkérdezni.Azt hiszem a 6. hónapig ha nincs semmi panaszod,lehet repülni.Én csak febr.9-én találkozom a dokimmal,ha nincs későn szívesen megkérdezem Tőle a véleményét.
Vanni! A férjed újra csak profi képet készített.
Szép is lenne egyszer rólam is egy profi foto...A múltkor csak olvastam amikor írtátok,azt hiszem Mozza,hogy megy fotózásra!
Tényleg
Mozza voltál? hogy sikerült?Kép?Szép a pocid,nem semmi!
Szofi!Mivel nekem az elején azt mondták,hogy a magne-t akkor szedjem ha keményedik a hasam,eddig még nem szedtem
Az elevitet szedem,de minden másnap csak.
Annus! Ma lehet,megtudod milyen nemű lesz a picur!
Meosztani velünk,várunk!
Szép napot Nektek!