Új privát üzeneted érkezett!

-BAJOM ,CSAK AZ HOGY NAGYON FÀJ A DEREKAM,ÈS MÀR SEHOGY SE JO! :shock:
Vendég

Én sem dolgozok holnap, de már 40 órája fent vagyok alvás nélkül. :?

Kép

Kép
melcsike70

Most Shania Twain koncertet nézek..jaj, de jó!!!!
Hát ő tuti nem jön Európába..
tünci28

Na az a műsor!!! Az kritikán aluli!! Agyam eldobom! Az színvonal ezerrel :)
Tudjátok mit nézek itt? Tegnap keződőtt a Megasztár itt előválogatás.. nagyon jókat lehet röhögni :)

Kép
leda2002

itt egyèbkènt nincs 1 monikàs fèle show sem,nèmeteknèl meg rengeteg van...
Vendég

A magyar megaszar idén már szerintem (bocs) nézhetetlen volt...nem a fiatalok miatt, hanem ahogy "megcsinálták".De a franciát szoktam nézni.
tünci28

Mármint Gyre értettem.. közben haladtatok az írással!

Kép
leda2002

Basszus èn meg akartam a német megasztàr vàlogatàst nèzni!-el is felejtettem!
pedig Dieter Bolen miatt megèrI-sokat lehet rajta nagyon nevetni :lol:
Vendég

Nálunk is a megasztárból az első három négy rész a legjobb amikor a válogatást adják, le. Volt itt pár éve, aki úgy lett hires, hogy nem tudott énekelni. :lol: De mégis jelentkezett megasztárnak. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Dieter Bolen tinikoromban a kedvencem volt!

Kép
leda2002

Na mind!Megyek meg probàlom àgyba tessèkelni az uramat! :D ! Ha nem jön megharapom :wink: :lol: !!!
Vendég

Húú,az ki is,Modern talking?Hosszú szőke haj?
tünci28

Megyek ,mert màr olyan hisztis,nyègös vagy mi vagyok :shock: !
Vendég

MÈG 1X UTOLJÀRA JO ÈJSZAKÀT!
Vendég

Igen Tünci, de rövid szőke és fekete hosszú haj :)

Kép
leda2002

Nekem a Thomas Anders jobban bejött. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Na harapok!!! :twisted: :lol: !!!
Vendég

Megnéztem egy youtube Modern Talking klippet. De viccesek a ruháik és hajuk.. Egyébént félhosszú szőke Tünci :D

Kép
leda2002

Hasli, kitanulta Barak trükkjét! :lol:

Azt hiszem megyek én is!

Leda,köszönöm, hogy itt voltál ma, már annyira hiányoltalak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Tünci jó éjt.. Jó volt itt lenni, nekem is kellett. Barak már ül az ölembe.

Kép
leda2002

Én is azt hiszem lépek csajszik, 41. órát taposom alvás nélkül.

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Jó hogy ennyien itt voltunk ma. Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Hát azt meg hogy gondoltátok, hogy én 4 oldalt majd visszaolvasok? :D

Micsoda buli volt itt, én meg végigaludtam, bár a nap 24 óráját végig bírnám aludni.
Jó reggelt mindenkinek!

Ma itt van tárgyalásom szegeden, így itthon maradtam, holnap meg utazunk Várpalotára, bálba, rokonokhoz. Bár annyira nincs kedvem éjszakázni, de ki kell bírni majd.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt:)

Hát, én félidőig még itt voltam, de még így is volt mit visszaolvasni:):):) Ügyik voltaktatok:)
Vendég

Boboka még fáradt... Nem voltaktatok, hanem voltatok :):):):)
Vendég

Fél négyig fennt voltam, hát normális vagyok????

mindjárt összeszedem magam és átmegyek a barátnőmhöz a szomszéd faluba.
tünci28

Délután szerintem aludni fogok, ha haza értem.

Ittam egy kv-t, de semmit nem ért... :evil:
Vendég

Jó reggelt!

Tünci

Én sem tudtam még aludni. :evil: Bebújtam az ágyba aztán néztem a sötétséget. Nem akartam tévézni, nehogy mindenkit felébresszek. Most mosok főzök takaritok. Holnap dolgozok. Ma nálunk egész enyhe idő van.

Hát igen csajok aki "korán" ágybabújik az másnap csak olvasson jó sokat. Ez legalább azt jelenti, hogy még itt vagyunk együtt. :wink:

Boboka

Ha alszol is délután de este neked is itt a helyed. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ok, mindenképp jövök este is:):)

Bár még nem beszéltük meg, hogy megyünk e anyuékhoz a hétvégére, ha igen, onnan nem tudok olyan sokat jönni :cry: Itt is elég enyhe az idő.
Vendég

Ez a lakásvevés!
Bújom a jogszabályokat, de ez a szocpos sem semmi. Nem mindegy, mennyi szob, milyen alapterület, és még a max vételár is megvan szabva. Tök jó, meg az illetéktörvény, meg a garázst nem hitelezi a bank, az már sima önerő, meg stb.....Jó ég.

Betti
Kép
betti0412

Jo reggelt, napot! :shock:
Itt màr megint köd ès hideg.....!
A szomszèd nèni most hivott,hogy majd menjek àt majd,aztàn rà 5 percre a felette lako,hogy igyunk egy teàt....-olyan vicces mintha összebeszèltek volna! :)
Hàt Betti nem irigyellek lakàs ügyben ,kutya 1 dolog ami otthon megy!
Itt egszerü lenne...,-csak lenne az embernek 16 millio ft kèszpènze az öneröt kifizetni :evil: :) 1 egyszerü hàziko kb 800 000frank ,tehàt 120 millio forint nèlkül az ember ,csak àlmodozik! :x
Ami dühitö ,hogy ha összeszàmolom 5 èvi bèrleti dijjért otthon màr hàzat vehetnènk....itt amugy 70%-ka svàjcnak bèreli a lakàst 60% ebböl 1 egèsz èleten àt...!
Na belelendültem az iràsba ,pedig csak egy korty tejeskàvèt ittam idàig! :D
Vendég

Naaaaaaaaaaa!!!!
Sehol senki??????
Na jo ,szerintem èn èrek rà tulsàgosan,pedig böven van mit csinàlni :?
Keresek valami "takaritos"zenèt ès dolgozok 1 kicsit! :)

Tovàbbi szèp napot! :wink:
Vendég

Jaaaaj!!! Hát én ha nem visszafelé olvasgatok akkor tudtam volna, lévén van némi közöm az olasz nyelvhez. Na meg láttam a filmet is és már akkor is szerettem az olasz zenét. Szóval le tudtam fordítani a címet is már :D Na meg M Farmert is hallottam már és szerintem is jó, de nálam az a baj, nem tudom megjegyezni az előadókat. Egyszerűen szeretem a zenét és bármit meghallgatok. Ezért is inkább rádiót hallgatok, mert ott minden van.

Hasli, svájci csokiért bárhova elmegyek, sőt még megakadályozom a talit is azért, hogy ott lehess. Bár az előzőn nem voltam, de én több opciónak is meg tudok felelni. Pl tudok vinni gyereket, sőőőt pocakos anyukaként is helyt tudok állni. Aztán meg szívesen eleszem más elől a csokit, nehogy hízzon. Továbbá svájci szállásért cserében egy utánfutónyi túró rudit ajánlok fel (csak tudd hova rakni) és tavasszal beültetem a kertet zőccséggel a te kedvedért. Aztán vermelem, szárítom, fagyasztom ahogy kívánod... :lol:

Nálunk aztán fel is fordulhat egy anyuka a gyerekével, akkor sem segítenek neki. Ha én felajánlom valakinek, hogy segítek tuti azt gondolja, hogy elrabolom a kölkét vagy viszem a táskáját.
hettuli

Jaj egy jégkorong meccsen egy bicegő idősebb bácsinak a kezemet nyújtottam, hogy le tudjon lépni két lépcsőt. Olyan döbbenten nézett rám, hogy majdnem legurult azon a két fokon. Itthon így segítsen az ember bárkinek :shock:

Jó ez a Mylene, na meg megpróbálom Amadeo Minghi nevét is megjegyezni.

Jó fej Barak. Az én fiam szerencsére nem harap, de ha valamit akar megfogja a kezem és addig el nem engedi amíg vele nem megyek. Iszonyatosan kitartó és a csoki nálunk is szintúgy nagy kedvenc. Hát kitől örökölhette???? Az apja nem csokis???? :oops:
hettuli

Sziasztok,
tényleg jó sokat dumcsiztatok, na erről én is lemaradtam.

Betti,
küldtem pü-t, egyébként bank- és hitelügyben "vérprofi" vagyok, két éve építkeztünk fészekrakó hitellel. Ha tudok, szívesen segítek.

Leda,
nem semmi a kis Barak a fejtukival. (tuki= beveri valahová valamilyét)

Tünci,
teccettek a számok.Mi újság felétek? Itt süt a naaaaap! És minden csupa lucsok...

Melcsike,
nem tudom, mi van a levegőben, Bencust is alig lehetett most lenyomni szundiba. Küzdöttünk...és győztem!!! :lol:

Na, én meg a Joshi Barat-műsort szoktam nézni, a tegnapi 7 gyerekes anyától kiakadtam: 3 gyerekéről azt sem tudja, hol vannak, élnek-e, 4-et "nevel" egy alkoholista mellett, de nem tud hová menni. Két eldobott gyerekével találkozott tegnap (az egyik, a lány forszírozta ezt nagyon), úgy ült mellettük, mintha nem is belőle pottyantak volna ki. Mondjátok, hogy lehet valaki ilyen ÉRZÉKETLEN???!!!
Mi meg itt vagyunk a bánatainkkal...

Kép

Kép

Kép
lyly

Elkezdődött a héééétvéééégeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen, Lyly, engem is ez dühít, hogy nekik miért van, ha úgysem kell nekik? :cry:
Vendég

Húúú, Lyly, a joshi-ban (most kapcsoltam be, egyébként nem szoktam nézni:)) van egy csajszi, 31 éves, és 9 gyereke van. Ezt meg hogy csinálta? :roll:
Vendég

helló Csajszikák!

Hasli,Szerintem az jó rendszer, hogy bérházakban laknak az emberek, mert a lakástulajdonm iatt van röghözkötés.mivel nálunk megfizethetetlen az albérlet, mindenki házat vesz, amit egy életen át fizet, aztán meg nem tud onnan elmozdulni..

Ja és bizony az ő kisfia is harap!És nem fogad szót és mindent kiborít, feldönt ,összetör!!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.01.31 14:53-kor.
tünci28

Na takaritàssal vègeztem,viràgok megàpolva!Tegnaprol borsoleves+a dràgàm csàszàrmorzsàt csinàl hozzà! :) Tiszta vagàny leszek holnap,semmit nem kell majd csinàlnom :lol:

Hàt elèg durva lehet ennyi ideig, ennyi embernek eggyütt lakni....-èn meg is örülnék!

Na màr megint összevesztem vele,vagy èn vagyok mostanàban 1 idegbeteg vagy nem tudom mi van......!!!
Vendég

Ma is néztünk 3 lakást. Kész katasztrófa.
Komolyan ilyen luxus ez, hogy saját otthonod legyen, egy konyha, egy nappali, és legalább 3 szoba? Semmi úszómedence vagy egyéb, de amiket most építenek tiszta lyukak. Azt mondja nekem 15 m2.-re, hogy itt a konyha, a nappali, meg az ebédlő... :shock: :shock: Mármint hol? Egy rakáson, vagy forgatható az aljzat?
Ja és hozzáteszi, hogy egy 20.-as, mert van két 8 m2-es szoba is, de ez egy csúcs társasház és örüljünk, hogy még van ott lakás. Hát olyan boldog lettem!

Betti
Kép
betti0412

Lyly.
Olvastam a privid, de még nem fogtam agyilag, majd újra átnézemm, de érdekesen hangzik az építés is.

Hát nem tudom, itt mellettünk most építenek, ugyanaz a tervező, aki a mostanit is tervezte, jó a minősége, arra gondoltunk, egy 63m2.-es elég lesz, egyenlőre, csak már saját legyen.
Az is 13 millánál indul+garázs....

Németországban is a bérlet a divat, de azért megfizetheő áron, jobban, mint iss. Ott a várostól bérlik jobbára az emberek, vagy egy üzemeltetőtől, és nincs így elszállva minden.

Betti
Kép
betti0412

Hasli, nagyon ügyes voltál, hogy ennyi mindent megcsináltál ma:)

Tünci, az nagyon rossz lehet, ahogy barátnődék élnek. Nem ér ennyit egy ház, én biztos, hogy alább adnám az igényeket, és inkább élnék egy olcsóbb lakásban a férjemmel és a gyerekeimmel.

Betti, szorítok a lakáshoz. Azért ne keseredjetek el a maiak miatt.
Vendég

Tünci, hát az a barátnődék élete nem irigyelendő! Basszus mit ér a ház, ha tényleg a legjobb éveik mennek rá, bár lehet ők nem így fogják ezt fel.

Boboka
Igazából ez az állandó nézelődés fárasztó, már annyit megnéztünk, de majdcsak eljön a mi lakásunk is.

Betti
Kép
betti0412

Betti én is drukkolok lakàsügyben!

Olyan jo kedvem volt,most meg a béka feneke alatt.... :?
Hiàba magyar az èn pàrom,mindent fèlreèrt.Mondtam neki magyaos kifejezèssel valamit ö fèlreértette,èn magyaràzni probàltam ,ö nemhagyta vègig mondani ezen felhuztam magam ès begurultam!-ès csunyàt mondtam ...-na most persze nagy csend.... :evil:
Vendég

Betti,lakást kerestek, vagy házat?Mert szerintem lakás nem nagyon van akkora.Vagy esetleg a luxuslakások..az meg megfizethetetlen.20 milloból már lehet építeni, plussz a telek.Felétek (Szegeden) mennyi egy átlagos telekár?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.01.31 14:23-kor.
tünci28

Betti!
Ezek szerint most épített "lakóparki" lakásokat néztek??? Férjemék konyhabútorokkal foglalkoznak és volt dolguk pár ilyen lakással. Ők azt mondják ilyet soha nem szabad megvenni. Csak a gond van velük, meg nagyon drágák. Inkább egy régi lakást érdemes megnézni ahol már kijöttek a problémák és olcsóbb is. Igaz egy kis helyre pofozás szükséges, de még így is jobban jöttök ki. Eddig még soha nem találkoztam olyan tulajjal, aki ne bánta volna meg, hogy azt a lakást vette. Penészesedik, vizesedik és hiába reklamálnak bármi hiba miatt csak nehezen vagy egyáltalán nem javítja ki az építő. Remélem azért nem keserítettelek el még jobban.

Tünci, elég gázos a barátnődék hozzáállása! Lenne nekem is ilyen történetem. Furcsák néha az emberek.

Lyly! Írj már nekem bővebben a Szent Iván éji programról, hol is laktok??? Mikor is lesz pontosan? Nagyon jól hangzik!!! Jún 24-re már meglesz Pindurka is. Remélhetően három hete, így meg akár el is mehetnék Vencessel. Nyáron apa úgyis folyton dolgozik, én meg itthon kornyadozom. Csak lenne valaki, aki még ellátogatna hozzátok. Ugye?????
hettuli

Használtakat is nézünk, nekem azok jobbak, pont, amiket írsz Hettuli.
Meg látom hogy néz ki, mit hova lehet tenni.

Hát majd látjuk mi lesz.

Építés? Telek 7-8-9-10 millió.

Szerbiában egy 10.-esből kacsalábon forgót építünk. Azon is gondolkodunk, átköltözünk vissza. Férjemnek ott a munkahelye, én meg majd feltatlálom magam.

Betti
Kép
betti0412

Hasli, hát mit mondtál ,hogy begurult? :)
tünci28

Betti,ez olyan furcsa, hogy ott annyiból meglenne... :shock:

Bár az is igaz, hogy a páromék tesója egy kis faluban lakik az alföld nem túl messzi részén és ott hiába emelsz anyagárban mondjuk 20 milliós házat, a forgalmi értéke mondjuk csak 12...egy olyan házat náluk, mint a mienk lehet kapni 7-8-ért.Nálunk a telek min 5-6.Városban 10-12.
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?