Új privát üzeneted érkezett!

Leda, erre vártam, hogy beugrik, de nem :cry: Pedig tuti, ha ti ismertétek régről, tuti, hogy bobokát sem tartották hangszigetelt szobában, valahol, valamikor hallanom kellett volna :oops:
Nincs egy ismertebb száma esetleg?

Leda, magyar leány lévén tényleg fura lehet ez a nagy segítőkészség. De ha adnak, fogadd el :lol: Bár bizalommal teli magyarként első gondolat az lenne, hogy tuti el akarnak lopni valamit a cuccaim közül :oops:

Barakunk hogy van?
Vendég

Ez egy nagyon szép változat.

Így?

(jaj, ez olyan izgi) :) De jó Veletek megosztani a kedvenceim!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=sU_q5rGp ... re=related
tünci28

Leda

Mert a férjednek szokványosabb az ilyesmi azért biztos. Itt nálunk ha valaki ilyesmit felajánl max. arra gondol a magyar, hogy biztos borravalót kell fizetni érte és azért visszautasitja. De ott megszokták az emberek és tudják gondolom hogy az áruház kedves gesztusa.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci nem tudom minek a zenéje :oops: pedig ismerős..

Kép
leda2002

Boboka, húzd be a refrénig, ennek volt már ezer feldolgozása, mert ugye ami jó, az jó!

http://www.youtube.com/watch?v=AGxPrIhs4Lo
tünci28

Tünci, ne kínozz minket tovább, minek a zenéje?

Azóta ezt hallgatom, de nem ugrik be.

Ma ez egy ilyen szenilis nap :lol:

Még azt megvárom, hogy Tünci megírja a film címet, aztán megyek aludni, mert már fellőtték a pizsit 8)
Vendég

Tünci, hát így mondjátok, persze, hogy ismerem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak leesett :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Leda, ha itt valaki felajánlaná, ohgy viszi a cuccom, én azt gondolnám elsőre, ohgy el akarja :roll: lopni...

A segítség:
A másodikon végig ki van írva a film címe..(de akkor lehet csak én voltam tinikoromban romantikus -sorozat néző... ):oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
tünci28

Na jó akkor megmondom:A Borostyán című olasz sorozat.... :oops: :oops: :oops:
tünci28

Írd le inkább léccci, mert nem mindig engedi előre tekerni.

Én is imádtam a rom. sorozatokat (is) :oops: :oops:
Vendég

Boboka

Még a Google sem tudta a film cimét. :lol:

Tünci

Ne csigázz tovább minket.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka nekem ismert a Desenchantee-ről.. Szerintem az az geiyk legismertebn éneke, de ha nem jön be ne erőltesd a fejed, késő van már :).
Barakot most fektettem le, mert álmos volt, egyébként hihetetlen miket csinál. Kiveszi a fazakam, megfordítja és rááll, hogy elérjen mindent. Aztán mindent ledob polcról, konyhakredencről stb.. Na meg elkövettem azt a hibát, hogy adtam neki csokit az ünnepek alatt, azóta visz a szekrényhez, tudja, hogy ott van és mutatja az ujjával és csattogtat a szájával, hogy adjak. Mondtam nincs több, erre megharapott, vagy éppen a fejével neki ment a hűtőnek :shock:

Igen előszőr azt hittem, hogy kikisérnek a kocsihoz és elvesznek tőlem mindent :). Pedig még a gyereket is megfogják, hogy tudj mindent elintézni.. nagyon érdekes és felfoghatatlan.. na a paraszolvenciáról nem is hallottak.. ettől fetrengenek a röhögéstől.. [/i]

Kép
leda2002

Megírtam.
tünci28

Leda,nekem tetszik, amiket írsz Barakról,szerintem nagyon jó fej srác!!!! :lol:

Emlékszem az orvosi hálapénzről is írtad, hogy ott kiröhögtek érte, meg nem értették.
tünci28

Azt néztem :lol: :lol: :lol: Tényleg annak a zenéje :lol: :lol: :lol:

Lányok, mentem.

Mindenkinek szép álmokat kívánok, Tüncikének sok gólyát:)

Leda, Hasli, készüljetek, akkor majd megyünk:):)

Hasli, 20-a már nagyon közeleg, szerintem annyi idő alatt nem tudjuk összehozni a talit:( De úgy szervezzük, hogy neked is mindenképp jó legyen a következő:)

Leda, ti mikor jöttök haza legközelebb? Tök jó lenne, ha a köv. találkozón te / ti is ott lehetnétek:)

Puszi nektek, holnap jövök
Vendég

Oh.. Borostyán!! Én soha nem néztem a sorozatot.. akkor éppen dolgoztam és tanultam.. csal aludni volt időm:) de ha a tv be volt kapcsolva a zenéje mindig megütőtte a fülem..

Kép
leda2002

AZ exem nàpolyi volt , a mai napig nèzem az ol adokat nàlam a capri a nyerö,de ez èn is làttam igaz még kis pisis voltam ,de jo volt!
Vendég

Tünci

Elkéstem vele. És tényeg pedig azt én is néztem anno. :oops:

Leda

Ja kérem ha nől a gyerek, akkor ez van! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

JO ÈJT NEKTEK!!!
UI: JO ,HOGY VAGYTOK MOST ITT NEKEM!!! :wink:
Vendég

De jó lenne, ha legközelebbre már várandós csajszik is jönnének a talira!!!!!!!!!!!!!!!

Boboka, szép álmokat!
remélem most nekem sem lesz beszélő egér, meg kutya, meg sz*ró gólya,állattalan álmot kérnék! 8)
tünci28

Jó éjt Boboka drága!

Kép

Kép
melcsike70

Leda, de, előrébb írtam, hogy az a szám már ismerős :lol:

Édes kis Barakom:) Elképzelem, ahogy rohan fejjel a hűtő felé:):) Add át neki a nagy puszimat:):)

Na, eldugultam, mentem aludni :lol:
Vendég

Jó éjt Hasli!
Jó, ohgy ránk találtál!

Megyek felhúzom én is az ágyruhát.
tünci28

Hát Boboka majd jelentem amikor megyünk, addigra majd babával jöttök a találkozóra az biztos :) mindanyian...

Hasli neked elment a privi!

Tünci szerintem is jó fej, de amikor 10xer le kell vennek a fazékról, vagy ki kell vennem, mert beszorul, akkor nem jó.. Vagy éppen combon harap, mert addig ér nekem :).. Egyébként élvezem, hogy ennyire eleven és úgy adnék neki csokit szívem szeritn, annyira nyámmogott hozzá, akkor ült csak egy helyben amikor azt ette :).. na jó, ha felkel, adok neki egy ici pict :D

Kép
leda2002

Hasli, tök jó, hogy megtaláltál minket. Vagyis, érted, ugye, hogy hogy akarom mondani, nem jó, hogy minek a kapcsán kellett megtalálnod:(

Boboka annyira de annyira fáradt lesz holnap, hogy csak na :lol: 8) :shock:
Vendég

Tünci az álmodon akkorát röhögtem! Jó volt.. :lol:

A legvicesebb amint Barak körbe néz, hogy minek menjen neki, ha mérges. A falnak, vagy hűtőnek, vagy a földhez vágja magát, vagy ugyi az ablaknak, ami alacsony, vagy harapjon meg. Előszőr rám néz mérgesen, körbe néz és látom, hogy végig megy az agyán, na most hova üssem be a fejem? És változó, hogy mi tetszik jobban. Hihetetlen!! Én meg állok és nem tudom, hogy röhögjek, üssek a fenekére??

Kép
leda2002

Leda

Szerintem ha nagy lesz bejön majd BAraknak az amerikai foci, ugye abba futnak egymásnak?

Barak nagyon szuper kis srác lehet! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Töletek nem valami 1x-ü elszakadni :wink: !Mèg jo ,hogy ilyen baglyok vagyunk a fèrjemmel! :wink:
De mostmàr tènyleg jo ejt! :wink:
Vendég

Melcsike a férjem a korásrlabdára esküszik, mármint Baraknak, de a focit sem vetjük meg :D . Nagy sport rajongók errefele nők férfiak egyaránt..

Kép
leda2002

Ja.. Melcsike igen, abban futnak egymásnak :D

Kép
leda2002

Leda, ha nagy lesz, akkor lehet simán focista, bírkózó, bokszoló, vagy pankrátor!!!
Vagy testőr, mint az apja!!!!!!!! :lol: :lol:
tünci28

Leda

Ezt tudom mert a filmekben is mindig azt látni. :lol: A családi filmekben valamelyik családtag mindig sportol valamit és ott szurkol az egész család.

Kép

Kép
melcsike70

Pankrátor? :lol: Tényleg azt szerintetek igazi vagy csak imitálják, hogy szinte szét törik egymást?

Kép

Kép
melcsike70

imitálják,úgy tudom..azért durva lehet nekifutásból arcon rúgni valakit! :lol:
tünci28

Az gusztustalan sport :).. Lehet Obama tetsőre :).. apja úgyis politikust akar belőle :lol: .. a kosárlabdát szeretem de az amerikai focit nem is értem..pedig az ünnepek alatt ez folyt a csapból is..
Nem tudom majd mi akar lenni, mert az biztos, hogy akarata van.. majd ő fogja eldönteni, mint ahogy már mindent 16 hónaposan ő akar egyedül!

Kép
leda2002

De van aki túlságosan beleéli magát. Mert már láttam olyant hogy egy most már szumós majdnem megfojtott egy srácot és a többi pankrátor rohant ki, az öltözökből hogy leszedjék róla a 200 kg körüli embert.

Kép

Kép
melcsike70

Milyen gusztustalan! Az nem is sport, azt frusztrált emberek alkalmazzák levezetés képpen és frusztrált emberek nézik végig.. szerintem. na ma zenét, sportok kibezséltünk :lol:

Kép
leda2002

Leda

Volt már hogy én is végig néztem. :oops: :oops: Régebben.

Kép

Kép
melcsike70

figyelitek, hogy ez milyen nemzetközi,minden iránt érdeklődő szuper társaság????

Most nem azért ,hogy dícsérjem magunkat, de nem vagyunk mi egy kicsit csodásak? :lol:
tünci28

Melcsike kivétel a jelenlévők :D

Ez olyan mint amikor lehúrogja mindenki a Mónika showt, aztán titokban nézik :).. Azt a műsort!!!! Agyrém szó szerint, de volt, hogy fáradtan haza estem egy évben egyszer 4 óra körül és végig néztem, kommentáltam, röhögtem az egészet és szóltam a férjemnek csukja be az ablakot, nem akarom, hogy bárki is meglássa mit nézek, mert szégyellem :oops:

Kép
leda2002

Igen Tünci, látod pár hónappal ezelőtt semmi ilyesmiről nem eshetett szó, ma már mindenről van véleményünk :)..

Kép
leda2002

Hát én mindig azt röhögöm, hogy a GY.......... zebra urat is mindig szidják, de megnézik mert tudják mi volt benne. :lol: :lol: Akkor már nyert ügye van a műsornak.

Kép

Kép
melcsike70

Hát igen Leda, bizony idő kellett, hogy rájöjjek, gyászolhatok élve is..
Érted..
tünci28

Az ki Melcsike??

Kép
leda2002

Értem Tünci!

Kép
leda2002

Hö-hö..Győzike=magyar szar....
tünci28

hoppácska....

magyar STAR :lol: :lol:
tünci28

nem birok aludi.... :roll:
a nyuszim :D (fèrjem) mèg mindig dolgozik ès megszoktam ,hogy egyszerre fekszünk... :(
Vendég

Hasli, ma én is vagány vagyok, mert holnap nem kell dolgozni, valamelyik éjjel fennt voltam fél kettőig, na a melóhelyen délben már beájultam volna.
tünci28

Hát az akit Tünci irt. A 7 éves pl. megnézi az ilyesmit. De hát Ő még csak 7.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?