Sziasztok!
Most látom, hogy milyen régóta nem írtam! Remélem jól van mindenki! Mi jól. Sok újdonság nem történt
velünk, volt farsang az oviban, Krisz jedi lovag volt (bár a filmet még nem nézheti meg), csak sokat
mesélünk róla, mert mi rajongói vagyunk. Adrinak volt egy kölcsön cicajelmeze, de nem akarta végül
felvenni. Jázmin végigmmosolyogta a bulit (folyton fülig ér a szája, boldog-boldogtalanra nevet)
Adrival voltunk az első tücsök-zenén. Egyenlőre nemigen akarta csinálni, de megyünk még, hátha jobb lesz.
Majd meglátjuk.
Jövő héten kipróbáljuk az aprók táncát is.
Holnap megyek venni jegyet, mert lesz Pomázon Halász Judit koncert, felhívtam öket és már eladták a felét
a jegyeknek.
A házhirdetésünkre szállingóznak az egyenlöre csak nézelödök. Remélem hamar eladjuk. Feltettem
ide a Keres-kínálba is hátha...
Lányok! A múltkor nem írtam (mert én sem tudtam, csak most hallottam), hogy amíg tornáznak a mamák,
addig a gyerekekre vigyázásért fizetni kell 500Ft/gyerek összeget.
Alvás: ahogy várható volt (és vártam is), Jázmin el kezdett kelni újra. Hajnalban 1x szopizik, majd újra 6.30 körül.
Szirom! Remélem a szopival minden rendbejött!? Ahogy leírtad, minden jó, talán annyit tennék hozzá, hogy
a folyadék ne legyen több 3 liternél naponta és lehet, hogy csak egy növekedési kiugrás volt/van Miksánál (bocs a múltkori Beniért,
de Ziten járt elötte az agyam). Nem baj, ha mindkét mellböl szopizik, nekem is változó, van olyan, hogy
1-2 órán belül kiszívja többször is mindkét cicit, szinte hónapról-hónapra változik a dolog, nálam
mindegyik gyereknél úgy volt, hogy csak az elején volt elég egy ciciböl szoptatni, utánna már
mindkettöböl kellett, mondom volt úgy, hogy túlképp 4 ciciböl szoptattam. Felesleges felkelned
éjjel fejni, úgyis beáll a tejtermelés, ha annyiszor adsz neki, ahányszor kéri és ha mégis "kevésnek"
érzed tedd vissza újra az elsö cicire, hogy a hátsó tejet jól kiszívja! Ha bármi van, hívhatsz is
nyugodtan, ha még meg van a számom, amit még összel adtam meg?!
Zit! Látod soha nem jutok el sétálni, pedig mennék, csak mindig van valami! Többnyire az, hogy ilyenkor van idöm
mindenféle elmaradt dolgokra, amikor a fiúk oviban vannak, Jázmint pedig kiteszem a kertbe levegözni.
Osztom a lányok véleményét, valószínüleg nevelés kérdése, biztosan sokat van kézben és megszokta, hogy csak vele foglalkoztok. Ez akkor már nem szokott probléma lenni, ha több gyerek van.
Réka! A tücsök-zene a kastélyban van, címet ne kérdezd kacskaringósan kell felmenni a templomtól és a piactér fele lehet visszafelé lemenni.
Biztos tudod hol!? Csütörtökön van 10-11-ig és 500 ft/alkalom.
Kata01! Átment rendben a ház fotó?
Sziszike! A srácot Dusánek Zsoltnak hívják és a Mester utcában laknak. Ö a férjem másodunokatesója.
Császár: nekem mindhárom császár volt és a Jázminnal okt. 9-re voltam kiírva és 14-én született. Neked miért nem várnak vele?
Nagyon helyesek a rosszcsontjaid, még a szemük is úgy áll, amilyen a nevük!
Kata! Majd eljutsz egyszer! Én többnyire ott vagyok. Azért kúrjants nekem, ha jössz! Fekete hosszú hajam van és 154 cm vagyok, orrpiercing, általában kék tornaruha. Megismersz majd. Ahányszor jön egy új
lány, mindig megkérdem, hogy nem Kata vagy?
Philissa! Ezek szerint voltál kint? Máskor csöngess be, ha van idöd!
Sziasztok, Evey