Új privát üzeneted érkezett!

Tita, de jó, ezentúl gyakrabban kérünk pocakfotót!
Szerintem egy hétig add mindenképp, akkor is ha nem használ. Nekünk azért egy három-négy nap után már látszott a haszna. Egy dobozban 12 db van. Én csak este adtam neki, fürdés után.

Kép
Kép
patr

Köszi Anita!

Levi már 7 hónapos, de még a születési súlyának a duplája felé sem jár.... 1,5 kg hiányzik...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Nagyon jó a pocakfotó!

Mostani képek Jázminról (Roli még alszik9

Kép Kép

Kép
szly27

Viki kérésének én sem tudok ellenállni - meg nem is akarok :wink:

Kép
Kép

Egyik sem túl friss, de idei :D
Vendég

Szly, nagyon édes Jázmin! :)

Kép
Kép
patr

Titi!
Koszi!!!! Talaltam kicsit es nagyot is :D
Mocsok teszveszen 1200ert adjak ugyanezt.
Valaki aki legkozelebb megy oda es nem tartana pofatlannak,venne nekem egyet?
Vendég

Édes képek!!!

Dóri: kaphatok idézetet (feladatot?)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anita: melyik méretet?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

akkor a képek:

Kép

a kedvencem, a nevetős:

Kép

Kép

Tami!
Reméelm rendben hazaértetek.
Emma lealudta a napi 2. fél óráját, úgyhogy estig már semmi.

nagyon jó, h. itt voltatok, csak elfogott az érzés, hogy tán nem vagyok olyan jó mama, mert Emma annyit nyűglődik.
De majd elmúlik!

AKata!
Én is viszek salátát!

Szly!
Jázmin is szépséges nagy baba!
Vendég

Szly!
Még neked akartam írni Anya, hogy amióta a Viki-féle trükkel írod a hsz-aidat, szinte mindenre reagálsz, és kb. dupla annyi emberhez szólsz, ill. dupla olyan hosszú, amit írsz, mint előtte! Nagy piros pont :D (Lehet, majd én is egyszer kipróbálom, ha már nem lesz ilyen lassú a gépünk...)
Vendég

Véda, én is kérek szépen idézetet! Meg kell mondani, hogy milyen problémára szeretnék választ kapni?

Kép
Kép
patr

Véda!
Széepk vagyttok, csak nem értem, Te mit keresel a fogyis fórumban!
Vendég

Jazmin es Csabi nagyon cukiiiii!!!!!!!

Mi sose ulunk fel asszem :(
Szuletesi suly 3szorosat mi 7,5kg-nal mar elernenk,de remelem nem allunk meg ott.(bar csomo kis polot kaptunk amik eleg necces hogy jok leszek-e nyaron,szoval nem tomom oket :lol: )
Vendég

En is kerek idezetet!!!!

Tita!
Meg atragom milyen szinut de a nagyot szeretnem(890eset)
Vendég

Titikém!
"Ne ütközz a világgal, mert a sötétség hatalmát legyőzni nem tudod! Inkább őrizd a hitedet, és a bölcsességedet."

Pat!

"Kezd múlni a baj. Lábadozik. S vissza-visszatér a hite, az életkedve, és előbb - utóbb az ereje is. Erős késztetést érzel a cselekvéshez, de várj! A lelkesültség még nem ERŐ. Gyűjts erőt!"

Tudjátok, megfejteni... :wink:
Vendég

Anita: ok! Valamikor megyünk arra gastróshoz és akkor beugrom. Ja és az el nem küldött vonlkódokat is feadom vele együtt!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hát én is nagyon kíváncsi vagyok már, hogy a hétfői mérésen mennyit mutat a mérleg, és mit mond a dokinő.

Nagyon édes Csaba is, Jázmin is, Anna is és Emma is.

d.dodó

Fel kéne keltenem Apát,hogy menjen el a gyerekekért... :roll:
Domi is mindjárt kel szerintem,mert egyszer már nyekegett..
Kész a kenyerem mai napra :D

Szóval lépek-jók legyetek-ha időtök engedi,olvassatok vissza a születésekig-megéri :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Dóri!!

Pati: nem cserélünk??? Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

véda!
Amugy mi alapján írod valakinek az idézetet? Kinyitod a könyvet és ahol nyílik? Vagy tudatosan?

d.dodó

Jázmin nagyon édesen hegyel!

Csabici anyás képe a legjobb.

Anna és Emma mint két huncutság!

Titi!
Kerva jó a kép!
20150601134430

Titi jaj de jó a pocakfotó! Kicsit irigy vagyok! :D

Ha már ilyen képzuhatagok vannak, én is rakok fel! :)

Kép

Kép
linda24

Nagyon szépséges Vivi!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Véda! Köszi! Ha lemaradok egy fél nappal, vagy mondjuk egy féllel és egy estével, akkor annyit írtok, hogy muszáj vagyok a Viki féle trükkel élni és így leírom mindenkinek amit akarok. Régebben is akartam, csak a jegyzeteléshez meg lusta vagyok. De így szupi!

Nagyon aranyosak a babák és köszönöm a dicséretet Jázmin nevében!

Kép
szly27

Most lelépek Olivérért! Puszi nektek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Látom ma is jó sokat írtatok! :D
Nagyon szép babákat láttam!
Fotót én csak holnap tudok feltenni, mert ma nincs gépünk.
Az Ági laptopjáról írok, de ezen nincs fotó.

Ibm: a fehérvérsejt szám magasabb, meg a thrombocyta szám, de szerintem ez nem olyan vészes kategória.
A vörösvérsejt meg kicsit alacsony, de szerintem ez se vészes....
(legalább is felnőtteknél, de szerintem gyerekeknél se).

Kép
zsuzska72

Bence is belepett a netezo babyk taboraba es rendelt maganak jatekot potom 10 es fel rugoert. Most irhatok az ugyfelesnek de hulyenek nezne ha azt mondanam hogy a 6hos gyerekem rendelte :lol:
Vendég

balra Bence: iszom,elfogyott :( ,kerek meeeeg :twisted:
jobb Csaba: a bortonoset Dorikanak,mert ot is bezarta anyukaja elolunk :D

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.15 16:43-kor.
Vendég

Orsi: igen hazaertunk rendben! Elgyalogoltunk a viliig mert az sendesebb hatha alszik. De nem felebredt iszotn itthon betettem a kisagyba es azota alszik:)
Nagyon koszonjuk hogy ott lehettunk ! Annyira jo volt! Bocs hogy kicsit negativ voltam tobb dologban is, de tudod mostansag rajtma ul valami sotet mumus, na meg a dec 31i tali ota nem voltam emberek kozt( leszamitva a csaladom)es hat most elotort belolem minden ki nem mondott dolog :oops:
Azon meg ne bakodj hogy Emma ilyen. Anna sem mindig ilyen jo mint ma volt, itthon o is nyuzoge sokszor, ugy latszik idegen helyen megembereli magat:)
Emma ezt igenyli es tutira meg fogjatok talalni a kozos hangot hogy mindkettotoknek jo legyen es okos ugyes jo kislany lesz.
Legalabb tarsasagi beszeds csajszi lesz!
Ne negativkodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REngeteget irtatok!
En vegig is olvastam rendben.
Oh ha tudtam volna lehet tobb mint 5ot :twisted: Igy ketszer rendeltem kulon:( Valam ima is megjott mert hivott a dlstol a no 5 utan jon ujra.
Szoval talira viszem Orisnak a 3mat 3mat, VKatanak az 1-1.
En most tobbet mar nem rendelek mert nem tudom hova rakni.
Ja es a szilvas nem annyi csak az almas es kortes.

MInden baba nagyon edes!

Tita: en igenis hianyoltalak. Sot irtam is hogy hol vagy.
A kepek tunderiek. Hiaba Annanak jo izlese van!
MEg Aleko is polintott a romancukra:)
Olyan izgi hogy ismet varakozol.En nagyon varom! Annyira nagyon szeretnek ujra pici babat tartani a kezembe!!!!!!!!!!!

Ajjaj Dodo: az uzeneted tan arra utal megse legyen hamar kisteso???

Veda: egyszer nekem is kuldesz????
Annyira szep vagy azon a kendos kepen! Siman mehetne a kismama cimlapjara!

Szegeny Eliot! Szerintem az ijedseg nagyobb ilyenkor mint a baj! Remelem nem lilul be neki, es nem lesz baja a kis orrocskajanak.

Nekem meg foznom kene, na del lehet inkabb mondom a zuramnak holnap menjen valami menzara....
Ma hozza haza a hintat. Kap Anna a feledik szulinapjara egy kis beulos muanyag hintat:)
Remelem fel tudjuk szerelni.

AKata: Lehet ki kene utni nehany falat csutortokig:)

Agi: Annyira jo hogy Ti is jottok! Epp ma beszeltuk Orsival hogy kar hogy teged meg nem ismerunk eloben!

Olyan jo lesz: tobben leszunk mint barmikor edig: Kata, Kata, Patti, Orsi, Mancsi, Agi, Ami, Tita, Julcsi, Evelyn, Bondi, mi
Wera? Ti nem tudtok jonni? Kicsit igen hosszu ut az egyes vilivel de olyan jo lenne!

Ja ma Orsi mutatta a Kismamaban hogy 6 honapos gyerknel "normalis " hogy megvaltozik az ejjszakai bekes alvas, pont a miatt amire en is gondoltam a mozgas es a napi infok miatt.
A franya cikk csak azt nem irja ez meddig tart
:? Pedig en mar nagyon aludnek :!:
Vendég

Mav!
Komolyan rendelt valami játékot véletlen?

Mary!
Lehet, én is gondoltam rá. Már csak az a kérdés mi az a hamar vagy mi nem.....tegnap gondoltam rá, hogy már csak 2 havi gyogyim van, és ki se váltom a következő adagot, de ezek után szerintem kiváltok még 3 havit! :lol:

d.dodó

Dodo!

Igen 8)

Es gyogyit nem kivaltani,mert szeretnenk meg sok-sok topikbabat :D
Vendég

Tami!
örülök, hogy nem tévedtetek el!
Nem voltál negatív egyáltalán!

Emma elaludt mikor elmentetek, azaz pontban 3-kor és pontosan fél négykor kipattant a szeme.

A nagy talit én is nagyon várom, bár az igazság az, hogy én meghívattam magam :oops: :roll:

Remélem ott Emma jobban viseli majd magát!

Tita!
Most láttam csak a pocakfotót!
Remek!
Kérünk legalább 2 hetente!

Na puszi csajok, este még benézek
Vendég

Mav!
Hát szerintem Lizy ha egy éves lesz, majd akkor próbálkozunk tesóval. Igaz addig a szervezetem is ki kell tisztuljon a gyogyitól.

d.dodó

Dodo!
Ha ikreket szeretnel rogton masnap alljatok neki es tuti bejon :wink:
Vendég

mav!
Nektek ugy lettek ikrek, hogy gyogyi abbahagyás utáni másnap csináltátok?

d.dodó

Vmi ilyesmi! nem bizti h pont masnap,de kb.
Azt mondjak ha abbahagyod tobb petesejt is beerik 1szerre es ilyenkor konnyebb teherbe esni. A doki szerint meg ezek a gyogyik nem olyan erosek hogy artsanak a babanak.(en utana is szedtem meg 1 honapig mert nem tudtam h terhes lettem :oops: )
Vendég

Ok,apanak van ikertesoja,de szimpla gyereknel is mukodik tuti :lol:
Vendég

mav!
Ráadásul ez a szoptatás mellett is szedhető, olyan, hogy nincs benne sárgatest hormon.....szóval már több olyan estet hallottam, hogy emellett is terhesek lettek, mondjuk akinek nem ugy szívódik fel a gyogyi. De akkor amint látom te is gyogyi mellett lettél terhes.
Na azért tuti az is sokat számít hogy nálatok van iker a családban!

HOL LEHET WERA?

d.dodó

Sziasztok!!

Ekkora pletykás bandát... :lol: :lol: :lol: Még kismami korunkban ment ennyi egy nap alatt!

Gyönyörű babákat láttam! Viki, jó ötlet volt, lehetne mondjuk 2 hetente egy ilyen nap, mikor mindenki tesz fel képet!

Tita! Pocis kép nagyon király! Pofátlan módon szeretnék még kérni..tudod..olyan tükröset...amikor beállsz a tükör elé... :oops: :oops: Irigykedem, de most egyelőre nem kell több baba nekem. Később csak. De a kismami-kor hiányzik!

Én annyi mindent akartam írni!

Tényleg! Hol van Wera?? Hene?????

Csináltam ma Update1-es muffint. Tök fini lett!! Jaj, ezt mondjuk a másikba kellene írnom.

Kép Megszerelem apa melegítőjét...

Kép Vagy inkább...

Kép Inkább megeszem!!!

Kép Ezt csak úgy

sz.andi

Véda! Elküldöd nekem akkor azt a 335 oldalt?? Szívesen elolvasnám, bár gépen elég rossz, de megoldom!

Anita! Örülök, hogy jobban vannak a gyerkőcök!

Patr! Kérdezted a csütörtököt, nem fog menni, a január 62 napos anyagilag...De februárban talán...

Úgy szeretem a tesós képeket! Olyan jó nézni, hogy így szeretik egymást! Már csak ezért is szeretnék később tesót Picurnak!

Ja, igen! Apa tegnap rendben hazaért, nem volt semmi. A főút nem csúszott, csak a kis utca, ahonnan elindultak!

Picuri sír. Én nem tudom mi van vele. Sírva ébredt, alig tudtam megvigasztalni, de visszaaludt. Most megint ez van. Apája nyugtatja...

De mennem kell, bocsika!

sz.andi

Jaj, nagyon édes Viki!

d.dodó

Sziasztok!

nálunk mindenki beteg, Szoninak még hőemelkedése van, köhög! Szegénykém, pocsékak az éjszakák! Apa is beteg, én is lázas vagyok!
és sajna úgy látom Bence se marad ki már elég nyügös!

mindenkinek köszi h gondoltok ránk!

Babák tündériek!
bencuri

Dodó!
Köszi!
Akkor most ti gyúrtok a tesóra? Olyan jóó!!
De ugye nem hagy itt senki minket, ha ismét pingvinek lesztek?? :oops:

sz.andi

Jaj Viki!! Sajnálom!! Gyógyuljatok meg hamar!

sz.andi

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:11-kor.
Vendég

no nekem minden megerkezett a bookiletol amit rendeltem, most ugy nez ki a kisagy alja mint egy fruttapura taktar :oops: mar csak az kene a lanyommegtanujon enni ...ha nm hat megeszem en!:)

Orsi megvan a konyv is! Ma mar nem lesz idonk olvasni, na de majd holnap!
Megint nezegettem a mai tei-okat de az a "legolcsobb" ami neked van.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:12-kor.
Vendég

Hú,mennyi jó kép van fenn!! :P

Domi megevett majdnem egy egész üveg paradicsomos krumplit vacsira. :D

Viszont már nem szopizik annyit mint régebben.. :? és nehezen is lehet rávenni hogy egyen,lefekvés előtt nincs gond,meg éjszaka sincs.
De ennek köszönhetően fáj a jobb cicim,amiben a csomó van,biztosan van benne valahol tejcsomó,de nem merem piszkálni a másik csomó miatt..mit csináljak? :?: :?

Remélem éjszaka kiszopizza ami nem odavaló.

Kép
Kép
Kép
kike

Halihó!

Hát, természetesen még mindig nincs időm semmire, de leginkább a gép elé leülni! :roll:

Először is kimérgelődöm magam, aztán visszaolvasok, már amennyrie tudok 2,5 nap után... :oops:

SZóval. Valami elszaródott a babakocsink tolókarjában, nem most, már vagy 2 hónapja, de most bírtam eljutni addig hogy megkeressem és felhívjam a szervízt. Válasz:
Oké, vigyuk be, kb 10-15 nap amíg megjavítják!!!!!!! :evil: :evil:
Kérdem én, mi a francot fogok addig csinálni babakocsi nélkül????? :evil: :evil: :evil: Ráadásul nem halogathatom tovább mert már csak 1 hónapig garanciális. :cry:

Lányok! Lehet h ciki ilyet kérdezni, de nincs valakinek véletlenül egy olyan babakocsija talonban amit ide tudna adni addig? Nagyon hálás lennék...
Vendég

Bencuri:jobbulást mindenkinek!!

Nálunk is kitört a nyavalya,de nem visszük őket dokihoz,nincs hőemelkedésük se...
Csak holnap nó ovi,mert Vercsi tüszög,folyik az orra,és nagyon köhög :roll: :?
És hisztis mint a fene :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?