Orsi: igen hazaertunk rendben! Elgyalogoltunk a viliig mert az sendesebb hatha alszik. De nem felebredt iszotn itthon betettem a kisagyba es azota alszik:)
Nagyon koszonjuk hogy ott lehettunk ! Annyira jo volt! Bocs hogy kicsit negativ voltam tobb dologban is, de tudod mostansag rajtma ul valami sotet mumus, na meg a dec 31i tali ota nem voltam emberek kozt( leszamitva a csaladom)es hat most elotort belolem minden ki nem mondott dolog
Azon meg ne bakodj hogy Emma ilyen. Anna sem mindig ilyen jo mint ma volt, itthon o is nyuzoge sokszor, ugy latszik idegen helyen megembereli magat:)
Emma ezt igenyli es tutira meg fogjatok talalni a kozos hangot hogy mindkettotoknek jo legyen es okos ugyes jo kislany lesz.
Legalabb tarsasagi beszeds csajszi lesz!
Ne negativkodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
REngeteget irtatok!
En vegig is olvastam rendben.
Oh ha tudtam volna lehet tobb mint 5ot
Igy ketszer rendeltem kulon:( Valam ima is megjott mert hivott a dlstol a no 5 utan jon ujra.
Szoval talira viszem Orisnak a 3mat 3mat, VKatanak az 1-1.
En most tobbet mar nem rendelek mert nem tudom hova rakni.
Ja es a szilvas nem annyi csak az almas es kortes.
MInden baba nagyon edes!
Tita: en igenis hianyoltalak. Sot irtam is hogy hol vagy.
A kepek tunderiek. Hiaba Annanak jo izlese van!
MEg Aleko is polintott a romancukra:)
Olyan izgi hogy ismet varakozol.En nagyon varom! Annyira nagyon szeretnek ujra pici babat tartani a kezembe!!!!!!!!!!!
Ajjaj Dodo: az uzeneted tan arra utal megse legyen hamar kisteso???
Veda: egyszer nekem is kuldesz????
Annyira szep vagy azon a kendos kepen! Siman mehetne a kismama cimlapjara!
Szegeny Eliot! Szerintem az ijedseg nagyobb ilyenkor mint a baj! Remelem nem lilul be neki, es nem lesz baja a kis orrocskajanak.
Nekem meg foznom kene, na del lehet inkabb mondom a zuramnak holnap menjen valami menzara....
Ma hozza haza a hintat. Kap Anna a feledik szulinapjara egy kis beulos muanyag hintat:)
Remelem fel tudjuk szerelni.
AKata: Lehet ki kene utni nehany falat csutortokig:)
Agi: Annyira jo hogy Ti is jottok! Epp ma beszeltuk Orsival hogy kar hogy teged meg nem ismerunk eloben!
Olyan jo lesz: tobben leszunk mint barmikor edig: Kata, Kata, Patti, Orsi, Mancsi, Agi, Ami, Tita, Julcsi, Evelyn, Bondi, mi
Wera? Ti nem tudtok jonni? Kicsit igen hosszu ut az egyes vilivel de olyan jo lenne!
Ja ma Orsi mutatta a Kismamaban hogy 6 honapos gyerknel "normalis " hogy megvaltozik az ejjszakai bekes alvas, pont a miatt amire en is gondoltam a mozgas es a napi infok miatt.
A franya cikk csak azt nem irja ez meddig tart
Pedig en mar nagyon aludnek