Új privát üzeneted érkezett!

tary mért lennél béna? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska hu az nagyon rosz lehet anyosekkal lakni,meg jo hogy nem egy legterben vagytok.

babszi,a mi hazunk toltal kesz volt(egy 50eves haz)csak hat semmi nem ugy volt ahogy mi szeretnenk,olyan oreges :oops:

nekunk apukam segitett nagyon sokat.o tanitott meg lamperiazni,csempezni.vegulis mi is mindent magunk csinaltunk kiveve a fal bepucolasat,meg a festest.

Kép
monyo83

a bepucolást még én sem vállalnám, de minden mást már lassan igen :lol:

milyen jól keresnék??!!!!
képzeljétek!
egy nő menne el házépíteni.... húúú, minden pasi kapkodna utánnam remélve, h a nagy melegben majd bikiniben dolgozok... vagy anélkül
Kép

babszika

babszi ez nagyon jóóóóóó... :D :shock: :D
monyo csak anyosom van....szegény apos már nem él...ő normálisabb volt az tuti..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszi: Köszi:)
tary

babszi a pucolas se nagy kunszt,mi a parommal egy kutyahazat mar bepucoltunk :lol: meg szepen el is simitgattam,es a konyhaban az egyik falon is csinaltam egy kicsiket,kikonyorogtem a munkastol hogy engedje meg :lol:
hajra,bizti lenne munkad
:)

nita :cry: mindig a jok mennek el elobb :?

Kép
monyo83

hát igen.ezt sajna tavly is tapasztaltam... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na a végén rábeszéltek
Kép

babszika

hajrá babszika... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát, csajok, akkor mi nagyon ügyesek vagyunk! Nálunk is a fürdőszobát és a konyhát a férjem csempézte és metlakizta, én meg fugáztam! Utána meg festettük a falakat! :lol: Egyébként, még jól is esik, hogy elmondhatjuk, mi csináltuk!
pedi
Kalocsa

hát, a nyári pocakos bikinis már nem biztos, h sok kenyeret hozna..... :wink:

babszika

Babszika!
Azt lehet tudni, hogy meddig nem lehet szavazni? Egész nap próbálok belépni! :evil:
pedi
Kalocsa

pedi!
pasz!
ígérem, h szólok, ha majd már lehet! :wink:
egyenlőre én a hozzászólókkal is jól elvagyok.... :( :D :lol:

babszika

pedi ugyesek a babanetesek mind :lol:

mi is nagyon buszkek vagyunk magunkra,mondjuk a munka nagy reszet en vettem ki de anyira tudtunk orulni ha valami sikerult.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monyo83 2009.01.15 17:18-kor.

Kép
monyo83

babszika hol lehet elolvasni a hozászolásokat? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

http://beol.hu/cikk/201643

persze ez időben visszafelé van....

babszika

babszika jol felhuztam az agyam azon a hülye szukán......undoritóóóóóó...és igenis ti fogtok győzni!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol:
kire gondolsz?

babszika

arra a szutyula vagy ki.....aki azt mondta ronda pár vagytok.....adok én majd neki..... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

te honnan veszed, h lány?
én még ezen nem is gondolkodtam :D

ne idegeskedj!
mindenkinek nem tetszhetünk! 8)

egyébként meg bekaphatná.... :roll:

babszika

tuti hogy csaj.....férfiak nem nagyon mondanak ilyeneket....a nők ilyen féltékenyek más nőkre...
be kaphatja tényleg. :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ja, végülis mondasz vmit :roll:
no, innen látszik, h milyen fiús lány vagyok :lol:

sztem intelligencia kérdése az egész.... ezért is írtam neki, h inkább maradok csúnya.... 8)
mert csúnyán is van férjem - aki imád!!!! :roll:

babszika

persze, én jól szórakozok ezen az egészen...
és tök jól elvagyok a hülyékkel... jó őket idegesíteni úgy, h az ő intelligenciájuk kimuatkozik....

ráadásul most nagyon kussol
remélem, nem kapott szívinfarktust :lol: :lol: :lol:

babszika

remélem nagyon komolyan hogy ti fogtok nyerni már csak azért is!!!!!! :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

figyi!
most lelépek, mert hazajött a Zuram
de ha nagyon játszani akar, akkor jövök majd még :wink:

puszi!!!!

babszika

oké :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tary: köszi, h utánanéztél a családtervező központnak! Elolvastam, szerintem tök jól hangzik. Most már csak annak kellene utánajárnom, mennyibe kerül mindez.
Fel fogom majd hívni őket, de lehet, h még várok egy kicsit, mert a férjem szerint korai még a vizsgálatoknak, hiszen ez lesz csak a harmadik próbálkozós hónapunk. Van benne valami...

Pampalini: mikor is mész orvoshoz? nagyon kíváncsi vagyok, mit mond.

Kép
lujzici

Babszika: ez nem semmi. Csak gratulálni tudok a türelmedhez. Én már rég elküldtem volna ezt a sok barmot valami melegebb éghajlatra...Idióták.
Lujzici: szívesen:)
Merre járnak a kismamáink? Vagy már nem vagyunk elég érdekesek nekik? Egy-két pocakos kép jót tenne...Olyan jó nézegetni. Na, nem baj, néhány hónap és majd nézzük egymás képeit, ugggye???
tary

Próbálok avatar képet tenni, de nem megy:))
tary

De! Mégis! Miért mindig csak utólag derül ki? Na, mindegy, van avatarom!! Bár elég picike...
tary

Tary!
hát, elszámolok 10ig és csak utánna reagálok :lol:

tényleg aprócska az avatarod :(

babszika

babszika akkor te nyugis tipusu ember vayg?! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ok. avatart megnagyobbítom, de nem most, csak ha hazajöttem a munkából. Sajna mindjárt mennem kell.

Nitácska, te nem vagy nyugis?
Én egy darabig jól tűrök mindent, de ha bedühödök, akkor mindenki a szőnyeg alá!! :twisted: :evil: :oops: (ott vannak biztonságban:)
Egyet nem bírok: ha hülyének próbálnak nézni. Na, akkor aztán ami a csövön kifér; helyére teszem a dolgokat

tary
tary

Na, ezt most jól ,egírtam. Senki nem kérdezett, ahhoz képest elég hosszú lett.. Mindenki alszik még?
tary

sziasztok.

babszi nagyon ugyesen csinalod hogy nem sulyedsz le az o szintjukre,okos enged......

tary tulsagosan lekicsinyitetted az avatart csak kicsit fel kell novelni es mar jo is lesz.

lanyok lenne egy kerdesem.
Mi a baratnommel 3 honap kulombseggel elkezdtunk jarni fiukkal.
nalunk mar ugye megtortent minden aminek tortenie kell ,de a baratnom nagy harcok aran csak most erte el hogy eljegyezek(7eve vannak egyutt mint mi)most szeptemberben lenne az eskuvo de a pasi fule botjat se mozditja.
Ti mit tanacsolnatok neki ilyen helyzetben?mar komolyan kifogytam az otletekbol,szegeny anyira kivan.

Kép
monyo83

a fiuk nehezen szánják rá magukat! Öcsém 14 éves kora óta udvaról barátnőjének kisebb nagyobb szakitással, idén lesznek mindketten 24. évesek de esze ágában sincs nősülni, pedig már 5-6 éve együtt élnek! Nállam hamar ment mert nem tini szerelem volt de a párom sem foglalkozott a készülődéssel mondta ő állja a rá eső anyagi részt és aztán intézzem mert őt nem érdekli meg nincs ideje hozzá, de már több mint 2 éve boldog házasok vagyunk. Szerint nekünk fontosabb a lagzi mint a férfiaknak. Pánikra semmi ok nehezen vetik bele magukat a házasságba, de mindenkebb hagyni kell, hogy a leánykérés 100% az ő akaratuk legyen, akor később sem les gond!

Kép
Kép
melisch

melich igen a noknek fontosabb az eskuvo ez igaz.
ugy vettem eszre a baratnom hozzank viszonyitja magat,nalunk eleg gyorsan porogtek az esemenyek.20evesen menyasszony 22evesen pedig feleseg lettem.
Most 25evesek vagyunk a parjaink pedig 29.
probalok neki tanacsokat adni de felek nehogy nagyobb bajt csinaljak,tudom hogy minden vagya ferjhez menni mert mostmar gyereket is akar,de olyan raeros a parja.

Kép
monyo83

Lujzici: szerintem ezt keresheted: http://www.ogyei.hu/hu/
sz orsi

Családtervezési Tanácsadás

Családtervezési szolgáltatásunkat olyan pároknak ajánljuk, akik a közeljövőben gyermeket szeretnének vállalni, de még a várandósság nem jött létre, illetve meddőség gyanúja nem merült fel (erre akkor kell gondolni, ha fogamzásgátlás nélküli rendszeres nemi élet ellenére 12 hónap alatt nem következett be a várandósság).

Védőnővel való első konzultáció során egyéni felkészülési, illetve kivizsgálási terv kerül kidolgozásra, melynek megvalósításában további szakemberek nyújtanak segítséget (dietetikus, férfigyógyász, genetikus, neurológus, nőgyógyász, pszichiáter, pszichológus, pszichoterapeuta). A felkészülési és kivizsgálási időszak lezárása után, a további konzultációk a fogantatás bekövetkeztéig, illetve a várandósság 12. hetéig tartanak, melyek során lehetőség van minden olyan kérdés megbeszélésére, amely hozzájárul ahhoz, hogy gyermekük minél egészségesebben születhessen meg.

A jelentkezés elõzetes telefonos egyeztetés alapján történik:

Telefonszám:(06-1) 363 22 29, (06 -1) 363 52 72, (06 - 1) 38-38-477
sz orsi

monyo83 ti tényleg gyorsan léptetek, a párom 28 évesen kérte meg a kezem én 23 voltam akkor. Párom akkor érezte ugy, hogy itt az ideje családott allapitani csak én vártam még kicsit. Igaz ő decemberben munkanélküli volt mielött karácsonykor megkérte a kezem, volt ideje törni a fejét, hogy hogyan tovabb mindig mondom neki nagyon pihet aggyal kérte meg a kezem, mert azóta azt sem tudja hol a feje a munkától.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Lányok!

Hát itt aztán van élet :lol:
Tök jó, hogy ti ilyen sűrűn tudtok írni egymásnak; reggel fél 7kor megyek el itthonról, aztán meg ki tudja,hogy érek haza :( :(
De imádom csinálni a munkám, úgyhogy ez nem panaszkodás, csak így ritkábban tudok leülni a gép elé.

Nem rég értem haza és azóta is csak olvasok..... :o

Babszika:Én sem tudtam megnyitni az oldalt így én sem tudtam MÉG szavazni Rátok, de igyekszem :lol:

Mi jövőhéten megyünk aláírni az adás-vételi szerződést közös életünk, családi fészkünk, eddig még lakatlan és kietlen területére, vagyis telket veszünk, úgyhogy nekünk még minden ezután jön :lol: :oops:

Egy kérdés: szeretnék én is képet kitenni, de fogalmam sincs hogy kell, valaki segítene????

Köszcsi!
Sziasztok :lol:
andy79

Sikerült :lol:
Bár nem a legjobban sikerült, nagyon le kellett kicsinyíteni :oops: :cry:
andy79

tary alapjában nyugodt ember vagyok..de tudok idegbeteg is lenni ha nagyon felba....ák az agyam....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska:)
Az avatarnál az van, hogy max 1KB lehet, 80×80 pixel..??Ha ennél nagyobb nem jelenik meg a kép. Vagy? Help!!
tary
tary

bocs, 10KB
tary

tary ezt mért nekem írtad? :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Vannak fejlemények:
tegnap a jobb oldali p.fészkemben egy 19mm-es, a bal oldaliban egy 13mm-es tüszőcske látszódott, h növexik.
Tovább kell szúrnom magam vasárnapig.
Vasárnap este 8kor irány az ügyelet, beadatom a repiszurit ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS 20-án kedden inszem!!!!!!!!!!!

Csak a keddre tudok gondolni.... meg is beszéltük apával, h kedden már igenis babások leszünk :wink:

babszika

Sziasztok csajok!

Húha!!!! Ti aztán tudtok termelni! :shock: :lol: :lol: :lol:

Babszika!
Ez fantasztikus!!! :wink: Elhiszem hogy csak a keddre tudsz gondolni. Drukkolok ezerrel! Sikerülni fog, meglásd!
Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Köszönöm Móni!!!!

Még nem is dícsértem a vonalzódat!
Állati jó!!!!

babszika

Én is köszi neked! :wink:

Nem azért mondom, de ügyes vagyok ám. :wink: :lol: 3 nap alatt lement 80 dkg. :D
De a mai napom húzós lesz, mivel ma van a gyümölcs napom. Estére szerintem tiszta zizi leszek. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?