Sziasztok!
Momo,
Zsebinek utólag is nagyon boldog 1. szülinapot!
De jó,hogy az uh-n minden rendben!
Gombóc,
Gratulálok a kicsihez,remélem a rákszűrés eredménye is okés lesz.
Maci_2,
Nagyon sajnálom ami történt,de remélem hazaengednek éjszakára és mihamarabb kikezelnek!
Roninak gratulálok az új tudományokhoz!
Réka,
Már többen írták,de szerintem se nagyfejű Dani. Artúrnak 49cm a fejkerülete,ami nem kicsi,de a testéhez képest arányos.
PIldi,
Artúrnak kicsit laposabb volt a feje bal oldalon,mert 10 hetes koráig csak azon az oldalon feküdt. Mióta forgatjuk ill főleg jobboldalon alszik,már szépen kigömbölyödött.
Klár,
Remélem azért nálatok is lesz kistesó!
Toffi,
Allergia
Remélem jobb már.
Beu,
Artúr is ébred éjjel,jó sokszor,eszik is és mostannában őt is hasfájás kínozza. Eddig köztünk aludt,de most már szinte egész éjjel a kiságyban.
Tüni,
Drukk,hogy a Klár által ajánlott doki segítsen a cukorral kapcsolatnban.
Évi,
Petra nagyon édes. Remélem találsz fogára való kaját,amit te is megfelelőnek ítélsz.
Anita,
Majdnem kutyázáshoz gratula! Artúr is sokszor ébred,de remélem egyszer csak sikerül neki is átaludni az éjszakát.
Angi,
Nagyon nehéz lehetett 6 hét után visszamenni a munkába
Remélem nyárra megoldódik az ivási próbléma.
Urszila,
Síelős képek nagyon jók! Örülök,hogy ki tudtatok mozdulni egy kicsit.
BudaiTali: mi is nagyon szívesen mennénk,ha jó idő lesz,esetleg a Millennáris park nem lenne jó helyszínnek? Ismerőseink szerint a Marczibányi művelődésinek a belső udvarán is van egy jó játszótér.
Evés téma: Artúr naponta kb 200ml főzit vagy 100 főzit,100gyümit eszik tízóraira ill uzsira. Tejpépet,tápszert az ekcéma miatt nem kaphat,de nem is kell adnom szerencsére,mert még elég a tejem,ami a fő tápláléka.Utóbbi hóban csak 100gr-ot hízott,de szép súlyban van (9és fél kiló)így nem aggódom.
Sajnos azért nem jelentkeztem már egy hete,mert hétfő délelőtt Artúr átmászott a barrikádon és leesettt a heverőről
Az esést nem láttam,csak hallottam a koppanást,szegény a parkettára esett és megütötte az orra alatt ill a felső ajka felrepedt és vérzett.
Gyorsan vittem a körzetihez,aki elküldött a Jánosba a gyereksebészetre,ott megröntgenezték,nem volt törés szerencsére. A dokinő nagyon rendes volt,megnyugtatott,nem oktatott ki,és azt mondta,hogy nem úgy néz ki,hogy nagy volt az ütés ill mivel nem a koponyát érte és Artúr reflexei,pupillája ill mozgása szabályos,mindkét oldalon (vagyis nincs vérömleny),nem valószínű,hogy agyrázkódást kapott,így nem tartották bent,de figyelni kellett a jelekre (aluszékonyság,sápadtság,hányás) és probléma esetén azonnal visszavinni. Hálistennek nem volt semmi ilyesmi,de azért szerdán visszamentünk kontrollra és ma már mehetünk a szokásos gyógytornára is.
Képzelhetitek,milyen volt a hangulatom
Persze,tudom,hogy sokat fog még esni élete során,de ettől az eséstől megóvhattam volna,mert ez csak az én felelőtlenségem miatt következett be
Szóval most már ha egy pillanatra lépek csak ki a szobából,egyből teszem a kiságyba (legalsó fokozaton van) és éjszakára is berakom a kiságyba. Eddig mellettem aludt,de most már ettől is úgy félek,hogy mi van,ha éjjel ébred és én nem veszem észre ő meg leesik megint. Szóval 9kor,éjfélkor,3kor kiveszem,eszik és teszem vissza. Így még annyit sem alszom,mint eddig,mert a ki be rakáshoz teljesen felébredek. Szóval elég nyúzott vagyok,de még mindig jobb így,hogy Artúr legalább biztos helyen alszik.
Bocsi,nem akartam itt rontani a kedveteket
Majd igyekszem azért gyakrabban jönni,mert olyan jó olvasni,hogy kivel mi történik.
Sziasztok,
Azur