Sziasztok lányok
)
Angi
Sok boldog szülinapot nektek
Lányok képzeljétek tegnap Dani hasról hátra fordult, kétszer is, annyira édi volt, de amire előszedtem azt a hüle masinát már nem volt kedve forgolódni
Ma is annyira aranyos volt, nagyon sokáig tartja a kisfejét, helyezi a kezét, és zabálni valóan ringatja a popsiját, hogy áttudjon fordulni. Ha kifáradt akkor jutalmul szopizza az öklét és gagyarászig hozzá. Ezentúl egy pillanatra sem hagyhatom egyedül ha kivettem a kiságyából.
Tegnap haverkodtunk egyet, barátnőm áthozta a 11 nappal fiatalabb kisfiát, hát most láttam csak igazán, hogy mekkorát nőt is a fiam, ahhoz a kis törékeny csöppséghez képest, aki akkor volt amikor hazahoztuk, elég vasgyuró lett
Szülőszoba
Nekem nagyon tetszett a mi részünk, az uzsokis már kevésbé, a doki szilveszteri program féltése azért nyilvánvaló volt, még ha nem is fogadott doki volt. Ács doki viszont nem hazuttolta meg magát, ugyanolyan jó fej volt, mint szokott lenni, tetszett a saját gyermekének a születéséhez füzött hozzászolása (hallgattam a sarokban).
A szülésznő is aranyos volt, amikor én szültem, akkor a szomszéd ágyon lévő kismama pont őt választotta, aranyos volt, sokat bejött hozzá a gyerekágyon, amikor láttam mindig azon gondolkodtam kire hasonlít, rájöttem: az apácashowból a kicsit ducibb, de a legjobb kedvű énekes nővérre, őt is mindig jókedélyűnek láttam, mikor bejött.
Diko
Magamrészéről csak azt tudom mondani, hogy az ott dolgozó emberek eltudják felejtetni velünk az alagsor lepukkantságát, a pathológia hiányosságait. A szülőszobák és a mütők viszont csúcsszuperek, a korházban a földszint szinvonalának kéne a mérvadónak lenni, de majd csak egyszer sikerül pénzt keríteniük rá és utolérik a kivánt szinvonalat épületileg is.
Pirus
Tudom milyen rossz a szobafogság, már én is nagyon unom, hogy ennyire pocsék az idő.
Jöjjön már a tavasz!!!!!!!!!
Kriszti
Drukkolunk neked, kitartás, bár ez hüle szó rá, nem sokára te leszel köztünk a legfiatalabb pocakos
)
Fülescsacsi
Mikor kezdjük a következő projectet?
Terika
Mit sütöttél végül?
Krizsi
Panna azzal a huncut mosolyával ennivalóan édes
Danit levette a lábáról
Nah hunyok még egyet a fiammal, ma nem tom mi van vele, eszik és végre alszik, ha meg fent van folyton dumál és vigyorog
Ági