Sziasztok!!!
Nagy nehezen én is idekeveredtem...kicsit nehéz visszaállni az ünnepek után...
Én annyira élveztem,hogy ilyen sokat együtt vagyunk...dehát egyszer minden jónak vége szakad!!
Na azért nem vagyok annyira elkenődve!!
Az ünnepek nagyon szépen elteltek!!
A lányok kaptak egy csomó mindent...felével se játszanak!!!
Meli pl.most egy ezer éves mackóra kapott rá!!
Még jó hogy itt figyel a 6000ft-os póni!!
Párom is kitett magáért...kaptam egy hajsimitót,egy pendrivot(nem tudom hogy irják ),egy 6 alkalomra szóló szinházjegyet,és a kedvencem...egy munkatáskát!!! Amibe a szerszámokat,lakkokat...bele tudom pakolni!!
A szilveszter az valami csúcs szuper volt!!!
Baráti társasággal voltunk egy élő zenés helyen,hajnal 5-ig mulattunk!!!
Kicsit be is csiccsentettem,de marha jól éreztük magunkat!!!
Most a nátha megy át a családon...kezdte Meli,majd Molli,most meg én...
Meli alvása hál istennek alakul!!!
Felriadás már nincs egyáltalán...kopp-kopp-kopp,napközben simán elalszik egyedül,este pedig úgy alszik el,hogy én a konyhába lomolok(ott van a szobája mellett) és igy szépen elalszik egyedül!!
Viszont éjszaka mindig jön értem és ez napok óta pontban 3 órakor!!!
Ilyenkor még elmegyek wc-re,iszok...és van olyan hogy mire beérek már vissza is aludt!!
Úgyhogy mindenki marad a helyén ilyenkor!!
Képzeljétek el,hogy voltunk a náthával orvosnál és mondtam a dokinak,hogy Meli állandóan azt mondja hogy viszket a sunija!!
Volt már ilyen máskor is,akkor canestent javasolt,de mivel most újra előjött azt mondta,hogy nem biztos,de lehet,hogy a székletében van esetleg cérnagiliszta és hogy vakarásnál,lehet átkerült!!
Adott vermox tablettát,hogy két szemet abból vegyen be!!
Tegnap előtt vette be a két szemet,hát azóta úgy megy a hasa,hogy a széklete csak egy vizes lötty!!
Irta a gyógyszer hogy hasmenést okozhat,de ennyire????
Ha még ma meg holnap is ilyen lesz akkor visszaviszem,mert félek hogy ki ne száradjon!!!
Ja és gilisztáknak semmi nyoma!!!
Molli jól van...5 fiú veszett el benne!!!
Van 12 foga,mondja hogy anya,apa,baba,tátá,papa,mama,koku(ő egy kókusz nevezetű kutya a házban
)
Egy hete kapta a 15 hós oltást és a prevenár első részét!!
Tegnap estére 39 fokos láza volt,de hála ma már semmi!!
Dobok pár képet,aztán mennem kéne tanulni,de olyan zombi vagyok ettől a náthától!!