Új privát üzeneted érkezett!

Zsombor nagyon cuki :lol: a pakolás már neki is nagyon megy

Evelin én sem hiszem,hogy eltört volna az orra

Kép
csugi

Zsömi :) Nagyon édes!

Nem lehet hogy Tamás direkt kötözködik??? Nevekkel is ha lehet? :evil:

Kép
andkata

CSUPA NAGYBETŰ,MERT GYEREKKEL VAGYOK...

MÉG 5 PERC VAN HÁTRA.............

TITI!
NEKEM TETSZENEK A NEVEK, AMIKET VÁLASZTOTTATOK.
Vendég

Zsömi is olyan édes!!!

Ároncinak és Lilinek boldog hófordulót!

Ami: mindjárt gyertyát kell fúlyni!!!

Kivi leszek mikor születik a babucink. Vicces lenne, ha ő is 12-én.....
A 38. héten az biztos.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Patti!
Igen, úgy csináltam, kis almalevével higítottam.

Katus!
Nekünk is egy rekesz Lackóé.

Mancsi!

Még csak pihék vannak Csórikámnak. Hol vagyunk mi még Emmához :lol:

Eliotnak gyógysimi!
20150601134430

Pati a gázszámlát ne is emlegesd.kifizetünk egy csomót és még nincs is az a hajde meleg

Kép
csugi

a fűtés miatt örülök hogy nem házban lakunk! Nálunk meg annyira meleg van... főleg ha süt a nap , meg főzök is és mennek a gépek... a múltkor 26fok lett nem tudtam miért izzad a gyerek..

Kép
mancsi76

Marcsi: Te miért nem ülsz fel Emmussal egy buszra és jösz csüt. a talira? Igérem megvárlak az Árpád hídnál!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hipp-hipp-hurrá!

ezt is megnyertem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=525245076
Vendég

már 2 hónapja újítják fel a másodikon a lakást, de még mindig fúrnak... Most épp olyan hangja van mintha utat bontanának.. :twisted:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Drága Titi!

nekünk az minimum 2,5 órás buszozás.....

majd egyszer kocsival, úgy gyorsabb
Vendég

véda!
Köszi az "üzenetet"! Fel is írtam magamnak! Már a "megfejtés" is megvan asszem!

Nagyon édes Zsömi!

Az én leányom miért nem tud elaludni egyedül? Most is vergődik már a fáradtságtól! Megyek is! Bár ebédem még nincsen (apának van tegnapról maradék)! :roll: Jó fogyókúra ez igy....de a tejcsinek nem tesz jót!

d.dodó

nekem 2 teszveszes cuccom nem jöttmeg, egyiket állítólag átvették, de a barátaink akik ott laknak a régi lakásban nem tudnak róla, úgyhogy azt buktam... A másikat meg simán adta fel a csj, pedig ajánlottért fizettem... Úgyhogy az is ugrott.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, ölbe vettem, cumi a szájba, és már alszik is. És már le is tudtam tenni! Na de hogy tudnám leszoktatni arról, hogy ne csak ölbe aludjon el?

d.dodó

Marcsi: na jóóóó! Csak már benneteket is annyira szeretnélek személyesen is megismerni és Emmácskát megszeretgetni...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ja Lillának drukk, hogy szerecsésén hazaérjen!!! Vonattal nem tud jönni?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Zsömi nagyon cukor!
20150601134430

ja nem is mondtam eddig 5 kg-ot híztam. Bizom benne, hogy még ennyi és nem hízom többet.... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ahogy nézem a vonalzómat, már lassan egész gyerekformája lesz pocaklakónak!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:32-kor.
Vendég

Hiába, megy az idő titám. 5 kg nem olyan rossz! Nagyon nagy az éhségérzeted?

Kép
andkata

Kata: nagyon szépen köszi!!!
Minden héten megkapom az aheti eseményeket, de ez jobb min amit kaptam!!!
Képzeld nem kellett elmennem szemészetre és fül-orr-gégészetre. A doki írt fel szemcseppet és kell szopogatnom tatum verdét. Ha jövő hétig nem javulok akkor a nőgyogyit kell felkeresnem, mertantibigyó fog kelleni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:33-kor.
Vendég

Én is megmértem magam....

3kg-mal vagyok több, mint amikor teherbe estem. Ez nem hangzik rosszul, csakhogy akkor 10 kg plusz volt rajtam...

Az a baj, hogy teljesen átrendeződött az alakom.
A hasam rettenetes... :shock:
Vendég

Nem annyira csak időnként tőr rám, hogy ennem kéne. Persze mindig édeset... Néha savanyút is, de akkor folytanom kell édessel. Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titanilla78 2009.01.15 11:54-kor.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi azért irigyellek a pocaklakódért :lol: :lol:

Viki neked akartam írni,hogy Lackódnak király a bodyja :lol: :lol:

Kép
csugi

Kép
Íme a hadisérült dilimanóm!
A szája gondolom látszik, a jobb szeme alatt meg van egy pici lila folt, ott is meg van dagadva kicsit.

Eliotnak cupp a nózikájára! Szerintem sem lehet eltörve, még mindig sírna, de szerencsére nem teszi!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta: mit csinált drága kis druszánk?

Marcsi: Még van pár hónapod hogy lemenjen és ez szerntem amúgy sem rossz! Gondolom a férjedet nem zavarja!
A múltkor meg akartam írni, hogy milyen szép nővére van a lányaidnak!!! A közös képre gondoltam (talán) a nagyobbik lányoddal! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

sziasztok!

Hú milyen babakép eső volt itt ma! És még csak délelőtt van! Gyönyörűek!!!!
Viki nagyon tetszik Lacusod polója! Olyan kis huncutka! :D

Tita annyira édesek a fiúk, remélem nekem is lesz majd még egy gyerköcöm, mert olyan édesek így ketten! Nemhiába egy tesóra azért szükség van! :D Kilók miatt meg ne aggódj! :)

Evelin sajnálom ami történt! Reméljük hogy semmi baj! Nagy puszi neki!

A kocsival most az van, hogy mondta a szerelő hogy ő megcsinál rajta mindent, mivel ő okozta a kárt, de pontossan nemtudom mennyi lehet az okozott kár, mert apa most ment oda, én meg nem láttam még a kocsit úgyhogy majd kiderül. De végül is nem számít ha megcsinálják, csak azért mégis sajnálom a suzit, mert mi úgy vigyázunk rá! És pont a kárpit meg a biztonsági öv. Na mindegy remélem úgy megcsinálják hogy nem fog látszódni semmi.

Kép
linda24

Levinek is milyen nagyfiús a pofija!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kriszti Levinek gyógysimi Kép

Marcsi a hasam nekem is rettenetes :wink: :wink:

Kép
csugi

Titi! Nem tudom. :oops: az a baj, hogy 4kézlábra áll és amikor neki akar indulni, akkor hasra veti magát, és ekkor jönnek a bonyodalmak...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Fut a lakás én meg itt ülök! Már úgy hiányzott hogy itthon legyek és csak veletek csevegjek!

ESIK A HÓÓÓÓ!!!
Már lehetne egy kiadós, hogy végre lehessen szánkózni, mert szegény Olivér már nagyon szeretne. Minden hószálíngózásnál mondja, hogy úgye szánkózunk...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jutka!
Nálam a feliratos bodyk nagy kedvencek. Már törzsvásárló vagyok.

Levi édes a kis mokeszával!
20150601134430

Most hívott a barátnőm, hogy minden rendben!
Megnyították az eret és teljesen jól van Imre!
Kb minden 2 órán belül megvolt, ugyhogy azért a jó öreg egészségügyi gépezet, itt-ott mégis müködik.
Köszönöm lányok a drukkokat! Megkönnyebbültem..

Kép
andkata

Titi!
Sz@rd le a lakást! Mi sokkal pihentetőbbek vagyunk!

Dénes név hogy tetszik fiúba? Emilia?
20150601134430

Viki! Akartam is kérdezni, hogy boltban veszed, vagy netről rendeled a bodykat? Tudom, egyszer írtad, de néha szanál az agyam ilyesmit.... :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dénes van a családban, sajna egy részeges is...
Az Emilia nekem is tetszik, de Tamás szerintem leszavazná, mer a kolegájának a kislányát is úgy hívják. Amúgy pont ma hajnalban jutott nekem is eszembe.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Itt helyben veszem, de ők meg a Mária bababoltból szerzik be BP-ről.
20150601134430

Hú, csajok megjött a futár a bookline-os csomaggal! Zsolti egyből letolt egy körtés frutapurát, az egy dolog, de Zsuzsi is! Szóval én rendelnék még! Főleg amíg ennyire olcsó!
Szeretne még valaki rendelni?

Kép
Kép
patr

Marcell? Boldizsár? Domonkos?
20150601134430

Titi!
Édeset kívánsz? Akkor lányod lesz! Legalábbis nálam igy volt....mondjuk én mellette max az ecetes erőspaprikát kívántam!

Hát kilók! Tegnap néztem, hogy megint híztam fél kilot! Szóval ma is ebédelek, de csak egy kicsi párolt zöldséget és natur sült pipicicit!

d.dodó

Gyorsan rendelj, mert most is jó akciók vannak.
20150601134430

Az biztos hogy veletek nagyon szeretek lenni.

most ébredt fel Levi , aludt jó 2 órát! Jól megpuszilgattam és most játszik a földön!

Tényleg Kriszti, hogy viselkedik Levi mostanában?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Igen, már be is raktam a kosárba a max. ötöt almából, körtéből!
Ennyiért szinte csinálni sem lehet!

És megnéztem, áprilisban jár le, addig ennyi tuti elfogy. Főleg, ha Zsuzsi is eszi! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Tita, éjszakáitok változatlanok?

Kép
Kép
patr

Ahoj,
lányok! :D :D

Titikém,
ha édeseket kívánsz enni, szerintem lányod lesz!!! :D :D :D
Szonjával faltam az édességet, Nándival rá sem bírtam nézni.
Hajrá, kismama! Az 5 kiló nem sok!!!

Ígértem képet a gyerkőcökről, na most megpróbálom teljesíteni (már ha valakit érdekel :oops: )

Szonjácska a repülést próbálja :D
Kép Kép

KépKép
szkagi

Szia Ági!!!!
Olvastad mit írtam neked a fogyisba???? :twisted: :twisted:

Szonja nagyon cuki, mi lesz a farsangon? van egy nagyon tuti boszorkányjelmezem, szívesen kölcsönadom!!!

Nándi sokat nőtt, mióta nem láttam!

Kép
Kép
patr

Nem tudom látjátok-e, hogy mennyit itt vagyok mostanság?
Zsolti meggyógyult, és megjavult! Tudtam én, hogy nem ok nélkül nyöszörög megállás nélkül!

Kép
Kép
patr

Ümm,
lassan én is kezdem a hozzátáplálást! Nándinak kibújt végre két foga. Nagyon ráérős kiskölköm van. Fordulni is csak mutatóba fordult meg összesen max. 5-ször. Csak hogy lássuk, tudna ő fordulni, de nem akar :roll:

Patr, itt vagyok!!!! Ne legyél bánatos...
Megyek Akatához csütörtökön!

(huh, a kicsi autóban persze alig kotyog a benzin... na és a gázszámlánk, csajok, majdnem 60ezer forint lett, pedgi 20.5 Cfok van nappal, éjszaka mg 20C-ra van állítva. :shock: :shock: :shock:
Mi lesz a januári számla vége??? És miből fogjuk kifizetni?)
DE! Mindez nem tart vissza attól, hogy jövő csütörtökön menjek Akatához. Ott leszek! :D Csak ne hozzatok finom sütiket, mert el fogom magam sírni, hogy nem ehetek...

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?