szofi:
Mi meg egy hónapos gyerekkel szeretnénk majd a Balatonra menni.
Általában az egész nyarat ott töltjük, páromnak egy barátjával közösen van ott egy kis vitrolása, és bár nem fogunk tudni a hajón aludni, azért csak lemegyünk. Ott olyan jó/tiszta a levegő, és olyan nyugalom van. Ez szerintem csak jót tehet mindannyiunknak.
hasznos topic:
Eddig én ezt úgy oldottam meg, hogy amiket itt ajánlotattok oldalakat + amiket napközben én is találtam keresgélés közben betettem a kedvencek közé az internet explorerben.
dolgozni/nem dolgozni:
Én nem dolgozok már ettől a héttől fogva. És tény, hogy azt hittem a munkahelyemről megyek majd szülni, mindig is olyan kis fitt, lóti-futi voltam, aki nagyon pörgött, a pocak növekedésével rá kellett jönnöm, hogy fizikailag és szellemileg is már a nap felénél elfáradtam.
De ha ez nem így lett volna, akkor is valószínűleg kihasználom a lehetőséget, hogy ne kelljen már dolgozni, ugyanis sokmindent szeretnék csinálni, nézelődni, kismamatorna, (babanet
-ez most furán hangzik de mikor hulla fáradtan munka után leültem, elolvasni sem volt mindig erőm nemhogy írni, és apa is reklamált hogy miért nem inkább rá szánom azt a fél órát amit még képes vagyok ébren tölteni).
Szóval munka után már semmire nem volt időm és erőm, de ha lett is volna, minden bezárt már vagy alapból néhány program délelőtt van.
szkitty:
Nem tudtam, hogy szabad védőnő választás van. Nálunk egészen pici körzetekre van osztva a kerület, és akihez tartozik az adott utca, ahoz kell menni.
De vigyázz azzal ha keveset jársz védőnőhöz, mert azt hiszem van olyan támogatás, ami csak akkor jár az anyának, ha igazoltan legalább 4x volt védőnőnél. Nemrég olvastam, de már nem tudom hirtelen melyik ez.
emese:
Jaj nagyon örülök hogy megkérdezted ezt a szolárium témát, mert nekem a pattanásokra is jó lenne, meg én is olyan fehér vagyok hogy megijedek magamtól.
De eddig senkit nem mertem megkérdezni, mert olyan önző dolognak tartottam, hogy szoliba vágyódok.
Szerintem első sorban a soká tartó meleg árthat, de többet nem tudok erről. Meg még azon gondolkodtam, hogy tegyük fel lehet menni, és csak egy pár percet vagy bent, tehát nem „főzöd” a gyereket. De vajon a hason meg combon fenéken stb…a kinyúlt bőr szépen barnul?
g_reny:
Nekem ez a Larina név nagyon tetszik. Nem is hallottam még, de nagyon jó.
De szerintem nagyon fontos hogy a férjednek is tetszen a gyermeketek neve. Nálunk is nagy dilemma volt anno...