Új privát üzeneted érkezett!

Babu!
Az első képen süt róla a huncutság! Kár h nem laktok közelebb úgy megfalnám!

Kép

Ha már ilyen szép képesre sikerült a reggeli csevej... Mindenki rakjon fel ma képet a Babócájáról!
20150601134430

Jobb laptető nem is lehetne ;)
20150601134430

Jaj, de édes Szabi!

Kike, jó korán kinn voltak a gyerekek! Ilyenkor indulnak oviba?

Kép
Kép
patr

Patr:Fél nyolckor indulnak az oviba,csak ugye mivel van hó,így muszáj volt őket kiengednem :)
Sajnálom hogy most meg nálatok pocsék jeges minden,mint itt tegnap!
Majd lassan szerintem a jeget mindenhol felváltja a hó!

Nagyon szép Babákat láttam!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, csak az lesz gáz, ha most erre a jégpáncélra ráesik a hó! Az lesz az igazán izgi!

Kép
Kép
patr

Köszönjük a dícséreteket!

Viki! Igen jó lenne ha közelebb laknánk egymáshoz!
Vendég

Annyi képet csináltam most Domiról,de mindig beszívja az alsó ajkát :roll: Azért mindjárt mutatom.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Viki, kérésed számomra parancs! :) Kép

Áronnak boldog hóforulót, irtó édes a tegnapi képeken!

Márti kösz kérdésedet, éjszaka NEM VOLT VISÍTÁS. Olyan jót aludtam :) Kisasszony még húzza, legalábbis csöndben van.

Tita, én igenis hiányoltalak, legalábbis állandóan gondoltam rá. De tényleg!

Amkor fent voltam éjjel, meg este is az itt rendeződő talin gondolkoztam :)

Babu, megértdm, hogy nem akarsz orvoshoz járni, voltatok eleget, de másfél éves korban mégis érdemes lenne felkeresni egyet, mert akkor meg tudod vele beszélni, hogy mikor terheli meg Szabit, ugyanius úgy deríthető ki, hogy kinőtte-e ( ha volt- e egyáltalán). Kb két évesen szokták kinőni.
Én bevallom nagyon rosszul bírom a tejmentességet, néha kicsit bűnözök. :oops: Na nem durván, csak kicsit.

Teó, mizújs kaki ügyben?

Kép
andkata

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Adél Kép

Katus!

A mostani kismamában van egy tejmentes édesség. Bemásoljam neked?
20150601134430

Kike! Édesek a gyerkőcök! :D

Akata! A terhelést, hogy csinálják? Be kell feküdni kórházba? Adél is nagyon ari! :D
Vendég

Besz@rok Dominak mennyi haja van! Imádom!
20150601134430

Adél de szépséges!
Viki:köszi :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kata, örülök, hogy aludtál!!! Aludj helyettem is! :lol:
Adél még mindig gyönyörű!

Kike, Domi csúcs! Tényleg rengeteg haja van!!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:38-kor.
Vendég

De édes Dórika!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Dórika pofija hogy kikerekedett! Kép
20150601134430

Nagyon Édi Dóri baba is! :D
Vendég

Itt a frissen ébredt kismanóm!
Kép

Kép
Kép
patr

Kata! Nagggggyon cuki!

Kép
Kép
patr

Ismét esik a hó! :)

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Áronnak nagyon boldog hófordulót!

Leának is utólag nagyon boldog hófordulót!

Minden baba nagyon édes :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép

Kép
csugi

Máté nagyon cuki!

Áronnak és Lilinek Boldog Hófordulót!
20150601134430

Zsolti idáig a kezét gyömöszölte a cicim mellé a szájába! Pár napja a lábát!!! :lol:

Kép
Kép
patr

Köszi Viki.Lackófickó is nagyon cuki :lol: :lol: :lol:

Lilinek is nagyon boldog hófordulót!

Kép
csugi

Domi, Szabi, Zsolti és Máté is nagyon édes!

Dóri szépség tényleg nagyon kikerekedett! :)

Ági! A Heim Pálban úgy csináljuk, hogy egyik reggel bejön a gyerek, papírmunka egyebek, elidul a terhelés és délutánig bent van, majd általában másnap reggelig hazaengedik és második nap folytatódik és kora délután véget ér. Általában így( mikro még dolgoztam)...
Van tej? szabi jól alszik, van már foga?

Vik, Te hogy állsz a tejecskével?

Kép
andkata

Zsolti nagyon találékony!

Kép
andkata

Sziasztok!

Mi aludtunk 22-7-ig,akkor megetettem és úgy döntött már eleget aludt!
De 8-kor meg álmos volt,úgyhogy most alszik!
Apa már csak 4 napot van itthon,vissza akrtam még bújni mellé,dehát Áron nem akarta!
Most meg már inkább megyek a dolgomra!
Fotót majd hozok később.
Köszönjük a köszöntéseket,hihetetlen,hogy már 7 hónapos!

Teó! Sajna én sem tudok segíteni!
Mi újság azóta?
Kaka?

Andi! Apa időben hazaért?

Tami! Nem semmi a videó!

Evelin! Nagyon örülök,hogy megint pozitív napotok volt!
Eliot nagyon ügyes!

Orsi! Emma tünemény! Kukucsolós kép a legjobb!
:lol:

Dodó! Milyen volt az éjszaka?

Linda! :twisted: :twisted: :twisted: Ez durva! És most mi a helyzet a kocsival?

[quote]B írta:ár nem hiányoztam azért benéztem!
Ezt ugye nem gondoltad komolyan???????
Drága egyetlen kismamink,hát,hogy ne hiányoznál!
Csak azért nem emlegettünk,mert tudjuk mennyi dolgod van és úgyis jössz ha tudsz,de ha sok időre eltűnsz úgyis felhívunk tudod!!!!?????????,
Mesélj mi újság veletek?
Tamás?
Oli nagyon ügyes!
Javulnak a pöttyei?

Sztori: Anyós ma mondta reggel, hogy egész nap tud maradni, így mikor délben megjöttem mondtam neki, hogy akkor én délután aludnék egyet. Lefektettem Levit nekiálltam a maradék mosogatnivalónak és felraktam az ebédet, közben benéztem a szobába és láttam , hogy anyós ELALUDT
Hát ezen szétröhögtem magam!
Még jó,hogy ment segíteni,hogíy tudjál pihenni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote]< írta:/div>

Nemtudom miért írta olyen hülyén,de mostmár elküldöm,mindjárt folyt.köv.

Kép

Kép
ibm

Ja és FONTOS de elmaradt, Evelin nagyon örülök a jó híreknek! :) És annak is hogy jó a jövő csütörtök!

Kép
andkata

Katus!
Nálunk tejcsi fronton nincs változás. Fejek és azt kapja. Napi 100 ml meg van.
20150601134430

Akata! Tejcsi van de már csak ált. egy evésre elegendő! Ált. jól alszunk és foga még nincs! Ez a vizsgálat jár fájdalommal? Vért vesznek?
Vendég

Emlékeim szerint nincs vérvétel, csak inni-enni kell tejterméket és utána megfigyelik a gyereket.

Kata ugye így van?

Kép
andkata

Kike! Örülök,hogy jól sikerült az éjszaka!
Mekkora hó,aszta,irigy vagyok!
Nálunk minden tükör jég! :twisted:

Márti! Milyen volt az éjszaka?

Babu! Szabi nagyon édes!

Patr.! Örülök,hogy nektek is egész jó éjszakátok volt!
Zsolti gyönyörű!
Ezek a szemek! :wink:

Vidokata! Köszönöm a választ,mostmár nem ennyira piros,de elég csomós!
Dóri tünemény! :wink:

Andkata! Na végre,úgy látom a tegnap éjszaka mindenkinek egézs jól sikeredett!
Örülök!
Adél nagyon cuki! :wink:

Máté,Lackó és Domi is tünemény!

És minden baba és mama! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most megyek sterilizálni,majd jövök.

Ma reggel kipróbáltam Áronnak a dm-es tápszert és megette!!!!!!!
rEMÉLEM NEM LESZ TŐLE SEMMI!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

hogy ti ma milyen frissek vagytok... :shock:

két fotó a mi mai reggelünkről:

Kép Kép

Csodaszép babaképeket láttam. Nem szeretnék senkit kiemelni, nehogy kihagyjak valakit... :oops:

folyt. köv. sírás van...
Vendég

És Szabi is kétszer eszik gyümölcsöt vagy zöldséget? Nagyon szuper anyuka vagy, hogy 7 hónapja fejsz neki!
És persze Evelinre is ez vonatkozik! Meg persze Vikire is!

Én is fejek napi kétszer, de csak addig amíga tesóm megszül. Utána megy át a gép (kicsit már várom- titkon bevallom :))

Kép
andkata

Kata! Egyenlőre még csak egy étkezést váltottam ki teljesen de már uzsonnára is kap gyümit és utána a tápszert! Köszönöm a dícséretet! Örülök, hogy van még tejcsi! Inkább fejek még egy darabig de így legalább van tejecske a hercegemnek!
Vendég

Marcsi Emma nagyon édes a kis borzos sérójával :lol: :lol:
ma eltudsz már menni a lányodhoz?

Kép
csugi

Sziasztok!

gyönyörűek a babák! Jó ötlet volt Viki!

Most nem írok többet, csak hogy brutál éjjelünk volt!!!! :( :( :(
Most indulunk tanácsadásra és aztán várjuk Tamiékat :)
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:38-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:39-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 18:39-kor.
Vendég

Emma édes a kis firzurájával!

Kata!
Hidd el h kikerekedett. Te mindennap látod, nekünk azért feltűnik.

Orsikám!
Mi volt? Nyügizett a szépség?

Babu!
Én is így vagyok vele. Fejek, amíg tudok, még ha kis mennyiségeket is.
20150601134430

Viki! Sok kicsi sokra megy! :D

Katák! Köszi az infót!

Vkata! Te hol dolgozol?
Vendég

Elismerésem mindenkinek, akinek van ereje fejni!
Csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy nekem szerencsére nem kellett fejni, csak olyankor, ha túl sok tejem volt és fájt a cicim.

Lehet, hogy drága gyermekem mostanában már éhes volt, azért nyekergett ennyit, Megszoptattam, szerintem baromi sokat szopott, és mégis bepuszil utána majdnem egy üveg alma-burgonyát!
Én tök béna vagyok főzés terén, leírná valaki, hogy hogyan kell csinálni pl alma-krumpli pürét?
Kösziiiiiii :oops: :oops:

Kép
Kép
patr

Patti!
Ha kis mennyiségben kell, akkor főzd meg a krmuplit, az almát kockára vágva tedd be a mikróba. Itt 5 perc alatt megpuhul és nagyon finom lesz.

A leszűrt kész krumplit és az almát öntsd össze, és a krumpli főzővizéből adj hozzá és kezd leturmixolni. Annyi víz kell hozzá, amennyivel jó pépes lesz.

Ha nagyobb menyiségben akarsz csinálni, akkor az almát is tüzőn főzd meg, jó bő lével.

Én ekkor nem a krumpli vizével turmixolok, hanem az almájéval.
20150601134430

kata, én már nem fejek... múlt héten fejtem utoljára. pedig ha akarom, még lett volna tuti jó ideig, de már nem bírtam... :( és úgy voltam vele, hogy ha választanom kell, hogy fejés vagy fejlesztés, akkor inkább fejlesztés. egyszerűen nincs energiám mindenre... és mivel folyamatosan annyi dolgom volt, mindig fel akartam robbanni a fél órás fejések alatt, hogy csak ülök... (meg jó, vasaltam közbe meg ilyenek, de nem bírtam hogy oda vagyok kötve...) Ezért pluszba sajnálom, hogy Eliot nem tudott szopni, mert akkor még mindig tuti lenne bőven... :( de ez van. fél éves koráig így is kapott, öt hónapos koráig meg csak azt.

hízás. mi pont tegnap beszéltük a férjemmel, hogy Eliot mennyire nem hízik. Pedig mostmár három hete megint rengeteget eszik. De most is, ahogy beindult az evés, hosszra nyúlt. ÉS nála mindig így van. Mire elkezdene gömbölyödni, megnyúlik. Most 6500 gramm és 70 centi. De szerintem ő ilyen alkat. Az apja volt ugyanilyen. Úgyhogy már próbálok nem görcsölni a dolgon, mert hiába 'turbózzuk' a gyereket, akkor sem hízik (este a 150 vízhez 6 kanál tápot kap, meg bele két kanál fantomaltot...) és amúgy meg kell mondjam, valahol örülök is neki hogy nem hízik igazán, mert nekem nagyon tetszik hogy ilyen kis formás... persze a husi babák is formásak, meg az az igazi babatest, de neki meg ilyen nagyfiús teste van. vagy nem tudom hogy mondjam. persze tudom, hogy az erőnlét miatt meg jó lenne ha kicsit husibb lenne, de ez van. :)

én majd később teszek képet, mert még mindig alszik. :)

KépKép
muffin

Patr.! És mindenki akit érdekel!

http://www.kismamablog.hu/szakacskonyv2.pdf

Kép

Kép
ibm

Na, megint én!

Tegnap leengedtük a kiságyat, mert én folyton rémeket látok. Most hajnali 3-kor, a második szopinál ebből kikukkantott (így sokkal jobban kilát) és nem akart aludni, sehogy. Aztán mellettem aludt végül, de nagyon sokszor kelt. Én nem tudom, lehet, hogy átköltözök a másik szobába, mert már van olyan okos, hogy felfogja, hogy ott vagyok, néz és dumál és játzsani akar!!!
Szóval én aludtam kb. 4 órát!
Mert úgy felbosszantottam magam.
Hogy én ebben az éjjeli 3 szopiban is benne vagyok már (pedig tudom, más babák átalusszák, stb.), de azért ezt ne!

én annyit foglalkozom vele, teljesítem minden óhaját és néha mégis úgy látom, hogy rosszul nevelem.
Pedig még alig kell nevelni, inkább csak gondoskodni róla!

na, mindegy.
Szegény Tita meg Márti még ennél is rosszabb helyzetben vannak, nem panaszkodom.

Viszont kutyázik!!!
Beindult a fejlődése. Ez nagyon jó.

Patti nézd meg a receptesben Viki receptjeit.
Én sam vagyok nagy szakács, de én úgy, ahogy eszembe jut megfőzöm és összekeverem.

A Kismama szerint ne vízben főzzük (krumpli, répa), hanem sütőben (a répát akkor alufóliába tekerjük) süssük, mert több vitamin marad benne!!!

na, megyünk mérlegelni.
Kiványcsi vagyok mennyit nőtt 7 hét alatt!

O.
Vendég

Kép
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Huncut a csajod! Sztem is költözz vissza apájához!
20150601134430

ja, nálunk a hó helyett most is az ónos eső esik... kinézek és látom, hogy minden fénylik a jégtől. Lehet, hogy ma sehova nem megyek...

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?