Új privát üzeneted érkezett!

Ezt a fogászatos dolgot tudtam, emrt van isemrősöm aki No.-ból hazajött egy napra gyökérkezeltetni, emrt ott annyira drága.

Azért megértesz mindent, már olyan jól beszéled a nyelvet?
Mert azért bennem is olyan sok kérdés volt, azt nem is tudom mit csináltam volna, ha nem az anyanyelvemen kell megfogalmazni.
tünci28

èn 1980.11.06
skorpio ...-nèha sajnos
Vendég

ja-ja màr megy ,de egyfolytàban keverem a nyelvtanz :?
Vendég

Akkor még "friss" 28-as vagy :)
Vendég

èn is hazajàrok fogàszatra!Most megyek haza 22.-èn 1 hètre ,de a fogàszatot most kihagyom!
Vendég

ès ti hol èltek konkrètan ?èn Lajosmizsei vagyok
Vendég

A haza az merre van? Bp?
Vendég

Pont egyszerre írtunk, kérdeztünk :lol:

Mi pesten lakunk.
Vendég

Magyarországon hová valósi vagy?

Megkérdezhetem, hogy Ott mit mondtak az orvosok, mennyi a várakozási idő?
tünci28

Én is pont kérdeztem. :D

Nekem ott az avatar alatt, egy kis faluban.
tünci28

Ott leszek nagyrèszt!
Növèrem terhes a harmadikkal ,nem is akartàk igazàn....-most nem lenne valami jo mindig azt làtni-tudom furcsàn hangzik.....
-meg megyek anyoshoz Gyöngyösre 1-2 napra.
Vendég

:)
igazàbol ,csak az elsö menziig kell vàrni akàr eggyütt is lehetnènk màr most ovatosan.A lènyeg hogy mütèt utàn 1 hèttel elenörizni kell uh-val,h a mèhszàj összezàrodott e màr
Vendég

Hasli, nem hangzik furcsán...mi még sokszor most is "haragszunk" a terhes nökre, nehéz a kisbabák közelében, nagyon fáj.
tünci28

Lányok, lassan elköszönök mára.

Gofrival teli hassal beesek az ágyba :roll: Ez ám az egészséges életmód :shock:

Holnap, ha végeztünk a szervizzel a melóból majd jelentkezem.

Hasli, gyere amikor csak tudsz, várunk.

Jó éjt mindenkinek.

Tüncike, te meg léccccccci ne gondolkozz rossz dolgokon a jövőt illetően, ok? Tudod, hogy azzal nem segítesz semmin, és hagyd, had gyógyuljon a kis lelked, fel kell készülnie szép lassan a kistesóra.
Vendég

látod ez is más itt Mo-on, ált ilyenkor 3 hónap pihenőt javasolnak.
tünci28

Persze nàlam ,szinte semmi vèr nem volt,lehet amiatt is
Vendég

Boboka, igenis értettem! :) igyekszem!

Én is megyek, tegnap néztem egy folmet, mindjárt lesz a második rész.

Hasli, általában napközben jönnek a dolgozó csajok, ha tudsz nézz be olyankor, vagy kora este, mert ilyen sokáig ritkán vagyunk talpon.

Szép álmokat!
tünci28

Ismerös a teli has alvàs :lol: !
Jo èjt neked!Szèp àlmokat!
Vendég

Neked is szèp àlmokat! -ès köszönöm a kedves fogadtatàst! :wink:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Itthon vagyok, és útnak eresztettem a 7 évest és már fől az ebédem, aztán ha elkészül a pörkölt nokedlivel, akkor kicsit bevágodok az ágyikóba, bár nem vagyok álmos. De jól esik majd egy kicsit.

Hasli én is üdvözöllek téged. Tényleg nagyon szomorú hogy egyre többen vagyunk azért itt mert elvesztettük a kicsi babánkat.

MÉg egy kis csitri :shock: :lol: Persze nem sértésnek szánom, de akkor is. :lol:

Csajok jó sokáig fent voltatok. Ma mindenki dolgozik? Én majd szombaton megyek, utána meg csak szerdán, aztán megint szombat. Jó ez hogy nem kell minden nap menni. És Tök jó volt az első napom. Most szeretek oda menni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

esik a hó, idén először.Befedi a sírt..nem örülök... :cry:
tünci28

Szia Melcsike!

Te aztán szorgalmas vagy már így kora reggel!

Én még itt kornyadozom a gép előtt.Azt hizem csinálok egy listát, ohgym mit kell elvégezni, különben megint nem jutok semmire.

tök jó, ohgy ráesik a hó a jégre... :evil:
tünci28

Szèp napot mindenkinek!

Melicske nem sèrtesz a csitrizèssel ,söt addig èrzem magam fiatalnak! :wink:
Tünci a sirra ugy nèzz mint 1 kis "emlèkmüre"!A te babàd odafenn jàtszik a többi angyalkàval,had essen az a ho.Persze èn könnyen beszèlek itt most ,csak a hegyekben esik.
Vendég

Szia Hasli, jó reggelt Neked is!

Most egyre nagyobb pelyhekben esik, ha így lesz, hamar megnő 10-15 centire.
Majd délután megyek letakarítom, meg gyújtok pár mécsest, mjd remélem az távoltartja a havat.Valahogy zavar,szeretném, ha nem takarná el,pedig igazad van, nem az a lényeg...

Betti, remélem ma sem mentél! :D
tünci28

Ma reggel baba született a csalàdba,az anyukàja szintén 2x-er vetèlt màr el ö elötte.....-ez valamennyire azèrt eröt ad!Persze màr megint kiraktam az uh felvètelta a konyhàban ,sajàtmagam kinzàsàra..... :cry:
Vendég

Hasli, azzal még várni kell!Sok idő kell, amíg zokogás nélkül tudod nézni a képét..adj időt magadnak!Nekem majd' 4 hónap kellett hogy Viola képét kitegyem az asztalra.
tünci28

Betti ma bejött, de érdekes volt.
Itt meg bolondokháza van.

Jaj de hosszú lesz ez a nap.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, dolgozol ma?

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!

Férjed megy érted?Hogy vagy?
Nem ,ma nem dolgozom és képzeljétek holnap sem!!!!
sikerült elcserélni egy napot, így végre kettőt lehetek itthon!
tünci28

Jaj de jó Tünci!
Végre két nap otthon!
Férjem hozott be és jön is értem majd.
Nem enged vezetni egyedül.

Betti
Kép
betti0412

Betti!

Ahogy Boboka mondaná:Egyemmeg a kis FÉrjecskét, nagy pirospont neki!!!!!!!!!!!! :D

Én is örülök a két napnak, olyan hülye napjaim vannak, rosszakat álomodm, meg vacak dolgok történnek velem...
most csak az Angyalkám, a Férjem, meg Ti vagytok a jók az életemben..
tünci28

Tünci!
Dehát mi is kell ennél több. Azt mondják, minden rossz a javunkra vállik majd, hát én figyelek nagyon....

Betti
Kép
betti0412

csajok, akartok röhögni????

Ha igen, akkor olvassátok a kisbetűt, ha nem akkor "ugorgyunk".

Álmomban gólyát láttam.Természetesen tudom hogy ez vágyteljesítő álom, a termékenység szimbóluma, meg ilyenek.Ha a házadon látod(mint én), az még jobb.De vajon mit jelent, ha azt látod álomodban, hogy a köcsög gólya konkrétan leszarja a házad kapuját?????????????????????????????
Hát így reménykedjen az ember.....
tünci28

Ha jól értem a gólya ilyen vagy olyan formában, de csomagot rakott le nem ? :D

Betti
Kép
betti0412

Betti,erre nem is gondoltam, na akkor csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
tünci28

Csak úgy lehet!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci, a sz@r még plusszban állítólag szerencsét is jelent, úgyhogy csak nem szidni azt a szerencsehozó gólyát :oops: :lol:
Vendég

Tök jó, hogy sikerült a két nap otthonlétet elintézni :lol:

Én is mindig mindenről listát írok, mert amúgy elfelejteném :oops: Aztán meg ha esetleg valami kimarad, tök bűntudatom van... :roll:

Betti, férjecske ÜGYI :lol:

Tünci, a tied férjecske már leburkolta az egész házat kívülről belülről :?: :wink:
Vendég

Boboka!

Kívülről azért nem... :) Még a kísérőn a függőleges fúgák vannak vissza.
Aztán még vennünk kell két csillárt és akkor tényleg kész.
Meg majd tavasszal a kerítés.. :)

Felétek is esik a hó?
tünci28

Navagyok megint èn is,csak mosok mert ma van a mosonapom van 1 mosokonyha lent es csütörtökön mindi èn mosok.... :?
Közben a szomszèdban is voltam....stb
3hètig semmi napfèny ès most vègre süt,màr nagyon hiànyzott!
Tènyleg esik a ho otthon???

Bocsi a helyesiràsèrt ,de nincs se hosszu u,ö,vagy i -m!
Vendég

Szia Hasli,nekem is mosónap! :?

itt esik, néha eláll, aztán megint.de úgy látom olvadozik.viszont nap, az nincs.
tünci28

Most úgy látom elállt, csak egy picit szállígózott ma valami, de legalább nem esik az ónos eső...

Hasli, és mi van olyankor, ha csütörtökön nem érsz rá mosni? Attól lemehetsz más napokon is nem?
Vendég

Le kène mennem kacsàkat etetni a tohoz ,ilyen jo idoben....,-de èn most legszivesebben beülnèk 1 kàd forro vizbe,most mèg azt se szabad.
,csak vegetàlok egymagamban....,semmihez nincs türelmem... :(
Vendég

Hàt ha megengedi valaki akkor igen ,de itt mèg az is megvan adva ,hogy hànyoràig szabad a gèpnek mennie!
Vendég

Azt nem nagyon bírnám, ha megszabnák, hogy mikor mossak. :x

Bár, mivel társasházban lakunk, este 10 után én sem nagyon szoktam mosni, csak ha épp úgy jön ki a helyzet.
Vendég

Kitalàltam mit csinàlok :twisted:
Berakok 1 Mylene Farmer koncert dvd-t ami àlltal megismertem a fèrjem...-ès kinzom a hangerövel a szomszèdokat :twisted:
-utàlatos 1 alak vagyok ma ......
Vendég

Megyek tusolni eggyet màr azt is kellene,tegnap kimaradt :shock: !
-meg zenèlek,gèpet cserèlek aztàn jövök!
Vendég

Hasli, szomszédok idegetése után nézz meg valami jó kis dvd-t:)
Vendég

hasli, nekünk is megvan tőle néhány koncert, múltkor néztünk egy olyat, hogy a bevonulástól seggreestem, akkora szuper volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Húha, nekem csak a csütörtök nem lenne elég mosásra, nálunk legalább 3szor kell egy héten, de a szomszédok miatt én is csak 9.-ig mosok.
Vannak azért íratlan szabályok.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?